Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jan 2012, 18:01

pesmaster,kako cu znat kad je nosio kapu :mrgreen:

ionako,nebitno ha bio ha ne bio :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 25 jan 2012, 01:19

Dylan Dog je napisao/la:pesmaster,kako cu znat kad je nosio kapu :mrgreen:

ionako,nebitno ha bio ha ne bio :D
Pa vidio si visinu valjda :(

Mislim da znam koje , ako je on , onda te je strašno sjebao , inače njega svi udaraju po tz ...
Sloboda Tuzla !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 jan 2012, 02:25

Upravo sad mi se desilo. :mrgreen:

Sastavio jednu lijepo sms poruku koju sam namjenio jednoj djevojci i pošaljem je slučajno jaranu, valja mu sutra na oči. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 25 jan 2012, 03:08

Da vam ispricam par anegdota koje nam je pricao skolski (zove se Zehrudin al neda da ga tako zovu nego Alija :lol: ):
Tamo odakle je on (posle Zivinica negdje ne mogu se sjetit) ima neki "pjano" kojeg haman izheba sav svjet:

-Napio se on jednom (kad kazem napio mislim olesio) i njega njegovi pajdasi odvedu u dzamiju umjesto kuci. A u dzamiji bilo nesto puno ljudi zena a izmedju ostalog i njegova zena. Kaze on njoj: "Zeno hebote bog sta ce ´volki svjet u kuci"

- Isao on tako navecer kuci pjeske iz Zivinica,naravno pjan ko i uvjek i negdje na pola puta htjeo da zapali cigaru i nije mogo vjetar bio,on da zakloni okrene se i zamisli krene nazad opet u Zivinice al nije skonto dok nije stigo :lol: :lol: a zivi podaleko 15 km mozda :lol: :lol:

Sjecam se jos jedne:

- Naravno taj lik pjan a sin ga vozio negdje...srao on tako sinu u putu i sinu pukne qurac,zaustavi auto i kaze mu hajd malo poguraj nesto stalo..izadje on a sin na gas i crta.
Dodje on (pjano) kuci nekad kasnije i govori zeni "gdje je sin (ne znam imena likovima) hebem mu mater u pi*ku", kaze zena "pa bolan ti ja sam mati" , kaze on "suti hebem mater i tebi" :lol: :lol: :lol:

On je nama prico ti prica metar za tog lika, a ja mislim da je negdje kod Serica to...nisam siguran
RIP SALE VILENJAK

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 25 jan 2012, 04:09

:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jan 2012, 15:45

RKO je napisao/la:- Isao on tako navecer kuci pjeske iz Zivinica,naravno pjan ko i uvjek i negdje na pola puta htjeo da zapali cigaru i nije mogo vjetar bio,on da zakloni okrene se i zamisli krene nazad opet u Zivinice al nije skonto dok nije stigo :lol: :lol: a zivi podaleko 15 km mozda :lol: :lol:
Ovo haman urbana legenda. Znam ja lika iz okolnih sela Lukavca za kojeg se veže ova priča.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 jan 2012, 16:37

Monolog je napisao/la:
RKO je napisao/la:- Isao on tako navecer kuci pjeske iz Zivinica,naravno pjan ko i uvjek i negdje na pola puta htjeo da zapali cigaru i nije mogo vjetar bio,on da zakloni okrene se i zamisli krene nazad opet u Zivinice al nije skonto dok nije stigo :lol: :lol: a zivi podaleko 15 km mozda :lol: :lol:
Ovo haman urbana legenda. Znam ja lika iz okolnih sela Lukavca za kojeg se veže ova priča.
da to nije onaj esef, on je zivi tu negdje. cesto se sastaje sa svojom druzinom, dole u tz. :mrgreen:
ne znam da li je on ozenjen, ali je pijanica prava. :D
Izdržati, to je temelj vrline!

Klare

Post Postao/la Klare » 25 jan 2012, 18:50

Nekad davno bilo, osnovna škola, i sada lik treba da odgovara matematiku, a pojma nema, sve jedinice. :mrgreen:
I za početak na tablu da riješi jedan prosti razlomak, i ono ostali mu pokušavaju prišaptati :arrow: jedna trećina, jedna trećina, jedan kroz tri, jedan kroz tri, kad će ti on samouvjereno:

- Profesorice ovo vam je jedan kroz jedan.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 25 jan 2012, 19:44

Imao sam nekih desetak godina.

Igrao sam fudbal, nekih 200m od kuce, i odjednom me uhvati velika nuzda, rek'o momci sacekajte vi mene da se ja ispraznim, blizu mi je kuca. I ja tako do kuce, u vanjski WC, a ispod mene nekih 15m komsinica sije nesto, znate seoski poslovi, ja nju nisam ni primijetio u zurbi. Udjem ja u WC, oj meraka rek'o, ono se napelo, nikad izaci, ja vec poceo da uzvikujem aaaaaa, misleci kad ce vise izaci, kad sam ja prestao sa svojim uzikivanjem, komsinica ce ti meni: "hocel to" :D , ja samo uzvukao opremu i pobjegao sa druge strane da me ne vidi :D

Isto tako prolazim kraj komsije i jedem nesto, i on meni govori "prijatno", rek'o "prijatno i tebi". :D :D
Mes Que Un Club

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 25 jan 2012, 19:46

hule_barca je napisao/la:
Isto tako prolazim kraj komsije i jedem nesto, i on meni govori "prijatno", rek'o "prijatno i tebi". :D :D
:lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 jan 2012, 19:54

meni najace kad udjem na temu samo da vidim kako je hare stavio :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 25 jan 2012, 22:56

don_burza je napisao/la:meni najace kad udjem na temu samo da vidim kako je hare stavio :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 26 jan 2012, 01:11

imam ja jednu ako je ko iz banovica znace za ovog tipa zove se sico nije bio normalan, kako ustane u jutro cjeli dan hoda po gradu i okolini ko navijen i tako on krene iz grada prema oskovi to je na pola puta prema zivinicama i neki mu covjek stane sa kolima i kaze mu da ga poveze a on njemu nemogu zurim :)
pare nisu problem para NEMA

_Arsenalovac_
Kontakt:

Post Postao/la _Arsenalovac_ » 26 jan 2012, 01:41

guber je napisao/la:imam ja jednu ako je ko iz banovica znace za ovog tipa zove se sico nije bio normalan, kako ustane u jutro cjeli dan hoda po gradu i okolini ko navijen i tako on krene iz grada prema oskovi to je na pola puta prema zivinicama i neki mu covjek stane sa kolima i kaze mu da ga poveze a on njemu nemogu zurim :)
Haha..Znam Sicu,lud ko struja..
Al ne moze sa autom zuri.. :lol:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 jan 2012, 01:46

guber je napisao/la:imam ja jednu ako je ko iz banovica znace za ovog tipa zove se sico nije bio normalan, kako ustane u jutro cjeli dan hoda po gradu i okolini ko navijen i tako on krene iz grada prema oskovi to je na pola puta prema zivinicama i neki mu covjek stane sa kolima i kaze mu da ga poveze a on njemu nemogu zurim :)
:lol: :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jan 2012, 09:04

Bili na treningu u teretani na atletskom centru Koševo Ado, Đole, Sala i moja malenkost.
Tokom termina potrefila se u teretani jedna treba, malo ćvaknuta bila ali dobra, k'o izvajana, rasna plavuša, noge guz, tijelo ma perfekcija, uvijek oblačila neke uske tajice, usku majicu, isticala grudi i bokove, a i međunožje nije bilo neistaknuto, malo-malo dođi bi kome pa traži da joj se opipaju noge ''da se vidi da je to k'o beton'' kako je voljela reći... a muškinje k'o vukovi se okupljali oko nje... :mrgreen:

eh sad vraćamo se mi sa treninga i komentarišemo dotičnu, idemo sa gornje strane groblja ''Lav'' (ko je iz Šehera zna), prema bolnici pa ćemo zaobići pješice gore do kuće...
uživili se mi, pogotovo Ado, govori ''kako bi je zguza, oooj braćo, pa bi je 'vako, pa bi 'nako''
nije skontao neku sredovječnu ženu na groblju koja je popravljala cvijeće, nešto kopkala oko groba (vjerovatno nekog njenog bližnjeg), a žena u srednjim godinama, onako ''široka'', previše popunjena :mrgreen: , snaša nagnula se nad svoj posao tako (što bi rekli naguzila)... nas trojica smo je vidjeli, ali Ado nije i on se tako uživio u svoju priču pokazujući rukama i tijelom ''kako bi onu''.... :mrgreen:

a ta gospođa je čula i okrenula se, misleći da je to njoj upućeno...

''ĐUBRE JEDNO, FAKINU, OLOŠU... psovke beeeep..... ĐUBRE KO TE TAKO ODGOJI JADNA MU MAJKA... !!!!!!!''

i još niz psovki.... nas trojica smo se povaljali od smijeha, Ado je pokušavao da se izvini, kaže da nije to bilo upućeno njoj ali umalo nije fasovao saksiju u glavu...

:lol: :) :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 jan 2012, 14:52

Jako :lol:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 jan 2012, 23:20

Jedan autobus je išao na duži put i sad jedan dječak ožednio i nekih pola sata stalno govorio mami"A kako sam ja dedan" ,ali govorio je na presmiješan način.I šoferu više dosta odzvanja mu u glavi kako sam dedan i stane u neki WC da se djete napije.I sad njega mama odvela i on se napio ,kad nakon pet minuta on počeo govoriti"a kako sam ja bio dedan" i opet,i opet ponavljao dok ga nije šofer izbacio i njega i mamu. :lol: :lol: :lol:
možda nije smiješno kad se piše,ali da ste bili tamo crkli bi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 jan 2012, 23:40

Zakljucati temu posle ovoga

pao sam sa stolice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 26 jan 2012, 23:42

bazeni je napisao/la:Jedan autobus je išao na duži put i sad jedan dječak ožednio i nekih pola sata stalno govorio mami"A kako sam ja dedan" ,ali govorio je na presmiješan način.I šoferu više dosta odzvanja mu u glavi kako sam dedan i stane u neki WC da se djete napije.I sad njega mama odvela i on se napio ,kad nakon pet minuta on počeo govoriti"a kako sam ja bio dedan" i opet,i opet ponavljao dok ga nije šofer izbacio i njega i mamu. :lol: :lol: :lol:
možda nije smiješno kad se piše,ali da ste bili tamo crkli bi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cuo sam za ovo :lol: :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sirBobbyMoore i 15 gostiju.