Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emchoz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la emchoz » 25 nov 2008, 16:07

Još jednom Hasu i Papca na bekove da nam se stabilizuje odbrana. Treba ih privoliti jer imamo talenat u napadu kao nikad.

Opet šta je sa Veldinom Muharemovićem?

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 25 nov 2008, 16:41

emchoz je napisao/la:Još jednom Hasu i Papca na bekove da nam se stabilizuje odbrana. Treba ih privoliti jer imamo talenat u napadu kao nikad.

Opet šta je sa Veldinom Muharemovićem?
Veldin odigrao cijelih 90 minuta u Lokerenu u gostujucoj pobijedi 2-0 protiv Birsota.
Inace dobro igraju svi u Belgijskoj ligi mada je ona po kvalitetu ofalila skroz :roll:

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 26 nov 2008, 02:18

znam da imamo napadaca i veznjaka koliko hoces ali neka fala bogu.znam isto dok sam igrao fudbal zajedno sa VLADOM i CUSTOVICEM ,da kompletnijih od njih dva nema niko nego DZEKO trenutno.Vladavic je nas najbrzi igrac u reprezentaciji(opak).On mora i moze da igra sa misimovicem.on moze da igra sve pozicije od sredine pa udesno.To ce se vidjeti u narednom periodu sigurno gdje ce biti glavni kreativac igre.Da je KODRO trener sigurno bi on igrao u navali sa misimovicem.A ovaj drugi CUSTOVIC je napadac koji je zabio vise golova nego svi u reprezentaciji zajedno.Ovaj igrac je za utakmicu protiv belgije najbolji trenutno,znamo zasto....a da ne kazem onaj prvi debi protiv turaka i odlucujuci gol.Nakon toga nikad nije zaigrao za repku.Veoma iskusan napadac hladne duse-srca,kad ga treba zabiti.A tek kako izvodi slobodnjake,zestoki udarci,preciznost.Stvarno ne mogu da vjerujem da strijelac koji ima vise golova nego cijela reprezentacija nema mjesta ni na klupi.O iskustvu da i ne govorim.....Jadno...gdje im je respekt.....COVJEK igra svih 90 min sve utakmice od kako je poceo karijeru u Francuskoj.....Nemojte da mi kazete da imamo previse napadaca,krivo mi je sto momak nikad nije odigrao za BIH par utakmica za redom i pokazao svoje sposobnosti....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2008, 13:28

nešto se pitam zašto ne bi Savez nešto uradio u vezi Marciana da se razgovara s njim da igra za BiH,da uzme državljanstvo, svi smo se uvjerili da je lik dobar igrač, sad ide u Sandjeford u Norvešku i sigurno će završiti u nekom boljem klubu..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 02 dec 2008, 13:41

Aidin Mahmutovic u zadnjem kolu zabi gol za svoje Teplice.
On je pravo dobar, brz, okretan, i dobar tehnicar.
Treba ga pratiti.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 14:29

Kevin je napisao/la:nešto se pitam zašto ne bi Savez nešto uradio u vezi Marciana da se razgovara s njim da igra za BiH,da uzme državljanstvo, svi smo se uvjerili da je lik dobar igrač, sad ide u Sandjeford u Norvešku i sigurno će završiti u nekom boljem klubu..
ko je to sine?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2008, 15:06

CheGuevara je napisao/la:
Kevin je napisao/la:nešto se pitam zašto ne bi Savez nešto uradio u vezi Marciana da se razgovara s njim da igra za BiH,da uzme državljanstvo, svi smo se uvjerili da je lik dobar igrač, sad ide u Sandjeford u Norvešku i sigurno će završiti u nekom boljem klubu..
ko je to sine?
neznaš? malo se raspitaj onda...

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 02 dec 2008, 15:19

starmo76 je napisao/la:znam da imamo napadaca i veznjaka koliko hoces ali neka fala bogu.znam isto dok sam igrao fudbal zajedno sa VLADOM i CUSTOVICEM ,da kompletnijih od njih dva nema niko nego DZEKO trenutno.Vladavic je nas najbrzi igrac u reprezentaciji(opak).On mora i moze da igra sa misimovicem.on moze da igra sve pozicije od sredine pa udesno.To ce se vidjeti u narednom periodu sigurno gdje ce biti glavni kreativac igre.Da je KODRO trener sigurno bi on igrao u navali sa misimovicem.A ovaj drugi CUSTOVIC je napadac koji je zabio vise golova nego svi u reprezentaciji zajedno.Ovaj igrac je za utakmicu protiv belgije najbolji trenutno,znamo zasto....a da ne kazem onaj prvi debi protiv turaka i odlucujuci gol.Nakon toga nikad nije zaigrao za repku.Veoma iskusan napadac hladne duse-srca,kad ga treba zabiti.A tek kako izvodi slobodnjake,zestoki udarci,preciznost.Stvarno ne mogu da vjerujem da strijelac koji ima vise golova nego cijela reprezentacija nema mjesta ni na klupi.O iskustvu da i ne govorim.....Jadno...gdje im je respekt.....COVJEK igra svih 90 min sve utakmice od kako je poceo karijeru u Francuskoj.....Nemojte da mi kazete da imamo previse napadaca,krivo mi je sto momak nikad nije odigrao za BIH par utakmica za redom i pokazao svoje sposobnosti....
Izvini jarane,ali nigdje veze sto pises!!Za custovica je klupa plafon!!Za vladalica si se iz ofirao,cuj"kod kodre bih igrao,to ti kodru smatras strunjakom?Trenirao juniore u san sebastianu i ponovo ih trenira!!!Kad bih svi trazili da nam raja igra ,ne bih bilo repke!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 16:17

Kevin je napisao/la:
ko je to sine?
neznaš? malo se raspitaj onda...
pa evo raspitujem se kod tebe..mislis da sam jedini kojem to ime nista nekaze??..znaci kad bubnes nekog igraca, kojeg mozda neznaju svi, onda napisi nesto o njemu...pa onda nam mozda nije potrebna neka velika pretraga za tim igracom na i-netu.. ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2008, 16:22

Marciane de Nascimento, prvo igrao u Čeliku pa,u Sarajevu a ove sezone u Širokom...zadnji vezni, brz, zna s loptom, dobar igrač..sad je prešao na pola u Sandjeford u Norvešku! znaš li sad? ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 16:44

Kevin je napisao/la:Marciane de Nascimento, prvo igrao u Čeliku pa,u Sarajevu a ove sezone u Širokom...zadnji vezni, brz, zna s loptom, dobar igrač..sad je prešao na pola u Sandjeford u Norvešku! znaš li sad? ;)
Neznam, ali dovoljno mi je pola tvoje informacije (igra u Sirokom Brijegu) i pola informacije od transfermarkta (rodzen 1980 godine)...Hajd reko da je to neki talenat kao sto je Boubacar Dialiba, onda nebih imao nista protiv..1-2 takva igraca moze se imati..ali posto on igra u nasoj Saban Ligi sa 28 godina (najbolje fudbalske godine) onda mislim da nije vrijedan da se vise diskutuje o njemu..zelim mu puno srece u Sirokom!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 02 dec 2008, 17:06

ja stvarno neznam zašto nezovu Bajana stvarno je .... :D

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 02 dec 2008, 18:06

sad nes gledam po tubeu kak ovaj grlic pali loptu uffff al ove sam dalekometne neznam ko jos kod nas tako iz igre suta nes poput onog kod turaka crnca kak se zove :roll:
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 18:39

Tihi je napisao/la:sad nes gledam po tubeu kak ovaj grlic pali loptu uffff al ove sam dalekometne neznam ko jos kod nas tako iz igre suta nes poput onog kod turaka crnca kak se zove :roll:
mehmed aurelio? ili kazim richards?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2008, 19:26

Kevin je napisao/la:Marciane de Nascimento, prvo igrao u Čeliku pa,u Sarajevu a ove sezone u Širokom...zadnji vezni, brz, zna s loptom, dobar igrač..sad je prešao na pola u Sandjeford u Norvešku! znaš li sad? ;)
Neznam, ali dovoljno mi je pola tvoje informacije (igra u Sirokom Brijegu) i pola informacije od transfermarkta (rodzen 1980 godine)...Hajd reko da je to neki talenat kao sto je Boubacar Dialiba, onda nebih imao nista protiv..1-2 takva igraca moze se imati..ali posto on igra u nasoj Saban Ligi sa 28 godina (najbolje fudbalske godine) onda mislim da nije vrijedan da se vise diskutuje o njemu..zelim mu puno srece u Sirokom!
ne igra u Širokom kao prvo,a nisam znao da ako igra u Širokom(i u Zrinjskom) da nemore za BiH repku...ja samo govorim da nije loš igrač..ali eto vam tamo vaših, ionako samo vaši igraju...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2008, 19:27

KODRO je napisao/la:ja stvarno neznam zašto nezovu Bajana stvarno je .... :D
ovo ironično ili? Bajano je bolji od pola što sad igraju pa ti pričaj šta oćeš...da je igrao u Sarejvu ili Želji sad bi bio u repki..ali eto **** ga..u Širokom je bio..a sad u Fk Moskvi...

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 02 dec 2008, 21:57

Neil Antohny Wood (Zeljeznicar), bi mogo igrati za nas. Igro je 2002 za Man. United.

I sta je sa ostalim Brazilcima koje igraju u BiH, mogli bi i oni. Naprimjer onaj Vagner( neznam mu tacno ime) iz Sirokog Brijega je dobar, netreba nama biti sramota uzeti nekog stranca u Repku, to svak radi.
Francuska u stvari isto ima cijelu Repku pun Afrikanaca. Njemacka je puna Poljaka, Spanjolaca, Afrikanaca, Turaka itd. itd.. Pa ima Deco , Brazilac koji igra za Portugal, pa Aurelio Brazilac koji igra za Tursku, pa Eduardo Brazilac koji igra za Hrvatsku.
Cak i Brazilci otmaju igrace :) . Cito sam skoro, da Brazilska Repka ima dosta igraca, koje dolaze iz Venezuele, ili su porijeklom iz Venezuele pa zive u Brazil i oni se radije odluce igrati za Brazil nego za domovinu Venezuelu. To su Rivaldo, Rivelinho, Lucio, Ricardinho, Diego itd.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2008, 22:02

izet fazlinovic je napisao/la:Neil Antohny Wood (Zeljeznicar), bi mogo igrati za nas. Igro je 2002 za Man. United.

I sta je sa ostalim Brazilcima koje igraju u BiH, mogli bi i oni. Naprimjer onaj Vagner( neznam mu tacno ime) iz Sirokog Brijega je dobar, netreba nama biti sramota uzeti nekog stranca u Repku, to svak radi.
Francuska u stvari isto ima cijelu Repku pun Afrikanaca. Njemacka je puna Poljaka, Spanjolaca, Afrikanaca, Turaka itd. itd.. Pa ima Deco , Brazilac koji igra za Portugal, pa Aurelio Brazilac koji igra za Tursku, pa Eduardo Brazilac koji igra za Hrvatsku.
Cak i Brazilci otmaju igrace :) . Cito sam skoro, da Brazilska Repka ima dosta igraca, koje dolaze iz Venezuele, ili su porijeklom iz Venezuele pa zive u Brazil i oni se radije odluce igrati za Brazil nego za domovinu Venezuelu. To su Rivaldo, Rivelinho, Lucio, Ricardinho, Diego itd.
e vidis...o čemu ja pričam u postovima iznad,a ovi ostali omalovazavaju...ne treba Wagner, bolji je njegov brat Bajano..ali naravno ovi ga ismijavaju...

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 dec 2008, 22:24

Pa zar to nije glupo? Da nam igraju igraci koji nemaju nikakve veze sa nasom domovinom? Meni je to totalno bez veze.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2008, 22:41

ribery je napisao/la:Pa zar to nije glupo? Da nam igraju igraci koji nemaju nikakve veze sa nasom domovinom? Meni je to totalno bez veze.
pa pola ovih sada što igraju nemaju veze osim da su podrijetlom odavde...a igrački su stasali po Njemačkoj itd.!
ja ne vidim kakve to veze ima i s čim...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aldin-8, Amazon [Bot], COYGBiH, tale07, Uknaac, zikerrz21 i 37 gostiju.