NK Vitez

LjumanM95
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la LjumanM95 » 14 apr 2012, 18:51

nkvitez je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Nk Vitez 4:1 Fk Buducnost Banovici :D
Čestitke na pobjedi.
Strijelac za Budućnost (broj dresa) i za Vitez ko su bili strijelci, ako nije problem. :)

P.S. I nešto o igri. :mrgreen: :P

Za Vitez strijelci: Anel Dedic 2,Ivan Juric i Stjepan Badrov 1..za Buducnost prijatelju stvarno neznam :( ma dobra utakmica bila s prilikama na obje strane.. povela buducnost nakon pogreske stopera naseg,drugih prilika u prvom poluvremenu nisu imali,mi napadali,nije lopta htjela u gol i eto na poluvremenu 0-1,cim je krenulo drugo poluvrijeme ekspresno smo preokrenuli rezultat. za kraj vrijedi spomenuti dvije stative za obe strane i to je to :D
Hvala prijatelju. Hajde ako saznaš ko je zabio za nas javi, potreban mi je samo broj igrača. ;)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 apr 2012, 10:30

Sve iz utakmice s Buducnosti iz Banovica. :)

http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... ost-tabela" onclick="window.open(this.href);return false;

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 17 apr 2012, 11:00

Kako doznaje portal vitez.info Nogometni klub "Vitez" od utorka, 17. travnja 2012. godine, definitivno ostaje bez predsjednika kluba Vlatka Kafadara, ali i glavnog trenera Maria Ćutuka.

Ovu nam je informaciju priopćio sam Vlatko Kafadar, kako kaže, sada već bivši predsjednik, a u posljednjih mjesec dana predsjednik NK "Vitez" u ostavci.

Više informacija objavit ćemo tijekom utorka, kada ćemo napraviti i intervju s Vlatkom Kafadarom, a nakon ovoga, u najmanju ruku je upitan odlazak nogometaša Viteza u Čapljinu, u vikendu koji je pred nama.

Pomoćni trener NK "Vitez" Franjo Gudelj je na službenom putu, tako da je upitno tko će dalje voditi ekipu, a prema našim saznanjima vrlo je upitno hoće li nogometaši Viteza nastupati za klub nakon odlaska predsjednika Kafadara.

Zalosno,Grad je totalno unistio ovaj klub... :(

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 17 apr 2012, 20:08

Nogometni klub "Vitez" danas je definitivno ostao bez predsjednika i glavnog trenera. Nakon današnjeg popodnevnog treninga održan je sastanak s igračima Viteza na kojem je Vlatko Kafadar priopćio kako više nije predsjednik NK "Vitez".

Nakon toga dosadašnji glavni trener kluba, Mario Ćutuk, igračima je kazao kako i on odlazi, prvenstveno iz moralnih razloga, jer ga je u klub doveo Vlatko Kafadar te on s njim i odlazi.

Iako su znali da je još prije mjesec dana Vlatko Kafadar dao mandat na raspolaganje igrače je ova vijest prilično iznenadila i teško ima pala.

Igrači do daljnjeg prekidaju s treninzima, a vrlo je upitan i nastavak natjecanja NK "Vitez" u nastavku sezone.

:( :( :( :(

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 20:23

prije mjesec dana situacija u klubu je bila odlicna,nazalost nerazumijevanje grada Viteza dovelo je do toga da se klub raspada! :( :( :( :oops: :oops: :shock: :shock:

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... klub-vitez" onclick="window.open(this.href);return false;

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 apr 2012, 20:25

Šteta :S , nakon sto je se Omladinac raspao, evo sad i vi :S :S

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 20:32

Druze nazalost neznam sta da kazem,10 godina treniram u ovom klubu,ovo je previse. hajd da je nas financijska situacija unistila,al Grad Vitez nas unistio :( nisu dali podrsku coeku i jbg nazalost sve se raspada..prvi tim tesko da ce otputovat u Capljinu a i omladinske selekcije koje broje 250 clanova sto nije malo se gase :(

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 apr 2012, 20:32

Pa što nam nepustiste onda tekmu... :cry:

Zezam se, šteta će biti ako bude još jedan klub propao. Omladinac, Žepče, Posušje... :|
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 18 apr 2012, 20:34

Da li je to istina ja ne vjerujem u to,pa imal jos kakvi prica hocetel moc to prebrodit

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 20:40

druze moj protiv buducnosti kad smo igrali,najveci protivnik nam je bio grad Vitez,a tek onda vi! poslije te utakmice je bila sjednica uprave grada i gradonacelnik najveca lopina je rekao kako nedaju ni pisljive lipe klubu,kafadar velike novce ulagao,ovi ga ismijavali i razumijem ga. :) omladinac,zepce i posusje imaju bar omladinski pogon,u nas se i to gasi... :( Nazalost druze tesko da cemo se izvuci iz ove situacije,grad se macehinski odnosi prema nama i drugo se nista nije moglo ocekivati...

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 apr 2012, 20:47

Umjesto da im pobjeda od 4-1 bude podsticaj oni nakon takve pobjede žele ugasiti klub. Eh živote...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 apr 2012, 20:49

nkvitez je napisao/la:druze moj protiv buducnosti kad smo igrali,najveci protivnik nam je bio grad Vitez,a tek onda vi! poslije te utakmice je bila sjednica uprave grada i gradonacelnik najveca lopina je rekao kako nedaju ni pisljive lipe klubu,kafadar velike novce ulagao,ovi ga ismijavali i razumijem ga. :) omladinac,zepce i posusje imaju bar omladinski pogon,u nas se i to gasi... :( Nazalost druze tesko da cemo se izvuci iz ove situacije,grad se macehinski odnosi prema nama i drugo se nista nije moglo ocekivati...
Ma koji grad pa koliko privatnika imate da svi daju crkavicu bili bi prvaci BiH.Pa sto su se onda toliko lozili da ce dati pare.Gdje su sada gazdurine. Pobjegli misevi kada su vidjeli da je prica stvarna.I otvoreno da te pitam jeli problem s gradom nacionalne prirode.Izvini ali meni je malo glupo da gradic poput Viteza ima 2 kluba Hrvatski i Bosnjacki.Da li je tu mozda problem .Kako se ne mozete ujediniti u jedan klub i onda ni podrska grada ne bi izostala.Mislim da je to bit i da sam nazalost u pravu... :cry:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 21:02

Sta da ti kazem,Pera(Fis) daje pare Zeljeznicaru nas ko ****...ovi ostali,u zadnje vrijeme nisu nista davali i jbg..a sto se tice raspada najvecim dijelom je Grad Vitez kriv,davali su pare i Fk Vitezu i nama uvijek,nama nesto vise zato sto smo igrali uvijek jacu ligu,a oni nisu htjeli da udu u visi rang nikad.sad na skupstini grada,donijeli odluku da se ugasi i omladinski pogon,klubu nisu dali marke ima pola godine.... :) a sto se tice toga,i kosarka klub uvjerljivo prvi bila u ligi,trebaju igrat doigravanje za PL da se vrate,nedaju ni njima ni marke i oni ce se nazalost ugasiti..

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 apr 2012, 21:36

Jako mi je zao sto se ovo sve desava, steta velika, mi u BiH umjesto da idemo naprijed mi evo idemo u nazad :S , jos sam na onom portalu vasem citao da vam se gasi i kosarka, sta vam to rade tamo u Vitezu .. Sramota :?

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 apr 2012, 21:53

vidovitadjemila je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:druze moj protiv buducnosti kad smo igrali,najveci protivnik nam je bio grad Vitez,a tek onda vi! poslije te utakmice je bila sjednica uprave grada i gradonacelnik najveca lopina je rekao kako nedaju ni pisljive lipe klubu,kafadar velike novce ulagao,ovi ga ismijavali i razumijem ga. :) omladinac,zepce i posusje imaju bar omladinski pogon,u nas se i to gasi... :( Nazalost druze tesko da cemo se izvuci iz ove situacije,grad se macehinski odnosi prema nama i drugo se nista nije moglo ocekivati...
Ma koji grad pa koliko privatnika imate da svi daju crkavicu bili bi prvaci BiH.Pa sto su se onda toliko lozili da ce dati pare.Gdje su sada gazdurine. Pobjegli misevi kada su vidjeli da je prica stvarna.I otvoreno da te pitam jeli problem s gradom nacionalne prirode.Izvini ali meni je malo glupo da gradic poput Viteza ima 2 kluba Hrvatski i Bosnjacki.Da li je tu mozda problem .Kako se ne mozete ujediniti u jedan klub i onda ni podrska grada ne bi izostala.Mislim da je to bit i da sam nazalost u pravu... :cry:
sa boldanim se slažem, sramota je da od onoliko gazda niko ne da je novac za klub(ove)

a ovo drugo, zašto vitez ne bi imao dva kluba, ma i deset ako moze? prvi mi na pamet pada ljubuski koji isto ima dva kluba koji se natjecu u istoj ligi, ima toga jos: recimo mionica ima dva kluba,... tu bar nebi trebalo piti problema, koliko se tražil od opcine?
Sloga Uskoplje

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 22:03

Kosarka treba igrat doigravanje za PL,najjaci su al nedaju im pare i jbg,omladinske selekcije jake al ce se ugasit nazalost... unisti nas grad druze,al eto vaama puno srece,imate odlicnu ekipu! :D

Trebali dati 30 000km sto i nije puno,a dali u pola godine sramotnih 4000.covijeku krivo,gradani nadam se da ce se dignuti,da uradimo nesto ali gradska uprava je puna lopova nazalost!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 apr 2012, 22:14

nkvitez je napisao/la:Kosarka treba igrat doigravanje za PL,najjaci su al nedaju im pare i jbg,omladinske selekcije jake al ce se ugasit nazalost... unisti nas grad druze,al eto vaama puno srece,imate odlicnu ekipu! :D

Trebali dati 30 000km sto i nije puno,a dali u pola godine sramotnih 4000.covijeku krivo,gradani nadam se da ce se dignuti,da uradimo nesto ali gradska uprava je puna lopova nazalost!
:shock: :shock: :shock:

da su odbili da daju tri puta više okej, ali ovo je jako malo :roll:
Sloga Uskoplje

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 22:54

Ma prezalosno sta reci... Kafadar nije zalio sto se novca tice na klub,al da ga ismijavaju to vise nije mogao podnijeti. imas sve na videu onom sto sam objavio,intervju kompletan.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 apr 2012, 23:07

Nepročitan postPostao/la slogauskoplje dana 18 apr 2012, 20:53

vidovitadjemila je napisao/la:

sa boldanim se slažem, sramota je da od onoliko gazda niko ne da je novac za klub(ove)

a ovo drugo, zašto vitez ne bi imao dva kluba, ma i deset ako moze? prvi mi na pamet pada ljubuski koji isto ima dva kluba koji se natjecu u istoj ligi, ima toga jos: recimo mionica ima dva kluba,... tu bar nebi trebalo piti problema, koliko se tražil od opcine?

E to i jest bit .Kazes i 10 ako moze.Ali ocito ne moze.Zasto se onda nebi koncentrisao kvalitet u jedan klub kao sto je i bio prije 92 ,jer Vitez je moras priznati veoma mali grad za 2 kvalitetna kluba.Mionica i nije primjer jer su napustili takmicenje.Moje misljenje je da je dobra ideja to sto kazem.
FIS, Ekonomik,Ekos, Buba , Cm itd su izvorno Viteska preduzeca.Kako oni ne mogu pomoci.Ja ne znam ide li iko na Babanovac i zna li sta je gazda FIS-a Pero Gudelj gore napravio.To je pravi kompleks hotela ,sportskih terena restorana ,teniskih i rukometnih igralista sa svim podlogama ,dio za divlje zivotinje,bazen, 2 ski lifta i trista cuda.Kazu da ce mozda za godinu to biti gore jedan od najvecih i najljepsih Balkanskih kompleksa za zimski turizam.I sve to u vlasnistvu Vitezanske firme FIS.E sad da mi neko prica da nebi covjek dao novac za klub a daje i sakom i kapom za te stvari.Pogledaj sportska desavanja svagdje mozes vidjeti njihove reklame.I na Piroti imaju.I na Bilinom .Cini mi se i na Grbavici.To nesto znaci.Zasto neda pare Vitezu .Ima tu izgleda nesto drugo malo kompleksnije.A opstina daje pare podjednako za oba kluba .Za NK i FK Vitez koji usput receno igraju na istom stadionu.Pa bolje onda brate dragi da daju duplo vise novca za jedan klub zar ne.Vise para ostane.Ali sve normalno kod nas je nenormalno i zato bolje da je 2 kluba.Da ne bude niko ugrozen.Pa makar krepali .Tako je i u Vitezu i u drzavi nazalost...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 23:15

za ovo drugo u vezi Klubova imas apsolutno pravo! :) ali isto tako znaj da iz provjerenih informacija godisnje Pera(Fis) daje klubu Zeljeznicaru 2 miliona maraka,sad i nesto vise kako su pricali a to je zalosno.svoj grad zanemaruje,a mi njegovu blagajnu punimo! neznam sta se ovo desava,ali dok je ovog gradonacelnika i uprave grada,na bolje pomaka nema :(

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.