AllGunsBlazing je napisao/la:Eto Andrea Pirla nazad u BPL.Sarajlijc@ je napisao/la:Za Zahirovica, Andrea Pirlo.Guvo je napisao/la:Treba Sesar igrati od pocetka![]()
![]()
Ivan Sesar
Re: Ivan Sesar
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Elazigspor nema para za Sesara. Cisto sumnjam da ce ostat u Sarajevu svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidjet cemo 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ovo nikako nevalja za nas fudbal,umjesto da igraci koji odu pokazu da vrijede oni pokazu suportno i onda se cudimo sto nema transfera i sto niko ne da pare
Ne bih bas tako rekao, Sesar se apsolutno dokazao u ono tekmi sto je igrao (jesenji dio sezone) a pogledao sam haman sve bio je medju najboljim u svojoj ekipi. Ovo je prije finansijski problem Elaziga koji nema lovu da plati obestecenje.ciza je napisao/la:ovo nikako nevalja za nas fudbal,umjesto da igraci koji odu pokazu da vrijede oni pokazu suportno i onda se cudimo sto nema transfera i sto niko ne da pare
http://www.elazigsporfan.net/newsdetails.asp?id=355" onclick="window.open(this.href);return false;
ugovor mu isteka juce,valjda treba odlucit hocel ga kupi ili ne sad
ugovor mu isteka juce,valjda treba odlucit hocel ga kupi ili ne sad
Vala, ako se niko ne interesuje za njega osim Sarajeva, iako dobija redovne pozive od repke, onda je fakat tropa igrač.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Tip tekme nije pogledao,ali bitno je napisati da on nevalja ili tropa.vendeta87 je napisao/la:Ne bih bas tako rekao, Sesar se apsolutno dokazao u ono tekmi sto je igrao (jesenji dio sezone) a pogledao sam haman sve bio je medju najboljim u svojoj ekipi. Ovo je prije finansijski problem Elaziga koji nema lovu da plati obestecenje.ciza je napisao/la:ovo nikako nevalja za nas fudbal,umjesto da igraci koji odu pokazu da vrijede oni pokazu suportno i onda se cudimo sto nema transfera i sto niko ne da pare
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Elazigaspor ako nema novca imali npr. Kasimpaša, znam daje daleko od levela Ibre.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ivan je na odlicnom putu da sam sebi sjebe karijeru.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
svaka cast za onoga ko je otvorio temu 
- Goalgetter
- Kontakt:
Kazu da je suspendovan, jer se nije pojavio na pripremama Sarajeva, te ce dobiti novcanu kaznu, i ne moze dobiti poziv za reprezentaciju. U Elagzispor (ili kako se vec pise) ne racunaju na njega.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma eno ti ga u Širokom trenira sa širokimGoalgetter je napisao/la:Kazu da je suspendovan, jer se nije pojavio na pripremama Sarajeva, te ce dobiti novcanu kaznu, i ne moze dobiti poziv za reprezentaciju. U Elagzispor (ili kako se vec pise) ne racunaju na njega.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista mu ne znaci, repka adio 
realno gledajuci Sesar i jeste zalutao u reprezentaciju on i Svraka su pozvani samo kako bi se ispunila kvota igraca iz Premier lige,cisto da neko u svijetu pomisli da se u domacoj ligi donekle igra profesionalni nogomet...
- Consigliere
- Kontakt:
Nije los Sesar. turci su ga zeznuli, odigrao sve utakmice, nije potpisao... only in Turkey!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
al zasto nije se vratio u Sarajevo jer on ima snjima ugovor do 2014,a ne sa Širokim..to je bruka i sramota,ako nema otkupne klauzule koju neki tim moze dati za njega ja bi ga drzo jos godinu pod suspenzijom do kraja ugovora samo da se opameti..
Na koliko ga love Sarajevo procjenjuje-cijeni?zgembo89 je napisao/la:al zasto nije se vratio u Sarajevo jer on ima snjima ugovor do 2014,a ne sa Širokim..to je bruka i sramota,ako nema otkupne klauzule koju neki tim moze dati za njega ja bi ga drzo jos godinu pod suspenzijom do kraja ugovora samo da se opameti..
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
lucif3R666
- Kontakt:
daju ga djaba al da povedes u paketu melunovica i kompanijugringobih je napisao/la:Na koliko ga love Sarajevo procjenjuje-cijeni?zgembo89 je napisao/la:al zasto nije se vratio u Sarajevo jer on ima snjima ugovor do 2014,a ne sa Širokim..to je bruka i sramota,ako nema otkupne klauzule koju neki tim moze dati za njega ja bi ga drzo jos godinu pod suspenzijom do kraja ugovora samo da se opameti..
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.