NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la adriano_leite » 09 dec 2011, 10:34

amerosm je napisao/la:Nista od trade-a izmedju NOH-a i Lakersa. Osoba koja je zaustavila trade je Dan Gilbert koji je poslao pismo Sternu.
Takodjer Odom i Gasol se ne zele pojaviti na danasnjem treningu Lakersa i odluka Sterna je izazvala veliki haos.
Ukoliko je ovo istinito za Gilberta onda tek sada mogu razumiti LeBrona.
Igraci su stali na stranu Paula i tako je Granger preko twittera Sterna nazavao "ku.rvom".
Dan Gilbert je poslao email, jer je jos 5 6 drugih ownera bilo protiv toga. Nezamislivo je da jedna ekipa trejda za najboljeg igraca i pri tome sacuva 20 miliona dolara, bez ikakvih pikova u buducnosti, tako da je razumljivo, a to sto ste vi navijaci Lakersa bijesni, to je druga prica. To sto ti razumijes Lebrona, svaka ti cast. Pricas gluposti za Gilberta, nemas pojma da bi lik sve dao za svoje igrace i nemas pojma kako se odnosi prema svojim igracima. Cavsi su se gledali kroz Lebrona, odgleda se koliko ce poena zabiti ili asistirati i koliko skokova imati i to je to. Niko nije gledao sta sve taj tim radi, sta taj tim radi za sam Cleveland, za bolesnu djecu, odnosno sta sve Gilbert radi jer je na celu tog tima. Svi ti silni navijaci Cavsa su ustvari navijaci LeQueena, a za taj tim ih boli briga.
Tako da mani se te suplje kako ti razumijes Jamesa jer je Gilbert poslao pismo. Dobro je rekao Gilbert u pismu, kada cemo 25 timova od 30 timova u NBA promijeniti ime u Washington Generalse. Nba liga je postala smijesna upravo zbog ovih umisljenih zvjezdica koji zele da bude kako oni traze inace ode glava. Lakersi su dobili vec jednom veoma cudan trejd gdje uzimaju najboljeg igraca Memphisa i daju madafaking Kwame Browna, ali eto barem su tada dali prava na Marca Gasola, a sada da daju Odoma i Gasola, za Paula, eh to je presmijesno. Daj Boze da Stern moze uvijek ovako stopirati ove smijesne i bezobrazne trejdove.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 dec 2011, 10:43

@adriano_leite jah rece navijac ekipe kojoj su dali dva pika samo da ne placu zbog odlaska im najjaceg igraca, ko o cemu, Cavaliers o postenju, lutrija zvana Cavaliers :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 09 dec 2011, 10:47

Mislio sam da ovo nikad neću reći... Bravo Sterne! 8-)
YNWA

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 dec 2011, 10:54

Paraglajder je napisao/la:Mislio sam da ovo nikad neću reći... Bravo Sterne! 8-)
Zbog cega bravo???

Za 6 mjeseci je free agent i sta onda?? Hoce li ga moci na silu zadrzati u Hornetsima ili da mu zabrani da potpise za Lakerse ili neki od drugih boljih timova???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 dec 2011, 11:00

CLS je napisao/la:@adriano_leite jah rece navijac ekipe kojoj su dali dva pika samo da ne placu zbog odlaska im najjaceg igraca, ko o cemu, Cavaliers o postenju, lutrija zvana Cavaliers :lol:
Ko nam je dao bolan dva picka?? Ako su nama data dva picka, onda ja ne znam da li ima ista posteno u NBA ligi. Da su htjeli da ne placemo, dali bi nam i 1 i 2 pick, ali ako pratis kosarku, poznato je da je NBA draft lutrija, da uvijek najlosiji tim ne dobija prvi pick, tako da pick su dobili Clippersi ali na njihovu zalost su dali nama taj pick, a 4 pick je bio nas, tako da ne znam kako su nam bas tako namjestili kuglice. Nadam se da je to istina, pa da nam Stern opet pokloni pickove u sljedecem draftu. Mani se ba suplje ziv bio. Joj ovih isfrustriranih navijaca Lakersa hahahahha, misle kako su ih mazili da ce ih uvijek tako maziti, pa sad kad im ne ide kako su planirali, bacaju bombe, ali dzaba sve, cika Stern stopirao trejd hahahahhahahahahaha.

Nesto kontam, najbolje bi bilo poslati Paula i Griffina u LAL, tada bi LAL imao Paula, Bryant, Metha World Peace, Blake, Gasol, a u NYK poslati Howarda i Nasha, a u NJN poslati Duranta, Gordona i Kevina Lova, a u Boston poslati jbg ne znam koga, jer koga god im posaljes tesko da mogu ista uraditi ako im je covjek fransize playmaker koji ne moze pogoditi okean, ali eto nek bude po zelji navijaca Bostona koga oni hoce nek im te igrace dadnu. Eh onda bi to bilo po ukusu svih ljubitelja NBA lige i svi bi bili zadovoljni. Cika Sterne dodji nekad na nas forum, pa ces vidjeti koje klubove treba pogurati, kad si gurao do sada, kako te nije stid sada da prestanes :lol: .

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 dec 2011, 11:02

majestic24 je napisao/la:
Paraglajder je napisao/la:Mislio sam da ovo nikad neću reći... Bravo Sterne! 8-)
Zbog cega bravo???

Za 6 mjeseci je free agent i sta onda?? Hoce li ga moci na silu zadrzati u Hornetsima ili da mu zabrani da potpise za Lakerse ili neki od drugih boljih timova???
Jel ti kontas koliko ce NOH kostati taj tred Paula??? Uzimaju Odomov ugovor, Martinov ugovor, Scolin ugovor, sve ugovori od po 10-tak miliona kroz iduce 3 4 godine, na ta 3 igraca ode skoro citav salary cap NOH, tako da su im ruke svezane naredne 3 sezone. Zbog toga bravo Sternu, ili bravo bilo kome ko je sprijecio ovu farsu. Ako je Dan Gilbert sprijecio, kao sto onaj prije rece, svojim emailom, eh onda ga jos vise gotivim nego sto sam ga gotivio, a mnogo sam ga gotivio.

Mes Que Un Club!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 dec 2011, 11:05

Kupchak najvjerovatnije razmislja o novj ponudi koja bi zadovoljila celnike NBA lige. Takodjer razmatra mogucnost da se Gilbertu i Cubanu zabrani ulazak u dvoranu kada su u pitanju utakmice Lakersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 dec 2011, 11:10

amerosm je napisao/la:Kupchak najvjerovatnije razmislja o novj ponudi koja bi zadovoljila celnike NBA lige. Takodjer razmatra mogucnost da se Gilbertu i Cubanu zabrani ulazak u dvoranu kada su u pitanju utakmice Lakersa.
Hahahahhahahahhahah koji gospodin od covjeka, hahahahahhahahahhahahahhahahhahaha zabranit ce im da gledaju utakmice u dvorani hahahahahhahaha i jos neko kaze kako je Gilbert seljak???? Tobejarabi tobeestakfirulah

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 dec 2011, 11:18

adriano_leite je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Nista od trade-a izmedju NOH-a i Lakersa. Osoba koja je zaustavila trade je Dan Gilbert koji je poslao pismo Sternu.
Takodjer Odom i Gasol se ne zele pojaviti na danasnjem treningu Lakersa i odluka Sterna je izazvala veliki haos.
Ukoliko je ovo istinito za Gilberta onda tek sada mogu razumiti LeBrona.
Igraci su stali na stranu Paula i tako je Granger preko twittera Sterna nazavao "ku.rvom".
Dan Gilbert je poslao email, jer je jos 5 6 drugih ownera bilo protiv toga. Nezamislivo je da jedna ekipa trejda za najboljeg igraca i pri tome sacuva 20 miliona dolara, bez ikakvih pikova u buducnosti, tako da je razumljivo, a to sto ste vi navijaci Lakersa bijesni, to je druga prica. To sto ti razumijes Lebrona, svaka ti cast. Pricas gluposti za Gilberta, nemas pojma da bi lik sve dao za svoje igrace i nemas pojma kako se odnosi prema svojim igracima. Cavsi su se gledali kroz Lebrona, odgleda se koliko ce poena zabiti ili asistirati i koliko skokova imati i to je to. Niko nije gledao sta sve taj tim radi, sta taj tim radi za sam Cleveland, za bolesnu djecu, odnosno sta sve Gilbert radi jer je na celu tog tima. Svi ti silni navijaci Cavsa su ustvari navijaci LeQueena, a za taj tim ih boli briga.
Tako da mani se te suplje kako ti razumijes Jamesa jer je Gilbert poslao pismo. Dobro je rekao Gilbert u pismu, kada cemo 25 timova od 30 timova u NBA promijeniti ime u Washington Generalse. Nba liga je postala smijesna upravo zbog ovih umisljenih zvjezdica koji zele da bude kako oni traze inace ode glava. Lakersi su dobili vec jednom veoma cudan trejd gdje uzimaju najboljeg igraca Memphisa i daju madafaking Kwame Browna, ali eto barem su tada dali prava na Marca Gasola, a sada da daju Odoma i Gasola, za Paula, eh to je presmijesno. Daj Boze da Stern moze uvijek ovako stopirati ove smijesne i bezobrazne trejdove.

potpuno si upravu sa ovim..pa sta sacuvali bi novca i mogli bi dovesti jos Howarda kad bude slobodan :)..mislim beze je to, jer zaista mnogi su davali vise za CP3, prije svega Boston...pa sto jos rece lik da bi jos smjesnije bilo, jer je niko drugi nego NBA vlasnik NOH.... kako bi to sve izgledalo ruzno i mnogo prljavije nego sto to sad izgleda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 dec 2011, 11:20

majestic24 je napisao/la:
Zbog cega bravo???

Jel ti kontas koliko ce NOH kostati taj tred Paula??? Uzimaju Odomov ugovor, Martinov ugovor, Scolin ugovor, sve ugovori od po 10-tak miliona kroz iduce 3 4 godine, na ta 3 igraca ode skoro citav salary cap NOH, tako da su im ruke svezane naredne 3 sezone. Zbog toga bravo Sternu, ili bravo bilo kome ko je sprijecio ovu farsu. Ako je Dan Gilbert sprijecio, kao sto onaj prije rece, svojim emailom, eh onda ga jos vise gotivim nego sto sam ga gotivio, a mnogo sam ga gotivio.

Pa yebo ih ugovor. Jel njima zelja da tabore na dnu lige?? Ako jest onda ok.

Gasol/Odom kostaju 26 mill godisnje. I obojica mogu igrati na najvecem nivou jos najamnje 3 sezone. Scola je odlican centar i mislim da ima 29 ili 30 godina. I za njega vrijedi ovo sta sam rekao za prethodnu dvojicu.

Vidi petorke

Dragic
Belineli
Odom
Gasol
Scola

klupa : Martin,west,Ariza,Okafor....

Mogu uraditi jos 2-3 trade i da imaju jako finu ekipicu. S ovakcim sastavom mogu biti u top 4 momcadi na zapadu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 dec 2011, 11:27

amerosm je napisao/la:Kupchak najvjerovatnije razmislja o novj ponudi koja bi zadovoljila celnike NBA lige. Takodjer razmatra mogucnost da se Gilbertu i Cubanu zabrani ulazak u dvoranu kada su u pitanju utakmice Lakersa.
Hahahahhahahahhahah koji gospodin od covjeka, hahahahahhahahahhahahahhahahhahaha zabranit ce im da gledaju utakmice u dvorani hahahahahhahaha i jos neko kaze kako je Gilbert seljak???? Tobejarabi tobeestakfirulah
Ovdje se moram sloziti s tobom da je ovo GLUP potez Kupchaka, a niko nije rekao da je Gilbert seljak vec sam misljenja da on nema pravo da se javlja kada je njegova ekipa bila u par navrata kanta zanabijanje da bi dobili povlasteni polozaj na draftu.

PS: Prema ESPN-u navodno je agent Pau Gasola umjesao prste kod vlasnika da se blokira ovaj trade jer njegov klijent ne zeli u Rocketse. Ne znam za vas ali ja u ovo licno ne mogu povjerovati...Nije mu agnet valjda toliko glup da mu unisti karijeru.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 dec 2011, 11:37

majestic24 je napisao/la: Pa yebo ih ugovor. Jel njima zelja da tabore na dnu lige?? Ako jest onda ok.

Gasol/Odom kostaju 26 mill godisnje. I obojica mogu igrati na najvecem nivou jos najamnje 3 sezone. Scola je odlican centar i mislim da ima 29 ili 30 godina. I za njega vrijedi ovo sta sam rekao za prethodnu dvojicu.

Vidi petorke

Dragic
Belineli
Odom
Gasol
Scola

klupa : Martin,west,Ariza,Okafor....

Mogu uraditi jos 2-3 trade i da imaju jako finu ekipicu. S ovakcim sastavom mogu biti u top 4 momcadi na zapadu
Dragic, Belineli, Ariza, Odom, Scola, Gasol bi put Rocketsa isao, a i ovakva ekipa kako si ti napisao, ako bi bila top 4 na Zapadu, onda sam ja crnac sa prirodno plavom kosom. Pa bolja ekipa je ekipa Clippersa pa nisu mogli ni do PO otici. Ja vas kontam da zelite dream team u LAL, ali to sto pokusavate uraditi je cisti cirkus. Postajete kao Heat. Jedino Boston je napravio tu veliku trojku na neki posten nacin, jer doveli su ljude kojima je to trebao biti i posljednji pokusaj lova na prsten, a vi hocete 2 igraca, 2 all-star igraca, 2 lica 2 fransize, da dovete za sicu, jos da taj jadni NOH ostavite sa punim salary capom, e onda zajebi.
A sto se plata tice, Odom 9 miliona, Scola 9 miliona, to je 18 miliona, K Martin 12 miliona, to je znaci 30 miliona plus Dragic 2 miliona, to je znaci 32 miliona, za igraca koji ima ugovor 16 miliona, koji je u top 5 igraca lige, koji je lice fransize, bez ikakvog picka? To posteno? Da si ti Lal, da si u poziciji kao NOH, a NOH u poziciji LAL, pa da Bryant treba NOH da osvoje prsten, da li bi ti pustio Bryanta, za lupam sada, Scolu, Martina, Okafora, Arizu, s tim da moras krenuti u rebuilding proces, bez ikakvog picka od ekipe NOH? Da li bi ti pristao? Treba covjek biti realan malo.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 dec 2011, 11:49

Zanimljivo je ovo pravo, pogotovo ovi navijaci Lakersa. :lol:
Dok se svi svadjaju i prave neke trejdove, Bullsi treniraju, ne zamaraju se glupostima.
Cuo sam da i Bullsi su se ukljucili u borbu za Paula, navodno Bullsi ce poslat Bogansa, Watsona i Lucasa. Rose ce igrat SG, a Paul PG. 8-)
Imat cemo jos onda sansi za Howarda, posaljemo Magicu Asika, Boozera. Realno da ce se ovo desit je 99 %
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 dec 2011, 11:51

Ja negovorim samo kao fan Lakersa nego realno kako neke stvari stoje. Meni je svejedno sto sad pricaju o Crisu kao o novom igracu Lakersa,isto bi rekao da ga povezuju i sa Miamije,Bostonom i sl.

Ugovor mu istice za 6 mjeseci i 100% nece ostati.

Hornetsima ostaju dvije mogucnosti

1. Da ga mijenjaju za neke druge igrace i da dobiju bilo sta. Dobiti zvijezdu nece sigurno. Barem ne zvijezdu kao sto je Cris. Znaci mogu birati,prosjecne mladje igrace i malo bolje igrace ali koji su u godinama. Ovo sto su im samo Lakersi nudili Gasol i Odom je cak i previse . Ok,ovi igraci fino kostaju (oko 26 mill),al kakve ce igrace dobiti. I sa njima ce sigurno moci doci barem do playofa.

2. Da cekaju da mu istekne ugovor i da dovedu free agente. Samo sto je problem sto ni jedan free agent (all star) nece doci kod njih jer znaju da nemaju tim s kojim se mogu boriti za prsten. Znaci i kad budu imali (sad bubam) 30 mill da ponude,dati ce ih na prosjecne igrace .

Pa ti sad realno pogledaj koliko je ovo sto mu Lakersi nude (ne)realno.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 dec 2011, 11:59

majestic24 je napisao/la:Ja negovorim samo kao fan Lakersa nego realno kako neke stvari stoje. Meni je svejedno sto sad pricaju o Crisu kao o novom igracu Lakersa,isto bi rekao da ga povezuju i sa Miamije,Bostonom i sl.

Ugovor mu istice za 6 mjeseci i 100% nece ostati.

Hornetsima ostaju dvije mogucnosti

1. Da ga mijenjaju za neke druge igrace i da dobiju bilo sta. Dobiti zvijezdu nece sigurno. Barem ne zvijezdu kao sto je Cris. Znaci mogu birati,prosjecne mladje igrace i malo bolje igrace ali koji su u godinama. Ovo sto su im samo Lakersi nudili Gasol i Odom je cak i previse . Ok,ovi igraci fino kostaju (oko 26 mill),al kakve ce igrace dobiti. I sa njima ce sigurno moci doci barem do playofa.

2. Da cekaju da mu istekne ugovor i da dovedu free agente. Samo sto je problem sto ni jedan free agent (all star) nece doci kod njih jer znaju da nemaju tim s kojim se mogu boriti za prsten. Znaci i kad budu imali (sad bubam) 30 mill da ponude,dati ce ih na prosjecne igrace .

Pa ti sad realno pogledaj koliko je ovo sto mu Lakersi nude (ne)realno.
Zar nije realnije da ga Hornetsi posalju negdje gdje ce i oni sami imat profita. Ljudi krecu u podmladjivanje i treba im sto vise mladih igraca i pikova. Evo ti rece imat ce finu ekipiu nakon ovog trejda, dzaba njima ta ekipa kad snjom ce biti ekipa u rangu Atlanta Hawksa ili Bucksa. Nemaju sanse da osvoje naslov spram ekipa kao Miami ili Lakersi. Onda se zapitam kakve su njima ambicije? Nece im dvoranu sigurno puniti Odom ili Dragic? Boston je htjeo poslat Greena i Ronda za Paula, pa realnije je da ode tamo. Ne pita se ovdje Paul nista, mogu njega Hornetsi sad u Minnesotu poslat, pa nek mrcvari tamo do kraja sezone. Kazem Paul mi je drag igrac, ali je i on postao paksu, kao i Melo, James i Bosh. Nadam se da me Howard nece razocarat i da ce ostat u Orlandu, jer ako on ode hebemi se vise za ovom NBA ligom. Mislim da cu tad imat najduzi spisak timova koje mrzim otkad pratim NBA.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 dec 2011, 12:04

Oj Boze, jbs i Odoma i Gasola, oko njih se ne moze graditi nista, nista oko njih ne mozes graditi, oni su igraci za sampionske ekipe, ekipe koja treba da postane prvak, tipa OKC, eh za takvu situaciju su oni dobri. Sta ce NOH imati od Martina, Scole, Odoma, Dragica?? Pa bolje dati Paula bilo kojoj drugoj ekipi ako ce dobiti zauzvrat barem jednog talentovanog mladog igraca i par pickova. Da su Lakersi ukljucili pickove, mozda bi i bilo fer, ali sta raditi sa hrpom prosjecnih igraca i sa jednim Odomom koji nije sto je nekada bio, sa Scolom koji ulazi u godine, dobar je igrac, ali to nisu igraci oko kojih gradis ekipu. NOH treba pickove, ne igrace, pickove za naredne draftove, za gradnju ekipe, a ne da sada odu u play off i dobiju metlu, sta su dobili time??? Kratkorocno da, dugorocno veliko ne. Pogledaj sta su dali Knicksi za Mela, eh to je posteno, posteno i za Denver i za NYK, ovo sto rade odnosno pokusavaju uraditi Lakersi, je presmijesno. Baciti 2 ugovora i da jos dovedu Howarda kao free agenta, da ali u snovima, barem nece sada dobiti CP3 kako stvari stoje.

Mes Que Un Club!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 09 dec 2011, 12:05

U lockoutu je jedan od glavnih zahtjeva vlasnika bila bolja konkurentnost stanja svih klubova. Što je suprotno od ovog tradea za Chris Paula sto zele napravit Lakersi i Hornetsi. Sto Sternu u lockoutu nije uspjelo sad jeste,ali samo zato sto su Hornetsi u vlastnistvu lige. Kako ce biti kad budu Lakersi zeljeli Howarda,ako im ga uspije dovesti opet ce vlasnici ekipa biti ljuti na Sterna.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 dec 2011, 12:11

@BIHfan

Howard ce sigurno napustiti Orlando i samo je pitanje ime kluba gdje ce nastaviti svoju karijeru. Evo pojavila se informacija da je isti trazio trade u Netse, pa cemo vidjeti hoce li do toga doci.
Za ovo je najvise kriv Miami i sada ostale ekipe zele odgovoriti na njihovu trojku, a realno to su u stanju uraditi samo Lakersi, Bullsi i Knicksi.

Sada sa moje strane jedno glupo pitanje. Moze li npr. Stern sada zaustaviti trade Howarde u neki drugi klub tj. da ulozi svoj VETO ili on nema pravo da utice na dogovor izmedju vlasnika dva kluba ? Ovo pitam iz razloga sto neki na forumima tvrde da je on u stanju svaki dogovor da ponisiti ako hoce, jedino da ne moze nista uciniti kada su u pitanju free-agenti.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 dec 2011, 12:11

Oni nece imati tim za naslov sljedecih 20 godina.

Neznam otkud ti ovo da su Celticsi nudi Ronda i Greena za Crisa?? Oni da daju jednog od najboljih playeve za malo boljeg od njega ali koji je slobodan na ljeto...nema logike brate. Uostalom,sta ce Cris u Bostonu?? Da oko njega prave sampionski tim?? Pa dok ga naprave i on ce imati 30+ godina. Pa jbt Garnet i Allen su u 36 godini zivota a Pierce u 34.

Pa jedini igrac koji je malo bolji a da ima ispod 30 je Glen Davis.

Nisu puno lakersi bolji od Celticsa sto se tice starosti igraca,ali ipak imaju vise igrace za trade koji ce sada raditi. Jer doci ce ovdje vise igraca od Crisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 dec 2011, 12:13

Giallorossi je napisao/la:U lockoutu je jedan od glavnih zahtjeva vlasnika bila bolja konkurentnost stanja svih klubova. Što je suprotno od ovog tradea za Chris Paula sto zele napravit Lakersi i Hornetsi. Sto Sternu u lockoutu nije uspjelo sad jeste,ali samo zato sto su Hornetsi u vlastnistvu lige. Kako ce biti kad budu Lakersi zeljeli Howarda,ako im ga uspije dovesti opet ce vlasnici ekipa biti ljuti na Sterna.
Orlando nije u vlasnistvu lige, Orlando ima na celu covjeka koji je ulozio pare, covjeka koji moze reci ovo je moj tim, covjeka koji nije glup da prihvati veterane za jednu od zvijezda lige, jer barem ce uvaliti ili Heda ili Arenasa prilikom trejda Howarda plus ce traziti pickove. Eto to ce se desiti, vlasnici nece imati nista protiv tako nekog postenog trejda.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.