Što se tiče PPM-a BH zajednica raste iz dana u dan ali može to i bolje, zato navalite

http://www.powerplaymanager.com/r94632" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Još si dva dana ispred Želje, a onda slijedi povratak u realnost...hz033 je napisao/la:Nije bitno biti prvi, bitno je biti ispred Želje !
A dobar mi raspored pravo... S' neba pa u rebra... Očekivani poraz od Bosnie, jači čovjek što jest jest...hz033 je napisao/la:Sutra prvo kolo. I Željo baš u prvom udari na šampiona. Meni prvi tim i pola drugog u akademiji još jedan dan.
Sutra sa trećom ekipom na visokoooooo
!
Da, da... Srbija 7853, a mi 5440hz033 je napisao/la:Sretno ti danas, nek bolji JA pobjedi! Interesantan podatak je da smo danas prestigli Srbiju po broju registrovanih korisnika i da se sve više igrača registruje iz BiH. Što nas je više to će bolja repka biti, samo se prijavljujte.
govori o fudbaluLishche je napisao/la:Da, da... Srbija 7853, a mi 5440hz033 je napisao/la:Sretno ti danas, nek bolji JA pobjedi! Interesantan podatak je da smo danas prestigli Srbiju po broju registrovanih korisnika i da se sve više igrača registruje iz BiH. Što nas je više to će bolja repka biti, samo se prijavljujte.
Ma pusti to tu su otvarali ljudi po pet accounta, to nije aktivno stanje. Govorm ti o stanju o aktivnim menadžerima trenutnoLishche je napisao/la:Da, da... Srbija 7853, a mi 5440hz033 je napisao/la:Sretno ti danas, nek bolji JA pobjedi! Interesantan podatak je da smo danas prestigli Srbiju po broju registrovanih korisnika i da se sve više igrača registruje iz BiH. Što nas je više to će bolja repka biti, samo se prijavljujte.
hz033 je napisao/la:Haha dobar im ovaj klip, ljudi se reklamiraju nevjerovatno
" onclick="window.open(this.href);return false;
Lishche je napisao/la:hz033 je napisao/la:Haha dobar im ovaj klip, ljudi se reklamiraju nevjerovatno
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Isto sebe da slušam, kad traje utakmica
Svoju prvu utakmica, reprezentacija BiH igra protiv Slovenije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.