Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu,Lyon,Real.

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 nov 2011, 00:04

Adi_Zepce je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Četvorica...sada smo već pravi mali klan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma ima nas jos :) Koliko samo na nasim prostorima ima fan klubova Manchestera,Barce,Reala,Valencije,Newcastlea, pa cak i QPR-a :D
hehe, prvi put cujem, jel ovo ozbiljno ili...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 nov 2011, 00:06

nick je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:a de ljudi recite mi kad to Barca igra protiv Bosne i Hercegovine da idem gledati...haj ako neko zna ja bi ga molio da mi kaze, znate svi da ja volim Barcu pa da idem pogledati...

a kad ser.ete o nekom patriotizmu onda bar citajte ono sto sam napiso...
Barca za 10-ak dana igra protiv RK Bosne i ja naravno odo navijati za Barcu, rukometni klub, za Sarica prije svega...

na kojem jeziku ces navijat
na bosanskom naravno,
a meni nije jasno sam sta je cudno u tome da ima ljudi koji vole neki klub a da nije u njihovoj zemlji, stvarno ne kontam...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 nov 2011, 00:08

Ova prica je 1000 puta prezvakana i dokazano je da ovi sto satro vole evropske velikane nisu navijaci vec simpatizeri.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 nov 2011, 00:09

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Četvorica...sada smo već pravi mali klan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma ima nas jos :) Koliko samo na nasim prostorima ima fan klubova Manchestera,Barce,Reala,Valencije,Newcastlea, pa cak i QPR-a :D
hehe, prvi put cujem, jel ovo ozbiljno ili...
Nije direktno kod nas u BiH,vec u Srbiji evo njihov i web site:http://www.qpr-serbia.net/
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2011, 00:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Ova prica je 1000 puta prezvakana i dokazano je da ovi sto satro vole evropske velikane nisu navijaci vec simpatizeri.
Ko' da je bitno,ja gledam utakmice Zenita preko streama i lijepo mi,boli me briga kako se to zove i koju etiketu ce mi neko prilijepiti :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2011, 00:11

nick je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:a de ljudi recite mi kad to Barca igra protiv Bosne i Hercegovine da idem gledati...haj ako neko zna ja bi ga molio da mi kaze, znate svi da ja volim Barcu pa da idem pogledati...

Barca za 10-ak dana igra protiv RK Bosne i ja naravno odo navijati za Barcu, rukometni klub, za Sarica prije svega...

espanol... :mrgreen: :mrgreen:
sto ne navijate za lece,novaru,rekreativo,vigan,blekburn..itd..ocete sipak ..cuj navija za real,barsu ..pa imal ko jaci hahahhahahahha mancester ahhahahah
svasta ces vidjeti i procitat ahahaha :lol: :lol: al ajde to covjek i svari al ovi sto navijaju za barsu protiv bosne ahhahahahha :lol: :lol: e to je vec devijacija sto kaze ovaj juvetov tifoz ahaahaha
idite gledajte uzivo fudbal malo,ostavite se stremova ...uhvati se svog lokalnog kluba kakav je daje....
da svi mislimo kao vi kod nas fudbal uopste nebi postojao...cuj zaletio se u vrata zbog reala il cega vec hahahahah :lol: :lol: garant si preko tv gledo hahah samo vi skupljajte klanove i trazite stremove ,a mi cemo uzivo gledati fudbal.. 8-) 8-) inace ,vise se sudijskih greski desava u evropi negu u BIH ...ustvari vi ne pratite BIH tako da nebi znali to .. :roll: :roll: samo se drzite one izlizane "u BIH nista nevalja"... :oops: :oops:
strem boys ahhahahah :lol: :lol: ultras stream ahhaahaha prejaki ste ocam ahaha :lol: :lol:
jesam rasporedio ove "smajlice" :D :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 nov 2011, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 nov 2011, 00:11

ZELJO DO GROBA je napisao/la:na bosanskom naravno,
a meni nije jasno sam sta je cudno u tome da ima ljudi koji vole neki klub a da nije u njihovoj zemlji, stvarno ne kontam...
Ne treba ni kontat, opusti se. Ima nas 10 000 na ovom forumu (što aktivno, što pasivno) i ne zamaraj mozak sa tim da li će se svi složiti sa tobom. ;)

Ima nas svakakvih, a mi i jesmo konzervativno-klerikalno društvo. Kod nas se (još uvijek) drugačiji gleda drugačije. :mrgreen:

Samo opušteno, ja sam se zamar'o odgovaranjem pojedinim bahatim forumašima, pa kad sam vidio da ne vrijedi, jednostavno sam se okanio. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 nov 2011, 00:12

Dylan Dog je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ova prica je 1000 puta prezvakana i dokazano je da ovi sto satro vole evropske velikane nisu navijaci vec simpatizeri.
Ko' da je bitno,ja gledam utakmice Zenita preko streama i lijepo mi,boli me briga kako se to zove i koju etiketu ce mi neko prilijepiti :mrgreen:
Heh bas tako,a jos uz to ako das i posljednju marku da nabavis dres,sal,ili neko drugo obiljeze voljenog stranog kluba gdje ces bolje onda :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 nov 2011, 00:14

Adi_Zepce je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Heh bas tako,a jos uz to ako das i posljednju marku da nabavis dres,sal,ili neko drugo obiljeze voljenog stranog kluba gdje ces bolje onda :mrgreen:
Nabavljas na pijaci ?

E , a fakat sto ne osnujete neku navijacku grupu recimo TV Ultras :lol: :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 nov 2011, 00:15

Simpatizeri,ne navijaci :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2011, 00:16

nek namigne onaj ko je svoj voljeni klub gledao uzivo bez streama.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 nov 2011, 00:17

Emir ZENICA je napisao/la:Simpatizeri,ne navijaci :D
Vidis da cak i kroz vrata pokusavaju da prodju u znak ljubavi :lol: :lol:

mma_hz ne dipr veca uzivancija gledat preko streama :lol: :lol: ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 nov 2011, 00:17

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
nick je napisao/la:

na bosanskom naravno,
razumijem da vole, ali stavljat ga ispred neceg naseg je klasicna kriza identita to je sve... onaj od 9 godine navija za juventus ubij me ako nije 90 godiste...
ti navijas za barsu pored bosne jbg ne kontam, kriza identieta kod djece sto su odrasla uz del pijera, rivalda i slicnih
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 nov 2011, 00:18

Šta reći za navijače/simpatizere/????? naši klubova koji ne idu na gostovanja svog kluba, baš me zanima mišljenje ovi koji su protiv simpatiziranja strani klubova? :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2011, 00:18

Sarajlijc@ je napisao/la:

slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 nov 2011, 00:20

Nabavljas na pijaci ?
E , a fakat sto ne osnujete neku navijacku grupu recimo TV Ultras :lol: :lol:
Bas duhovito :D Svaki normalan tim ima svoj web shop,pa zna se gdje se onda nabavi ;)
A o ovom tvom predlogu o navijackoj skupini nemam sto reci,nije vrijedno nekog ni komentara :)

www.valencia-balkan.net

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2011, 00:21

Sarajlijc@ je napisao/la:

Ja sam za to da se zatvore svi stadioni na svijetu za navijace i da svi pratimo voljeni klub preko streama jer je ljepse hahahahhaha :lol: :lol:
STREAM HOOLS 8-) 8-)
ljudi sve je zeza,sve je sala.... ;) ;)
FK SARAJEVO.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 nov 2011, 00:22

mma_hz je napisao/la:
nick je napisao/la:

espanol... :mrgreen: :mrgreen:
sto ne navijate za lece,novaru,rekreativo,vigan,blekburn..itd..ocete sipak ..cuj navija za real,barsu ..pa imal ko jaci hahahhahahahha mancester ahhahahah
svasta ces vidjeti i procitat ahahaha :lol: :lol: al ajde to covjek i svari al ovi sto navijaju za barsu protiv bosne ahhahahahha :lol: :lol: e to je vec devijacija sto kaze ovaj juvetov tifoz ahaahaha
idite gledajte uzivo fudbal malo,ostavite se stremova ...uhvati se svog lokalnog kluba kakav je daje....
da svi mislimo kao vi kod nas fudbal uopste nebi postojao...cuj zaletio se u vrata zbog reala il cega vec hahahahah :lol: :lol: garant si preko tv gledo hahah samo vi skupljajte klanove i trazite stremove ,a mi cemo uzivo gledati fudbal.. 8-) 8-) inace ,vise se sudijskih greski desava u evropi negu u BIH ...ustvari vi ne pratite BIH tako da nebi znali to .. :roll: :roll: samo se drzite one izlizane "u BIH nista nevalja"... :oops: :oops:
strem boys ahhahahah :lol: :lol: ultras stream ahhaahaha prejaki ste ocam ahaha :lol: :lol:
jesam rasporedio ove "smajlice" :D :D
ne, ne drug, pogrijesio si...
mi cemo gledati fudbal a ti rovovsku borbu...

@Arnelinho
ma znam, al neke stvari stvarno iznerviraju covjeka...
OK, svi imamo svoja mislenja, stavove, nacin razmiljanja, al onaj ko drugacije mislio od tebe nije terorista jbt...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 08 nov 2011, 00:23

E jel vas stid ne mogu da vjerujem ? Voljeti nesto tudje vise nego svoje, sto je tu na dohvat ruke,moze li dublje prema dnu od ovog. I onda cete reci sport nam ne valja, ne valja nam drzava, ne valja nam nista. Kako da valja kada nam je draze tudje..?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2011, 00:24

Jbte ljudi nisu u stanju prihvatiti da postoje ljudi iz BiH koji navijaju za strane klubove,kako tek onda ocekivati da bezuvjetno prihvataju ljude druge rase,nacije,vjere :roll:
Nije cudo sto mi sve,od Portugalaca do Rumuna nazivamo "ciganima" :oops:

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.