Dajmo ime reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

csh
Moderator
Kontakt:

Re: Dajmo ime reprezentaciji BiH

Post Postao/la csh » 01 feb 2009, 11:55

Ma glupo je izmisljati imena,ili zadrzati kako ih se vec zove ili cekati da se desi nesto od cega ce spontano da nastane ime i to ce bitti jedini pravi nacin ovako ce uvijek neko nesto drugo reci.Kakvi lavovi,tigrovi,zmajevi i slicne nebuloze nismo u africi ili ...smijesno!
AMAR OSIM!!!

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 01 feb 2009, 12:01

edinko bar ima nekakvo misljenje iako je ovaj put skroz fulio bit, dok ti sa svojim nebuloznim, djecijim izjavama, jos ti je pola postova "potpisujem", nisi neko na cije bi se postove trebalo obazirati.
a sto se tice edinka, smjeni su mi ovi forum navijaci, forum huligani, forum patriote,...lado ona sad nekog uci pameti, kose treba stiditi a ko ne, fakat me zabavljas. kazes sramota je blatiti nase momke. pa svi vi koji ucestvujete u ovoj akciji davanja imena je blatite, ili bolje receni karikirate. do skoro je ova reoka bila prava privatna kriminalna, a sad se ide drugom taktikom. pravi se cirkus od reprezentacij. vidi nam selektora, igramo prijateljkse sa nekim ispodprosjecnim klubovima, menadzeri sad vec javno sastavljaju reprezentaciju, vode je dokazani kriminalci, sad joj jos i dajemo nadimke i to preko nekakvog konkursa.... smjesno stvarno

elvid
Kontakt:

Post Postao/la elvid » 01 feb 2009, 12:52

edinko je napisao/la:SRAM I STID NEKA BUDE POJEDINCE OVDJE POPUT:(pominjem ih javno na njihovu sramotu!):

@Kemo....
@Maestro
@crazy kosarkas

....radi"prijedloga"kako da zovu one koji brane boje nase Domovine a POSEBNO neka je sramota individue pod nickom@TEFERIC....

Da SVOJOJ reprezentaciji dajes ,pa i u sali,nadimak poput:
-Ojebine
-Metuzalemi
-Rahiticari...

Bog ti nedo da sam ti ja moderator ovdje.Odletio bi odavde za sva vremena ...sram i stid da te bude!

I tebe i svih ostalih koji se na ovako bestidan,malouman,nakaradan i jako bezobrazan nacin poigravaju IMENOM SVETINJE ZVANA BOSNA I HERCEGOVINA!

Sram i stid da vas bude!Pogledajte u Hrvtaskoj,ako sam jedan covjek kaze nesto protiv Vatrenih,hoce glavu da mu otkinu-SVAKA IM CAST na Domoljublju!..Oni znaju svoje"U boj,u boj ZA NAROD SVOJ!"..i taj narod ih voli i cijeni i pomaze..nedaju na njih..a gledaj nase stoke sta radi-FUJ!Pojedinci mi se gade!

******************************************************************************************

ADMINE,mislim da bi bilo jako dobro ODMAH BANOVATI sve one koji se na ovakav nacin SPRDAJU sa NASOM REPREZENTACIJOM.Ako je prijedlog UVRIJEDLJIVOG karaktera,"autora"se treba BANOVATI pod hitno a njegov "vrli prijedlog"izbrisati!Izvinjavam se na"off topic"-u ali MORAO sam!

Prijedlog za ime:
Reprezentacija Bosne i Hercegovine IMA svoje ime
a to su -ZLATNI LJILJANI.....

Zato SVI koliko Vas ima a dijelite moje misljenje i stav,GLASAJTE na adresu Oslobodjenja -ZLATNI LJILJANI i nista vise!
RESPECT!
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 01 feb 2009, 16:21

ljudi imaju pravo da kazu sta misle...bezze se prepirete umjesto da ignorisete takve postove.DEMOKRATIJA JE LJUDI.....pustite ljude da pisu sta hoce....tu su moderatori koji ja mislim najbolje znaju sta treba da se radi...eto toliko...jos treba da se sekiram sta neko pise....svasta...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 01 feb 2009, 17:43

Joj teme majko mila :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 01 feb 2009, 19:29

edinko je napisao/la:Tebe vec nekoiliko puta ISTICEM kao jednog koji se treba svega mi DOBRO ZASTIDJETI svega napisanog ovdje....
a šta si ti neki ko duhovni vođa, ajatolah šta li, pa prozivaš i ISTIČEŠ? Ja navijam za te metuzaleme i rahitičare isto ko i ti, s tom razlikom da meni **** smrdi bez obrira jel naše il tuđe.

elmircatovic
Kontakt:

Post Postao/la elmircatovic » 01 feb 2009, 20:07

SLUSAJTE LJUDI!!glupost je ova tema!!Zlatni ljiljani je zakon nadimak ,al haj bar ste me nasmijali sa warriorsima i drugim pm!!!dajte ba npr hrvati imaju naziv VATRENI i svi to znaju a zamislite nesta Tritans ,Trokuti ili warriors!!(bar da je na našem jeziku)!Zaboli me sto ne razumiju,ne razumijemo ni mi neke nazive pa opet!Ako je nadimak za našu reprezentaciju onda mora nadimak biti na našem jeziku,a ne na engleskom je engleski svjetski jezik!ko da smo im kolonija!!obicno sranje sto se tice nadimka na engleskom!ZLATNI LJILJANI ZAKON :D :D :D :D :D :D :D :D :D
THE MANIACS

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2009, 10:23

elvid je napisao/la:
edinko je napisao/la:SRAM I STID NEKA BUDE POJEDINCE OVDJE POPUT:(pominjem ih javno na njihovu sramotu!):

@Kemo....
@Maestro
@crazy kosarkas

....radi"prijedloga"kako da zovu one koji brane boje nase Domovine a POSEBNO neka je sramota individue pod nickom@TEFERIC....

Da SVOJOJ reprezentaciji dajes ,pa i u sali,nadimak poput:
-Ojebine
-Metuzalemi
-Rahiticari...

Bog ti nedo da sam ti ja moderator ovdje.Odletio bi odavde za sva vremena ...sram i stid da te bude!

I tebe i svih ostalih koji se na ovako bestidan,malouman,nakaradan i jako bezobrazan nacin poigravaju IMENOM SVETINJE ZVANA BOSNA I HERCEGOVINA!

Sram i stid da vas bude!Pogledajte u Hrvtaskoj,ako sam jedan covjek kaze nesto protiv Vatrenih,hoce glavu da mu otkinu-SVAKA IM CAST na Domoljublju!..Oni znaju svoje"U boj,u boj ZA NAROD SVOJ!"..i taj narod ih voli i cijeni i pomaze..nedaju na njih..a gledaj nase stoke sta radi-FUJ!Pojedinci mi se gade!

******************************************************************************************

ADMINE,mislim da bi bilo jako dobro ODMAH BANOVATI sve one koji se na ovakav nacin SPRDAJU sa NASOM REPREZENTACIJOM.Ako je prijedlog UVRIJEDLJIVOG karaktera,"autora"se treba BANOVATI pod hitno a njegov "vrli prijedlog"izbrisati!Izvinjavam se na"off topic"-u ali MORAO sam!

Prijedlog za ime:
Reprezentacija Bosne i Hercegovine IMA svoje ime
a to su -ZLATNI LJILJANI.....

Zato SVI koliko Vas ima a dijelite moje misljenje i stav,GLASAJTE na adresu Oslobodjenja -ZLATNI LJILJANI i nista vise!
RESPECT!

SVAKA ČAST
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.