Djokovic je poslednji mec izgubio krajem prosle decenije. Ne zezam se.don_burza je napisao/la:ko pobjedi noleta dobija 1250 poena na listi
Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Novak Đoković
Novak u finalu sa Nadalom,daleko najtezi ispit ove godine,igra na Nadalovom terenu(Madrid,zemlja),ako ovo dobije ovu godinu ce zavrsiti bez poraza 
Šljaka u Madridu je malo specifična,dosta je brža u odnosu na ostale tako da su šanse za pobjedu Đokovića veće nego li recimo u Rimu ili Parizu .Ovdje se Rafi može otkinuti set pa možda se može i dobiti(mada veoma teško) dok mu u Rimu i Parizu teško ko može seta uzeti(naravno ako je fizički spreman i bez povrede)chily-rz je napisao/la:Novak u finalu sa Nadalom,daleko najtezi ispit ove godine,igra na Nadalovom terenu(Madrid,zemlja),ako ovo dobije ovu godinu ce zavrsiti bez poraza
E onda ide trava,gdje očekujem primopredaju na vrhu ATP liste
"Indija,Pakistan..."
Ova tri turnira imaju najbrzu sljaku, Madrid, Rim i RG.
MC i Barcelona ne mogu biti sporije, zato ga tu niko nikada i nije dobio, a vjerovatno i nikada i nece.
Sljaka u Madridu je najbrza, jedva da je i ima u magicnoj kutiji.
MC i Barcelona ne mogu biti sporije, zato ga tu niko nikada i nije dobio, a vjerovatno i nikada i nece.
Sljaka u Madridu je najbrza, jedva da je i ima u magicnoj kutiji.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Dominacija se nastavlja,pao je i Nadal i to na domacem terenu,.Gazi Nole,Gazi 
Svaka mu cast...........samo i on i Nadal ucine tenis malo dosadnim sa onim svojim ritualima dok serviraju...
- anonymousHD
- Kontakt:
Nole je ove godine jednostavno nezaustavljiv. Kakva dominacija, auuu. Pored svih onih strašni poena Noleta, meni se samo u glavi vrti onaj lob poen kroz noge Nadala. Amazin'!

Na tribina je bilo dosta igrača Real Madrida, koji su pratila ovaj meč, Cristiano Ronaldo, Casillas, Carvalho i Kaka. Kako sam ja vidio.

Na tribina je bilo dosta igrača Real Madrida, koji su pratila ovaj meč, Cristiano Ronaldo, Casillas, Carvalho i Kaka. Kako sam ja vidio.

Nole je **** car.
Svaka cast majstore,i da nam nastavis donositi radost.
Ovo ce biti jedan od retkih tenis meceva koji cu sa zadovoljstvom da downloadujem i pridruzim svojoj kolekciji sportskih dogadjaja na CD-u.
Ovo ce biti jedan od retkih tenis meceva koji cu sa zadovoljstvom da downloadujem i pridruzim svojoj kolekciji sportskih dogadjaja na CD-u.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vic koji je neki lik smislio skorije:
Kaže Čak Noris Novaku: "Novače, Čače!"
A Novak će ti njemu: "Čače, Novače!!!"

Kaže Čak Noris Novaku: "Novače, Čače!"
A Novak će ti njemu: "Čače, Novače!!!"
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tako je devile,nole je car....ubitacan je,kapa doleDevil je napisao/la:Nole je **** car.Svaka cast majstore,i da nam nastavis donositi radost.
![]()
stvarno duboki naklon
sta se moze reci ovom robotu
jbg nadal i ekipa jos prohe jesti i to je to ovako nemaju sanse
sta se moze reci ovom robotu
jbg nadal i ekipa jos prohe jesti i to je to ovako nemaju sanse
Thomas Müller - Fußballgott
trenutno je nezaustavljiv.Ko sat covjek igra.Medjutim koliko dugo ce odrzat vu formu pitanje je 
Ni federer u najbolje dane nije igrao ovako dobro.Strasno kako momak igra,samo nastavi nole tako
Prećera ga ti jarane.. osvojio 6 titula, od toga samo 1 GS, i ti ga odma poredis s federerom, jos kazes da ni roger nikad ovako dobro nije igrao.. Treba njem jos dosta titula, prije svega GS titula da bi ga mogli poredit s FEDEX-om! Ovime ne osporavam njegov kvalitet, vec kazem da je "mlad", i ima jos puno godina da se pokaze! Svaka mu cast!!!ensadek je napisao/la:Ni federer u najbolje dane nije igrao ovako dobro.Strasno kako momak igra,samo nastavi nole tako
Izdržati, to je temelj vrline!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
rogeRF
Pogrešno si me razumio.Ja sam rekao da nikad niko nije imao ovako dobru formu kao što ima novak trenutno,pa ni sam federer kad je igrao svoj najbolji tenis,a ja sam svjestan činjenice da je federer najbolji svih vremena
Pogrešno si me razumio.Ja sam rekao da nikad niko nije imao ovako dobru formu kao što ima novak trenutno,pa ni sam federer kad je igrao svoj najbolji tenis,a ja sam svjestan činjenice da je federer najbolji svih vremena
Puma je napisao/la:http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=510956
dabogda uspio, ako ne sad, onda do ljeta
A u nastavku teniske sekcije sa istog sajta:
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=511096
ensadek je napisao/la: Ja sam rekao da nikad niko nije imao ovako dobru formu kao što ima novak trenutno,pa ni sam federer kad je igrao svoj najbolji tenis
Mislim da je federer 2006. i 2007. godine imao jako dobru formu, osvojivsi po 3 GS-a u obje godine, i igrao je finale Roland Garros-a u te dvije godine, sto je za svaku pohvalu! A novak ako ovako nastavi, najmanje osvaja Roland Garros i US Open. Za Wimbledon nisam siguran, jer mu trava, po meni ne ide bas. Ali, znajuci nadala, valja mu se dobro pomuciti. Naravno, ni rogera nikada ne treba otpisivati!!!
Izdržati, to je temelj vrline!
ne krivim ga sto je izabrao pogresne bojeMaGiCa je napisao/la:Puma je napisao/la:http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=510956
dabogda uspio, ako ne sad, onda do ljeta
A u nastavku teniske sekcije sa istog sajta:
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=511096
Call the coroner!