BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pauk
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Pauk » 03 apr 2009, 15:43

badboy je napisao/la:Treba raditi na tome da se od Srbije uzme Adem Ljajic. Ovaj momak nije vise nikakav talenat nego vec veliki igrac ravan nasem Pjanicu. On je zvanicno igrac Manchestera. Momku je 19 godina, ove godine ga je Man.U. platio Partizanu 10 miliona eura i posudio ga nazad Partizanu jos jednu sezonu. Igra za "U-19" reprezentaciju Srbije ali do 21 godine ako ne odigra ni jednu utakmicu za "A" tim moze igrati za koga hoce. Moja je logika da ako su oni nama mogli uzet toliko igraca onda i mi njima mozemo bar jednog - pravog. Osim toga Sandzaklije se smatraju najvecim Bosanskim patriotama pa evo jos jedne prilike da i ovaj momak to dokaze. Ovo treba odradit perfidno bez pompe sve dogovorit s momkom (ako zeli naravno- a nevjerujem da ne zeli) prije nego predje u Man. U. Kad ode iz Beograda lijepo ga pozvat i zavrsit pricu.
Nema sanse da Adem Ljajic igra za BiH jer mu je otac Rasim Ljajic poznati politicar u Srbiji.
I Adem je vec igrao za mlade repke Srbije i vjerovatno ce debi dobiti uskoro za A repku.
I nije to slucaj za svim Sandzaklijama da vole Bosnu i da su Bosanski patrioti, ima nekih koji smatraju Srbiju kao maticom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 apr 2009, 15:51

MentalitaUltras je napisao/la:Nevjerujem u to jer mu je mati Srpkinja ..
A i kazu da mu je Rasim Ljajić u rodu ..
A taj u Parlamentu Srbije ;)
kako znas to o njegov majci?

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 15:55

Pročitao sam negdje ..

A u ostalom on nije Adem Ljajić
nego Adem Bojan Ljajić ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 apr 2009, 15:57

MentalitaUltras je napisao/la:Pročitao sam negdje ..

A u ostalom on nije Adem Ljajić
nego Adem Bojan Ljajić ;)
gdje si procitao?

daj link

i samo sto si negdje procitao nije garancija da je istina pogotovo na internetu ako si negdje procitao

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 15:58

Netreba da se opterečujemo na Adema i šta ja znam koga koji nemaju veze sa našom Jednom Jedinom ..

Imamo mi ..

U Man united Izeta Zahirovića ..
U Newcastle United Harisa Vučkića ..
Liverpool Nikola Šarić ..

Za te Momke moramo se Borit ..
A ne za Adema ..
-HzsA87-

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 16:02

Da istina je to za Internet ..
Ali zar ti ovo nekaže dosta : Adem Bojan Ljajić ;)
On jeste rodjen u Novom Pazaru ali je odrastao u Beogradu ..
Zadnja izmjena: MentalitaUltras, dana/u 03 apr 2009, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
-HzsA87-

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 apr 2009, 16:02

MentalitaUltras je napisao/la:Netreba da se opterečujemo na Adema i šta ja znam koga koji nemaju veze sa našom Jednom Jedinom ..

Imamo mi ..

U Man united Izeta Zahirovića ..
U Newcastle United Harisa Vučkića ..
Liverpool Nikola Šarić ..

Za te Momke moramo se Borit ..
A ne za Adema ..
Nikola Šarić hoce da igra za Dansku a ako to nemogne onda za Srbiju.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 apr 2009, 16:05

MentalitaUltras je napisao/la:Da istina je to za Internet ..
Ali zar ti ovo nekaže dosta : Adem Bojan Ljajić ;)
On jeste rodjen u Novom Pazaru ali je odrastao u Beogradu ..
Ime du je Adem Ljajic nigdje nisam vidjeo da pise Adem Bojan Ljajic

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 16:07

Za Dansku je istina .. Ali za Srbiju ne ..

Rekao je da bi volio da "probije led" i da kao prvi stranac zaigra za Dansku ..

S obzirom da sam ovdje i imam dansko državljanstvo, a i već sam član mlade reprezentacije Danske, najradije bih igrao za Dansku, ali nikada se ne zna. Ipak, ovdje sam od malih nogu i ovdje sam počeo igrati nogomet. Za Dansku nikada do sada nije igrao neki stranac, barem kada je riječ o A reprezentaciji, a volio bih kada bi baš ja probio taj led

Izjašnjava se kao Jugosloven ..

Otac mi je Srbin iz Bosne, a majka Hrvatica, oboje su veliki jugonostalgičari i ne pridaju veliki značaj religiji, uvijek su mi pričali da tamo žive najbolji ljudi svih vjera i da nije važno tko je tko, postoje samo dobri i loši, tako da se ja osjećam bivšim Jugoslavenom, jer smo iz te zemlje i došli, kada je počeo rat
-HzsA87-

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 03 apr 2009, 16:09

Ama boli nekoga q.urac za Adema i Ademovice...
Kome je stalo da igra za BiH nek se potrudi, sigurno mu nece biti tesko naci zemlju BiH, pa makar na karti ako je toliko nekome stalo da zaigra za nasu BiH. I Pjanicu je bilo stalo pa je i Domenecha i FRA odbio, ha ja.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 apr 2009, 16:11

MentalitaUltras je napisao/la:Za Dansku je istina .. Ali za Srbiju ne ..

Rekao je da bi volio da "probije led" i da kao prvi stranac zaigra za Dansku ..

S obzirom da sam ovdje i imam dansko državljanstvo, a i već sam član mlade reprezentacije Danske, najradije bih igrao za Dansku, ali nikada se ne zna. Ipak, ovdje sam od malih nogu i ovdje sam počeo igrati nogomet. Za Dansku nikada do sada nije igrao neki stranac, barem kada je riječ o A reprezentaciji, a volio bih kada bi baš ja probio taj led

Izjašnjava se kao Jugosloven ..

Otac mi je Srbin iz Bosne, a majka Hrvatica, oboje su veliki jugonostalgičari i ne pridaju veliki značaj religiji, uvijek su mi pričali da tamo žive najbolji ljudi svih vjera i da nije važno tko je tko, postoje samo dobri i loši, tako da se ja osjećam bivšim Jugoslavenom, jer smo iz te zemlje i došli, kada je počeo rat
Mislim da to sve o jugonostalgiji nije tacno.
Bilo je i prije godinu dana o Nevenu Suboticu price kako je ovo i ono i ispalo je da je Subotic je puno zelio igrati za Srbiju.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 16:12

Slažem se DinceManijak ..
-HzsA87-

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 16:16

Mislim da to sve o jugonostalgiji nije tacno.
Bilo je i prije godinu dana o Nevenu Suboticu price kako je ovo i ono i ispalo je da je Subotic je puno zelio igrati za Srbiju.[/quote]

Pa nisam to ja izjavio nego on
Svašta..

A što se tiče Nevena ..

Dok je bio u Mainzu želio je igrati za BiH jer se sigurno nije nadao da če stiči do BvB tako brzo pa je tad i BiH bila dobra zanjega (bila je jedna izjava od njega .. da želi ozbiljan razgovor sa Mehom Kodrom ) ;)

A onda kad je prešao u BvB kad mu je vrijednost skoćila na 6,5 mil€ i kad ga je Antić kontaktirao Normalno izabrao je Srbiju Ko što bi svaki od ovih iz manjeg entiteta ;)
-HzsA87-

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2009, 16:18

Pauk je napisao/la:
badboy je napisao/la:Treba raditi na tome da se od Srbije uzme Adem Ljajic. Ovaj momak nije vise nikakav talenat nego vec veliki igrac ravan nasem Pjanicu. On je zvanicno igrac Manchestera. Momku je 19 godina, ove godine ga je Man.U. platio Partizanu 10 miliona eura i posudio ga nazad Partizanu jos jednu sezonu. Igra za "U-19" reprezentaciju Srbije ali do 21 godine ako ne odigra ni jednu utakmicu za "A" tim moze igrati za koga hoce. Moja je logika da ako su oni nama mogli uzet toliko igraca onda i mi njima mozemo bar jednog - pravog. Osim toga Sandzaklije se smatraju najvecim Bosanskim patriotama pa evo jos jedne prilike da i ovaj momak to dokaze. Ovo treba odradit perfidno bez pompe sve dogovorit s momkom (ako zeli naravno- a nevjerujem da ne zeli) prije nego predje u Man. U. Kad ode iz Beograda lijepo ga pozvat i zavrsit pricu.
Nema sanse da Adem Ljajic igra za BiH jer mu je otac Rasim Ljajic poznati politicar u Srbiji.
I Adem je vec igrao za mlade repke Srbije i vjerovatno ce debi dobiti uskoro za A repku.
I nije to slucaj za svim Sandzaklijama da vole Bosnu i da su Bosanski patrioti, ima nekih koji smatraju Srbiju kao maticom.
Odakle ti to, da je Rasim otac malom Ademu :shock: , prvo provjeri nesto pa onda pisi! :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 03 apr 2009, 16:20

MentalitaUltras je napisao/la:Mislim da to sve o jugonostalgiji nije tacno.
Bilo je i prije godinu dana o Nevenu Suboticu price kako je ovo i ono i ispalo je da je Subotic je puno zelio igrati za Srbiju.
Svašta..

A što se tiče Nevena ..

Dok je bio u Mainzu želio je igrati za BiH jer se sigurno nije nadao da če stiči do BvB tako brzo pa je tad i BiH bila dobra zanjega (bila je jedna izjava od njega .. da želi ozbiljan razgovor sa Mehom Kodrom ) ;)

A onda kad je prešao u BvB kad mu je vrijednost skoćila na 6,5 mil€ i kad ga je Antić kontaktirao Normalno izabrao je Srbiju Ko što bi svaki od ovih iz manjeg entiteta ;)[/quote]
kako ja znam subotić nikad nije igro za Mainz...ccccc

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2009, 16:27

vOluMme je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:Mislim da to sve o jugonostalgiji nije tacno.
Svašta..

A što se tiče Nevena ..

A onda kad je prešao u BvB kad mu je vrijednost skoćila na 6,5 mil€ i kad ga je Antić kontaktirao Normalno izabrao je Srbiju Ko što bi svaki od ovih iz manjeg entiteta ;)

kako ja znam subotić nikad nije igro za Mainz...ccccc[/quote]

Onda slabo znas,igrao je ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 16:28

U sezoni 2007-2008 igrao je za FSV Mainz 05 odigrao 34 utakmice i dao 4 gola ..
u Bvb Prešao za za 4.500.000 €..

Daj prvo se informiši pa onda Pametuj ..
-HzsA87-

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 apr 2009, 16:28

Nije istina da je Ademu, Rasim Ljajic - politicar otac. To su gluposti, al' je tacno da mu je Rasim neki rodjak. To za majku neznam i nije ni bitno. I to sto je odrastao u Beogradu nema nikakve veze kad se stvari stave na sto i pocne ozbiljan razgovor. Uopste se ne slazem sa komentarom da bi bilo licemjerno da mi uzimamo igrace koji su rodjeni van BiH, zato sto eto oni tamo, to rade nama. To nikakve veze nema. Ako ima imalo sanse da dobar kvalitetan igrac igra za nas, ljudi odgovorni za te stvari a i mi navijaci se moramo boriti za to. Osim toga gotovo pola sadasnje reprezentacije nam i nije rodjeno u BiH (Spahic, Jahic, Miske, Bajramovic....).
Mozda su sanse male ali sve dok Adema ne vidim u "A" timu Srbije nista nije gotovo. Mi svakim danom dobijamo na rejtingu i postajemo respektabilniji tim. Ako izguramo na svjetsko nece biti nista atraktivnije igrati za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Svedsku.....itd.
Adem, "pazarac" nikad nece dobiti podrsku s tribina niti ce ga navijaci u Srbiji prihvatiti kao sto bi to bilo kod nas. Ovdje ne misim na vecinu naroda u Srbiji, nego na unu populaciju kaja ide na utakmice i navija. Svi dobro znamo koja je ploca kod njih u glavi a i odakle su "najvatreniji navijaci" njihovih selekcija. Kad bi zaigrao za nas automatski bi postao heroj. Pjanic nije odigrao sve skupa 45 min u reprezentaciji, a dobio je sad u Zenici, vece ovacije kad je ulazio u igru od Bajramovica. Pametnom i to nesto znaci, dok je ugovorom s Manchesterom rijesio sve ostalo sto bi mu moglo stajati na putu.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 apr 2009, 16:39

Slazem se da bi trebalo pokusati sa Ljajicem, ali kakve veze ima da li ce imati podrsku sa tribina. Pa za Srbiju igra Miralem Sulejmani(Albanac) i smatraju ga najvecim talentom u Srbiji, zasto bi to bilo nesto losije Ljajicu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 16:41

Pasha on je Goranac a ne Albanac ..
-HzsA87-

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.