Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique de Marseille
Liga prvaka: Atletico i Liverpool ipak u Madridu
Utakmica 3. kola grupe D Lige prvaka između madridskog Atletica i Liverpoola ipak će biti odigrana...
na stadionu Vicente Calderon 22. oktobra. UEFA je u utorak kaznila Atletico zbog propusta u organizaciji susreta protiv Olympiquea iz Marseillea.
Atleticu je naređeno da dva sljedeća domaća duela u Ligi prvaka odigra najmanje 300 kilometara daleko od glavnoga grada, a uz to je kažnjen i sa 150.000 eura.
Odluka je zamrznuta nakon žalbe španskog kluba, a vjeruje se da je odgodi pogodovao i žestok pritisak čelnika Liverpoola, koji su kod UEFA-e protestvovali zato što je oko tri hiljade engleskih navijača već uplatilo aranžmane u Madridu.
Dodajmo izjavu predsjednika Atletica Enqriquea Cereza, koji je istaknuo "da je klub ispao žrtva višegodišnjeg UEFA-inog nezadovoljstva ponašanjem španske policije".
Utakmica 3. kola grupe D Lige prvaka između madridskog Atletica i Liverpoola ipak će biti odigrana...
na stadionu Vicente Calderon 22. oktobra. UEFA je u utorak kaznila Atletico zbog propusta u organizaciji susreta protiv Olympiquea iz Marseillea.
Atleticu je naređeno da dva sljedeća domaća duela u Ligi prvaka odigra najmanje 300 kilometara daleko od glavnoga grada, a uz to je kažnjen i sa 150.000 eura.
Odluka je zamrznuta nakon žalbe španskog kluba, a vjeruje se da je odgodi pogodovao i žestok pritisak čelnika Liverpoola, koji su kod UEFA-e protestvovali zato što je oko tri hiljade engleskih navijača već uplatilo aranžmane u Madridu.
Dodajmo izjavu predsjednika Atletica Enqriquea Cereza, koji je istaknuo "da je klub ispao žrtva višegodišnjeg UEFA-inog nezadovoljstva ponašanjem španske policije".
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
nemogu da vjerujem sta rade oni znadari iz spanije bez razloga bukvalno im trgaju trans iz ruke
Ma pandurija ko pandurija ista.....svugdje u pet deka.benajon je napisao/la:nemogu da vjerujem sta rade oni znadari iz spanije bez razloga bukvalno im trgaju trans iz ruke
1.3.1.2.
AMAR OSIM!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Vakuum u glavi,sva pamet im u pendreku.csh je napisao/la:Ma pandurija ko pandurija ista.....svugdje u pet deka.benajon je napisao/la:nemogu da vjerujem sta rade oni znadari iz spanije bez razloga bukvalno im trgaju trans iz ruke
1.3.1.2.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
UEFA ublažila kaznu Atletiku
UEFA je u četvrtak zvanično poništila kaznu izrečenu madridskom Atletiku, i dozvolila da se predsojeći meč Lige Šampiona protiv Liverpula igra u Madridu.
Evropska fudbalska federacija je prošle nedelje izrekla kaznu od 150 hiljada evra, kao i zabranu igranja dva meča LŠ na domaćem terenu zbog rasističkih ispada navijača na meču protiv Marseja. U kazni se navodilo da se dva meča moraju igrati najmanje 300 kilometara od Madrida, na šta su se bunili i Ateletiko, ali i navijači Liverpula koji treba da stignu u Španiju.
Posle žalbe madridskog kulba, na zasedanju u Nionu je definitivno odlučeno da se meč 3. kola Lige Šampiona, zakazan za sredu, 22. oktobar, igra na stadionu Visente Kalderon. Zvaničnici UEFA su takođe naglasili da "ovo ne znači da kazne nema, već da je ona ublažena i odložena zarad obe navijačke strane".
Sportski direktor Liverpula Rik Peri izrazio je zadvoljstvo zbog odluke UEFA.
"Ovo je dobra vest za nas, jer to znači da će hiljade naših navijača moći da putuju na meč bez velikih dodatnih troškova. Liverpul je zahvalan na pomoći UEFA, jer će ovo svima olakšati posao", rekao je Peri.
Posle navodnih rasističkih izjava navijača, kao i napada na autobus navijača Marseja, sukobi su izbili i između francuskih navijača i španske policije.
Atletiko je negirao sve optužbe o rasizmu, tvrdeći da su navijači vikali samo "Kun, Kun, Kun", i da su nadležni to pomešali sa zvukovima majmuna.
Ukoliko se slični incidenti ponove u narednih pet godina, kazne za madridski klub će biti još strože.
Trener Atletika Havijer Agire je takođe dobio zabranu prisustva na predstojeća dva meča protiv Liverpula, jer je verbalno maltretirao igrača Marseja.
Atletiko je u žalbi dostavio video snimke kao dokaz da "nikakva ksenofobija ili rasizam nisu iskazani na terenu ili van njega". Odbrana Madriđana se sastoji od činjenice da navijači Atletika nikada ranije nisu bili kažnjeni za sličan ispad.
Da nije smiješno bilo bi žalosno.
UEFA je u četvrtak zvanično poništila kaznu izrečenu madridskom Atletiku, i dozvolila da se predsojeći meč Lige Šampiona protiv Liverpula igra u Madridu.
Evropska fudbalska federacija je prošle nedelje izrekla kaznu od 150 hiljada evra, kao i zabranu igranja dva meča LŠ na domaćem terenu zbog rasističkih ispada navijača na meču protiv Marseja. U kazni se navodilo da se dva meča moraju igrati najmanje 300 kilometara od Madrida, na šta su se bunili i Ateletiko, ali i navijači Liverpula koji treba da stignu u Španiju.
Posle žalbe madridskog kulba, na zasedanju u Nionu je definitivno odlučeno da se meč 3. kola Lige Šampiona, zakazan za sredu, 22. oktobar, igra na stadionu Visente Kalderon. Zvaničnici UEFA su takođe naglasili da "ovo ne znači da kazne nema, već da je ona ublažena i odložena zarad obe navijačke strane".
Sportski direktor Liverpula Rik Peri izrazio je zadvoljstvo zbog odluke UEFA.
"Ovo je dobra vest za nas, jer to znači da će hiljade naših navijača moći da putuju na meč bez velikih dodatnih troškova. Liverpul je zahvalan na pomoći UEFA, jer će ovo svima olakšati posao", rekao je Peri.
Posle navodnih rasističkih izjava navijača, kao i napada na autobus navijača Marseja, sukobi su izbili i između francuskih navijača i španske policije.
Atletiko je negirao sve optužbe o rasizmu, tvrdeći da su navijači vikali samo "Kun, Kun, Kun", i da su nadležni to pomešali sa zvukovima majmuna.
Ukoliko se slični incidenti ponove u narednih pet godina, kazne za madridski klub će biti još strože.
Trener Atletika Havijer Agire je takođe dobio zabranu prisustva na predstojeća dva meča protiv Liverpula, jer je verbalno maltretirao igrača Marseja.
Atletiko je u žalbi dostavio video snimke kao dokaz da "nikakva ksenofobija ili rasizam nisu iskazani na terenu ili van njega". Odbrana Madriđana se sastoji od činjenice da navijači Atletika nikada ranije nisu bili kažnjeni za sličan ispad.
Da nije smiješno bilo bi žalosno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
a gerrard sta dzaba ostavljas komentare kad te lik ignorira samo provociras dzaba...imas temu liverpoola pa tamo ostavlja svoje glupe komentare
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Kad bi to tako bilo nijedna tema nebi imala veze sa vezomGerrard je napisao/la:Ja na forumu ne pisem zbog njega i slicnih njemuhammers je napisao/la:a gerrard sta dzaba ostavljas komentare kad te lik ignorira samo provociras dzaba...imas temu liverpoola pa tamo ostavlja svoje glupe komentareZnas kako mi je bitan u zivotu kao i ti tako da me jako boli njegovo ignorisanje
Imam pravo da pisem sta zelim
Tip navija za marsej i zdravo to cijenim,njemu je taj klub najbolji pa taman izgubio sve tekme.
I sta je tu nejasno
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma nisi ni ti meni jasan zbog nekih svojih stavova(npr. o Benitezu),al` šta da se radi.Naravno da sam protiv toga da se kazna Atletiku ukine i zbog tog rasizma koji se u Španiji stalno pokazuje i zbog onog bespotrebnog prosipanja sile nad grupicom navijača Marseja.A ti ako već navijaš za Liverpool trebao bi da znaš da će Liverpoolu bit mnogo lakše dobit Atletika na nekom neutralnom terenu nego na Kalderonu.Gerrard je napisao/la:Ni ti mi nisi jasan nimalo , ako vec navijas za Liverpool treba da znas da je upravo taj klub glavni pokretac toga da se njima ukine kazna a razlog ti je naveden ... i treba da budes sretan sto se kazna odgodila ili ublazila jer nasi navijaci nece izgubiti velike svote novca koje su platile za put u Madrid
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To u vezi moderacije obratise adminu nisam se ja sam tu postavio.Nisam mislio nista lose,nego suprotno.Ok ako tako zelis,postujem,sve dok ne pocne vrijedjanje ili slicno tu nema alternative.Pozdrav
AMAR OSIM!!!
Tu se slazem. Ima ovih novih kolacica, pa odmah belaja trazeCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:csh , tvoj user name i moj su medu prva pet na ovom forumu, ja vrlo dobro se sjecam da sam dva mjeseca prije otvaranja ove stranice svaki dan cekao kad ce poceti oficijelno sa radom, tako da i pored toga, posteno govoreci, iako sam aktivniji od vas na ovom forumu nisam dobio da budem moderator kao vi , niti me to zanima kako ste to postali, niti bi to prihvatio ikad da budem moderator , niti bi ikad spomeno ovo sve kolko sam dugo na ovom forumu , da niste rekli i postavili post na mojoj temi da se prestane svadati i da je tema marsej, zato uz svo duzno postovanje csh-a kao moderatora, ja bih vas zamolio da mi se ne mijesate u moju temu i da pustite da pise ko sta hoce , i da vriejda moj klub marseillea ako to zeli bilo ko, jer ja zelim da moja tema tako izgleda , da svako kaze ko sta hoce , to je moja tema i ja zelim da tako izgleda , ovdje niko ne suje na mojoj temi nego svako brani svoj stav i neka kaze sta hoce ko, zato postovanjem mojim prema vama kao moderatorima , bilo bi veoma lijepo da i vi imate postovanje prema meni kao ako ne najaktivnijem clanu odna jednom od najaktivnijih clanova i najstarijih clanova ovog foruma od pocetka njegovog rada , te samim time vise ne sprecavate da svako kaze ono sto hoce na mojoj temi , jer to je urpavo ono sto zelim da se na mojoj temi desava
lijepo hvala
Samo sabura ljudi, a sto se tice Marseja uvjek mi je bio drag tim, zavolio sam ga jos kad je onaj (k)pitar Alen Skoro otisao tamo, al eto nazalost nije se proslavio, iako je bio u to doba najveca mlada nada naseg fudbala...
Tebi Com_ultras_MARSEILLE svaka čast...vidi se da pratiš O.M. i da si vjeran...
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Ja koliko se sjecam a to je tad pisalo ovdje u novinama, da su na njemu tamo oprali pare, da je tadasnji predsjednik bio neki kriminalac, tako nesto, ne sjecam se tacno kad je to bilo, cini mi se 2002/2003.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:da njemu su probleme napravio menader njegov, informacije do kojih sam ja doso tako govore, koji ga je doveo u marseille sa nepravilnim papirima , kasnije se ispostavilo i bilo je veoma jasno da je upravo menader upropastio karijeru sto i pokazuje u kojem sada timu igra
E sad fkt, sve osim pobjede vas izbacuje iz drugog kruga !
- alan_kardec
- Kontakt:
Engleski premijerligaš Mančester Siti ponudio je francuskom Olimpiku iz Marselja 12 miliona evra za golmana Stiva Mandandu, javljaju u utorak ostrvski mediji.
Čelnici engleskog kluba nameravaju da angažuju 23-godišnjeg golmana u predstojećem zimskom prelaznom roku, iako gol Sitija trenutno brani član mlade reprezentacije Engleske, talentovani Džo Hart. Menadžer Mark Hjuz oduševljen je Mandandinim kvalitetima, za koga tvrdi da je nakon povlačenja slavnog Fabijena Barteza, ubedljivo najbolji francuski golman.
Mandanda, koji je rođen u glavnom gradu Konga Kinšasi, karijeru je počeo u francuskom prvoligašu Avru, a u marsejski klub prešao je 2007. godine. Za reprezentaciju Francuske debitovao je u maju ove godine na prijateljskom meču protiv Ekvadora.
Čuvar mreže Olimpika ima još trojicu braće, koji treniraju fudbal i koji su takođe golmani.
Najstariji od njih 18-godišnji Parfe brani gol Bordoa i reprezentacije Konga, dok 15-godišnji Rifi trenira u Kaenu i standardni je član francuske selekcije koju čine igrači do 16 godina. Najmlađi Mandandin brat, devetogodišnji Ivr, nedavno je počeo da trenira u jednom od nižerazrednih pariskih klubova.
Čelnici engleskog kluba nameravaju da angažuju 23-godišnjeg golmana u predstojećem zimskom prelaznom roku, iako gol Sitija trenutno brani član mlade reprezentacije Engleske, talentovani Džo Hart. Menadžer Mark Hjuz oduševljen je Mandandinim kvalitetima, za koga tvrdi da je nakon povlačenja slavnog Fabijena Barteza, ubedljivo najbolji francuski golman.
Mandanda, koji je rođen u glavnom gradu Konga Kinšasi, karijeru je počeo u francuskom prvoligašu Avru, a u marsejski klub prešao je 2007. godine. Za reprezentaciju Francuske debitovao je u maju ove godine na prijateljskom meču protiv Ekvadora.
Čuvar mreže Olimpika ima još trojicu braće, koji treniraju fudbal i koji su takođe golmani.
Najstariji od njih 18-godišnji Parfe brani gol Bordoa i reprezentacije Konga, dok 15-godišnji Rifi trenira u Kaenu i standardni je član francuske selekcije koju čine igrači do 16 godina. Najmlađi Mandandin brat, devetogodišnji Ivr, nedavno je počeo da trenira u jednom od nižerazrednih pariskih klubova.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
alan_cardec je napisao/la:"Engleski premijerligaš Mančester Siti ponudio je francuskom Olimpiku iz Marselja 12 miliona evra za golmana Stiva Mandandu, javljaju u utorak ostrvski mediji.
Najstariji od njih 18-godišnji Parfe brani gol Bordoa i reprezentacije Konga, dok 15-godišnji Rifi trenira u Kaenu i standardni je član francuske selekcije koju čine igrači do 16 godina. Najmlađi Mandandin brat, devetogodišnji Ivr, nedavno je počeo da trenira u jednom od nižerazrednih pariskih klubova."
B92
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Daj boze igro sam i 2 na kladionici,znas li mozda podatak kolko marseillovih navijaca ce biti u holandiji...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
J**+ tebe pravo osjecaj kad tipujes utakmice tvog voljenog kluba u LP
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- eliminator
- Kontakt:
rezultat si pogodio al samo sto je bilo za domacinaCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:vrijeme je za utakmicu i marseille unique
rezultat 0: 2 za marseille
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.