Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Skoro u Banovićima bio 7. memorijalni malonogometni turnir "Alija Izetbegović".Učešće uzelo 8 ekipa:MNK Banovići,MNK Mostar-SG,MNK Bubamara Cazin,Dijamant Linz,Sjenica Srbija,Spl.-Dal. Split,MNK Zmaj Gradačac i još jedna ekipa iz Njemačke ne mogu se sjetiti imena.
Dobar turnir bio,organizacija odlična,prema riječima Bakira Izetbegovića do sada najbolje organizovan turnir.
Na kraju je osvojila ekipa Dijamanta nakon što je pobijedila Banoviće na penale,dok je treća bila ekipa Sjenica.
Rezultati MNK Banovići do sada:Veterani-Banovići 2:2,Banovići-Klanac Brčko 3:1.
Dobar turnir bio,organizacija odlična,prema riječima Bakira Izetbegovića do sada najbolje organizovan turnir.
Na kraju je osvojila ekipa Dijamanta nakon što je pobijedila Banoviće na penale,dok je treća bila ekipa Sjenica.
Rezultati MNK Banovići do sada:Veterani-Banovići 2:2,Banovići-Klanac Brčko 3:1.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Jbt KMF Tango u 2 ligi RS-a.
Ja sam mislio da su oni uleteli u veci rang.
Odigrali su dva kola,prvo su u "gradskom derbiju" pobedili KMF Slavija(nisam ni znao da imaju KMF
) sa 1:5,da bi onda gostovali u Ugljeviku kod KMF Ugljevik i golom u poslednjim sekundama pobedili sa 3:4. 

Ja sam mislio da su oni uleteli u veci rang.
Odigrali su dva kola,prvo su u "gradskom derbiju" pobedili KMF Slavija(nisam ni znao da imaju KMF

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- slogauskoplje
- Kontakt:
Nego kako ce biti.slogauskoplje je napisao/la:čuj KMF

Šta je čudno u tome što je KMF
? Srpski klubovi većinom imaju taj prefiks.

- slogauskoplje
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nek' neko pojasni šta znači KMF?
U mom svijetu važe moja pravila
Klub malog fudbala.TheDinoRules je napisao/la:Nek' neko pojasni šta znači KMF?
Kako kome je smiješno,meni iskreno nije.Isto ti je ili KMF ili MNK samo što MNK većinom koriste bošnjački i hrvatski klubovi,dok je kod srpskih klubova većinom KMF.
A nije ti neobican prefiks FK.slogauskoplje je napisao/la:neobično i pomalo smješno

Drugo je sto si ti toliko upratio futsal pa ti je cudno sto je KMF,a da pratis video bi i da je predznak najjaceg kluba u regionu KMF.

Kojeg?Devil je napisao/la:A nije ti neobican prefiks FK.slogauskoplje je napisao/la:neobično i pomalo smješno![]()
Drugo je sto si ti toliko upratio futsal pa ti je cudno sto je KMF,a da pratis video bi i da je predznak najjaceg kluba u regionu KMF.
Ekonomca.Future je napisao/la:Kojeg?Devil je napisao/la:A nije ti neobican prefiks FK.slogauskoplje je napisao/la:neobično i pomalo smješno![]()

To su oni što su skoro bili 17. (čini mi se) klub u Europi?
14.su na listi najboljih timova Evrope,sledeci tim iz regije je Skopski Zelezarac na 35.mestu ako se ne varam.Future je napisao/la:To su oni što su skoro bili 17. (čini mi se) klub u Europi?
Da,da znam da su bili među 20 najboljih.Zatim idu Železarac (33.),Nacional (35.) i Leotar (40.).Devil je napisao/la:14.su na listi najboljih timova Evrope,sledeci tim iz regije je Skopski Zelezarac na 35.mestu ako se ne varam.Future je napisao/la:To su oni što su skoro bili 17. (čini mi se) klub u Europi?
http://www.facebook.com/group.php?gid=253307880469" onclick="window.open(this.href);return false;
MNK Banovići-MNK Maglaj 11-2
MNK Banovići-MNK Zmaj Gradačac 6-2
MNK Argentarija Ilijaš-MNK Banovići 2-2
Uh fine šanse imaju Banovići da se plasiraju u Prvu ligu,ukoliko bi kod kuće pobijedili Veterane i Ilijaš,Banovići su novi/stari Prvoligaš
.
MNK Banovići-MNK Zmaj Gradačac 6-2
MNK Argentarija Ilijaš-MNK Banovići 2-2
Uh fine šanse imaju Banovići da se plasiraju u Prvu ligu,ukoliko bi kod kuće pobijedili Veterane i Ilijaš,Banovići su novi/stari Prvoligaš

-
- Kontakt:
Sta li onda znaci HNK??? Hrvatsko narodno kazaliste....ja provokatora iz Gornjeg Vakufa. Cuj Uskoplje...Sam G.Vakuf selendra, i kad ga podijelis na 2 dijela dobijes 2 zaseoka...
- legenda reala
- Kontakt:
Gledam imaju na BHT prenosi Kvalifikacija za Euro u petak i nedelju
Kakv je sistem ,kolko ide dalje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
prva dva idu u dodatne kvalifikacije!legenda reala je napisao/la:Gledam imaju na BHT prenosi Kvalifikacija za Euro u petak i nedelju![]()
Volim te Bosno!!!
Boga mi zagustilo je u Drugoj ligi FBiH - Sjever. MNK Banovići je bio u prednosti nad Argentarijom od jednog boda i činilo se gotovim prvenstvo, ali sada Argentarija ima 2 boda prednosti, a večeras u Banovićima igraju Banovići - Argentarija, utakmica sezone koja bi mogla odlučiti putnika u Prvu ligu.
U grupi Jug nema nikakve neizvjenosti i putnik u viši rang je poznat već odavno, a to je MNK Mostar Stari Grad. Imaju 14 bodova više od drugoplasiranog Seljaka tako da mislim da je ovdje sve već riješeno.
Tabela 1. malonogometne lige FBiH:
1. CENTAR Remi Bh Play Sarajevo 24
2. COMUNICARE Mostar 21
3. BROTNJO Derby Bet shop Čitluk 19
4. DRINA Goražde 15
5. KARAKA Mostar 14
6. LIBERO Saz Monting Zavidovići 13
7. KASKADA Gračanica 11
8. BOSNA Kompred Tuzla 7
Da malo pokušamo oživiti temu pošto vidim da mjesecima niko ne piše, a vjerujem da ima onih koji prate ovaj sport.
U grupi Jug nema nikakve neizvjenosti i putnik u viši rang je poznat već odavno, a to je MNK Mostar Stari Grad. Imaju 14 bodova više od drugoplasiranog Seljaka tako da mislim da je ovdje sve već riješeno.
Tabela 1. malonogometne lige FBiH:
1. CENTAR Remi Bh Play Sarajevo 24
2. COMUNICARE Mostar 21
3. BROTNJO Derby Bet shop Čitluk 19
4. DRINA Goražde 15
5. KARAKA Mostar 14
6. LIBERO Saz Monting Zavidovići 13
7. KASKADA Gračanica 11
8. BOSNA Kompred Tuzla 7
Da malo pokušamo oživiti temu pošto vidim da mjesecima niko ne piše, a vjerujem da ima onih koji prate ovaj sport.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.