FK Novi Pazar

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

pazzarac
Kontakt:

Re: FK Novi Pazar

Post Postao/la pazzarac » 24 okt 2011, 00:17

DANTES je napisao/la:Samo mi nije jasno kako na temi Pazara poceste raspravu o buducem prvaku. A ekipa iz Raske je pravo slaba. Imaju dobrih igraca, ali nemaju igru, tim i iskustvo!
Cuj iz Raske :lol: ,mi smo iz N.Pazara a Raska je gradic 20-ak kilometara od nas,ako mislis na nesto drugo mogu ti detaljno objasniti na pp da ne odemo u vansportsku raspravu

Sto se igre i ekipe tice igramo u skladu sa tim kao smo usli i sklepali tim :) ,znaci zbrda -zdola jer smo jaci bili kao drugoligasi iako po imenima bi trebali biti zlatna sredina ali tek je pocetak i plan je ostati u ovom rangu u sta sam siguran a naredne juris na Evropu :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 okt 2011, 19:58

Znate li vi diskutovati o fudbalu?

Samo navijanje, tribine, šta je ko skandirao, kakav je ko transparent stavio... isto ko da o nekim demonstracijama pišete, a ne o fudbalskom klubu.

Od sada počinjem banovati one koji ne mogu drugačije shvatiti da je ovo forum na kojem se raspravlja o sportu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 okt 2011, 21:51

@pazzarac govorim o Raskoj oblasti. No to je nebitno. Mislim da klubu fali malo bolje organizacije i strpljenja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 17 nov 2011, 17:56

Pazarci bez navijača kod kuće, Kragujevčani u gostima!

Zbog incidenata na utakmici desetog kola Jelen Superlige između starih poznanika iz Prve lige Srbije, Novog Pazara i Radničkog 1923, koja je završena bez pobednika (0:0), Disciplinska komisija FSS izrekla je nove kaznene mere.

Pazarci će naredne dve utakmice na domaćem terenu igrati bez prisustva navijača, dok će Kragujevčani naredna dva meča na gostovanjima igrati bez svojih pristalica.

Kada su u pitanju pojedinci, fudbaler Radničkog 1923 Miloš Tintor je odlukom disciplinaca dobio jedan meč suspenzije i kaznu od 50.000 dinara zbog pokazivanja srednjeg prsta navijačima Novog Pazara.
Novi Pazar: Svi nas hvale, a "disciplinci” kažnjavaju

Upravni odbor Novog Pazara oglasio se saopštenjem povodom kazne koju je izrekla Disciplinska komisija FSS. Saopštenje Novog Pazara prenosimo u celini.

- U najmanju ruku smo iznenađeni odlukom Disciplinske komisije FSS kojom se Novi Pazar' kažnjava sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama na našem stadionu, a razlog su dešavanja na utakmici FK ''Novi Pazar'' - FK ''Radnički 1923''. Očigledno je da su gospoda iz Disciplinske komisije preterali sa ovom kaznom. Istina je da su igrači FK ''Novi Pazar'' i FK ''Radnički 1923'' posle utakmice, prijateljski, uz aplauz navijača napustili stadion. Istina je da je naš klub imao propuste u organizaciji ove utakmice koja je proglašena za utakmicu visokog rizika. Istina je da je i pored te klasifikacije, uz prisustvo 7.000 naših navijača i par stotina gostujućih navijača utakmica uspešno privedena kraju.

Velika je istina da su FK ''Novi Pazar'' i FK ''Radnički 1923'' svojim ulaskom u Superligu podigli gledanost fudbala u Srbiji. Posle mnogo godina prvenstvo je dobila na značaju kod publike, a FK ''Novi Pazar'' i grad Novi Pazar daju svake nedelje nemerljiv doprinos tome. Osim atmosfere na Gradskom stadionu u Novom Pazaru, sve ekipe koje su nam bile u gostima su isticale i ističu da su dočekane i ispraćene uz najveće moguće uvažavanje i gostoprimstvo.

Niko, ama baš niko, od ekipa koje su gostovale u našem gradu, nije imao primedbi na gostoprimstvo i doček koji smo im priredili. Čak obrnuto, svi su nas što posredstvom medija, što na sednicama Zajednice Superlige hvalili. Baš svi.

Očigledno je da gospoda iz Disciplinske komisije nisu vodila računa o svemu ovome, o sportskim motivima i da ovakve odluke destruktivno deluju na entuzijazam ljudi koji rade u fudbalu, da odbijaju moguće sponzore, da teraju navijače sa stadiona i guraju srpski fudbal u mulj iz koga se tek posle nekoliko godina počeo izvlačiti. Da li su gospoda Disciplinci zaboravili da se fudbal igra zbog golova i publike, a ne zbog njih i njima sličnih!?

- Uz sve ovo, javlja se jedno strateško pitanje, a to je, da ako FK ''Novi Pazar'' i FK ''Radnički 1923'' kao direktni učesnici ove sportske manifestacije nemaju nikakvih primedbi po bilo kom pitanju odigravanja i organizacije ove utakmice kako onda Oni, koji nisu bili na toj utakmici, koji ne znaju muke organizovanja utakmice visokog rizika, donesu odluku o kazni i visini kazne.

Uz svo zaboravljanje ne možemo, a da se ne setimo da je Predsednik Disciplinske komisije gospodin Slobodan Pajović pre nekoliko godina kaznio naš klub sa 12 utakmica neigranja pred svojom publikom. Ne verujemo da iko ko prati fudbal može da se seti da je neki klub u bilo kojoj zemlji na svetu kažnjen na ovako drastičan način.

A, od svega nas još i više bole dvostruki aršini. Skoro na svim gostovanjima, naši igrači i navijači su doživljavali mnogo neprijatnosti, provokacija i poniženja. Ipak ta ista Disciplinska komisija je vrlo blago kažnjavala te klubove domaćine. Sve ove naše primedbe možemo dokumentovati video snimcima – piše u saopštenju UO Novog Pazara.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2011, 15:02

Ovo je ono sto se cekalo od Novog Pazara,4:0 vodstvo protiv moze se reci jake Slobode,ali koja dosta nepredvidivo igra,ali 4 komada nije lako strpati ni najlosijem timu.

Bravo momci,valjda ovo znaci izlazak iz krize steta samo sto je pred kraj polusezone dosla. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 nov 2011, 17:37

Devil je napisao/la:Ovo je ono sto se cekalo od Novog Pazara,4:0 vodstvo protiv moze se reci jake Slobode,ali koja dosta nepredvidivo igra,ali 4 komada nije lako strpati ni najlosijem timu.

Bravo momci,valjda ovo znaci izlazak iz krize steta samo sto je pred kraj polusezone dosla. ;)
nepratim puno jelen ligu ali sam zapazio da pazar u zadnje vrijeme igra dobro i da je nakon losih rezultata uspio povezati nekoliko utakmica bez poraza.pa mozda ti devil zna nesto vise jel bila promjena trenera ili nesto slicno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 nov 2011, 17:44

Bila je promjena trenera, a i trebalo je vremena da se uigra ekipa, dosta novih igraca je doslo.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 27 nov 2011, 14:41

Od sada sve igramo bez publike :D , steta sto nam ukinuse ovu drugu tako da smo kaznu vec odradili :mrgreen:

moja ocekivanja su od pocetka bila sredina iako sam se pribojavao kad je pocela ona katastrofa na pocetku

glavni krivci za los start je prvi trener i uprava koja je kompletnu postavu na pocetku sezone zamjenila novim igracima i lose pripreme,potrebno je uigrati jos ekipu i pojacati neke pozicije prvenstveno jednim centarforom,posle zimske pauze bicemo jos jaci

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 nov 2011, 14:52

Neki kazu da je ipak razlog ovolike pobede,to sto vam je prijala dojava o postavljenoj bombi. :mrgreen: :lol:

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 27 nov 2011, 15:01

Devil je napisao/la:Neki kazu da je ipak razlog ovolike pobede,to sto vam je prijala dojava o postavljenoj bombi. :mrgreen: :lol:
Videcemo,recept za bodove ne treba menjati ;)

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 10 dec 2011, 18:52

Ristovski: Pazarska publika zaslužuje elitu

Trener Novog Pazara Ljubomir Ristovski rekao je da fudbaleri dali sve od sebe, ali da u pojedinim trenucima nisu imali sreće da pobede Jagodinu 0:0 kod kuće u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

- Pružili smo i više od trenutnih mogućnosti, bili smo bolji rival I više smo želeli pobedu, ali u pojedinim momentima nismo imali sreće. Čvrsta Jagodina je uspela da se odbrani, čime je ostvarila
zacrtani cilj u Novom Pazaru - rekao je Ristovski, a prenosi Beta.

Utakmica je završena bez golova. Trener Pazaraca je istakao da njegovu ekipu u nastavku sezone očekuje borba za opstanak u Super ligi.

- Zaokružili smo polusezonu sa 11 bodova i ja sam zadovoljan, iako je moglo biti i bolje. Predstoji nam velika borba za opstanak, ali ovaj klub i publika zaslužuju elitu. Siguran sam da ćemo uz adekvatna pojačanja uspeti u predstojećoj pauzi uspeti da izborimo opstanak - završio je Ristovski.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 13 dec 2011, 20:40

Uhapšen direktor FK Novi Pazar
IZVOR: B92
Novi Pazar -- Biznismen i direktor Fudbalskog kluba Novi Pazar Bojan Radovanović uhapšen je danas, potvrđeno za B92 u MUP-u Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, Radovanović je uhapšen pod sumnjom da je dizao kredite koristeći falsifikovanu dokumentaciju, odnosno, da je kao garanciju za podignute kredite, pod hipoteku stavljao objekte koji nisu u njegovom vlasništvu.

Predsednik FK Novog Pazara Bojan Radovanović, koji je na toj funkciji zamenio Rasima Ljajića, doskora je bio prvi čovek beogradskog BASK-a.

On je tokom leta postao predsednik FK Novi Pazar kada je odlučio da iz BASK zajedno sa nekoliko najboljih igrača tog kluba pređe u Novi Pazar koji je zaigrao u Superligi.

Za Radovanovića se vezivala i afera sa Diplomatsko-stambenim preduzećem (DIPOS), gde je on pre pet godina neko vreme bio pomoćnik direktora.

Policija je nekoliko meseci istrazivala veze Radovanovića sa brojnim firmama koje su na čudan način dobijale novac od ove firme kao i da li je i kako novac prebacivan na račune FK BASK čiji je bio predsednik.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 dec 2011, 21:21

Konacno da se i to desi,jbt pa jedno pet godina se zna u kakve je mutne radnje ulazio Radovanovic i tek sada ga terete za nesta,za sta je kriva administrativna sluzba,i na kraju ce da ga puste,a za prave "grehe" ga nikada nece ni teretiti.Tipicna srpska posla zamazivanja ociju.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 dec 2011, 21:26

Devil je napisao/la:Konacno da se i to desi,jbt pa jedno pet godina se zna u kakve je mutne radnje ulazio Radovanovic i tek sada ga terete za nesta,za sta je kriva administrativna sluzba,i na kraju ce da ga puste,a za prave "grehe" ga nikada nece ni teretiti.Tipicna srpska posla zamazivanja ociju.
To si u pravu,ali trebalo je da ga dignu jos dok je bio u BSK,sad ce bzv. mozda i ovom NP klubu da naprave njesra.A realno Rasim kao jedan od postenijih politicara nije trebao da dozvoli da neko kao sto je Radovanovic sedne u direktorsku fotelju NP-a.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 13 dec 2011, 21:48

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:Konacno da se i to desi,jbt pa jedno pet godina se zna u kakve je mutne radnje ulazio Radovanovic i tek sada ga terete za nesta,za sta je kriva administrativna sluzba,i na kraju ce da ga puste,a za prave "grehe" ga nikada nece ni teretiti.Tipicna srpska posla zamazivanja ociju.
To si u pravu,ali trebalo je da ga dignu jos dok je bio u BSK,sad ce bzv. mozda i ovom NP klubu da naprave njesra.A realno Rasim kao jedan od postenijih politicara nije trebao da dozvoli da neko kao sto je Radovanovic sedne u direktorsku fotelju NP-a.
to mu je bila jedina opcija ulaska kluba u veci rang,mislim da ce klub ostati stabilan jedino ako to poslovanje ne bude obuhvatalo i neke poslove oko kluba,znam da je gradonacelnik na pocetku sezone kod onih katastrofanih rezultata izjavio da je opstina najveci finansijer kluba

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 dec 2011, 21:53

Ne znam Pazzarac sta da ti kazem,valjda ovo nece uticati na klub,i verujem da nece,ima 3 meseca do pocetka drugog dela.Sta bude sa ovim Radovanovicem bice,ali trebate najuriti neke igrace definitivno,doveli ste neke "polovnjake" koji se jedva vuku po terenu,a neke koje ste mogli dovesti bez problema njih je uzeo kulski Hajduk.Vusljanin se ceo zivot vuce po nasoj ligi i igra periodicno,Ademovic je solidan igrac i ocekujem da ce biti daleko bolji u drugom delu sezone,a ona partizanova "vedeta" i Mugosa :roll: no comment. Mada bi ovde Stefko dao daleko bolju analizu od mene.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 dec 2011, 22:33

Tribalian je napisao/la:Ne znam Pazzarac sta da ti kazem,valjda ovo nece uticati na klub,i verujem da nece,ima 3 meseca do pocetka drugog dela.Sta bude sa ovim Radovanovicem bice,ali trebate najuriti neke igrace definitivno,doveli ste neke "polovnjake" koji se jedva vuku po terenu,a neke koje ste mogli dovesti bez problema njih je uzeo kulski Hajduk.Vusljanin se ceo zivot vuce po nasoj ligi i igra periodicno,Ademovic je solidan igrac i ocekujem da ce biti daleko bolji u drugom delu sezone,a ona partizanova "vedeta" i Mugosa :roll: no comment. Mada bi ovde Stefko dao daleko bolju analizu od mene.
Ispisah se ja bgm sad na nasoj temi,pa nesta ne mogu vise. :mrgreen:
Svakako da cu Novim Pazarom da se pozabavim kada bude rezime cele Jelen Super Lige,a to cemo neki drugi dan. ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 dec 2011, 01:44

jel zavrsiste vi u Pazaru onu drugu tribinu?? imal koja slika? cini mi se da je to trebalo nesto lijepo ispast :D
oduvijek ste mi bili zanimljivi zbog posjecenosti na utakmicama, drago mi je da igrate sad najvisi rang...s tom drugom tribinom, koliko sad stadion prima?? nadam se da cete se moc nosit s Partizanom i CZV u gledanosti, do sad vas je samo kapacitet stadiona sprjecavao :mrgreen: ...i ako na proljece bolje kreneto nego ljetos mozete daleko dogurat ;)...

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 18 dec 2011, 16:36

gospodin Seljakovic je napisao/la:jel zavrsiste vi u Pazaru onu drugu tribinu?? imal koja slika? cini mi se da je to trebalo nesto lijepo ispast :D
oduvijek ste mi bili zanimljivi zbog posjecenosti na utakmicama, drago mi je da igrate sad najvisi rang...s tom drugom tribinom, koliko sad stadion prima?? nadam se da cete se moc nosit s Partizanom i CZV u gledanosti, do sad vas je samo kapacitet stadiona sprjecavao :mrgreen: ...i ako na proljece bolje kreneto nego ljetos mozete daleko dogurat ;)...
Tribina se zavrsava ,natkrivena je i sad se rade unutrasnji radovi i prilazi,kapacitet je bio oko 3000 stolica ali se trenutno ne koristi bar 30% zbog gostujucih navijaca jer se pravi veliki slobodan prostor zbog bezbednosti,

sto se tice gledanosti po nekim statistikama smo 2 ispred Partizana iako smo imali jednu utakmicu kazne bez navijaca,na prolece nam dolazi Zvezda ,Partizan,Vojvodina i tu ce sigurno biti puno

trenutno smo 3 smo u regionu po gledanosti iza Zvezde i Hajduka iz Splita

najavljuju se neka pojacanja ali tek je rano iako smo i sa ovim sastavom mogli malo bolje

slika

Evo kako bi stadion trebao na kraju da izgleda

slika

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 14:49

slika

Lepa ce biti ova tribina kada se bace stolice celom duzinom i kada se gornji deo zatvori. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.