Čuveni 'punkeri' iz Seattla

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To care, slusam jacsh je napisao/la:Evo malo i od mene,naravno za one koji vole!
odlicna stvar!
budi ponosan!
Koliko vidim vecina ne slusa ovaj pravac,al et reko da i ja ubacim nesto!
Prvi put cujem pjesmucsh je napisao/la:Evo malo i od mene,naravno za one koji vole!
odlicna stvar!
Koliko vidim vecina ne slusa ovaj pravac,al et reko da i ja ubacim nesto!
Da,bez njega su druga stvar.On je i bio zastitni njhov znak.Po meni najblizi je naslijednik kurta.A sto se tice pearl jama i oni su prejaki,ali i ja bi ih stavio iza ALC bar po meni!Virtu4l je napisao/la:Nikad nisam bio u grunge fazonu, ali poznat mi je rad Alice in Chains, za mene su uvijek bili zlatna sredina grunge pokreta. Losiji od Nirvane ili Melvinsa, ali su mi bili bolji od Pearl Jam, međutim bez Staleya su jedan ispodprosječan bend. To je moje mišljenje. I danas mogu poslušati Jar of flies.
Čuveni 'punkeri' iz Seattla
Da budem iskren - nikad cuo za njih, ali svidja mi se ta muzikacsh je napisao/la:evo jos nesto,i da ne davimo vise ostale![]()
ritam nereda
pro pain
I jos vijest koju vjerovatno svi znaju da cemo slusati pro pain ove godine u sarajevu!
Hvala, Hvala...csh je napisao/la:opa,to brate moj![]()
Zivio Rino!
"Ono nesto" se zove Daron MalakianVirtu4l je napisao/la:Jedan od rijetkih novih bendova koji imaju ono "nešto". Poslušajte solaže na kraju:
Odličan je.RiNo je napisao/la:
"Ono nesto" se zove Daron Malakian![]()
ima strasnu grupu Scars on Broadway -
el-fighter je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=zGj1bOl9AWk
Najbolja pjesma svih vremena. Uživajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.