Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
kao sto vec napisah pripreme su vec uveliko u toku. ozbiljni klubovi ne kupuju nepoznatoga igraca u julu ili avgustu. a i cekaju vjerovatno kako ce zec odigrati evropske utakmice u hajdukovom dresu. nije isto zabijati tamo nekom interu iz zapresica i nekome malo jacem evropskom klubu.iako mislim da zečina ima kvalitet. ali nisu svi magat da znaju prepoznati igraca
mah kazem vam zasto je bolje igrat u bundes ligi svi oni igraju zbog para ako ode u njemacku obezbjedit ce sebi egzistenciju sigurno ako se ne uklopi u hajduk ide u dragovoljac ili se vraca u bih i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
uman post bez daljnjeg, u hajduku nema para, pitaj ibrinha sto mu se ne ide iz splita, lola malo love ima, moj djecace draginick je napisao/la:hocete da vam ja kazem razliku izmedju hajduka i nekog bundesliga kluba...
ako se u hajduku ne pokaze ili se povrijedi ne gine mu noga za BIH vraca se u bih ili ide na posudbu u neki dragovoljac ili slicno i placaju ga havom svjezom
ako se povrijedi u bohumu ide u ahen ili tako neki klub druga njemacka ili 3 gdje jos uvijek ima punoooo vise para nego u ovim nasim sranjima...
@pinoche
Posto vidimo da si ti "vrstan" poznavalac fudbala, hajd nam reci po cemu je Fr. liga jaca od Bundeslige??
Sta su to francuzi osvojili u zadnjih 10 godina??
Posto vidimo da si ti "vrstan" poznavalac fudbala, hajd nam reci po cemu je Fr. liga jaca od Bundeslige??
Zadnja izmjena: TokiVoki, dana/u 04 jul 2009, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Komunikacija
- Kontakt:
Po meni ce u Hajduku propast,da su se dogovorili sa Mamicem bilo bi mu to najpametnije,Mandzukic ,Zec to bi bio tandem za lige prvaka!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
mah da ide se svima iz hnl samo ibricicu ne ide ti sjedi 5 minuta pa razmisli zasto nema potrebe da me zoves djecak nit nesto omalovazavas jer ne znas koliko imam godina...
kao sto rekoh 99% hnl bi otislo u neku ligu 5 da mogu...sam zec je izajavljivo kako bi volio da ide u bundesku kako mu se ne ostaje hajd sad bistri pogodi zasto
kao sto rekoh 99% hnl bi otislo u neku ligu 5 da mogu...sam zec je izajavljivo kako bi volio da ide u bundesku kako mu se ne ostaje hajd sad bistri pogodi zasto
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
necu ti nista odgovoriti na ovaj post, jer ovo pitanje ne zasluzuje od mene vrsnog poznavaoca odgovor, ali cu ti igrom slucaja postaviti protivupit, da li ti znas od koga je aktuelni sampion jake bundeslige ispao u kupu uefa, ocekujem odgovor, ali bez kakanja o tome da su se bazirali na ligu, jer tad, koliko mi se cini jos uvijek su samo sanjali tituluTokiVoki je napisao/la:@pinoche
bistri da ja tebe pitam kad je hajduk doceko jesen u evropi kad je bio prvi u hnl
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pogriješio je nije trebao otići u hajduk ali šta se može....nek odigra dvije-tri sezone i gotovo, liga petice mu ne gine
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
da li si ikada cuo za napumpavanje cijene, ili je to za tebe strani pojam, treba li da ti obrazlozim jednim vecim postom sta je tonick je napisao/la:mah da ide se svima iz hnl samo ibricicu ne ide ti sjedi 5 minuta pa razmisli zasto nema potrebe da me zoves djecak nit nesto omalovazavas jer ne znas koliko imam godina...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jeli ovo gotova stvar, prelazi Zec u Hajduk? Za koliko para?
Htio je on ici vani ali sta ces kad nema konkretnih ponuda, mozda da jos malo priceka ima jos dosta vremena... znam da ga Hoffenheim prati
Htio je on ici vani ali sta ces kad nema konkretnih ponuda, mozda da jos malo priceka ima jos dosta vremena... znam da ga Hoffenheim prati
U polufinalu kupa uefa su bila 2 njemacka kluba, dok francuza nije bilo ni na mapi.pinoche je napisao/la:necu ti nista odgovoriti na ovaj post, jer ovo pitanje ne zasluzuje od mene vrsnog poznavaoca odgovor, ali cu ti igrom slucaja postaviti protivupit, da li ti znas od koga je aktuelni sampion jake bundeslige ispao u kupu uefa, ocekujem odgovor, ali bez kakanja o tome da su se bazirali na ligu, jer tad, koliko mi se cini jos uvijek su samo sanjali tituluTokiVoki je napisao/la:@pinoche
Francuzi osim Lyona nisu nista, ali bas nista nisu napravili u zadnjih 5-6-7 godina...
Opet pitam, mozes li konkretno reci po cemu su to francuzi bolji od shvaba??
Zadnja izmjena: TokiVoki, dana/u 05 jul 2009, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
pa ajnstajne njemu napumpavaju cjenu vec 3 godine ako nastave do 30 ce mu pumpat,kao sto rekoh bistri decko 99% igraca iz hnl bi otislo u ligu 5 pa gdje bilo...jedino je dinamo stepenica vise u hnl ovo ostalo zali boze...
kakve to veze ima sa temom i raspravom, pokusavam vam svima poznavaocima drevne igre zvane fudbal objasniti da mu je hajduk najbolja opcija u mogucem trenutku, ali djaba klincima koji po cijele dane sjede pred racunarom i misle da nesto znaju objasnjavati, ali eto, neka i vas takvih imanick je napisao/la:bistri da ja tebe pitam kad je hajduk doceko jesen u evropi kad je bio prvi u hnl
upravo si sam sebe opisao "po cijele dane sjede za racnarom i misle da nesto znaju objašnjavati" s tom razlikom što ti nisi klinac vec neki matori luzer kojem je forum pogodno mjesto za ispoljavanje životnih frustracija...dobro ti dodje kao ventil.pinoche je napisao/la:kakve to veze ima sa temom i raspravom, pokusavam vam svima poznavaocima drevne igre zvane fudbal objasniti da mu je hajduk najbolja opcija u mogucem trenutku, ali djaba klincima koji po cijele dane sjede pred racunarom i misle da nesto znaju objasnjavati, ali eto, neka i vas takvih imanick je napisao/la:bistri da ja tebe pitam kad je hajduk doceko jesen u evropi kad je bio prvi u hnl
BTW,koji ti je ovo vec po redu nick?? i koliko ih još planiraš klonirati? mora da su ti svi ti silni nickovi velika satisfakcija.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
na tvoju veliku zalost prvi i vidim da pogriješih, mislio sam ima se o cemu raspravljati, kad ono djeciji vrtic, ali sta da ti velim, zivot pise romane, i ako si za raspravu sklonu malo cvrscim rijecima, ajde negdje gdje je to dozvoljeno, ovo je ipak samo sportski forum, a tema je fudbal, nadam se da znas bar osnovna pravila, pa ajde malo da diskutujemo,drop je napisao/la:upravo si sam sebe opisao "po cijele dane sjede za racnarom i misle da nesto znaju objašnjavati" s tom razlikom što ti nisi klinac vec neki matori luzer kojem je forum pogodno mjesto za ispoljavanje životnih frustracija...dobro ti dodje kao ventil.pinoche je napisao/la:kakve to veze ima sa temom i raspravom, pokusavam vam svima poznavaocima drevne igre zvane fudbal objasniti da mu je hajduk najbolja opcija u mogucem trenutku, ali djaba klincima koji po cijele dane sjede pred racunarom i misle da nesto znaju objasnjavati, ali eto, neka i vas takvih imanick je napisao/la:bistri da ja tebe pitam kad je hajduk doceko jesen u evropi kad je bio prvi u hnl
BTW,koji ti je ovo vec po redu nick?? i koliko ih još planiraš klonirati? mora da su ti svi ti silni nickovi velika satisfakcija.
za ovog lika sto je napisao da je dinamo samo plafon-grijesis, silno grijesis, ali imas pravo na to, vidis kako svi protiv mene, a jedini je razlog taj sto rekoh da je bundes klinac, a vi svi patriote, pa ono, gdje ces to reci, u svakom slucaju vozdrica i cujemo se, a zecini sretno u hajduku, ako se sve rijesi
jos jednom ti kazem nisam klinac posto si ti bistar decko trebo bi do sad svarit to al hajd mi smo ono internet ovo ono forumasi a ti si sasvim slucajno ovdje da nas prosvjetlis svojim fudbalskim znanjem, kao sto rekoh nisam uporedjivo bundesku sa ostalim ligama 5, ali od hnl je puno bolja sam dinama i hajduka ostalo je zalost cjelu sezonu ima 3-5 jakih utakmica,bundeska kakva god da je ona je najgledanija liga u evropi,placenija je ima bolje sponzore i sve sta ide uz to...al et **** sta znam mozda je tebi hnl zanimljivija bez obzira na to sto dinamo nema nikakvu konkurenciju i sto svake godine bude par namjestenih utakmica al jbg ti si fudbalski znalac pa da ne bih naglabo dalje o ovom necu ti proturijecit jer si ti ipak BiSTRI
a, gdje ja rece da je nhl bolja od bundesa, nigdje, samo sam rekao da je za zeca hajduk najbolje moguce rjesenje u ovom momentu, ali vi svi odmah to drukcije svatate, moje misljenje je da je za igraca u njegovom godinama bolje hajduk nego neki prosjecan klub u bundesu, a nekad poslije mozda i bude neki velikan (bayern, hsv, schalke), ali eto vam pa kontajtenick je napisao/la:jos jednom ti kazem nisam klinac posto si ti bistar decko trebo bi do sad svarit to al hajd mi smo ono internet ovo ono forumasi a ti si sasvim slucajno ovdje da nas prosvjetlis svojim fudbalskim znanjem, kao sto rekoh nisam uporedjivo bundesku sa ostalim ligama 5, ali od hnl je puno bolja sam dinama i hajduka ostalo je zalost cjelu sezonu ima 3-5 jakih utakmica,bundeska kakva god da je ona je najgledanija liga u evropi,placenija je ima bolje sponzore i sve sta ide uz to...al et **** sta znam mozda je tebi hnl zanimljivija bez obzira na to sto dinamo nema nikakvu konkurenciju i sto svake godine bude par namjestenih utakmica al jbg ti si fudbalski znalac pa da ne bih naglabo dalje o ovom necu ti proturijecit jer si ti ipak BiSTRI
ma realnost je da je najbolje sto prije bjezat iz nasih saban liga pa hrvatska javnost govori da hnl nije regularan...gledam sa ekonomskog stajalista ako se slucajno povrijedi ne gine mu dragovoljac ili nazad u BiH i to je to
- bosanac723
- Kontakt:
Dok smo na temi HNL, danas se odigrala tekma Rijeka- Wisla
Evo jednog zanimljivog incidenta...pravi Balkanski nacin

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/t ... rmem/4825/
Evo jednog zanimljivog incidenta...pravi Balkanski nacin

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/t ... rmem/4825/
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Fudbalbr1, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Rimes87 i 22 gosta.