hehe, prvi put cujem, jel ovo ozbiljno ili...Adi_Zepce je napisao/la:Ma ima nas josraul-zakon je napisao/la:Četvorica...sada smo već pravi mali klan![]()
![]()
Koliko samo na nasim prostorima ima fan klubova Manchestera,Barce,Reala,Valencije,Newcastlea, pa cak i QPR-a
Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu,Lyon,Real.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
na bosanskom naravno,nick je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:a de ljudi recite mi kad to Barca igra protiv Bosne i Hercegovine da idem gledati...haj ako neko zna ja bi ga molio da mi kaze, znate svi da ja volim Barcu pa da idem pogledati...
a kad ser.ete o nekom patriotizmu onda bar citajte ono sto sam napiso...
Barca za 10-ak dana igra protiv RK Bosne i ja naravno odo navijati za Barcu, rukometni klub, za Sarica prije svega...
na kojem jeziku ces navijat
a meni nije jasno sam sta je cudno u tome da ima ljudi koji vole neki klub a da nije u njihovoj zemlji, stvarno ne kontam...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ova prica je 1000 puta prezvakana i dokazano je da ovi sto satro vole evropske velikane nisu navijaci vec simpatizeri.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nije direktno kod nas u BiH,vec u Srbiji evo njihov i web site:http://www.qpr-serbia.net/ZELJO DO GROBA je napisao/la:hehe, prvi put cujem, jel ovo ozbiljno ili...Adi_Zepce je napisao/la:Ma ima nas josraul-zakon je napisao/la:Četvorica...sada smo već pravi mali klan![]()
![]()
Koliko samo na nasim prostorima ima fan klubova Manchestera,Barce,Reala,Valencije,Newcastlea, pa cak i QPR-a
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ko' da je bitno,ja gledam utakmice Zenita preko streama i lijepo mi,boli me briga kako se to zove i koju etiketu ce mi neko prilijepitiSarajlijc@ je napisao/la:Ova prica je 1000 puta prezvakana i dokazano je da ovi sto satro vole evropske velikane nisu navijaci vec simpatizeri.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
espanol...nick je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:a de ljudi recite mi kad to Barca igra protiv Bosne i Hercegovine da idem gledati...haj ako neko zna ja bi ga molio da mi kaze, znate svi da ja volim Barcu pa da idem pogledati...
Barca za 10-ak dana igra protiv RK Bosne i ja naravno odo navijati za Barcu, rukometni klub, za Sarica prije svega...

sto ne navijate za lece,novaru,rekreativo,vigan,blekburn..itd..ocete sipak ..cuj navija za real,barsu ..pa imal ko jaci hahahhahahahha mancester ahhahahah
svasta ces vidjeti i procitat ahahaha

idite gledajte uzivo fudbal malo,ostavite se stremova ...uhvati se svog lokalnog kluba kakav je daje....
da svi mislimo kao vi kod nas fudbal uopste nebi postojao...cuj zaletio se u vrata zbog reala il cega vec hahahahah

strem boys ahhahahah

jesam rasporedio ove "smajlice"

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 nov 2011, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne treba ni kontat, opusti se. Ima nas 10 000 na ovom forumu (što aktivno, što pasivno) i ne zamaraj mozak sa tim da li će se svi složiti sa tobom.ZELJO DO GROBA je napisao/la:na bosanskom naravno,
a meni nije jasno sam sta je cudno u tome da ima ljudi koji vole neki klub a da nije u njihovoj zemlji, stvarno ne kontam...

Ima nas svakakvih, a mi i jesmo konzervativno-klerikalno društvo. Kod nas se (još uvijek) drugačiji gleda drugačije.

Samo opušteno, ja sam se zamar'o odgovaranjem pojedinim bahatim forumašima, pa kad sam vidio da ne vrijedi, jednostavno sam se okanio.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Heh bas tako,a jos uz to ako das i posljednju marku da nabavis dres,sal,ili neko drugo obiljeze voljenog stranog kluba gdje ces bolje ondaDylan Dog je napisao/la:Ko' da je bitno,ja gledam utakmice Zenita preko streama i lijepo mi,boli me briga kako se to zove i koju etiketu ce mi neko prilijepitiSarajlijc@ je napisao/la:Ova prica je 1000 puta prezvakana i dokazano je da ovi sto satro vole evropske velikane nisu navijaci vec simpatizeri.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nabavljas na pijaci ?Adi_Zepce je napisao/la:Heh bas tako,a jos uz to ako das i posljednju marku da nabavis dres,sal,ili neko drugo obiljeze voljenog stranog kluba gdje ces bolje ondaDylan Dog je napisao/la:Ko' da je bitno,ja gledam utakmice Zenita preko streama i lijepo mi,boli me briga kako se to zove i koju etiketu ce mi neko prilijepitiSarajlijc@ je napisao/la:Ova prica je 1000 puta prezvakana i dokazano je da ovi sto satro vole evropske velikane nisu navijaci vec simpatizeri.
E , a fakat sto ne osnujete neku navijacku grupu recimo TV Ultras

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Simpatizeri,ne navijaci 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
nek namigne onaj ko je svoj voljeni klub gledao uzivo bez streama..

FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidis da cak i kroz vrata pokusavaju da prodju u znak ljubaviEmir ZENICA je napisao/la:Simpatizeri,ne navijaci

mma_hz ne dipr veca uzivancija gledat preko streama

razumijem da vole, ali stavljat ga ispred neceg naseg je klasicna kriza identita to je sve... onaj od 9 godine navija za juventus ubij me ako nije 90 godiste...ZELJO DO GROBA je napisao/la:na bosanskom naravno,nick je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:a de ljudi recite mi kad to Barca igra protiv Bosne i Hercegovine da idem gledati...haj ako neko zna ja bi ga molio da mi kaze, znate svi da ja volim Barcu pa da idem pogledati...
ti navijas za barsu pored bosne jbg ne kontam, kriza identieta kod djece sto su odrasla uz del pijera, rivalda i slicnih
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Šta reći za navijače/simpatizere/????? naši klubova koji ne idu na gostovanja svog kluba, baš me zanima mišljenje ovi koji su protiv simpatiziranja strani klubova? 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Sarajlijc@ je napisao/la:Vidis da cak i kroz vrata pokusavaju da prodju u znak ljubaviEmir ZENICA je napisao/la:Simpatizeri,ne navijaci![]()
![]()
mma_hz ne dipr veca uzivancija gledat preko streama![]()
![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Bas duhovitoNabavljas na pijaci ?
E , a fakat sto ne osnujete neku navijacku grupu recimo TV Ultras![]()

A o ovom tvom predlogu o navijackoj skupini nemam sto reci,nije vrijedno nekog ni komentara

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja sam za to da se zatvore svi stadioni na svijetu za navijace i da svi pratimo voljeni klub preko streama jer je ljepse hahahahhahaSarajlijc@ je napisao/la:Vidis da cak i kroz vrata pokusavaju da prodju u znak ljubaviEmir ZENICA je napisao/la:Simpatizeri,ne navijaci![]()
![]()
mma_hz ne dipr veca uzivancija gledat preko streama![]()
![]()

STREAM HOOLS

ljudi sve je zeza,sve je sala....

FK SARAJEVO.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ne, ne drug, pogrijesio si...mma_hz je napisao/la:espanol...nick je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:a de ljudi recite mi kad to Barca igra protiv Bosne i Hercegovine da idem gledati...haj ako neko zna ja bi ga molio da mi kaze, znate svi da ja volim Barcu pa da idem pogledati...
na kojem jeziku ces navijat![]()
![]()
sto ne navijate za lece,novaru,rekreativo,vigan,blekburn..itd..ocete sipak ..cuj navija za real,barsu ..pa imal ko jaci hahahhahahahha mancester ahhahahah
svasta ces vidjeti i procitat ahahaha![]()
al ajde to covjek i svari al ovi sto navijaju za barsu protiv bosne ahhahahahha
![]()
e to je vec devijacija sto kaze ovaj juvetov tifoz ahaahaha
idite gledajte uzivo fudbal malo,ostavite se stremova ...uhvati se svog lokalnog kluba kakav je daje....
da svi mislimo kao vi kod nas fudbal uopste nebi postojao...cuj zaletio se u vrata zbog reala il cega vec hahahahah![]()
garant si preko tv gledo hahah samo vi skupljajte klanove i trazite stremove ,a mi cemo uzivo gledati fudbal..
![]()
inace ,vise se sudijskih greski desava u evropi negu u BIH ...ustvari vi ne pratite BIH tako da nebi znali to ..
![]()
samo se drzite one izlizane "u BIH nista nevalja"...
![]()
strem boys ahhahahah![]()
ultras stream ahhaahaha prejaki ste ocam ahaha
![]()
jesam rasporedio ove "smajlice"![]()
mi cemo gledati fudbal a ti rovovsku borbu...
@Arnelinho
ma znam, al neke stvari stvarno iznerviraju covjeka...
OK, svi imamo svoja mislenja, stavove, nacin razmiljanja, al onaj ko drugacije mislio od tebe nije terorista jbt...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
E jel vas stid ne mogu da vjerujem ? Voljeti nesto tudje vise nego svoje, sto je tu na dohvat ruke,moze li dublje prema dnu od ovog. I onda cete reci sport nam ne valja, ne valja nam drzava, ne valja nam nista. Kako da valja kada nam je draze tudje..?
Jbte ljudi nisu u stanju prihvatiti da postoje ljudi iz BiH koji navijaju za strane klubove,kako tek onda ocekivati da bezuvjetno prihvataju ljude druge rase,nacije,vjere
Nije cudo sto mi sve,od Portugalaca do Rumuna nazivamo "ciganima"

Nije cudo sto mi sve,od Portugalaca do Rumuna nazivamo "ciganima"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.