Ibrahim Sehic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zaslužuje li Ibrahim Šehić biti prvi golman reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 17 dec 2021, 15:37.

Da
7
78%
Ne
2
22%

Ukupno glasova: 9

panties
Kontakt:

Re: Ibrahim Sehic

Post Postao/la panties » 21 dec 2011, 18:09

ajjj sta spasi :D bombu
...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 dec 2011, 00:26

Opet Ibro nulu sacuvao.Naravno ni jos na nivou svjetske klase kakvu imamo u Premiershipu ali eto trudi se :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 dec 2011, 01:18

Nikad nisam volio stil Sehica, jer uvijek nekako imas osjecaj da moze napravit veliki kiks, iako zna nemoguce odbranit. Ali izgleda da je se pravo popravio u Turskoj i nije mala stvar doc iz nase lige, i oduzet mjesto bivsem turskom reprezentativcu. Svaka mu cast, i nadam se da je proslo vrijeme Avdukica u reprezentaciji. Sehic zasluzuje barem da bude treci golman i tako da jos vise nauci od Hasagica i Begovica. Mozda nesto i od Piplice. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 22 dec 2011, 01:44

Cartman je napisao/la:Nikad nisam volio stil Sehica, jer uvijek nekako imas osjecaj da moze napravit veliki kiks, iako zna nemoguce odbranit. Ali izgleda da je se pravo popravio u Turskoj i nije mala stvar doc iz nase lige, i oduzet mjesto bivsem turskom reprezentativcu. Svaka mu cast, i nadam se da je proslo vrijeme Avdukica u reprezentaciji. Sehic zasluzuje barem da bude treci golman i tako da jos vise nauci od Hasagica i Begovica. Mozda nesto i od Piplice. :D
Rezerva u klubu ne moze biti ispred golmana koji briljira, hallo - jesteli vi normalni? Posto su Begovica napunili i Turci pade vam zadnji adut o "kar..a ligi". Samo Hasagic ako je zdrav i Seha, te Begovic kao treci golman pod uslovom da izbori status prvotimca i da bar dvije utakmice u kontinuitetu ne primi 4-5. Prosto ko posulj, kad vam babo kaze.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 22 dec 2011, 01:58

baboitata je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nikad nisam volio stil Sehica, jer uvijek nekako imas osjecaj da moze napravit veliki kiks, iako zna nemoguce odbranit. Ali izgleda da je se pravo popravio u Turskoj i nije mala stvar doc iz nase lige, i oduzet mjesto bivsem turskom reprezentativcu. Svaka mu cast, i nadam se da je proslo vrijeme Avdukica u reprezentaciji. Sehic zasluzuje barem da bude treci golman i tako da jos vise nauci od Hasagica i Begovica. Mozda nesto i od Piplice. :D
Rezerva u klubu ne moze biti ispred golmana koji briljira, hallo - jesteli vi normalni? Posto su Begovica napunili i Turci pade vam zadnji adut o "kar..a ligi". Samo Hasagic ako je zdrav i Seha, te Begovic kao treci golman pod uslovom da izbori status prvotimca i da bar dvije utakmice u kontinuitetu ne primi 4-5. Prosto ko posulj, kad vam babo kaze.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ti si najkomicniji lik na forumu :lol: :lol:

Bravo za Sehica,sjede mu povreda prvog golmana ko kec na deset. Sad kad konacnu IN ne pusta ;)
Mislim da sto se tice golmana necemo imati problema dugo-dugo vremena konacno
RIP SALE VILENJAK

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 dec 2011, 02:09

RKO je napisao/la:
baboitata je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ti si najkomicniji lik na forumu :lol: :lol:

Bravo za Sehica,sjede mu povreda prvog golmana ko kec na deset. Sad kad konacnu IN ne pusta ;)
Mislim da sto se tice golmana necemo imati problema dugo-dugo vremena konacno
ma zaebaje se covjek, al ima smisla za humor.... :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2011, 02:31

Covjek je mrtav ozbiljan.Plus sto je i Burica zaboravio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 22 dec 2011, 03:39

znaci Beg je tek cetvrti golman :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 dec 2011, 15:52

Ono sto sam vidio na klipovma nekim za Sehica mi se zaista svidja. Bas ono sto sam u prije zamjerao nedostatak zustrosti i snage izgleda da je malo popravio. Inace za mene vec sada mozda cak drugi golman repke. Sigurno miljama ispred Avdukica (sreca pa nikada ne dodjosmo u situaciju da on stane na go) a mozda cak i ispred HAsagica. Ispred Hasagica ne po kvalitetu nego cisto vrijeme da pomalo ubacujemo Sehica u vatru. Bilo bi dobro isto da malo radi uz Begovica na pripremama da vidi kako se to trenira na najvisem nivou.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 03 jan 2012, 18:38

http://www.hahasport.com/v-2/14/94/v-349507.html" onclick="window.open(this.href);return false;
prenos mersina za jedno satak
...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 jan 2012, 19:38

Primi ga Šeha, a utakmica nije ni počela :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 03 jan 2012, 19:41

Bianconeri1988 je napisao/la:Primi ga Šeha, a utakmica nije ni počela :mrgreen:
nije je cak ni ispratio pogledom!

[youtube][/youtube]
...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 07 jan 2012, 14:44

http://www.hahasport.com/v-2/14/108/v-350929.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hahasport.com/v-2/14/108/v-350924.html" onclick="window.open(this.href);return false;

linkici za mersin i sehica
...

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 07 jan 2012, 16:04

ŠEHA 'arane :D
ŠVRLJ

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jan 2012, 16:53

Sehic primio gol u 93 minuti,kakva steta....fantasticno je branio,nevjerovatno dobro..ali eto desava se i ovo..odavno nisam gledao bolje odbrane nekog naseg golmana!..

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 07 jan 2012, 16:53

nema sta danas nije odbranio. i na kraju pih...bas mi je nes krivo.
...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jan 2012, 17:07

ako Sehic nastavi ovako braniti,na ljeto prelazi u neki od 3 najveca Turska kluba! Bursa je sve vrijeme napadala,ali je Sehic maestralnim odbranama cuvao svoj gol,i onda peh u 93 minuti...Sehic nista nije mogao kod gola!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 07 jan 2012, 20:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

ev ga highlights. bio je fenomenalan citavu utakmicu.
...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jan 2012, 21:04

panties je napisao/la:

Strasna odbrana na 2:40 :o .

Siguran sam, ove njegove dobre utakmice nece ostati nezapazene, dobice on prednost ispred Avdukica, a mozda i Kene.

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 08 jan 2012, 01:52

Goalgetter je napisao/la:
panties je napisao/la:

Strasna odbrana na 2:40 :o .

Siguran sam, ove njegove dobre utakmice nece ostati nezapazene, dobice on prednost ispred Avdukica, a mozda i Kene.
A nece ispred Begovica, jeli? Koji ste vi gulanferi, Seha je LAV JASIN za Mozarta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, boatenkk i 14 gostiju.