Fútbol Sudamericano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Fútbol Sudamericano
To je to, kao da sam prizvao pobjedu Lanusa. Kakvo demoliranje SL-a, velicanstveno. Sada su se ravnopravno ukljucili u borbu za titulu, pokazali ozbiljnost kada je najvise trebalo + dali Riveru sansu da eventualnom pobjedom veceras zakuha sve zivo. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Colo Colo pobjedom nad Wanderersima osvojio 30 titulu Čileanskog prvaka 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma nemoj da Lanus bude sampion
,ne volim ekipe sa slabim navijacima.Kad se samo sjetim Arsenal Sarandija i njihove titule pred 5 hiljada navijaca.Zelim im sto prije ispadanje u drugu ligu
i povratak Independientea.Nadam se da ce se i Aldosivi nekad vratiti u prvu ligu.Fakat imaju prejake navijace.
Veceras se prati River gdje ce sa novom pobjedom dodatno zakuhati borbu za sampionata.Kakva liga sviju mi haha.
Cestitke Colo Colu na novoj tituli
Veceras se prati River gdje ce sa novom pobjedom dodatno zakuhati borbu za sampionata.Kakva liga sviju mi haha.
Cestitke Colo Colu na novoj tituli
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Nije meni sada nesto previse stalo do Lanusa, simpaticni su mi zbog fudbala koji igraju i samih igraca dok u Argentini navijam za River. A SL nekako bas ne podnosim, gadi mi se nacin na koji igraju pa mi je drago ko god ih klepi. A i ja sam prizeljkivao povratak Independiente ali ce im biti pakleno tesko fkt. River se bez problema vratio ali je Independiente izgleda u vecoj gabuli, dok se nisu prosetali nizim rangom.Manuel je napisao/la:Ma nemoj da Lanus bude sampion,ne volim ekipe sa slabim navijacima.Kad se samo sjetim Arsenal Sarandija i njihove titule pred 5 hiljada navijaca.Zelim im sto prije ispadanje u drugu ligu
i povratak Independientea.Nadam se da ce se i Aldosivi nekad vratiti u prvu ligu.Fakat imaju prejake navijace.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Independiente ima ogromnih novčanih problema, u dugu su od oko 400mil pesosa, a dosta bivših igrača ih je tužilo. Cantero koji je sad predsjednik je zatekao takvo stanje, i što je čudno oko 60 igrača je bilo na klupskom spisku za plaćanje, za većinu toga je kriv prošli predsjednik Comparada.
River na kolumbijski pogon večeras
River na kolumbijski pogon večeras
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I ja navijam za River naravno zbog navijacaRooney88 je napisao/la:Nije meni sada nesto previse stalo do Lanusa, simpaticni su mi zbog fudbala koji igraju i samih igraca dok u Argentini navijam za River. A SL nekako bas ne podnosim, gadi mi se nacin na koji igraju pa mi je drago ko god ih klepi. A i ja sam prizeljkivao povratak Independiente ali ce im biti pakleno tesko fkt. River se bez problema vratio ali je Independiente izgleda u vecoj gabuli, dok se nisu prosetali nizim rangom.Manuel je napisao/la:Ma nemoj da Lanus bude sampion,ne volim ekipe sa slabim navijacima.Kad se samo sjetim Arsenal Sarandija i njihove titule pred 5 hiljada navijaca.Zelim im sto prije ispadanje u drugu ligu
Evo sad pogledah tabelu druge lige i viidm Independiente se bas muci,znaci ne vjerujem.Banfiled je opet prvoligas kao i neki Defensa y Yustica nikad cuo haha.Instituo se opet bori za to trece mjesto mada bi volio da se Independiente vrati ali tesko jer su u veliki belajima.
@Manuel
Mah dobro, sto se tice Lanusa i navijaca ja sam citao neke clanke o Gran Buenos Aires-u u kojima se po kriminalu, korupciji i slabom standardu najvise istice upravo Lanus. Dosta kriminalaca, klosara, siromasnih ljudi i sta vec ne, s te strane i razumljivo da cesto imaju slabiju posjetu na stadionima jer je policiji, prema tim clancima naravno, strasno tesko drzati red na ulicama a samim tim i na stadionu. Naravno da i oni znaju napuniti tribine ali cesce, istina, imaju vise praznih mjesta. Steta, opet ponavljam da su mi kao klub simpaticni i zbog prakse koju imaju ali eto, ne mozes protiv sistema.
Sto se tice Rivera to je bez premca stvarno, onog kobnog dana protiv Belgrana mogla se vidjeti sva strast koju ti ljudi imaju prema Riveru. Vodeni topovi, policija sa full opremom a oni placu, al` bukvalno suze liju, i tuku se s njima, svaki put kada kamera prikaze tribinu vidis lica na kojima se jasno oslikava ogromna bol zbog te utakmice, nadam se kako ce im se ove godine ova generacija oduziti i titulom, zasluzili su je po meni.
Mah dobro, sto se tice Lanusa i navijaca ja sam citao neke clanke o Gran Buenos Aires-u u kojima se po kriminalu, korupciji i slabom standardu najvise istice upravo Lanus. Dosta kriminalaca, klosara, siromasnih ljudi i sta vec ne, s te strane i razumljivo da cesto imaju slabiju posjetu na stadionima jer je policiji, prema tim clancima naravno, strasno tesko drzati red na ulicama a samim tim i na stadionu. Naravno da i oni znaju napuniti tribine ali cesce, istina, imaju vise praznih mjesta. Steta, opet ponavljam da su mi kao klub simpaticni i zbog prakse koju imaju ali eto, ne mozes protiv sistema.
Sto se tice Rivera to je bez premca stvarno, onog kobnog dana protiv Belgrana mogla se vidjeti sva strast koju ti ljudi imaju prema Riveru. Vodeni topovi, policija sa full opremom a oni placu, al` bukvalno suze liju, i tuku se s njima, svaki put kada kamera prikaze tribinu vidis lica na kojima se jasno oslikava ogromna bol zbog te utakmice, nadam se kako ce im se ove godine ova generacija oduziti i titulom, zasluzili su je po meni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma dobro nisam znao je takva situacija sa Lanusom.Onda mozemo reci da je posjeta i solidna s obzirom na sve te belaje.Gledao sam tu tekmu sa Belgranom i onako nesto nisam nikad vidio.U Argentini je njima fudbal vjera,ljudi zive za fudbal,posjete su fenomenalne i ako je kvalitet fudbala jos uvijek dosta iza Brazilske lige,to se moze vidjeti po takmicenju Kope gdje evo 4 godine u nizu Brazilci osvajaju.Rooney88 je napisao/la:@Manuel
Mah dobro, sto se tice Lanusa i navijaca ja sam citao neke clanke o Gran Buenos Aires-u u kojima se po kriminalu, korupciji i slabom standardu najvise istice upravo Lanus. Dosta kriminalaca, klosara, siromasnih ljudi i sta vec ne, s te strane i razumljivo da cesto imaju slabiju posjetu na stadionima jer je policiji, prema tim clancima naravno, strasno tesko drzati red na ulicama a samim tim i na stadionu. Naravno da i oni znaju napuniti tribine ali cesce, istina, imaju vise praznih mjesta. Steta, opet ponavljam da su mi kao klub simpaticni i zbog prakse koju imaju ali eto, ne mozes protiv sistema.![]()
Sinoc su zavrsena 3 meca Kope.Cruzeiro dosao do remija u 96 minutu,Lanus sa igracem manje zabio na kraju i slavio sa 2:1 a Leon i Bolivar igrali 2:2.
Sinoc u Argentinskoj ligi dva derbija gdje su oba zavrsila nerijeseno.
Estudiantes 0:0 River
Boca 0:0 San Lorenzo
River do titule,vrijeme je vise
River prodje neokrznut na izuzetno teskom ispitu, nadam se kako ce do kraja nastaviti u ovom ritmu. Vakat je bio. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- dr.van nostrand
- Kontakt:

Prve utakmice 1/8 finala
Lanus (Arg)-Santos Laguna (Mex) 2:1
Monteseirin 66, Martinez 90+5
Quintero 58

Cruzeiro-Cerro Porteno 1:1
Samudio 90+3
Romero 32

Leon-Bolivar 2:2
Montes 21, Boselli 86
Callejon 45, Arce 71

The Strongest-Defensor Sporting 2:0
Reinoso 69
Castro 79

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izvuče River nekako pobjedu na kraju, iako je mogao i penal Velezu dati na kraju. Teo se povrijedi, ružno je izgledalo ono, samo da nije ništa ozbiljnije.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
vamos millooooo, titula je relanost 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Golčina Riquelmea za pobjedu Boce sinoć

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Chinaglia je napisao/la:vamos millooooo, titula je relanost
Odlicno, odlicno, odlicno, odlicno!!!
Vidi se koliko je ekipu pogurala pobjeda u derbiju, lete po terenu.
Lanzini
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Samo da je nekako ove godine osvojiti tu dugo cekanu titulu jer ce poslije ove sezone pola ovih igraca otici u Evropu gdje ih mnogi zele.Nek osvoje pa nek idu jer ako sad ne osvojimo valja onda opet cekati da se napravi neka dobra generacija ko ova.Koja je igracina Lanzini pa to je za plakati.Rooney88 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:vamos millooooo, titula je relanost![]()
![]()
![]()
Odlicno, odlicno, odlicno, odlicno!!!
Vidi se koliko je ekipu pogurala pobjeda u derbiju, lete po terenu.
Lanzini
Vamos River
spominje se da Lanzinija hoće Lazio i Roma 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Paklen igrac...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lanus i Bolivar prvi učesnici 1/4 finala Cope, nakon što su Argentinci u drugoj tekmi slavili sa 2-0 u Mexicu, dok je natofejniji Bolivijski klub prolazak osigurao na golove u gostima, jer je u prvoj tekmi u Mexicu remizirao 2-2, tako da su dva meksička predstavnika ispala
U preostalim prvim tekmama 1/8 finala dosta uzbuđenja i drame u zadnjih 10 min, Nacional Asuncion i Atletico Nacional su golovima u 88 i 90 min upisali pobjede protiv Veleza, odnosno Dinhovog Atletica koji je branitelj naslova. San Lorenzo je slavio protiv Gremia u derbiju, dok su Arsenal i Union Espanola odigrali bez golova.
[youtube][/youtube]
U preostalim prvim tekmama 1/8 finala dosta uzbuđenja i drame u zadnjih 10 min, Nacional Asuncion i Atletico Nacional su golovima u 88 i 90 min upisali pobjede protiv Veleza, odnosno Dinhovog Atletica koji je branitelj naslova. San Lorenzo je slavio protiv Gremia u derbiju, dok su Arsenal i Union Espanola odigrali bez golova.
[youtube][/youtube]
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Roma ima kontakte u Riveru sigurno, iste preko kojih su uzeli Lamelu. Ako im je River za Erika uzeo 14 milki onda za Lanzinia, koji je po meno veci potencijal, mogu sigurno barem toliko, zavisi sve od pohlepe ili pregovarackih sposobnosti uprave, Lazio ne vjerujem da ce dati masnu paru za bilo koga tako da tu prednost dajem Romi.Chinaglia je napisao/la:spominje se da Lanzinija hoće Lazio i Roma
@Manuel
Slazem se. Sad il` nikad nek` bude.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma Chinaglia brate znas da Lotito nece uzeti Lancinija ako River bude trazio vise od 15 miliona tako da on aBd ide u RomuRooney88 je napisao/la:Roma ima kontakte u Riveru sigurno, iste preko kojih su uzeli Lamelu. Ako im je River za Erika uzeo 14 milki onda za Lanzinia, koji je po meno veci potencijal, mogu sigurno barem toliko, zavisi sve od pohlepe ili pregovarackih sposobnosti uprave, Lazio ne vjerujem da ce dati masnu paru za bilo koga tako da tu prednost dajem Romi.Chinaglia je napisao/la:spominje se da Lanzinija hoće Lazio i Roma
@Manuel
Slazem se. Sad il` nikad nek` bude.Imaju fino poslozenu ekipicu i dobrog trenera, igraju dobar fudbal a ove godine uzimaju bodove i tamo gdje su u prijasnjim sezonama znali opasno kiksati + manje meceve rjesavaju sigurno, navijaci se, po meni, opravdano nadaju tituli.
Ma evo sinoc su napravili korak unazad,nisu uspjeli dobiti mrtvi Olimpo a Gimnasia ne posustaje.Ja kakav havarij u Argentini,niko ne moze odbraniti titulu a sad ekipa koja je usla iz druge lige ce najvjerovatnije osvojiti prvenstvo.Ovo samo u Juznoj Americi moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.