Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

adnan_hzsa
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la adnan_hzsa » 26 jun 2011, 00:18

zena mu je prelijepa.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 jun 2011, 00:18

svabe znaju pokrasti ko niko :lol: adnan mi je mnogo drag, al treba biti realan i reci da je sudijska odluka lakrdija.
kako god cestitke bosancu na jos jednoj odbrani pojasa.
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 26 jun 2011, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 jun 2011, 00:18

Ali zato na Areni strašan stručnjak.Čovjek kao da je sudija, procijenio 115-115. Na Ftv sve eneki stručnjaci nisu ni bodove sabirali.
FEDERER= KLOC

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2011, 00:19

rogeRF je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Ona dva komentatora na novoj tv se pojedose od muke sto je Adnan pobjedio.
E bas sam htio malo gledati i na novoj, ali kada je poceo mec, ja i zaboravio da oni prenose.. A vjerujem da im je krivo. :mrgreen:
Ma oni furaju neku vezu Cro-Ire, i to. Možda su zato bili malo pristrasni :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 26 jun 2011, 00:19

Dylan Dog je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Cestitke Adnanu.

Ali ono sto ne mogu da ne kazem,uopce ne dovodeci u pitanje zasluzenost njegove pobjede,je to da sam u jednome trenutku pozelio vidjeti 2 borca kao sto su Macklin,to bi bio izvanredan mec pun razmjene udaraca.
Da nije Bosanac,Adnanove meceve nebi ni pratio,dosta mi je vise brace Klicko i Adnana i svih koji kalkulisu i uglavnom se brane i cekaju gresku protivnika,ne umanjujuci njihov kvalitet da ne bude nesporazuma.

Jednostavno,zelim u ringu gledati boksere poput Macklina a ne poput Adnana Catica.
U profesionalnom boksu ti je vazna taktika, a ne srljanje ko muha bez glave. To je ono sto krasi Adnana i sto mu donosi rezultate u karijeri. Ovaj Irac kreno ko muha bez glave ne razmisljajuci da mec traje 12. rundi. Poslije pete je bio vec na minimumu snage, sto je Adnan iskoristio i zasluzeno dosao do nove pobjede.
Prijatelju, profesionalni boks se zbog toga i razlikuje od drugih borilackih sportova. Drugo ti je kada Badr Hari ili Alister Overem krenu kao tenkovi u svojim borilackim sportovima od prve sekunde na sve ili nista. Ovo je sasvim drugi sport, takticka umjetnost :)
Sve ja to razumijem,samo kazem da mi se boks nekada cinio ljepsim za gledanje,nisam rekao kvalitetnijim ;)

Btw,Overeem je strasan,smatram ga najacim covjekom koji je hodao ovom planetom,da mi daju pistolj u jednu a sjekiru u drugu ruku nebi opet se usudio izaci njemu na megdan :mrgreen:
Ma vjeruj da ne bi, gledao sam ja meceve kao mali Taysona i mogu ti reci da su mi zanimljiviji ovi mecevi Adnana (nije sto je nas :D )nego oni cuveni okrsaji Taysona sa Holifildon ili Lenoxom Luisom...
A to za Overema, pa ja se sjecam kad su ga u K-1 ljudi nabijali, sad se malo osilio, al' spustice opet njega netko na zemlju, previse je glup borac da bi ostao u vrhu, bez obzira na svu njegovu snagu, al' da ne pisemo vise ove gluposti koje nisu vezane za ovu temu...
Jos jednom: Svaka cast Adnane, jedva cekam sljedeci mec :)
Joint_fc

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 jun 2011, 00:20

Što jest, jest mora se priznati da je sudačka odluka lakrdija
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 26 jun 2011, 00:21

Dylan Dog je napisao/la:Cestitke Adnanu.

Ali ono sto ne mogu da ne kazem,uopce ne dovodeci u pitanje zasluzenost njegove pobjede,je to da sam u jednome trenutku pozelio vidjeti 2 borca kao sto su Macklin,to bi bio izvanredan mec pun razmjene udaraca.
Da nije Bosanac,Adnanove meceve nebi ni pratio,dosta mi je vise brace Klicko i Adnana i svih koji kalkulisu i uglavnom se brane i cekaju gresku protivnika,ne umanjujuci njihov kvalitet da ne bude nesporazuma.

Jednostavno,zelim u ringu gledati boksere poput Macklina a ne poput Adnana Catica.
E takva bi borba zavrsila u prvoj rundi. Mislim da ga je Adnan napao negdje u 6-oj rundi kao ono na kraju, da bi ga i nokautirao. Onaj se vec bio istrosio poslije prvih 5 rundi.
Al kako je onaj na Areni glupo bodovao mec :o :shock:
Po njemu bi zavrsilo nerijeseno. Al dzaba onome sto je onako aktivan, kad je Adnan u jednoj rundi imao vise cistih udaraca, nego on u citavom mecu :D
Po meni je bilo bas onako kako su dosudila ona 2 suca 116-112, odnosno 8-4 u rundama.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jun 2011, 00:23

Ja cu prvi reci da je na mene vizuelno bolji utisak ostavio Irac,svaka mu cast sto je u mec sa aktuelnim prvakom usao onako bez kalkulacija i u zelji za otvorenim fightom pa ko koga vise.

S druge strane,Adnan je udarao manje,al kvalitetnije,tako da prepostavljam da je po sudackim kriterijama pobjeda zasluzena.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2011, 00:23

Strauss je napisao/la:svabe znaju pokrasti ko niko :lol: adnan mi je mnogo drag, al treba biti realan i reci da je sudijska odluka lakrdija.
Nisu Švabe sudile :roll:
Slažem se, lakrdija što nije bila jednoglasna odluka.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 jun 2011, 00:24

Ted Mosby je napisao/la:Što jest, jest mora se priznati da je sudačka odluka lakrdija
Da li si prvi put gledao Felixa? U 90 % mečeva je na prvi pogled inferioran ali ima više preciznijih udaraca. Na Arena Sport čovjek sabirao poene i došao do 115:115,što je najrealnije.Ali svi koji prate boks znaju da po nepisanom pravilu u tom slučaju da je se prednost braniocu.
FEDERER= KLOC

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jun 2011, 00:26

Smiješni komentatori. Presmiješni. Po njima ni jedan jedini udarac nije zahvatio Sturma.
Borba egal, mislim da je zadnji val napada Nijemca presudio. Čestitke na obrani titule.
Hayley <3

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 26 jun 2011, 00:26

Ted Mosby je napisao/la:Što jest, jest mora se priznati da je sudačka odluka lakrdija
Sta ovo pojavljuju se neki boksacki strucnjaci koji se bolje razumiju u profesionalni boks od onih koji su za to zaduzeni. Pa dajte ljudi molim vas, ako je covjek bio agilniji u ringu, ne znaci da je bio bolji, pa skoro svaki njegov udarac je zavrsavao na rukavicama Adnana, cak je dvaput udario nepropisno unutrasnjim dijelom rukavica sto je zabranjenom, sto je sigurno ostavilo negativan dojam kod sudija meca. Onu ograbotinu kod oka, mislim bas da je napravio unutrasnjim dijelom rukavice Adnanu. Adnanovi udarci su bili dosta precizniji i pogadjali su glavu protivnika, sto se i najvise boduje u profesionalnom boksu...
Joint_fc

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 26 jun 2011, 00:26

kumkalesic je napisao/la: Ma vjeruj da ne bi, gledao sam ja meceve kao mali Taysona i mogu ti reci da su mi zanimljiviji ovi mecevi Adnana (nije sto je nas :D )nego oni cuveni okrsaji Taysona sa Holifildon ili Lenoxom Luisom...
A to za Overema, pa ja se sjecam kad su ga u K-1 ljudi nabijali, sad se malo osilio, al' spustice opet njega netko na zemlju, previse je glup borac da bi ostao u vrhu, bez obzira na svu njegovu snagu, al' da ne pisemo vise ove gluposti koje nisu vezane za ovu temu...
Jos jednom: Svaka cast Adnane, jedva cekam sljedeci mec :)
Bas mi je maloprije pao na pamet Gokhan Saki. Kakav bi on bio bokser, yebote. Overeema razbi ljevicom. U mec usao sa povrijedjenom desnicom i borio se samo lijevom. Da ga Overeem nije udario nogom u povrijedjenu desnicu i da nije zbog toga morao odustati, razbio bi ga samo ljevicom. Kakvu samo boksersku tehniku ima. Pa svaki mu je udarac prolazio. :shock:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 26 jun 2011, 00:27

Iker C je napisao/la:
Da li si prvi put gledao Felixa? U 90 % mečeva je na prvi pogled inferioran ali ima više preciznijih udaraca. Na Arena Sport čovjek sabirao poene i došao do 115:115,što je najrealnije.Ali svi koji prate boks znaju da po nepisanom pravilu u tom slučaju da je se prednost braniocu.
bas tako. misle sto irac je vise skakutao okolo i udarao po rukavicama adnana da je zasluzio pobjedu. adnan je imao konkretnije udarce. irac je sav modar bio. irac jedini konkretan udarac je imao kad je razvalio arkadu. veoma izjednacena borba.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 jun 2011, 00:27

Komentatorski dvojac na Novoj otvoreno na strani Irca. Kipi ljubomora iz njih :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 jun 2011, 00:28

Adnan je vjerovatno imao više čitih i jačih udaraca ali Irac iz Birminghama :D je bio mnogo agresivniji i rekao bi srčaniji,.Lik prima aperkat pa krošej,ali odmah nakon toga se razmaše i pravi seriju 10 vezani udaraca,dosta njih završi na Adnanovom gardu ali neki i prodju,.Odlican mec,treba uzeti u obzir da je se Adnan poprilicno ugojio za vrijeme pauze :mrgreen: tako da je morao skinuti nekih 14 kg za ovaj meč,.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 jun 2011, 00:29

VanBasten je napisao/la:
Strauss je napisao/la:svabe znaju pokrasti ko niko :lol: adnan mi je mnogo drag, al treba biti realan i reci da je sudijska odluka lakrdija.
Nisu Švabe sudile :roll:
Slažem se, lakrdija što nije bila jednoglasna odluka.
Ma to je tek da ne bude toliko ubjedljiva pobjeda, sto govori cinjenica da je jedan sudija bodovao 114:115 za Irca!
Izdržati, to je temelj vrline!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 jun 2011, 00:30

Prvi znaci ljubomore.
Cuj lakrdija,pa vi ocigledno niste gledali mec.Koliko je Irac imao direktnih udaraca,a koliko Adnan ?
Pa gotovo svaki Adnanov udarac je isao direktno u glavu.Onaj se zalijece kao muha bez glave,stalno hvata Adnana kad mu nestane snage,udara po stomaku,pa i baca one zube samo da bi se odmorio.
Zar ne znate cestitati boljem kao ljudi,u ovom slucaju da cestitate Bosancu Adnanu Caticu ?

Bravo Ado majstore,respekt za sve posebno za ove komplexe koje si nabio pojedincima.
Samo naprijed Bosna je uz tebe.

Ko je slijedeci ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 26 jun 2011, 00:31

Iker C je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvo nikako nije moglo biti 115-115, nego 114-114. A ja sam se tome "strucnjaku" i njegovom bodovanju smijao cijeli mec. Lik uopste ne zna sta se boduje u boksu.
Al izleti mu jednom da kaze Adnan Catic, a citavo vrijeme ga zvao Felix Sturm :lol:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 26 jun 2011, 00:31

Felixa su daleko vise pljackali, ovdje je presudilo to sto je on daleko skolovaniji borac i sto su njegovi udarci daleko razorniji nego ircevi, a i to sto je prvak, mada irac jeste mlatio ko lud, ali dosta udaraca je zavrsilo na bloku, tako da to i nema nekog efekta, te vecina udaraca nije bila takticka, kao kod Felixa, neg je mlati, pa gdje zavrsi.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.