Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

enobarca
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la enobarca » 04 sep 2011, 00:14

Tek sad vidjeh ovu temu,evo za pocetak jedan lijep video... ;)

[youtube][/youtube]

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 sep 2011, 00:20

madridista je napisao/la: VAMA NA ČAST KATALONCI, HALA MADRID!!!!!!!
Inace katalonci uce u skoli nas jezik pa te sve razumiju :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2011, 00:34

madridista je napisao/la:e ovo je jedna od boljih tema na ovom portalu, ja lično Barcu ne mogu podnijet zbog više stvari: prvo nikad al stvarno nikad neću halalit onu glumu Alvesa kad je Pepe dobio crveni karton, i opet se govori da je Pepe mesar, a Alves se štiti, zatim polufinale lp-a protiv Čelzija, ono se zove masakriranje nogometa, a dodao bih još jednu stvar, a to je koliko se samo Messi štiti, a koliko Ronaldo ne štiti, do prije nekoliko godina CR-a nisam podnosio zbog onih osmijehivanja nakon što ga netko navodno sruši, ali s vremenom kako sam gledao sve više njegovih tekmi, tako sve više i opravdavam te njegove geste, Messi kad se sruši onda bude ubij tog što ga je srušio, tjeraj ga u zatvor, a CR-a kad se polomi onda bude nek ga je, vidi **** mamu mu cigansku. Zadnje 2 lp-a koje je Bartca osvojila i prije svega način na koji je to uradila njima nek ide na čast, jer ja vam garantujem da je ovrebo svirao bar jedan od 3 penala koja su bila za Čelzi i da Pepe nije bio isključen, a nije trebao svi su to vidjeli kako je to balerina Alves izveo, Barca bi i daljer imala mizerne 2 lp-a. Da zaključim da Real na takav način neki trofej tako osvoji ja bih prestao navijat za njega, al najtužnije kod Barce mi je što realno imaju kvalitete da osvoje trofej bez glume, a oni se time služe. VAMA NA ČAST KATALONCI, HALA MADRID!!!!!!!

Bas tako ..... covjek u mrznji istinu rece :D

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 sep 2011, 15:11

Jel ima neko da je navijao za catalonce prije pojave Messia,zanimljivo bi bilo čuti nešto o malo starijim igračima,lično ja sam poštovao Ronaldinhao,čovjek nije u 95% duela završavao kako da na njeg starta Vitalij Kličko a ne Marcelo koji je manji od njeg.
Rasprava Pele,Maradona,Kristiano,Mesi nema smisla Zinedine Zidane je najveći svih vremena,Hala Madrid
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 sep 2011, 15:14

Ja navijam od 2002. godine za Barcu, sjećam se Rivalda kao prvog igrača koji mi se svidio al se nisam baš njega puno nagledao, također se sjećam Saviole u špicu zatim Kluiverta, Overmarsa, bilo je tu dosta Holanđana, De Bur, Reizinger, i ostali, sjećam se jednom prilikom da su izgubili od Seville 0-3 na Camp Nou i tada su bile bijele marame :D
Mes Que Un Club

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 sep 2011, 15:16

Rivaldo je držao tadašnju Barcu,igračina i po
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 sep 2011, 15:28

da držao ih je pravo, samo ih je golman zezao, Bonano :D , sjećam se jednog pogotka protiv Depora na Riazoru, tom prilikom je Barca dobila 2-3, al kakav su gol zabili za 1-3, Rivaldo sa desne strane ih počeo prebacivati ko čunjeve dvojicu-trojicu i na kraju dođe do golmana i njega prebaci i onda Saviola mislim samo ubaci sa linije u mrežu :D
Mes Que Un Club

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 sep 2011, 15:30

hule_barca je napisao/la:da držao ih je pravo, samo ih je golman zezao, Bonano :D , sjećam se jednog pogotka protiv Depora na Riazoru, tom prilikom je Barca dobila 2-3, al kakav su gol zabili za 1-3, Rivaldo sa desne strane ih počeo prebacivati ko čunjeve dvojicu-trojicu i na kraju dođe do golmana i njega prebaci i onda Saviola mislim samo ubaci sa linije u mrežu :D
Ta utakmica je bila na Camp Nou cini mi se.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 04 sep 2011, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 04 sep 2011, 15:33

bparena je napisao/la:
madridista je napisao/la:e ovo je jedna od boljih tema na ovom portalu, ja lično Barcu ne mogu podnijet zbog više stvari: prvo nikad al stvarno nikad neću halalit onu glumu Alvesa kad je Pepe dobio crveni karton, i opet se govori da je Pepe mesar, a Alves se štiti, zatim polufinale lp-a protiv Čelzija, ono se zove masakriranje nogometa, a dodao bih još jednu stvar, a to je koliko se samo Messi štiti, a koliko Ronaldo ne štiti, do prije nekoliko godina CR-a nisam podnosio zbog onih osmijehivanja nakon što ga netko navodno sruši, ali s vremenom kako sam gledao sve više njegovih tekmi, tako sve više i opravdavam te njegove geste, Messi kad se sruši onda bude ubij tog što ga je srušio, tjeraj ga u zatvor, a CR-a kad se polomi onda bude nek ga je, vidi **** mamu mu cigansku. Zadnje 2 lp-a koje je Bartca osvojila i prije svega način na koji je to uradila njima nek ide na čast, jer ja vam garantujem da je ovrebo svirao bar jedan od 3 penala koja su bila za Čelzi i da Pepe nije bio isključen, a nije trebao svi su to vidjeli kako je to balerina Alves izveo, Barca bi i daljer imala mizerne 2 lp-a. Da zaključim da Real na takav način neki trofej tako osvoji ja bih prestao navijat za njega, al najtužnije kod Barce mi je što realno imaju kvalitete da osvoje trofej bez glume, a oni se time služe. VAMA NA ČAST KATALONCI, HALA MADRID!!!!!!!

Bas tako ..... covjek u mrznji istinu rece :D

slika
slika

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 sep 2011, 15:33

madridist je napisao/la:Rivaldo je držao tadašnju Barcu,igračina i po
Rivaldo je pionir,tek sa ove distance shvacam koliko je on zapravo uticao na danasnje igrace Barce :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 04 sep 2011, 15:35

joj kakvi kmetovi.
Kaze vi navijate za Barcu od Messija.Znate li ko je igrao u Barci prije Messija itd
Ja da sam fan od juce ja sam fan i moja stvar.
Samo se nadam da si ti poceo navijati od vremena Di Stefana ? Inace predpostavljam da si neko 96 godiste
Stranger in the night. SIDA in the morning!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 sep 2011, 15:39

Pa dobro, za tim se poteze u nedostatku argumenata. Do jucer su govorili "navijate za Barcu od vremena Ronaldinha" :P

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 sep 2011, 15:40

xaviesta je napisao/la: Ta utakmica je bila na Camp Nou cini mi se, znam da je Rivaldo nakon toga ljubio onaj veliki grb pored gola :)
definitivno sam siguran da je bila na Riazoru, pokušat ću naći neki podatak o tome
Mes Que Un Club

Samoubica
Kontakt:

Post Postao/la Samoubica » 04 sep 2011, 15:49

Culesi pokorite se!
Balet je plesna forma koju danas najčešće vidimo u izvođenju profesionalnih plesača u kazalištu ili na nekoj drugoj sceni. Kao i ostali plesovi, balet može biti grupni nastup ili solo izvedba.
Niče: "Pravi muskarac zeli dvoje: opasnost i igru."

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 04 sep 2011, 15:53

Real Madrid najbolji klub na svjetu bar za mene

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 sep 2011, 15:56

deni_23 je napisao/la:Real Madrid najbolji klub na svjetu bar za mene
Kako dubokoumno ,sjedim i divim se ..konfucije je za tebe obicni pacov koji vreba iz okolnog sela 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 04 sep 2011, 15:59

slika
FK Željezničar
Chelsea FC

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 04 sep 2011, 16:04

warden je napisao/la:
Kako dubokoumno ,sjedim i divim se ..konfucije je za tebe obicni pacov koji vreba iz okolnog sela 8-)
svako ima pravo da navija za koga zeli pa tako ija za Real Madrid a ti ako volis barsu to je tvoje pravo ali nemas potrebe dame vrijedas kao osobu to nikome nisam dosada dozvolio pa necu ni tebi

Culé
Kontakt:

Post Postao/la Culé » 04 sep 2011, 16:06

slika

Samoubica
Kontakt:

Post Postao/la Samoubica » 04 sep 2011, 16:06

S'a je sabani
coik ima pravo da misli s'o 'oce :D

os se sa mnom malo nadmetat, aj rec' odma' mojne mi glumit frajera ovdi
jes cuo :mrgreen:
Balet je plesna forma koju danas najčešće vidimo u izvođenju profesionalnih plesača u kazalištu ili na nekoj drugoj sceni. Kao i ostali plesovi, balet može biti grupni nastup ili solo izvedba.
Niče: "Pravi muskarac zeli dvoje: opasnost i igru."

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.