Mirko , pa ti si genije
Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
Auu , M4kaveli dobro si me podsjetio ... Ptica trkacica
.. onaj kojot je legenda samo takva
.
Mirko , pa ti si genije
.
Mirko , pa ti si genije
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
HAHAHAAH Pera Djetlic na FTV prije Dnevnika 2 

Dobra je tema pravo,eh kad se sjetim 1,2 imo tad satelitsku na njemackom definitivno naj crtani
i dan danas se sjecam,rekla uciteljica necete sutra imati prva 2 casa,a ja to svatio ozbiljno,a zena se zajeb,a tad se DBZ prikazivao ujutro i dobro se sjecam bila finalna borba iznedju frize i gokua,haha kakva e to eufroija bila nije se moglo spavat jeva cekas novu epizodu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja sam jednom slagao mami da sam bolestan samo da bi ostao kod kuce i gledao Dragon ball.
Al tad nije bilo epizode jer su oni nasi uvijek nesto srali i prekidali na pola sezone
Al tad nije bilo epizode jer su oni nasi uvijek nesto srali i prekidali na pola sezone
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Uvijek sam ulazio u kuću da gledam Peruvm22 je napisao/la:HAHAHAAH Pera Djetlic na FTV prije Dnevnika 2
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Onaj program za djecu što je vodio Zijad Sokolović. Otvori, otvori. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[youtube][/youtube]

- raul-zakon
- Kontakt:
...pa se razgovori...a na kraju pjesmice ide "otvori bolan"...High je napisao/la:Onaj program za djecu što je vodio Zijad Sokolović. Otvori, otvori.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Sjecal se ko na TV SArajevo oni silnih bajki poslije dnevnika 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
I one dvije djevojčice su bile ja mislim s njim. Ne znam da li se ko sjeća serije ''The tribe''?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
AAAA pa to sam uvijek gledao, bilo na BHT1 ja mislim oko 9 ujutroHigh je napisao/la:Onaj program za djecu što je vodio Zijad Sokolović. Otvori, otvori.
pa se razgovoriHigh je napisao/la:Onaj program za djecu što je vodio Zijad Sokolović. Otvori, otvori.
meni bi, kad budem kod nane i dede, uvijek poslije tih vijesti okretali druge, pa se i nisam nagled'oemir18 je napisao/la:Sjecal se ko na TV SArajevo oni silnih bajki poslije dnevnika
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je DBZ bio zanimljiv samo zbog Vegete, jednog od mojih djecackih idola.
A ona zelena spodoba Pikolo mi i dan danas naumpadne kad narucujem cevape
Kad je vec neko spomeno Ziju Sokolovica, ja sam kao mali slusao one audio price na kasetama sto ih je on pricao. Ona tri medvjeda sto placipickaju zbog zdjele graha, pa Ivica i Marica, crvenkapica i td...
Kad je vec neko spomeno Ziju Sokolovica, ja sam kao mali slusao one audio price na kasetama sto ih je on pricao. Ona tri medvjeda sto placipickaju zbog zdjele graha, pa Ivica i Marica, crvenkapica i td...
Donnie Darko je napisao/la:Meni je DBZ bio zanimljiv samo zbog Vegete, jednog od mojih djecackih idola.
Znaci nisam jedini koji je pronasao Pikola u cevapu
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Novogodisnja viza za buducnost 2004,2005
Pa kad su je prikazivali 31.12 u nekoliko djelova 
neznam jel ko nave o power rangers haha i dan danas imam onog crvenog molio starog danima da mi kupi tad bilo 50 KM

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 28 avg 2012, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da mi je neko, prije par dana rekao da je ovoliko "dobrih" stvari bilo na našim televizijama, ne bih mu vjerovao.Ali sad kad čitam....pa ja sam "čitav život" samo TV gledao 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Legenda.Uvijek sam sanjao da sebi istetoviram na čelu treće oko
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
prvi dio 31.12., drugi 1.1. bude (ili repriza, ne sjećam se više)vm22 je napisao/la:Novogodisnja viza za buducnost 2004,2005Pa kad su je prikazivali 31.12 u nekoliko djelova
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
cuj ovog sotonsisteLBJ MVP je napisao/la:
Legenda.Uvijek sam sanjao da sebi istetoviram na čelu treće oko
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, samoposmatram, Sensei i 10 gostiju.