Nogometna reprezentacija Hrvatske
-
- Kontakt:
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
bola, gonimo na SP u JAR, nema priče...
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
bilić nema sreće, taman se jedan englez oporavi drugi se povrijedi. mada lukina ozljeda nije tako teška poput eduardove izostanak slijedi u najbitnijim utakmicama kvalifikacija
Ja zalosti koga potpisa Totenhem ovo je prvoklasna senzacija pa ovaj Kranjcar ne moze normalno da hoda on je meni cisti promasaj mislim da ce se to potvrditi u narednim utakmicama
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Kako bolan???MT87TM je napisao/la:Ja zalosti koga potpisa Totenhem ovo je prvoklasna senzacija pa ovaj Kranjcar ne moze normalno da hoda on je meni cisti promasaj mislim da ce se to potvrditi u narednim utakmicama
Pa dobar je Kranjčar,ne dobar nego odličan...

Ma nije dobar ba njega su kroz cijeli zivot forsirali mada covjek nema potencijala izuzetno je spor za englesku ligu ne moze da trci jer ga pratim zato sto je iz hrvatske pa na svakoj tekmi obracam paznju na njega meni je los opet vidjecemobayer 04 je napisao/la:Kako bolan???MT87TM je napisao/la:Ja zalosti koga potpisa Totenhem ovo je prvoklasna senzacija pa ovaj Kranjcar ne moze normalno da hoda on je meni cisti promasaj mislim da ce se to potvrditi u narednim utakmicama
Pa dobar je Kranjčar,ne dobar nego odličan...
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
kranjcar vise nije ni blizu onoga sporoga igrača koji je otišao iz hajduka. nedavno ga gledajuci vidi se da je sazreo kao igrač, zatvara , ne ljenčari i sto je uvijek najbitnije za njega vidno smrsavio.
Izvini zbog spama ali daj pisi latinicom ++bo te cirilica ta,sta ja trebam arapskim slovima pisat ovo je bosanski sajt ili stranica a ti se ufatio tu nesto izdvajat a svi ostali pisu latinicom.Nemoj bogati!obannon je napisao/la:" се - ? ? " је & 2 пута " " $ ?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Jeste jarane,kako bi bilo da mi pisemo Arapskim,ovo je SportSport.ba(BH sajt).Jeste da su u BiH 2 pisma ali....
Hrvati su po meni,jedino u odbrani bolji od nas.Imaju vise kvalitetnih defanzivaca.Međutim,tu je nas carobni vezni red i naravno napad,doduse i Hrvati imaju dobar napad ali je nas kvalitetniji !!
Hrvati su po meni,jedino u odbrani bolji od nas.Imaju vise kvalitetnih defanzivaca.Međutim,tu je nas carobni vezni red i naravno napad,doduse i Hrvati imaju dobar napad ali je nas kvalitetniji !!
12.9.2009.
novajlijama upozorenje za umanjivanje vrijednosti jednog od naša dva pisma.
ovdje se piše jednim od dva bosanskohercegovačka pisma, po slobodnom izboru. ko nije naučio oba pisma, nikad nije kasno. znanje je najveće bogatstvo.
ovdje se piše jednim od dva bosanskohercegovačka pisma, po slobodnom izboru. ko nije naučio oba pisma, nikad nije kasno. znanje je najveće bogatstvo.
Pa nadji jos nekog da pise cirilicom osim njega ili nekog jos?admin je napisao/la:novajlijama upozorenje za umanjivanje vrijednosti jednog od naša dva pisma.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
مرحبا بالجميع أنا هنا فقط يتكلمون العربية ولكن لي الحق في ذلك!
Jel treba ovo ovako izgledati izvinjavam se zbog spama ovo je zadnje!
Jel treba ovo ovako izgledati izvinjavam se zbog spama ovo je zadnje!
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
eвo, % ' &.
kad arabica bude službeno pismo u BiH, nemam ništa protiv da njime pišeš ovdje. Sam si rekao, ovo je bosanskohercegovački portal.
nadam se da sad možemo zaključiti oftopic i nastaviti sa diskusijom i nogometnoj reprezentaciji Hrvatske.
kad arabica bude službeno pismo u BiH, nemam ništa protiv da njime pišeš ovdje. Sam si rekao, ovo je bosanskohercegovački portal.
nadam se da sad možemo zaključiti oftopic i nastaviti sa diskusijom i nogometnoj reprezentaciji Hrvatske.
95% forumasa ovdje je iz Federacije. Neka se prilagodi.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
A Kaj(Ča) me nervira Modric jednostavno ga nevolim,i mislim da Hrvatska ne bu prosla jer je stvarno skripcu ne?
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
i u federaciji je ćirilica službeno pismo.
mislim da ću morati opaliti par banova vama koji želite dijeliti BiH na ovom forumu.
mislim da ću morati opaliti par banova vama koji želite dijeliti BiH na ovom forumu.
A dobro onda ako je dozvoljeno,Tobejrabi ja mislim da hrvatska nema dobar napad ali velahavle dobri su im Olic i Srna!admin je napisao/la:i u federaciji je ćirilica službeno pismo.
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ma zafrkavamo se. Barem ja.admin je napisao/la:i u federaciji je ćirilica službeno pismo.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
cijenim tvoje misljenje a kad si gledao zadnji put modrica il kranjcara pa modric je sila za krnjcara pa kranjcara je stari guro maximalno ne bih me cudilo da je vezama dosao u totenhamobannon je napisao/la:" се - ? ? " је & 2 пута " " $ ?
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
E jbg usra ti sad i šefa i stanicu.Ta priča kako Kranjčara neko stalno gura,je odavno prevaziđena.Čovjek se dokazao ktoliko puta i u reprezentaciji i u Premiershipu.U Potsmouthu je bio prvotimac i trenirao ga je Redkapp,jedan od najboljih engleskih trenera.Kad je Harry došao u Tottenham poveo je Niku sa sobom.To ipak govori nešto.Što se mene tiče,meni je bolji Kranjčar,ne dva puta bolji,ali bolji sigurno.Naravno,moje mišljenje.MT87TM je napisao/la:cijenim tvoje misljenje a kad si gledao zadnji put modrica il kranjcara pa modric je sila za krnjcara pa kranjcara je stari guro maximalno ne bih me cudilo da je vezama dosao u totenhamobannon je napisao/la:" се - ? ? " је & 2 пута " " $ ?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.