WTA Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Papilon20
Kontakt:

Re: WTA Tour

Post Postao/la Papilon20 » 02 nov 2011, 16:12

DANTES je napisao/la:Po kom ce osnovu Ana igrati na Baliju?
Dobila je wild card od organizatora turnira .

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 nov 2011, 12:47

Ana odbranila titulu na Baliju.
U finalu bolja od Medine Garigues 6-3 6-0.
slika

Ovaj vikend se igra i finale FED Cupa, gdje Kvitova ima sansu da na najbolji moguci nacin zavrsi sezonu iz snova.
Jucer je u prvom mecu dobila bez vecih problema Kirilenko, Kuznetova je izjednacila pobjedom protiv Safarove, a trenutno Kuznetsova i Kvitova igraju treci set.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2011, 21:05

Čehinje šampioni....3:2 dobile u Moskvi.........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2011, 08:04

Drago mi je zbog Kvitove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 nov 2011, 22:22

Virtu4l je napisao/la:Drago mi je zbog Kvitove.
šta misliš je li ona novi zlostavljač WTA toura? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2011, 14:57

DANTES je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Drago mi je zbog Kvitove.
šta misliš je li ona novi zlostavljač WTA toura? :mrgreen:
Možda malo kasnije, dok joj se poslože kockice u glavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 jan 2012, 18:47

Narode sta ocekujete od dama ove godine? Sta mogu sestre Vilijams? Pa sta god pozele ako budu zdrave i bude orne! Petra? Svasta i nista. Karo? Sampion lijevih turnira. Jelena i Ana? Nista veliko, a Boga ni tesko i malo. Nadam se da grijesim! Kim i Marija? Samo daj zdravlja i bice svega! Sem? Ne znam sta moze, al znam da AO sigurno ne moze! Viktorija? Moze neki GS! Ceca? Nikad se ne zna, al moze uvjek iz sjene do GS. Radvanska i Vera? Ko to zna! Ostale? Debelo zaostale
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jan 2012, 14:23

Bojana imala tezak udes u Sidneyu ali na svu srecu prosla je bez tezih povreda.U autu su jos bili njen trener i Stoun komentator Kanala 7.Po prvim informacijama krivac je 64-godisnji vozac koji je prosao kroz crveno i zakucao se u Bojanin auto koji je dobila od organizatora.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 09 jan 2012, 18:13

DANTES je napisao/la:Narode sta ocekujete od dama ove godine? Sta mogu sestre Vilijams? Pa sta god pozele ako budu zdrave i bude orne! Petra? Svasta i nista. Karo? Sampion lijevih turnira. Jelena i Ana? Nista veliko, a Boga ni tesko i malo. Nadam se da grijesim! Kim i Marija? Samo daj zdravlja i bice svega! Sem? Ne znam sta moze, al znam da AO sigurno ne moze! Viktorija? Moze neki GS! Ceca? Nikad se ne zna, al moze uvjek iz sjene do GS. Radvanska i Vera? Ko to zna! Ostale? Debelo zaostale
Bartoli :?
Cibulkova bi po meni takodje mogla biti iznenadjenje godine ;)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 jan 2012, 21:06

Tesko da Bartoli moze nesto uraditi. Ok smetace tu i tamo, ali nikad puno i nikad dovoljno dobro. Cibukova mozda ce smetati malo vise
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 jan 2012, 22:30

DANTES je napisao/la:Narode sta ocekujete od dama ove godine? Sta mogu sestre Vilijams? Pa sta god pozele ako budu zdrave i bude orne! Petra? Svasta i nista. Karo? Sampion lijevih turnira. Jelena i Ana? Nista veliko, a Boga ni tesko i malo. Nadam se da grijesim! Kim i Marija? Samo daj zdravlja i bice svega! Sem? Ne znam sta moze, al znam da AO sigurno ne moze! Viktorija? Moze neki GS! Ceca? Nikad se ne zna, al moze uvjek iz sjene do GS. Radvanska i Vera? Ko to zna! Ostale? Debelo zaostale
Kvitova ce biti novi undisputed #1 i uzece nesto na hardu (USO/AO/WTF) i WB.
Serena ce verovatno imati sta da kaze na hardu, ali mislim da joj je ovo poslednja top sezona.
Venus izgleda odlazi sa velike scene.
Nase slabe. Ana se mozda nekako i probije do Top10, ali to ce biti vraski tesko. Od JJ ne ocekujem nista. Bojana ce stagnirati. Skoro pa nemoguce da neka od njih dogura do 2. sedmice na GS turnirima.
Wozniacki ce biti #2, bez slamova, ali sa gomilom manjih turnira.
Ocekujem napredak Petkorazzi.
Moguce da se Sharapova vrati na veliku scenu, te da Bartoli opet ima neki ludi turnir.
Sljaku ce uzeti opet neka padobranka a la Schiavone.
Sta ce biti sa Zvonarjovom, Li Na, Azarenkom i Radwanskom - nemam pojma.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 10 jan 2012, 00:12

DANTES je napisao/la:Tesko da Bartoli moze nesto uraditi. Ok smetace tu i tamo, ali nikad puno i nikad dovoljno dobro. Cibukova mozda ce smetati malo vise
Slazem se za Bartoli,ali mislim da ce opet uzeti nesto,te da ce poluditi na nekom GS,ali ima jedna teniserka koja me impresionirala svojim tenisom kad god sam je gledao,odlicnu sezonu nagovjestila je i naslovom u Brisbane-u,a njeno ime je Kaia Kanepi.Kakve samo udarce ima :shock:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 jan 2012, 01:49

Radvanska dobila Karolinu u jednom dobrom mecu. navijao sam za nju, bolja je tenirerka, samo je malo u glavu tanka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 jan 2012, 02:40

nakon odlaska dementieve prije dvije godine ostao sam bez svog favorita, no za razliku od muskog tenisa gdje nisam naso "zamjenu" za safina, ovdje je moje srce osvojila tada jos 20-godisnja bjeloruskinja, koja je mnogo obecavala (bila je u top 20 ali bez vecih rezultata)

za nju sam ranije "cuo" na kladionicama i to vecinom dok je igrala parove. i bila je vrlo uspjesna (osvojila 2 GS i bila 2 puta u finalima)... i prvi put kad sam je ugledao moja reakcija bila je :shock:

jednostavno ima ono nesto zbog cega se razlikuje od ostalih, ima ono "ivanisevicko/safinovsko"... sa koliko strascu igra to je neopisivo, a tek kad "plane" na sudije... uhhh :D

a da je vrhunska teniserka i u singlu dokazala je u subotu. ovo je tek pocetak vikine dominacije! :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 30 jan 2012, 02:45

:mrgreen:
Dobre noge. :mrgreen:

Salu na stranu, kada je rijesila probleme u glavi, odmah je stigla GS titula, par puta je bila blizu i gubila dobijene meceve.
Jaka je sa oba krila, ofanziva, defanziva, servis tako tako, sve ima da bude dominantna.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 feb 2012, 13:55

u finalu turnira u parizu andjelika kerber savladala domacu igracicu marion bartoli koju ja zovem jahacica rezultatom 7-6, 5-7, 6-3. mec je bio odlican i dinamican pun lijepih poteza. kerberovoj je ovo prva titula u karijeri. ako je vjerovati komentatoru
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 feb 2012, 19:22

Ana dobila navaro. tacnije ova joj predala mec pri ubjedljivom vodjstvu anci.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 29 feb 2012, 21:24

Alisa Kleybanova se vraca tenisu, nakon sto joj je prosle godine dijagnosticiran rak.

Venus Williams dobila WC za IW i to ce joj biti prvi nastup nakon Us Opena prosle godine.

Lijepe vijesti, pogotovo ova prva.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 mar 2012, 00:34

Jedna Vilijamsova na IW? Ma je li moguce? A Alisi sve najbolje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 19 mar 2012, 16:59

http://www.tennisexplorer.com/player/azarenka/" onclick="window.open(this.href);return false;

24-0!
:o 8-)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.