OI London 2012 - Rukomet

Inspire a generation.

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten

Tko će biti novi olimpijski pobjednik?

Francuska
36
33%
Danska
16
15%
Hrvatska
38
35%
Španjolska
6
5%
Srbija
9
8%
Island
2
2%
Mađarska
0
Nema glasova.
Švedska
0
Nema glasova.
ostali
3
3%

Ukupno glasova: 110

limenka
Kontakt:

Re: OI London 2012 - Rukomet

Post Postao/la limenka » 02 avg 2012, 17:21

Jack777Pott je napisao/la:Hrvatska se seta Igrama 8-) , a s igracem manje jaca nego u punom sastavu :mrgreen:
Nadam se samo da se neće preforsirati do onih bitnih utakmica.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 avg 2012, 17:26

Jedva čekam dan da gledam Španiju bez braće Dalton,ovaj Enterios.
Najgori bratski tandem u istoriji sporta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 avg 2012, 17:37

LBJ MVP je napisao/la:Jedva čekam dan da gledam Španiju bez braće Dalton,ovaj Enterios.
Najgori bratski tandem u istoriji sporta.
Čim uđe Entrerios prednost Španije se počne topiti, ali dobro da je to uvidio i Rivera pa ga ne koristi u bitnim susretima :P

Hrvati očekivano do pobjede, ponovo igraju strpljivo u napadu, čekaju grešku protivnika i koriste svaku, najveća prednost ove reprezentacije u odnosu na ostale je ta mentalna stabilnost kad treba najviše oni su najbolji.
Čim pređu u vodstvo +2,3 oni će to i privesti kraju, nema ni minimalnog pada koncentracije(bar do sada), krila rade sjajan posao, i danas su oni bili prevaga, istrčali su 6-7 kontri i sve su iskoristili ja mislim, dok su Mađari istrčali 5-6 i mislim da nisu ni jednu iskoristili, to je ta razlika, o ostalima segmentima da ne pričam, Hrvatski bekovi nikad ne forsiraju uvijek traže najbolje rješenje za ekipu, dok Mađarski itekako forsiraju(Nagy,Perez).
Jedva čekam mečeve sa Danskom i Španijom, da vidim hoće li ovako igrati i protiv sebi ravnih ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 avg 2012, 18:00

Vidjet cemo ih protiv Spanije i Danske, ne znam, al' idalje mislim da ova ekipa ne moze do zlata, obecavaju istina, al' Danska i Francuska su ipak jaci, a ako budu 2. u grupi vec u polufinalu idu na Francuze.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 avg 2012, 18:08

Edin TM87 je napisao/la:Vidjet cemo ih protiv Spanije i Danske, ne znam, al' idalje mislim da ova ekipa ne moze do zlata, obecavaju istina, al' Danska i Francuska su ipak jaci, a ako budu 2. u grupi vec u polufinalu idu na Francuze.
Misliš da će Francuzi u grupi biti na 3.mjestu?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 avg 2012, 18:18

SirAlexFerguson je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Vidjet cemo ih protiv Spanije i Danske, ne znam, al' idalje mislim da ova ekipa ne moze do zlata, obecavaju istina, al' Danska i Francuska su ipak jaci, a ako budu 2. u grupi vec u polufinalu idu na Francuze.
Misliš da će Francuzi u grupi biti na 3.mjestu?
Ne, nego na 1.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 avg 2012, 19:03

Ne mogu oni na Francuze prije polufinala, morali bi biti četvrti u svojoj grupi da bi išli na Francuze za koje ti smatraš da će biti prvi u drugoj grupi :roll: .
Nisu mi se nešto još Francuzi pokazali na ovom prvenstvu, nisu imali jakog protivnika, tek nakon slijedećeg kola moći čemo pričati o njihovim dometima za sada još ništa ;)
Hrvatska ako bude prva u grupi ide sigurno u polufinale, jer u četvrtfinalu će igrati protiv Tunis/Argentina , ko god bude prvi u ovoj grupi ide dalje ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 avg 2012, 20:29

Hrvati su u utorak sasvim zasluženo slavili protiv Srbije, iako se ne mogu oteti utisku da je razlika u golovima prevelika. Katastrofalna igra u napadu, previše jeftino prodatih lopti, u odbrani i nismo bili toliko loši. Organizacija napada nije postojala nikako (eh da je jedan srednji bek svjetske klase kakav je nekad bio Nedeljko, da razigrava Vujina, Ilića, Rnića i Stankovića). Ova posljednja dvojica, pogotovo Rnić, igraju mnogo bolje nego zimus na ep u Bg. Momak ima mu.da.

Večeras ako nastavimo kao što se igralo protiv Hrvata, neće Srbija izgubiti 8 nego 18 razlike. Eggert i Lindberg će nas iskontrirati najstrašnije. Odigrati rasterećeno večeras, nema se šta puno izgubiti, ono glavno tek dolazi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 02 avg 2012, 21:02

Trenutno; Srbija 9 - 7 Danska (nakon 18 min).... "Preokrenuti" će Danci rezulat u svoju korist, Srbi "padaju" u istu zamku kao protiv Španije.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 02 avg 2012, 22:12

Ljepoje je napisao/la:Trenutno; Srbija 9 - 7 Danska (nakon 18 min).... "Preokrenuti" će Danci rezulat u svoju korist, Srbi "padaju" u istu zamku kao protiv Španije.
Ostalo i na kraju +2 za Dance iako su se u drugom poluvremenu odlijepili i na više golova razlike.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 02 avg 2012, 22:15

limenka je napisao/la:
Ljepoje je napisao/la:Trenutno; Srbija 9 - 7 Danska (nakon 18 min).... "Preokrenuti" će Danci rezulat u svoju korist, Srbi "padaju" u istu zamku kao protiv Španije.
Ostalo i na kraju +2 za Dance iako su se u drugom poluvremenu odlijepili i na više golova razlike.
Na kraju 2 razlike s tim što smo stigli na samo -1. Treba zaboraviti sve i sad krenuti igrati!
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 23:19

Očekivan poraz reprezentacije Srbije (s tim da sam u jendom momentu pratio čak 6 utakmica ne bih se usuđivao davati ocenu igre Srbije,niti nešto mnogo kenjati),ono što sam uspeo videti stalno smo bili sa igračem manje. Ipak,Danci su jači tim,to je sigurno.... Srbiji ostaje da se nada da će dobit Koreju i Mađarsku i proći dalje,ako se to desi biće uspeh.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2012, 23:56

Island dobio Šveđane, u zvaničnoj tekmi nakon 48 godina :shock:

I obezbijedio plasman u 1/4 finale :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 avg 2012, 00:02

Pa ovo je najbolja naša tekma... Fulali smo 2 penala, promašili 7-8 zicera, i propustili veliku šansu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 avg 2012, 00:16

Joj koja završnica meča Island-Švedska na kraju Islanđani predvođeni velikim Olafurom Stefansonom dolaze do sasvim zaslužene pobjede.Cijelim tokom meča su vodili sa po nekoliko golova prednosti na kraju pobjeda sa samo jednim golom razlike , ali pobjedi se ne gleda u zube :P
Igrali su čvrsto Islanđani u odbrani, i jako efikasno u napadu , pogađali su iz svih oružja, krila , bekovi, sjajan protok lopte na koji Švedi nisu imali odgovora.
Ne shvatljivo je kako ovako jaka ekipa Švedske , već godinama ne može ništa ne velikim takmičenjima :roll:

Utakmicu Danska-Srbija samo sam gledo prvo poluvrijem i kombinovano drugo :P
Al štaš ta loša Srbija, koja igra staromodno se držala u egalu sa najjačom ekipom Evrope :mrgreen:
Kao što sam rekao i protiv Hrvatske da je Ilić radio sa nekih 4-5 golova ista utakmica bi se ponovila kao i večeras, jedna lopta bi odlučila pobjednika ;)
Šta je upitanju ipak nekvalitet Evropskog/Svjetskog rukometa :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 avg 2012, 02:20

DANTES je napisao/la:Pa ovo je najbolja naša tekma... Fulali smo 2 penala, promašili 7-8 zicera, i propustili veliku šansu...

U pravu si.

Šteta za Vujinove penale i za neke strašne zicere koje je Landin skinuo. Ipak ne treba žaliti, svejrdno i da su momci pobijedili morali bi opet ganjati obje pobjede protiv i Koreanaca i Mađara.
Utakmicu sam gledao na preskoke, kad se na Marakani nije dešavalo ništa zanimljivo. Upratio sam da je Ilić sinoć bio premekan u odbrani, pa onaj Sondergaard ga je bez ikakvih problema probio bar 3 ili 4 puta :roll: , pogotovo početkom drugog poluvremena.Ovaj Ilić sa Olimpijade i onaj od zimus iz Bg, nisu isti igrači. Pao je u formi žestoko.
Nebitno, slijede dvije utakmice u kojima nema više zahebancije, ne smije biti padova koncentacije u napadu i propuha u odbrani. Ako išta znamo, znamo sastaviti tu odbranu da valja. Cijenim da će nam čak ona utakmica sa Korejom biti teža nego ona sa Mađarima, pošto kosooki igraju užasno brzo što nam ne leži.

I još jedna stvar. Nikako mi ne ide u glavu kako to da su se u jednoj grupi našle četiri prvoplasirane ekipe sa zadnjeg ep (znamo na kojem se kontinentu igra najbolji rukomet). Zar se to nije moglo malo izmješati, napraviti se neki nosioci, nešto. Ovako dobili smo dvije potpuno neujednačene grupe, u prvoj će ispasti jedna jako kvalitetna repka, a u drugoj će proći jedna repka koja objektivno ne zaslužuje mjesto u četvrtfinalu. Cijenim da je druga grupa slabija pošto tamo igraju domaćini, ali ko da im ta lakša grupa nešto znači, opet su topovska hrana za sve ostale ekipe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2012, 02:43

Ipak Danci ocekivano.
Jbg, danas nisam uspio nista da odgledam, pa tako ni reprizu finala sa prvenstva u Srbiji. Valjda sutra bude bolja situacija. :roll:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 avg 2012, 05:47

Steta za Srbiju, bili su jako blizu. Sada su sanse svedene na minimum !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 03 avg 2012, 10:50

Titova-Juga

Otprilike,ali gledaj može se vrlo lako desiti da Srbija s jednom pobedom (protiv Mađarske) prođe dalje. Recimo dobije Mađare sa 5 razlike,izgubi od Koreje jedan razlike,pravi se krug timova sa po dva boda i Srbija ode u četvrfinale ;)

Realno, momcima zameram samo za onako lošu igru protiv Hrvatske,gde smo kao i u finišu protiv Španije poklanjali kontre. Protiv Španije je to ispostaviće se bila ključna utakmica za treće mesto u grupi. Sinoć ipak nismo zaslužili pobedu, Danci su vodili dosta dugo sa 5 razlike u nastavku,jedino što su sudije usrale sa iskjučenjima... Kako bilo, Srbiji treba pobeda protiv Mađara,s korejancima odigrat nerešeno i četvrtfinale,a onda je sve moguće.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 avg 2012, 11:01

Hrvatska je za sada najviše pokazala.

Lagano riješili svoje mečeve, rotirali igrače, odmarali neke tu i tamo. Prije svega igraju najbolju odbranu koja im daje mnogo laganih golova, Čupić i Štrlek to iskorištavaju na najbolji mogući način.
Alilović izvrsno brani. Lacković se čini u izvrsnoj formi.

Jedino gdje malo škripi je desni bek, gdje Kopljar a pogotovo Buntić nisu još na željenoj razini.

Po viđenom za sada, Hravtska će sigurno osvojiti medalju a vjerovatno će biti i zlatna, no nikad se nezna, ima još da se igra mnogo.

Odgovori

Natrag na “Olimpijske igre: London 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.