[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Inace katalonci uce u skoli nas jezik pa te sve razumijumadridista je napisao/la: VAMA NA ČAST KATALONCI, HALA MADRID!!!!!!!
madridista je napisao/la:e ovo je jedna od boljih tema na ovom portalu, ja lično Barcu ne mogu podnijet zbog više stvari: prvo nikad al stvarno nikad neću halalit onu glumu Alvesa kad je Pepe dobio crveni karton, i opet se govori da je Pepe mesar, a Alves se štiti, zatim polufinale lp-a protiv Čelzija, ono se zove masakriranje nogometa, a dodao bih još jednu stvar, a to je koliko se samo Messi štiti, a koliko Ronaldo ne štiti, do prije nekoliko godina CR-a nisam podnosio zbog onih osmijehivanja nakon što ga netko navodno sruši, ali s vremenom kako sam gledao sve više njegovih tekmi, tako sve više i opravdavam te njegove geste, Messi kad se sruši onda bude ubij tog što ga je srušio, tjeraj ga u zatvor, a CR-a kad se polomi onda bude nek ga je, vidi **** mamu mu cigansku. Zadnje 2 lp-a koje je Bartca osvojila i prije svega način na koji je to uradila njima nek ide na čast, jer ja vam garantujem da je ovrebo svirao bar jedan od 3 penala koja su bila za Čelzi i da Pepe nije bio isključen, a nije trebao svi su to vidjeli kako je to balerina Alves izveo, Barca bi i daljer imala mizerne 2 lp-a. Da zaključim da Real na takav način neki trofej tako osvoji ja bih prestao navijat za njega, al najtužnije kod Barce mi je što realno imaju kvalitete da osvoje trofej bez glume, a oni se time služe. VAMA NA ČAST KATALONCI, HALA MADRID!!!!!!!
Ta utakmica je bila na Camp Nou cini mi se.hule_barca je napisao/la:da držao ih je pravo, samo ih je golman zezao, Bonano, sjećam se jednog pogotka protiv Depora na Riazoru, tom prilikom je Barca dobila 2-3, al kakav su gol zabili za 1-3, Rivaldo sa desne strane ih počeo prebacivati ko čunjeve dvojicu-trojicu i na kraju dođe do golmana i njega prebaci i onda Saviola mislim samo ubaci sa linije u mrežu
bparena je napisao/la:madridista je napisao/la:e ovo je jedna od boljih tema na ovom portalu, ja lično Barcu ne mogu podnijet zbog više stvari: prvo nikad al stvarno nikad neću halalit onu glumu Alvesa kad je Pepe dobio crveni karton, i opet se govori da je Pepe mesar, a Alves se štiti, zatim polufinale lp-a protiv Čelzija, ono se zove masakriranje nogometa, a dodao bih još jednu stvar, a to je koliko se samo Messi štiti, a koliko Ronaldo ne štiti, do prije nekoliko godina CR-a nisam podnosio zbog onih osmijehivanja nakon što ga netko navodno sruši, ali s vremenom kako sam gledao sve više njegovih tekmi, tako sve više i opravdavam te njegove geste, Messi kad se sruši onda bude ubij tog što ga je srušio, tjeraj ga u zatvor, a CR-a kad se polomi onda bude nek ga je, vidi **** mamu mu cigansku. Zadnje 2 lp-a koje je Bartca osvojila i prije svega način na koji je to uradila njima nek ide na čast, jer ja vam garantujem da je ovrebo svirao bar jedan od 3 penala koja su bila za Čelzi i da Pepe nije bio isključen, a nije trebao svi su to vidjeli kako je to balerina Alves izveo, Barca bi i daljer imala mizerne 2 lp-a. Da zaključim da Real na takav način neki trofej tako osvoji ja bih prestao navijat za njega, al najtužnije kod Barce mi je što realno imaju kvalitete da osvoje trofej bez glume, a oni se time služe. VAMA NA ČAST KATALONCI, HALA MADRID!!!!!!!
Bas tako ..... covjek u mrznji istinu rece![]()
Rivaldo je pionir,tek sa ove distance shvacam koliko je on zapravo uticao na danasnje igrace Barcemadridist je napisao/la:Rivaldo je držao tadašnju Barcu,igračina i po
definitivno sam siguran da je bila na Riazoru, pokušat ću naći neki podatak o tomexaviesta je napisao/la: Ta utakmica je bila na Camp Nou cini mi se, znam da je Rivaldo nakon toga ljubio onaj veliki grb pored gola
Kako dubokoumno ,sjedim i divim se ..konfucije je za tebe obicni pacov koji vreba iz okolnog seladeni_23 je napisao/la:Real Madrid najbolji klub na svjetu bar za mene
deni_23 je napisao/la:Real Madrid najbolji klub na svjetu bar za mene
svako ima pravo da navija za koga zeli pa tako ija za Real Madrid a ti ako volis barsu to je tvoje pravo ali nemas potrebe dame vrijedas kao osobu to nikome nisam dosada dozvolio pa necu ni tebiwarden je napisao/la:Kako dubokoumno ,sjedim i divim se ..konfucije je za tebe obicni pacov koji vreba iz okolnog seladeni_23 je napisao/la:Real Madrid najbolji klub na svjetu bar za mene
deni_23 je napisao/la:Real Madrid najbolji klub na svjetu bar za mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.