Hvala ja sam na popisanom HS-u, a li necu jos dugo biti sad cu prikljuciti Total tv i mirna bosna.Evolution87 je napisao/la:vjerovatno ce da bude na MojaTV
KUP BiH za sezonu 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: KUP BiH za sezonu 2012/13
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Dragan Skakiczamorano je napisao/la:Moze moze u ogromnom broju na hiljadeanonimni je napisao/la:ko kaže da ne može ?Jel mozda Vukasovic sudi sutra vama
NO PYRO NO PARTY
E onda nista znaci,u revansu ce morati Vukasovic uletitiBuu je napisao/la:Dragan Skakiczamorano je napisao/la:Moze moze u ogromnom broju na hiljadeanonimni je napisao/la:ko kaže da ne može ?Jel mozda Vukasovic sudi sutra vama
::::SAMO ČELIK::::
- bistrikboy
- Kontakt:
Nema veze ko sudi bolan,svi su nasi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
On ce sudi sutra na Celik - Rijeka V.zamorano je napisao/la:E onda nista znaci,u revansu ce morati Vukasovic uletitiBuu je napisao/la:Moze moze u ogromnom broju na hiljadezamorano je napisao/la:+ko kaže da ne može ?Jel mozda Vukasovic sudi sutra vama
+
Dragan Skakic
NO PYRO NO PARTY
upravoDevilS je napisao/la:Moze ali da ti npr odes bez obiljezja da gledas ko svi tekmu.anonimni je napisao/la:ko kaže da ne može ?
@ zamorano
evo odgovora kako može, vidi se da baš i nisi na ti sa navijačima... i pozdravi samo stare vođe MANIJAKA...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dok su stare bile i valjali ste,upamtianonimni je napisao/la:upravoDevilS je napisao/la:Moze ali da ti npr odes bez obiljezja da gledas ko svi tekmu.anonimni je napisao/la:ko kaže da ne može ?![]()
@ zamorano
evo odgovora kako može, vidi se da baš i nisi na ti sa navijačima... i pozdravi samo stare vođe MANIJAKA...
pa dobro, dok je rahmetli Đilda bio, bilo je nešto, i sad valjamo valjda
samo ti pozdravljaj, al' ofalilo je toga u tvojim postovima upućenim nama
ko kaže da ne bih smio, Lukavica je blizu, ta neće nas biti 20 da te bude strah skočit', čak kontam da je ovo i fol uprave Slavije jer isto dođe obezbjeđivati utakmicu sa 100 i 1000 gledalaca na "normalnim" tribinama, dok je ipak gostujuće navijače teže čuvati (i samim tim skuplje), a svaki fening je njima bitan...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne smijem ih pozdravljat vise ovako traze ban za meneanonimni je napisao/la:pa dobro, dok je rahmetli Đilda bio, bilo je nešto, i sad valjamo valjdasamo ti pozdravljaj, al' ofalilo je toga u tvojim postovima upućenim nama
ko kaže da ne bih smio, Lukavica je blizu, ta neće nas biti 20 da te bude strah skočit', čak kontam da je ovo i fol uprave Slavije jer isto dođe obezbjeđivati utakmicu sa 100 i 1000 gledalaca na "normalnim" tribinama, dok je ipak gostujuće navijače teže čuvati (i samim tim skuplje), a svaki fening je njima bitan...
eh nek' si ih pozdravio, taj ban nek' sad meni preusmjere
pa dobro, klubu ne valjamo, sebi ne valjamo, al' šta ćeš
haj da mi ovo prekinemo, tema je Kup, a ne Manijaci 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima i ta mjesta,nije tema Manijaci...Al da je rahmetli Dzilda ziv ne bi ovo ovako vam bilo...Mozda ne bi bio medju vodjama jer bi imao sad mozda 45god..al siguran sam da ne bi ovolike zaradjene kazne imali,makar radi njeganonimni je napisao/la:eh nek' si ih pozdravio, taj ban nek' sad meni preusmjerepa dobro, klubu ne valjamo, sebi ne valjamo, al' šta ćeš
haj da mi ovo prekinemo, tema je Kup, a ne Manijaci
Pa ti zamorano blage veze sa životom nemaš.Da znaš i malo o rahmetli Dževadu Begiću Džildi, znao bi da je i on i ostali Manijaci dog vremena išao na tuče sa ostalim grupama.I u to vrijeme je bilo tuča među navijačima, možda čak i više nego danas.A ti pokušavaj da pljuješ MANIJAKE i dalje.Pogledaj svoju grupu, i klub pa onda pričaj i o drugima.
DRUG NEBI TI PUNCA
Rahmetli Dzilda je LEGENDA za mene i uvijek ce biti...postujem ga,i uvijek cu...Eto ne znam ja nista ti mi kazi...BALOtelibagrcavi je napisao/la:Pa ti zamorano blage veze sa životom nemaš.Da znaš i malo o rahmetli Dževadu Begiću Džildi, znao bi da je i on i ostali Manijaci dog vremena išao na tuče sa ostalim grupama.I u to vrijeme je bilo tuča među navijačima, možda čak i više nego danas.A ti pokušavaj da pljuješ MANIJAKE i dalje.Pogledaj svoju grupu, i klub pa onda pričaj i o drugima.
- Crni gavran
- Kontakt:
Deceko u debeloj si zabludi. Ja sam bio na utakmici Zeljo .bagrcavi je napisao/la:Pa ti zamorano blage veze sa životom nemaš.Da znaš i malo o rahmetli Dževadu Begiću Džildi, znao bi da je i on i ostali Manijaci dog vremena išao na tuče sa ostalim grupama.I u to vrijeme je bilo tuča među navijačima, možda čak i više nego danas.A ti pokušavaj da pljuješ MANIJAKE i dalje.Pogledaj svoju grupu, i klub pa onda pričaj i o drugima.
Videoton sa potpuno Celikovim obiljezjem, bilo je i navijaca drugih klubova svi smo zajedno navijali. Nije bilo ovoliko tuca kao danas, nije bilo uopste policijski pratnji prije rata. Veze u zivotu nemas. Najbolje bi ti bilo da sutis, jer stvarno pojma nemas.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jesam li ja rekao nešto o tome o čemu ti pričaš ? Jedini vođa MANIJAKA, rahmetli Dževad Begić Džilda je otišao sa pitarima na gostovanje jednom prilikom, jer su tad bila druga vremena.Tuča sa Grobarima i sa Delijama je uvijek bilo, kao i sa ostalim grupama ex yu.Čak je i u BL bilo problema.Crni gavran je napisao/la:Deceko u debeloj si zabludi. Ja sam bio na utakmici Zeljo .bagrcavi je napisao/la:Pa ti zamorano blage veze sa životom nemaš.Da znaš i malo o rahmetli Dževadu Begiću Džildi, znao bi da je i on i ostali Manijaci dog vremena išao na tuče sa ostalim grupama.I u to vrijeme je bilo tuča među navijačima, možda čak i više nego danas.A ti pokušavaj da pljuješ MANIJAKE i dalje.Pogledaj svoju grupu, i klub pa onda pričaj i o drugima.
Videoton sa potpuno Celikovim obiljezjem, bilo je i navijaca drugih klubova svi smo zajedno navijali. Nije bilo ovoliko tuca kao danas, nije bilo uopste policijski pratnji prije rata. Veze u zivotu nemas. Najbolje bi ti bilo da sutis, jer stvarno pojma nemas.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Niko da ukaže na grešku, označio si da ce Sloga proci Sutjesku , a u narednom kolu stavljas sutjeska-Željogavran je napisao/la:Zvijezda - Velež
Sarajevo - Zrinjski
Orašje - Široki Brijeg
GOŠK - Radnik
Sutjeska - Sloga Doboj
Čelik - Rijeka Vitez
Slavija - Željezničar
Olimpic - Čapljina
sljedece kolo:
gosk-zrinjski
celik-siroki
sutjeska-zeljo
capljina-zvijezda
polufinale:
celik-zvijezda
zeljo-zrinjski
finale:ZVIJEZDA - ŽELJO
- delpiero20
- Kontakt:
E nek su namjestili svaku do jedne...banda kladionicarska i mater bi prodali za kvotu
Hocemo Celika da im oderemo guzove a sudija nek ga oni dovedu nek bude iz Blatuse nema veze.
Amar Osim bi postenije sudio od Vukasovica...Pozdravi i želje su na KalmanuAlipasino je napisao/la:Hocemo Celika da im oderemo guzove a sudija nek ga oni dovedu nek bude iz Blatuse nema veze.
Celika izvlacimo sredjeno vec.Neslusam Kalman to je papanska stanica mi slusamo radio stari grad.Inace bujrum dodjite na fuka da se malo zajebajeno ko nekad **** svadju nevodi nicem dobrom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.