Kantonalna liga Sarajevo
Re: Kantonalna liga Sarajevo
Vrbanjusa - Sask Napredak 2:4
I ako neko zna koliko je Butmir igrao sa Jedinstvom
I ako neko zna koliko je Butmir igrao sa Jedinstvom

Visca el Barça ! Mes que un club !
Nije tabela potpuno tacna, sto se tice Sask Napredka jest i cestitam Vam na dosadasnjem dijelu sezonu, dobra ste ekipa. Treba se dodati rezultat izmedju Vrbanjuse i Butmira i treba se Vogosci pripisati 3 boda jer je Famos u zadnjem kolu prosvercao 5 prvotimaca, rezultat je registrovan 0:3.DesimaL je napisao/la:Polusezona gotova![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
To za famos nisam znao,a vrbanjusa - butmir ce tek biti odigrana na proljece,jer igraci vrbanjuse ne zele da igraju vise.
I u potpunosti razumijem zasto ne zele.Braco cirkus radi.
I u potpunosti razumijem zasto ne zele.Braco cirkus radi.
ovo SAŠK uzima nevidim da ih neko može zaustaviti. eventualno Pofalićki koji igra solidno za ovu ligu.
Nadam se da se opet necemo okliznuti ko prosle godineBistrik je napisao/la:ovo SAŠK uzima nevidim da ih neko može zaustaviti. eventualno Pofalićki koji igra solidno za ovu ligu.

Najverovatnije odlazi nam nas najbolji igrac i jos jedan na probu u Česku.Ako uspiju klub ce dobiti neke pare,tako da ce probati dovesti kojeg igrac.
Ekipa je ostala ista kao od prosle sezone,stim da je doveden samo jedan igrac Nihad Suljevic.Nekada kapiten Sarajeva i Olimpica

odkad nisa mbio na ovom topiku, heh, procitah sad svasta o nasim nisim ligama, ponajmanje o fudbalu, al eto...
pozdrav Desimal, stalni topičar kantonalne lige
pozdrav Desimal, stalni topičar kantonalne lige

Vidim ja neko mi nedostaje
Pozdrav i tebi
Inace Sask Napredak je juce imao proslavu jesenje titule

Pozdrav i tebi

Slijedi 5 mjeseci pauze, skoro pola godine. :s
Igman danasDesimaL je napisao/la:Vidim ja neko mi nedostaje![]()
Pozdrav i tebi![]()

poklon za 90. rođendan, sve čestitike mojim Ilidžancima!
http://www.ilidza.ba/bs/fk-igman-ilidza ... vo-201314/" onclick="window.open(this.href);return false;

FORZZAAAA IGMAAAN

Igman-Jug 3:1
Dobrinja-Igman 0:4
Igman-Omladinac 2:0
Igman-Bosna 2:1
Saobraćajac-Igman 0:0
Igman-Vratnik 2:1
Mošćanica-Igman 0:0
Igman-Stup 5:0
Pofalički-Igman 1:1
Evo potvrda onog sto sam rekao. Sada smo mi na 2 mjestu ispod Saska , zasluzeno.

HAHAHAHA jao cuj zasluzeno, pa je li vas stid. Dodjete u Hrasnicu 5-2 izgubite i to od momaka koja su vecina do 19 godine i Kadic je bio stariji i kazete zasluzeno.....r3m1 je napisao/la:Evo potvrda onog sto sam rekao. Sada smo mi na 2 mjestu ispod Saska , zasluzeno.![]()
Komentarises samo jednu tekmu , a sta je sa ostalim?Akrndzija je napisao/la:HAHAHAHA jao cuj zasluzeno, pa je li vas stid. Dodjete u Hrasnicu 5-2 izgubite i to od momaka koja su vecina do 19 godine i Kadic je bio stariji i kazete zasluzeno.....r3m1 je napisao/la:Evo potvrda onog sto sam rekao. Sada smo mi na 2 mjestu ispod Saska , zasluzeno.![]()
Unis je takodje vrlo mlada ekipa, ima samo 3 igraca iznad 23 godine, medjutim to nije opravdanje za zadnji poraz, vec je nesto drugo, ali realno koju ti ekipu vidis na drugom mjestu odnosno mjesto UNIS-a , a da je to zasluzeno?
Nisam rekao da smo na kraju pobjedili zasluzeno nego da nam je 2 mjesto zasluzeno gledajuci na ostale timove,
Barcelona je osvojila ligu spansku, pa je izgubila od Numancije u toj sezoni, desava se, to je fudbal.
Famos-u svaka cast,ali i dalje tvrdim da imamo zasluzeno 2 mjesto.
jel zna neko sta je sa NK Biserom? Znam da su im bili napravili stadion u Briješću, tj. stavili golove na livadi ono, i poravnjali malo valjda, a igrali su i u Boljakovom Potoku. Jel u zivotu ovaj klub jos?
Kolega Butmiran, mogo bi sta stavit vezano za FK Butmir, ako ima kakvih novosti
Kolega Butmiran, mogo bi sta stavit vezano za FK Butmir, ako ima kakvih novosti

Ja sam zadnji put igrao protiv Bisera prije dvije godine u Federalnoj ligi.
Tada su igrali u Hadzicima.
Tada su igrali u Hadzicima.

e raja samo da pitam, sta je sa sarajevskom Bosnom? jel postoje jos, gdje treniraju, stanje ako je poznato nes bas dugo nisam cuo oko njih :/
3 igraca su napustila Sask Napredak.Svi su otisli u Cesku i cestitam im na uspjehu
Posto ce sigurno dobiti para vjerovatno ce se dovesti koje kvaliteno pojacanje kako bi se uslo u tu 2 ligu.

Posto ce sigurno dobiti para vjerovatno ce se dovesti koje kvaliteno pojacanje kako bi se uslo u tu 2 ligu.
Mislim da ce se Igman plasirati u drugu ligu imaju jako kvalitetnu ekipu i jos igraju u dosta tezoj grupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.