Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Ibrahim Sehic
Opet Ibro nulu sacuvao.Naravno ni jos na nivou svjetske klase kakvu imamo u Premiershipu ali eto trudi se 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nikad nisam volio stil Sehica, jer uvijek nekako imas osjecaj da moze napravit veliki kiks, iako zna nemoguce odbranit. Ali izgleda da je se pravo popravio u Turskoj i nije mala stvar doc iz nase lige, i oduzet mjesto bivsem turskom reprezentativcu. Svaka mu cast, i nadam se da je proslo vrijeme Avdukica u reprezentaciji. Sehic zasluzuje barem da bude treci golman i tako da jos vise nauci od Hasagica i Begovica. Mozda nesto i od Piplice. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rezerva u klubu ne moze biti ispred golmana koji briljira, hallo - jesteli vi normalni? Posto su Begovica napunili i Turci pade vam zadnji adut o "kar..a ligi". Samo Hasagic ako je zdrav i Seha, te Begovic kao treci golman pod uslovom da izbori status prvotimca i da bar dvije utakmice u kontinuitetu ne primi 4-5. Prosto ko posulj, kad vam babo kaze.Cartman je napisao/la:Nikad nisam volio stil Sehica, jer uvijek nekako imas osjecaj da moze napravit veliki kiks, iako zna nemoguce odbranit. Ali izgleda da je se pravo popravio u Turskoj i nije mala stvar doc iz nase lige, i oduzet mjesto bivsem turskom reprezentativcu. Svaka mu cast, i nadam se da je proslo vrijeme Avdukica u reprezentaciji. Sehic zasluzuje barem da bude treci golman i tako da jos vise nauci od Hasagica i Begovica. Mozda nesto i od Piplice.
baboitata je napisao/la:Rezerva u klubu ne moze biti ispred golmana koji briljira, hallo - jesteli vi normalni? Posto su Begovica napunili i Turci pade vam zadnji adut o "kar..a ligi". Samo Hasagic ako je zdrav i Seha, te Begovic kao treci golman pod uslovom da izbori status prvotimca i da bar dvije utakmice u kontinuitetu ne primi 4-5. Prosto ko posulj, kad vam babo kaze.Cartman je napisao/la:Nikad nisam volio stil Sehica, jer uvijek nekako imas osjecaj da moze napravit veliki kiks, iako zna nemoguce odbranit. Ali izgleda da je se pravo popravio u Turskoj i nije mala stvar doc iz nase lige, i oduzet mjesto bivsem turskom reprezentativcu. Svaka mu cast, i nadam se da je proslo vrijeme Avdukica u reprezentaciji. Sehic zasluzuje barem da bude treci golman i tako da jos vise nauci od Hasagica i Begovica. Mozda nesto i od Piplice.
Ti si najkomicniji lik na forumu
Bravo za Sehica,sjede mu povreda prvog golmana ko kec na deset. Sad kad konacnu IN ne pusta
Mislim da sto se tice golmana necemo imati problema dugo-dugo vremena konacno
RIP SALE VILENJAK
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma zaebaje se covjek, al ima smisla za humor....RKO je napisao/la:baboitata je napisao/la:Rezerva u klubu ne moze biti ispred golmana koji briljira, hallo - jesteli vi normalni? Posto su Begovica napunili i Turci pade vam zadnji adut o "kar..a ligi". Samo Hasagic ako je zdrav i Seha, te Begovic kao treci golman pod uslovom da izbori status prvotimca i da bar dvije utakmice u kontinuitetu ne primi 4-5. Prosto ko posulj, kad vam babo kaze.Cartman je napisao/la:Nikad nisam volio stil Sehica, jer uvijek nekako imas osjecaj da moze napravit veliki kiks, iako zna nemoguce odbranit. Ali izgleda da je se pravo popravio u Turskoj i nije mala stvar doc iz nase lige, i oduzet mjesto bivsem turskom reprezentativcu. Svaka mu cast, i nadam se da je proslo vrijeme Avdukica u reprezentaciji. Sehic zasluzuje barem da bude treci golman i tako da jos vise nauci od Hasagica i Begovica. Mozda nesto i od Piplice.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si najkomicniji lik na forumu![]()
Bravo za Sehica,sjede mu povreda prvog golmana ko kec na deset. Sad kad konacnu IN ne pusta![]()
Mislim da sto se tice golmana necemo imati problema dugo-dugo vremena konacno
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Covjek je mrtav ozbiljan.Plus sto je i Burica zaboravio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ono sto sam vidio na klipovma nekim za Sehica mi se zaista svidja. Bas ono sto sam u prije zamjerao nedostatak zustrosti i snage izgleda da je malo popravio. Inace za mene vec sada mozda cak drugi golman repke. Sigurno miljama ispred Avdukica (sreca pa nikada ne dodjosmo u situaciju da on stane na go) a mozda cak i ispred HAsagica. Ispred Hasagica ne po kvalitetu nego cisto vrijeme da pomalo ubacujemo Sehica u vatru. Bilo bi dobro isto da malo radi uz Begovica na pripremama da vidi kako se to trenira na najvisem nivou.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
http://www.hahasport.com/v-2/14/94/v-349507.html" onclick="window.open(this.href);return false;
prenos mersina za jedno satak
prenos mersina za jedno satak
...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Primi ga Šeha, a utakmica nije ni počela 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nije je cak ni ispratio pogledom!Bianconeri1988 je napisao/la:Primi ga Šeha, a utakmica nije ni počela
[youtube][/youtube]
...
http://www.hahasport.com/v-2/14/108/v-350929.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hahasport.com/v-2/14/108/v-350924.html" onclick="window.open(this.href);return false;
linkici za mersin i sehica
http://www.hahasport.com/v-2/14/108/v-350924.html" onclick="window.open(this.href);return false;
linkici za mersin i sehica
...
Sehic primio gol u 93 minuti,kakva steta....fantasticno je branio,nevjerovatno dobro..ali eto desava se i ovo..odavno nisam gledao bolje odbrane nekog naseg golmana!..
ako Sehic nastavi ovako braniti,na ljeto prelazi u neki od 3 najveca Turska kluba! Bursa je sve vrijeme napadala,ali je Sehic maestralnim odbranama cuvao svoj gol,i onda peh u 93 minuti...Sehic nista nije mogao kod gola!
" onclick="window.open(this.href);return false;
ev ga highlights. bio je fenomenalan citavu utakmicu.
...
- Goalgetter
- Kontakt:
Strasna odbrana na 2:40panties je napisao/la:
Siguran sam, ove njegove dobre utakmice nece ostati nezapazene, dobice on prednost ispred Avdukica, a mozda i Kene.
A nece ispred Begovica, jeli? Koji ste vi gulanferi, Seha je LAV JASIN za Mozarta.Goalgetter je napisao/la:Strasna odbrana na 2:40panties je napisao/la:
ev ga highlights. bio je fenomenalan citavu utakmicu..
Siguran sam, ove njegove dobre utakmice nece ostati nezapazene, dobice on prednost ispred Avdukica, a mozda i Kene.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, boatenkk i 14 gostiju.