Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

hamo_pipa
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la hamo_pipa » 06 jun 2011, 10:09

neroazzurni je napisao/la:Ali sto je cudno u nas, u jednoj utakmici ginu, a u sljedecoj ih boli qurac. Na primjer protiv Rumunije u Zenici su se sjajno borili i ugurali su dva gola tako. Igra nije bila sjajna, ali smo slomili rumune sa trkom i borbom. Lulic je bio najbolji primjer toga. Slazem se s tobom da ovo lici na Francusku, imam osjecaj da samo treba neka situacija da sve to eksplodira. Mozda je to kiks protiv Albanije.

U utorak Susic mora stavit Misimovica, Spahica ili Dzeku na klupu. Da pokaze autoritet i igracima i navijacima. Bez Spahica na zalost ne mozemo, jer odbrana nam je jadna i sa njim. Koji bi to bio horor sa tandemom Mravac-Pandza. Boze sacuvaj. Dzeko isto tako mislim da mora igrat, ali Miske moze komotno na klupu. Totalno je van forme i ocito je da ga boli neka stvar.
hahahahaaaaaa....e moj pajdo, pa to i jest nas problem, ti rezonujes kao Safet...nema bolan ovaj mora a ovaj ne mora, ako kazes treba poceti bez djeke, spahe, misketa(slazem se) onda bez njih i poceti a ne pa eto treba nam djeko, ne mozemo bez spahe a miske ne treba igrat, SVE NAPOLJE, ja bi bolan zvao Milosevica da igra stopera a Lazara da igra u napadu samo da ih kaznim, nema oprosta, nema milosti i nema toga ovaj nam treba bez njega se ne moze, bez svakog se moze pa tako i djeke/spahe bar jednu tekmu jer svakako nas brukaju onakvom igrom, pa vec kad nas brukaju nek to budu neki anonimusi iz PL koji zaradjuju mjesecno k'o ovi mrskorodi za sat vremena... :evil:[/quote]

Nažalost, Lazar je Srbin :mrgreen: :mrgreen:
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 jun 2011, 14:59

hamo_pipa je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:Ali sto je cudno u nas, u jednoj utakmici ginu, a u sljedecoj ih boli qurac. Na primjer protiv Rumunije u Zenici su se sjajno borili i ugurali su dva gola tako. Igra nije bila sjajna, ali smo slomili rumune sa trkom i borbom. Lulic je bio najbolji primjer toga. Slazem se s tobom da ovo lici na Francusku, imam osjecaj da samo treba neka situacija da sve to eksplodira. Mozda je to kiks protiv Albanije.

U utorak Susic mora stavit Misimovica, Spahica ili Dzeku na klupu. Da pokaze autoritet i igracima i navijacima. Bez Spahica na zalost ne mozemo, jer odbrana nam je jadna i sa njim. Koji bi to bio horor sa tandemom Mravac-Pandza. Boze sacuvaj. Dzeko isto tako mislim da mora igrat, ali Miske moze komotno na klupu. Totalno je van forme i ocito je da ga boli neka stvar.
hahahahaaaaaa....e moj pajdo, pa to i jest nas problem, ti rezonujes kao Safet...nema bolan ovaj mora a ovaj ne mora, ako kazes treba poceti bez djeke, spahe, misketa(slazem se) onda bez njih i poceti a ne pa eto treba nam djeko, ne mozemo bez spahe a miske ne treba igrat, SVE NAPOLJE, ja bi bolan zvao Milosevica da igra stopera a Lazara da igra u napadu samo da ih kaznim, nema oprosta, nema milosti i nema toga ovaj nam treba bez njega se ne moze, bez svakog se moze pa tako i djeke/spahe bar jednu tekmu jer svakako nas brukaju onakvom igrom, pa vec kad nas brukaju nek to budu neki anonimusi iz PL koji zaradjuju mjesecno k'o ovi mrskorodi za sat vremena... :evil:

Nažalost, Lazar je Srbin :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

To mogu Englezi, a mi ne mozemo. Mozemo mozda uzet na zalaganje poneku tekmu, ali bez kvaliteta je tesko. Bilo bi kao sto je bio slucaj s Muzurovicem.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 06 jun 2011, 22:23

Za_raju je napisao/la: Vela Havle !!!
Ubi ovaj smrad koji sire Susic fanovi,jesili ti sluzio vojsku?
Znasli kako se treba ponasati komandant?
Znas li kako se vojska odnosi prema onima koji su na oficirskim pozicijama a nemaju mentalne sposobnosti da obavljaju tu funkciju?
hajde strumf ne rise. Safet vam je nanio mnogo dusevne boli koja vam ni 3 decenije nakon njega ne dozvoljava da gledate normalno. Sta ti uopce znas o vojsci?? I nisu ovo 70-te ili 80-te gdje drzava stoji iza tebe pa mozes raditi sta hoces! Da se postavio tako, za 3 dana bi imao haos, price, pobune, bojkote... sve bi krenulo od kafica sa ovim novinarcicem, facebookom.... ovako, covjek ih je skoro zamolio da odigraju onako kako znaju, oni jednostavno nisu htjeli da igraju, citav svijet to vidio i prokomentirao samo se vas par strumfovskih djun*** drzite svojih ohrndalih, zatucanih stavova.

Eto nek vas glavutan dodje za selektora, zivim za taj dan :evil:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 jun 2011, 22:57

UPS je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Vela Havle !!!
Ubi ovaj smrad koji sire Susic fanovi,jesili ti sluzio vojsku?
Znasli kako se treba ponasati komandant?
Znas li kako se vojska odnosi prema onima koji su na oficirskim pozicijama a nemaju mentalne sposobnosti da obavljaju tu funkciju?
hajde strumf ne rise. Safet vam je nanio mnogo dusevne boli koja vam ni 3 decenije nakon njega ne dozvoljava da gledate normalno. Sta ti uopce znas o vojsci?? I nisu ovo 70-te ili 80-te gdje drzava stoji iza tebe pa mozes raditi sta hoces! Da se postavio tako, za 3 dana bi imao haos, price, pobune, bojkote... sve bi krenulo od kafica sa ovim novinarcicem, facebookom.... ovako, covjek ih je skoro zamolio da odigraju onako kako znaju, oni jednostavno nisu htjeli da igraju, citav svijet to vidio i prokomentirao samo se vas par strumfovskih djun*** drzite svojih ohrndalih, zatucanih stavova.

Eto nek vas glavutan dodje za selektora, zivim za taj dan :evil:
Halo Gargamel da ti nisi malo polupao loncice?
Kakve je to meni pajdo nanosio dusevne boli 70-80-tih?
Ako aludiras na to da sam Zeljovac onda si dobro polupao loncice niti sam iz Sa niti navijam za klubove iz Sa a ako bi trebalo da kazem ko mi je drazi klub recicu ti Zeljo zbog Osima i pravih legendi sa Grbavice plus jos i to sto su multinacionalni klub i nije im nacionalna stranaka za ledjima,toliko o tome...
A pajdo meni nasi bol u sadasnjosti i ne samo meni nego svakom pravom ljubitelju BiH i njene repke,zbog svojih mentalnih ogranicenja i uskih pogleda...
A najvise sto nam rasturi onakvu ekipu i onakvu klapu :cry: :cry:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 06 jun 2011, 23:50

Sve je lazzzzzzzz, samo pusta laaaaazzzzzzzzzzz..... He*bo vas S.Avdic i njegove "mitove" o podjeli Reprezentacije :lol: :lol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jun 2011, 00:37

Bilal je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Halo Gargamel da ti nisi malo polupao loncice?
Kakve je to meni pajdo nanosio dusevne boli 70-80-tih?
Ako aludiras na to da sam Zeljovac onda si dobro polupao loncice niti sam iz Sa niti navijam za klubove iz Sa a ako bi trebalo da kazem ko mi je drazi klub recicu ti Zeljo zbog Osima i pravih legendi sa Grbavice plus jos i to sto su multinacionalni klub i nije im nacionalna stranaka za ledjima,toliko o tome...
A pajdo meni nasi bol u sadasnjosti i ne samo meni nego svakom pravom ljubitelju BiH i njene repke,zbog svojih mentalnih ogranicenja i uskih pogleda...
A najvise sto nam rasturi onakvu ekipu i onakvu klapu :cry: :cry:
Ne znam sto vazda spominjes kako je vecina protiv Susica?
Ako si ti i tvoja nafiksana raja protiv, mislis da je citava BiH protiv? E pa nije tako.
Prestani se bosti nekoliko dana i pogledaj malo svijet oko sebe kad nisi na drogama. Pa ces mozda konacno shvatit. ;)
Mi nikad necemo moci znati bolje sta se desava sa reprezentacijom od onih koji su u njoj. I da krive su medije. Zasto? Zato sto uvijek te iste medije napusu atmosferu pred utakmicu pa navijaci misle da je Bosna Spanija,i te iste medije cekaju da se nesto desi i da krene po zlu pa da bi oni imali mjesec dana materijala da kritikuju(a kompetentni za to nisu) igrace i selektora. Trebaju se ukloniti skroz sa priprema i treninga, dopustiti im jedan intervju sa selektorom prije utakmice i jedan poslije. I tapija. Ja mislim da nijedna drzava na svjetu nema vise nepismenih novinara ko Bosna. Svi sve znaju, igraju se selektora, a u stvari niko nista ne zna.Ja vjerujem u selektora i igrace a mediji su bili, jesu, i bice nasi najveci neprijatelji! :x
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 07 jun 2011, 01:15

Da je Susic **** trener 8-)
Pardon ti si vec to svatio ;)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 07 jun 2011, 01:19

Zbog ogromnog razocarenja utakmicom (kao i mnogi drugi) izbjegavao sam ovaj forum i sve sportske stranice jer mi se samo vrati ona gorcina. Medjutim,neke stvari ne mogu presutiti.
Ono sto su ljudi koji se razumiju u fudbal do sad prokomentarisali nema potrebe ponavljati.
Ali,na primjer,mnogi su znali za Sliskoviceve takticke nedostatke koje je na terenu ispravljao Barbarez kao igrac. Znaci,ni ta nekakva trenerova (ne)taktika ne mora biti presudna. Ali njihova ravnodusnost u utakmici me je zabolila najvise otkako pratim fudbal uopste. Te njihove igrice su mi vise naprosto dopizdile. U moru sranja covjek upre oci u njih,a njih boli qrac. Bas im hvala! I,kaze,trebal otic sutra na Bilino. Ne treba,i to jedno godinu dana.

Sto se ovog "strucnjaka" tice,ovaj put je prevrsio svaku mjeru sa svojim nediplomatskim,gotovo debilnim nastupom. Ne znam kakva mu je ono psihologija,prije utakmice govorit kako ces sigurno dobit i time dati ogromnu motivaciju protivniku. A poslije tekme direktno komentarima tjerat od sebe igrace od kojih opet zavisis.
Taktiku ste svi vidjeli i nju je vise bespredmetno komentarisati. Ali me naprosto frustrira sto ne ode pogledat neku utakmicu potencijalnih reprezentativaca. Covjece,mi smo Spahica u NK Zagreb-u iskopali. Postao je gori od Cire,kojem su spisak sastavljali novinari poput Bahe krmka,Sinanovica i sl.
Sad,da imamo neku alternativu,i nemamo je. Ali ovaj covjek ocigledno nije dorastao ovako ozbiljnom zadatku.
Povlacim sve dobro sto sam rekao i mislio o njemu... a bogami i onim nasim balerinama,nabijem ih na q!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jun 2011, 01:21

Poslije remija u Tirani sam ja ovdje pisao da smo napravili veliki kiks. To su dva čisto izgubljena boda.
U Rumuniji jesmo pravo slabo odigrali ali malo je ko na početku kvalifikacija tamo računao na bodove. Što jest jest.
Još uvijek mi je više žao onih bodova iz Tirane nego ovih iz Rumunije. Jer smo bili bolji i trebali smo pobjediti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2011, 03:27

Za_raju je napisao/la: A najvise sto nam rasturi onakvu ekipu i onakvu klapu :cry: :cry:
Na koju klapu mislis?????????
Na onog iz klape koji je Hoenes otjerao iz vukova a onda i Hagy zvani zvaka iz Galate.Vjerovatno sto im se nije dopadao ili nije njihov tip.
Na onog sto nije par tekmi sastavio svih 90 minuta u Lyonu u cijelom prvenstvu.
ili mozda na onog koji se dobro proda i onda ga proglasise jednog od najvecih promasaja na Britanskom ostrvcetu.
A ipak mozda kontas na onoga koji je i u **** ligi izgubio totalno pocetnu poziciju u timu.I niti igra niti se javlja.
Tako imamo igraca koji napravi rekord svih rekorda u suspenzijama nakon ''skrivena kamera faulova''
Ima tu i onaj nekad Hajducko srce a sad ko' ozebao sunca ceka koju minutu u Moskvi.Ili na klupu ili sa klupe.
Isto tu je jedan koji je nezamjenjiv u repci a u CSKA na prste moze nabrojati minute po sezoni.
Kao i jedan koji je harao u BL jedne polusezone a na kraju ostao na milost i nemilost da ga trener makar koju minutu nabrije.
Ili mozda na jednog koji je odlican igrac ali zbog odluke FIFE,UEFE dobio ''odmor'' na cetiri u po somunaa onda jos se i povreda tu dogodila.
I tako dalje i tako blize.
Tako da dooooooooooooobro razmislis kad budes sljedeci put pisao o dubrovackim trubadurima i ''onakvim''klapama.
P.S Mozda sam bio ''grub'' ali cukom se zvao ko' slagao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jun 2011, 07:27

Najaci su oni kad kazu Susic je kriv za poraz on postavlja taktiku,on rasporedjuje igrace.....a neracunaju na to sta su igraci radili da li su slusali i odradili zadatke koje im je Susic postavio,po rezulatatu i igri se vidi kako su igrali i ko je kriv za poraz,vidjelo se koliko su igraci radili na terenu,kakvu komunikaciju imaju(Bolja komunikacija igraca je u Bangladesu nego u nasoj repki)Igraci su krivi 99% za poraz,ali oni ce se iskupiti protiv Albanije to je sigurno,drugo se nista nemoze ocekivati,protivnik nije toliko jak,ali su mentalno jaki,znaju sta zele i tesko ih je nadigrati i slomiti..Pojedinci ih sigurno nece pobijediti jer niko nije!Ako ekipa bude slozna i bude kompaktna sigurno ce biti dobar i pozitivan rezultat...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 jun 2011, 12:18

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: A najvise sto nam rasturi onakvu ekipu i onakvu klapu :cry: :cry:
Na koju klapu mislis?????????
Na onog iz klape koji je Hoenes otjerao iz vukova a onda i Hagy zvani zvaka iz Galate.Vjerovatno sto im se nije dopadao ili nije njihov tip.
Na onog sto nije par tekmi sastavio svih 90 minuta u Lyonu u cijelom prvenstvu.
ili mozda na onog koji se dobro proda i onda ga proglasise jednog od najvecih promasaja na Britanskom ostrvcetu.
A ipak mozda kontas na onoga koji je i u **** ligi izgubio totalno pocetnu poziciju u timu.I niti igra niti se javlja.
Tako imamo igraca koji napravi rekord svih rekorda u suspenzijama nakon ''skrivena kamera faulova''
Ima tu i onaj nekad Hajducko srce a sad ko' ozebao sunca ceka koju minutu u Moskvi.Ili na klupu ili sa klupe.
Isto tu je jedan koji je nezamjenjiv u repci a u CSKA na prste moze nabrojati minute po sezoni.
Kao i jedan koji je harao u BL jedne polusezone a na kraju ostao na milost i nemilost da ga trener makar koju minutu nabrije.
Ili mozda na jednog koji je odlican igrac ali zbog odluke FIFE,UEFE dobio ''odmor'' na cetiri u po somunaa onda jos se i povreda tu dogodila.
I tako dalje i tako blize.
Tako da dooooooooooooobro razmislis kad budes sljedeci put pisao o dubrovackim trubadurima i ''onakvim''klapama.
P.S Mozda sam bio ''grub'' ali cukom se zvao ko' slagao.
Sve stoji ali ko sklapa ekipu?

Sve ovo sto si gore popisao je trebao znati i strateg,ali kakvi on njih 5 dizelasa ubacio koje je bilo jadno gledati kako se ne mogu ni vuci po terenu a trcati...ma to je za njih misaona imenica...

Vjerujte mi na rijec da mi je dolazilo da povratim kad sam vidio sa udaljenosti od 20-30 metra Medunjanina,Ibricica,Pjanica,Misimovica,Rahimica(stepen iznad ovih) u pokretu,nevjerovatno je da ti igraci ne mogu potrcati niti 5 metara,dupli pas za njih je SF mogli bi ga izvesti kad bi protivnicki igraci bili u "Slow Motion-u"...Tuga

A onaj Mravac pa Hirosima je manja katostrofa od njeg,ono ko stavi vise u tim repke morao bi na vojni sud u S.Koreju da odgovara za posljedice...

Jesili se sad malo dozvao i skontao sta sam pisao citavo vrijeme pred ovu utakmicu o dizelasima i borcima koji MORAJU biti pozvani a o onim sprinterima da nepricamo koji moraju zauzeti svoja mjesta po bokovima...?

Ne mrzim ja Safeta nego produkte njegovog rada i ponasanja.... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Derim

Post Postao/la Derim » 07 jun 2011, 12:33

neroazzuro je napisao/la:Zbog ogromnog razocarenja utakmicom (kao i mnogi drugi) izbjegavao sam ovaj forum i sve sportske stranice jer mi se samo vrati ona gorcina. Medjutim,neke stvari ne mogu presutiti.
Ono sto su ljudi koji se razumiju u fudbal do sad prokomentarisali nema potrebe ponavljati.
Ali,na primjer,mnogi su znali za Sliskoviceve takticke nedostatke koje je na terenu ispravljao Barbarez kao igrac. Znaci,ni ta nekakva trenerova (ne)taktika ne mora biti presudna. Ali njihova ravnodusnost u utakmici me je zabolila najvise otkako pratim fudbal uopste. Te njihove igrice su mi vise naprosto dopizdile. U moru sranja covjek upre oci u njih,a njih boli qrac. Bas im hvala! I,kaze,trebal otic sutra na Bilino. Ne treba,i to jedno godinu dana.

Sto se ovog "strucnjaka" tice,ovaj put je prevrsio svaku mjeru sa svojim nediplomatskim,gotovo debilnim nastupom. Ne znam kakva mu je ono psihologija,prije utakmice govorit kako ces sigurno dobit i time dati ogromnu motivaciju protivniku. A poslije tekme direktno komentarima tjerat od sebe igrace od kojih opet zavisis.
Taktiku ste svi vidjeli i nju je vise bespredmetno komentarisati. Ali me naprosto frustrira sto ne ode pogledat neku utakmicu potencijalnih reprezentativaca. Covjece,mi smo Spahica u NK Zagreb-u iskopali. Postao je gori od Cire,kojem su spisak sastavljali novinari poput Bahe krmka,Sinanovica i sl.
Sad,da imamo neku alternativu,i nemamo je. Ali ovaj covjek ocigledno nije dorastao ovako ozbiljnom zadatku.
Povlacim sve dobro sto sam rekao i mislio o njemu... a bogami i onim nasim balerinama,nabijem ih na q!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 jun 2011, 14:08

Ma da, Susic je kriv sto mi nemamo igraca. :lol:
Mislim da nema niko ko se nece sloziti da je Susic manj-vise izveo najjaci sastav. Tu je to negdje u 2 igraca. Koga je mogao zamijeniti? Vedu umjesto Ibricica? To bi sigurno malo bolje izgledalo. Pandzu umjesto Mravca? Tu je to negdje. I koga je jos mogao zamijeniti? Spahica? Taj se jos nije rodio u BiH koji ce zamijeniti Spahica. Misketa? Pjanica? Ko ce njih zamijeniti? Lako je sad pricati trebo je staviti Ibisevica. A sta bi to promijenilo kad citav sastav zakaze, a mi nemamo zamjene za pola igraca, a kamo li za citav sastav.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 jun 2011, 14:20

Bilal je napisao/la:Ma da, Susic je kriv sto mi nemamo igraca. :lol:
Mislim da nema niko ko se nece sloziti da je Susic manj-vise izveo najjaci sastav. Tu je to negdje u 2 igraca. Koga je mogao zamijeniti? Vedu umjesto Ibricica? To bi sigurno malo bolje izgledalo. Pandzu umjesto Mravca? Tu je to negdje. I koga je jos mogao zamijeniti? Spahica? Taj se jos nije rodio u BiH koji ce zamijeniti Spahica. Misketa? Pjanica? Ko ce njih zamijeniti? Lako je sad pricati trebo je staviti Ibisevica. A sta bi to promijenilo kad citav sastav zakaze, a mi nemamo zamjene za pola igraca, a kamo li za citav sastav.
Ima ih Bjelorusija :roll: :roll:
Ima ih Slovenija :roll: :roll:
Crna Gora :roll:
Imala ih je Grcaka :roll: :roll:
ima ih Rumnija :lol: :lol: :roll:
itd.itd...
Imamo mi igrace ali svi igraju istu poziciju svi su nepokretni svi su administracija...
A onda strucnjak sve njih strpa zajedno u tim pa hajmo kuci sa svake tekme pune mreze...
Da je strucnjak malo priuptao recimo Osima za savjet pa stavio brzinu gdje treba,borbenost gdje i treba i jednog sa mozgom da ih uvezuje sad bi mi bili ubjedljivo prvi u ovoj smijesnoj grupi... ;)
"No God is Good God "

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 jun 2011, 14:30

Za_raju je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Ma da, Susic je kriv sto mi nemamo igraca. :lol:
Ima ih Bjelorusija :roll: :roll:
Ima ih Slovenija :roll: :roll:
Crna Gora :roll:
Imala ih je Grcaka :roll: :roll:
ima ih Rumnija :lol: :lol: :roll:
itd.itd...
Imamo mi igrace ali svi igraju istu poziciju svi su nepokretni svi su administracija...
A onda strucnjak sve njih strpa zajedno u tim pa hajmo kuci sa svake tekme pune mreze...
Da je strucnjak malo priuptao recimo Osima za savjet pa stavio brzinu gdje treba,borbenost gdje i treba i jednog sa mozgom da ih uvezuje sad bi mi bili ubjedljivo prvi u ovoj smijesnoj grupi... ;)
Pa to je problem sto su nasi igraci zakazali, a rumunski nisu. A mi NEMAMO zamjene za citav sastav. Mogla su se eventualno 2-3 igraca zamijeniti, al nebi od tog bilo nikakve koristi.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 jun 2011, 14:37

@Za_raju

Dobar si forumas, ali tvoje ogorcenje stvarno prevazilazi granice normalnog, nekad se s tobom moglo diskutovati, a sada "pljujes" tolikom mjerom da se bojim da ces od muke poceti i "povcracati".

Mislim, samo da ti kazem jednu elementarnu stvar. Uopste je nebitno sto su nasi igraci "spori". Isti ti dizelasi su odigrali 10 put bolje protiv nekih drugih reprezentacija, u istoj ili skoro istoj postavi, formaciji, nazovi to kako hoces. Spore smo igrace (ako ne i sporije) imali i dok je Ciro bio trener, pa su igrali bolje ili losije, ovisno o zalaganju.

Ne moras imati neophodno 5 BRZIH igraca (ne moras imati nijednog brzog igraca), vec je potrebno imati 5 igraca koji su spremni ostaviti u tom momentu dusu na terenu. Za jednostavan primjer ce ti posluziti Rahimic i Muratovic. I jedan i drugi su dizelasi, ali su imali pravi stav i uvijek sluze kao primjer igraca koji "moraju" igrati.

Eh sad, objasni ti meni svojom teorijom kako je istih tih 4-5 dizelasa koje pljujes moglo biti rastrcano protiv Mexica, Slovacke, Rumunije u Zenici, kako su se usprotivili zakonima fizike i letjeli po terenu? Citaj ponovo, istih tih 4- 5 igraca.

To sto su oni podcjenili Rumune i mislili lako cemo je tipicni odraz naseg sindroma, seljakluka i neprofesionalizma, a najmanje njihove nemoci da trce. Nije bitna brzina, vec htjenje i zalaganje.

E tu Susic snosi dio svoje krivice, no opet, Susiceva krivica je u mojim ocima manja, jer su ti igraci morali daleko bolje odigrati, sve da im nije rekao ni rijec za ovog citavog pripremnog perioda. No oni su odigrali sramno i toga su sami svjesni. Zato nisu rekli nijednu, jer znaju da su sposobni za daleko vise. Zna to i Susic. Znamo to i mi, samo sto se sad odjednom pravimo Njemci.

A ti sad komotno nastavi i dalje da pises svoje postove iz afekta, no ne vjerujem da ces sa njima pronaci nekoga za argumentovanu diskusiju.

Pozdrav drugar.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2011, 14:39

Nisu igrači zakazali,zakazao je Ibričić pa smo primili 3 gola protiv Rumuna ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 jun 2011, 14:45

_dreamer_ je napisao/la: To sto su oni podcjenili Rumune i mislili lako cemo je tipicni odraz naseg sindroma, seljakluka i neprofesionalizma, a najmanje njihove nemoci da trce. Nije bitna brzina, vec htjenje i zalaganje.

E tu Susic snosi dio svoje krivice, no opet, Susiceva krivica je u mojim ocima manja, jer su ti igraci morali daleko bolje odigrati, sve da im nije rekao ni rijec za ovog citavog pripremnog perioda. No oni su odigrali sramno i toga su sami svjesni. Zato nisu rekli nijednu , jer znaju da su sposobni za daleko vise. Zna to i Susic. Znamo to i mi, samo sto se sad odjednom pravimo Njemci.

A ti sad komotno nastavi i dalje da pises svoje postove iz afekta, no ne vjerujem da ces njima pronaci nekoga za argumentovanu diskusiju.

Pozdrav drugar.
Ja razumijem kolegu @za_raju, čovjek je otišao da gleda utakmicu u Rumuniju a šta je mogao vidjeti? Raspad sistema, a bogami, u današnjim uslovima, iz BiH otići i gledati utakmicu znači potrošiti jednu prosječnu platu. Naravno da je kivan.

Sanjaru, nema potrebe da tebi objašnjavam šta mislim o tebi.

Naravno da je Sušić najviše kriv, on je prvi bio preveliki optimista. Sve ono što je iznio poslije utakmice je trebao da uradi prije iste (u svlačionici naravno, ne kroz medije). On je prvi olako shvatio ovu utakmicu i nije adekvatno pripremio igrače.

Dalje, ova orgijanja reprezentativaca prije tako važne utakmice samo pokazuju to da on nema autoritet. Samim tim je i pogriješio.

Ali, po meni, nisu krivi ni Sušić ni igrači! Kriva je mačka!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/samo-da- ... puta/58089
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 jun 2011, 15:24

_dreamer_ je napisao/la:@Za_raju

Dobar si forumas, ali tvoje ogorcenje stvarno prevazilazi granice normalnog, nekad se s tobom moglo diskutovati, a sada "pljujes" tolikom mjerom da se bojim da ces od muke poceti i "povcracati".

Mislim, samo da ti kazem jednu elementarnu stvar. Uopste je nebitno sto su nasi igraci "spori". Isti ti dizelasi su odigrali 10 put bolje protiv nekih drugih reprezentacija, u istoj ili skoro istoj postavi, formaciji, nazovi to kako hoces. Spore smo igrace (ako ne i sporije) imali i dok je Ciro bio trener, pa su igrali bolje ili losije, ovisno o zalaganju.

Ne moras imati neophodno 5 BRZIH igraca (ne moras imati nijednog brzog igraca), vec je potrebno imati 5 igraca koji su spremni ostaviti u tom momentu dusu na terenu. Za jednostavan primjer ce ti posluziti Rahimic i Muratovic. I jedan i drugi su dizelasi, ali su imali pravi stav i uvijek sluze kao primjer igraca koji "moraju" igrati.

Eh sad, objasni ti meni svojom teorijom kako je istih tih 4-5 dizelasa koje pljujes moglo biti rastrcano protiv Mexica, Slovacke, Rumunije u Zenici, kako su se usprotivili zakonima fizike i letjeli po terenu? Citaj ponovo, istih tih 4- 5 igraca.

To sto su oni podcjenili Rumune i mislili lako cemo je tipicni odraz naseg sindroma, seljakluka i neprofesionalizma, a najmanje njihove nemoci da trce. Nije bitna brzina, vec htjenje i zalaganje.

E tu Susic snosi dio svoje krivice, no opet, Susiceva krivica je u mojim ocima manja, jer su ti igraci morali daleko bolje odigrati, sve da im nije rekao ni rijec za ovog citavog pripremnog perioda. No oni su odigrali sramno i toga su sami svjesni. Zato nisu rekli nijednu, jer znaju da su sposobni za daleko vise. Zna to i Susic. Znamo to i mi, samo sto se sad odjednom pravimo Njemci.

A ti sad komotno nastavi i dalje da pises svoje postove iz afekta, no ne vjerujem da ces sa njima pronaci nekoga za argumentovanu diskusiju.

Pozdrav drugar.
Ne znam zasto sam nekulturan?
Ja samo iznosim svoje misljenje a ono mozda nije ljudima po volji tacnije onim koji ne mogu zaboraviti Safetove driblinge,tamo nekad dok sam ja bio u osnovnoj skoli...A posto sam ubjedjenja da su ovdje forumasi otprilike 14-15 god starosti,da su to kompleksi njihovih oceva...

A to sto ti kazes da nije brzina bitna ne mogu zaista vjerovati da sebi dozvoljavas takve lapsuse,jednostavno jedan jedini razlog nase ne efikasne igre i olahko primljenih golova otkako je pajdo selektorje upravo nedostatak brzih i borbenih igraca tacnije duel igraca...
Pjanic nema 2 dobijena duela u karijeri znaci branimo se sa igracem manje,
Misimovic nepokretan jos jedan manje za defanzive,
Medunjanin nepokretan skroz,jos jedan manje ,
Ibricic gluho bilo kad je u pitanje trcanje jos jedan manje,
Rahimic spor ali koliko toliko dobija duele pa eto mozemo reci nesta odradi u defanzivi,
Stilic ma daj ba hoda kao po zeravicama invalid covjek...

E sad ti meni reci kako da mi sprijecimo kontre i polu kontre nakon popusenih lopti zbog nemogucnosti razmjenjivanja duplih pasova jer naravno imamo 5 igraca u sredini koji su invalidi 90% kad je u pitanju trcanje???

Ko ce da pomogne bekovima?
Gdje su ta brza krila koje ima gotovo 99% reprezentacija i odakle 90% repki stvara sanse i daje golove?Da nije to mozda Pjanic? Ili sa druge strane Medunjanin?

Imao si priliku da vidis dulumaze za Rumune tamo gdje bi trebala biti nasa krila mogao se komotno rostilj na tim mjestima zapaliti jer nasih igraca nije bilo tu ni za lijeka...Gluho bilo..I bas sa tih pozicija su nas i skarali kao djecu...Opet moja teorija ispada tacna...

E sad kazes nema ko samnom da diskutuje jer je ovo o brzim igracima moja bezvezna prica
http://www.san.ba/index.php?id=19088
kad ja kazem da mora Ljevakovic biti u nasem timu zbog duel igre koju covjek jednostavno dobiva kao na traci,plus brz i nema za njeg izgubljene lopte a jos i u najboljim godinama za poziciju petice...Nemoj mo zabotaviti da je proglasen najboljim igracem Ceske lige na poziciji zadnjeg veznog ;)
Znaci ako sam ja papak i glup nisu zemljaci Bergera,Smicera,Nedveda,Ceha,Kolera,Barosa koji mu dadose tu nagradu...;)

Kad kazem da Lulic mora igrati krilo ,da Mahmutovic moze biti nas Beslija,Vladavic,samo sto je jos i brzi od njih a dobrano i lucidniji...
Itd
To su sve znaci moja glupiranja a rezultati protiv Mexika,Qatra,Swedske,Njemacke,Zdrkane Francuske,Albanije,Rumunije, su plod urote marsovaca protiv nas i Genijalnog stratega pajde...
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.