ionako,nebitno ha bio ha ne bio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa vidio si visinu valjdaDylan Dog je napisao/la:pesmaster,kako cu znat kad je nosio kapu
ionako,nebitno ha bio ha ne bio
Ovo haman urbana legenda. Znam ja lika iz okolnih sela Lukavca za kojeg se veže ova priča.RKO je napisao/la:- Isao on tako navecer kuci pjeske iz Zivinica,naravno pjan ko i uvjek i negdje na pola puta htjeo da zapali cigaru i nije mogo vjetar bio,on da zakloni okrene se i zamisli krene nazad opet u Zivinice al nije skonto dok nije stigo![]()
a zivi podaleko 15 km mozda
![]()
![]()
da to nije onaj esef, on je zivi tu negdje. cesto se sastaje sa svojom druzinom, dole u tz.Monolog je napisao/la:Ovo haman urbana legenda. Znam ja lika iz okolnih sela Lukavca za kojeg se veže ova priča.RKO je napisao/la:- Isao on tako navecer kuci pjeske iz Zivinica,naravno pjan ko i uvjek i negdje na pola puta htjeo da zapali cigaru i nije mogo vjetar bio,on da zakloni okrene se i zamisli krene nazad opet u Zivinice al nije skonto dok nije stigo![]()
a zivi podaleko 15 km mozda
![]()
![]()
hule_barca je napisao/la:
Isto tako prolazim kraj komsije i jedem nesto, i on meni govori "prijatno", rek'o "prijatno i tebi".![]()
don_burza je napisao/la:meni najace kad udjem na temu samo da vidim kako je hare stavio
Haha..Znam Sicu,lud ko struja..guber je napisao/la:imam ja jednu ako je ko iz banovica znace za ovog tipa zove se sico nije bio normalan, kako ustane u jutro cjeli dan hoda po gradu i okolini ko navijen i tako on krene iz grada prema oskovi to je na pola puta prema zivinicama i neki mu covjek stane sa kolima i kaze mu da ga poveze a on njemu nemogu zurim
guber je napisao/la:imam ja jednu ako je ko iz banovica znace za ovog tipa zove se sico nije bio normalan, kako ustane u jutro cjeli dan hoda po gradu i okolini ko navijen i tako on krene iz grada prema oskovi to je na pola puta prema zivinicama i neki mu covjek stane sa kolima i kaze mu da ga poveze a on njemu nemogu zurim
Cuo sam za ovobazeni je napisao/la:Jedan autobus je išao na duži put i sad jedan dječak ožednio i nekih pola sata stalno govorio mami"A kako sam ja dedan" ,ali govorio je na presmiješan način.I šoferu više dosta odzvanja mu u glavi kako sam dedan i stane u neki WC da se djete napije.I sad njega mama odvela i on se napio ,kad nakon pet minuta on počeo govoriti"a kako sam ja bio dedan" i opet,i opet ponavljao dok ga nije šofer izbacio i njega i mamu.![]()
![]()
![]()
možda nije smiješno kad se piše,ali da ste bili tamo crkli bi![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sirBobbyMoore i 15 gostiju.