KUP BiH za sezonu 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DevilS
Kontakt:

Re: KUP BiH za sezonu 2012/13

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 16:14

Evolution87 je napisao/la:vjerovatno ce da bude na MojaTV ;)
Hvala ja sam na popisanom HS-u, a li necu jos dugo biti sad cu prikljuciti Total tv i mirna bosna.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 okt 2012, 16:18

zamorano je napisao/la:
anonimni je napisao/la:ko kaže da ne može ?
Moze moze u ogromnom broju na hiljade :lol: Jel mozda Vukasovic sudi sutra vama :lol:
Dragan Skakic
NO PYRO NO PARTY

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 02 okt 2012, 16:23

Buu je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
Moze moze u ogromnom broju na hiljade :lol: Jel mozda Vukasovic sudi sutra vama :lol:
Dragan Skakic
E onda nista znaci,u revansu ce morati Vukasovic uletiti :D
::::SAMO ČELIK::::

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 okt 2012, 16:24

Nema veze ko sudi bolan,svi su nasi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 okt 2012, 16:24

zamorano je napisao/la:
Buu je napisao/la:
zamorano je napisao/la:+ko kaže da ne može ?
Moze moze u ogromnom broju na hiljade :lol: Jel mozda Vukasovic sudi sutra vama :lol:+

Dragan Skakic
E onda nista znaci,u revansu ce morati Vukasovic uletiti :D
On ce sudi sutra na Celik - Rijeka V.
NO PYRO NO PARTY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 okt 2012, 16:24

DevilS je napisao/la:
Moze ali da ti npr odes bez obiljezja da gledas ko svi tekmu.
upravo ;)

@ zamorano
evo odgovora kako može, vidi se da baš i nisi na ti sa navijačima... i pozdravi samo stare vođe MANIJAKA... :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 02 okt 2012, 16:29

anonimni je napisao/la:
DevilS je napisao/la:
Moze ali da ti npr odes bez obiljezja da gledas ko svi tekmu.
upravo ;)

@ zamorano
evo odgovora kako može, vidi se da baš i nisi na ti sa navijačima... i pozdravi samo stare vođe MANIJAKA... :D
Dok su stare bile i valjali ste,upamti :D A pozdravljam i pozdravit cu ih uvijek! Srozali ste se skroz kakva ste grupa bili...Al dok su oni vas vodili...A mozes ti otici na tekmu ne brani ti niko,al nema zastave,šala,bakljade,i skoci od radosti ako zeljo da gol ako smijes :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 okt 2012, 16:33

pa dobro, dok je rahmetli Đilda bio, bilo je nešto, i sad valjamo valjda :mrgreen: samo ti pozdravljaj, al' ofalilo je toga u tvojim postovima upućenim nama :D ko kaže da ne bih smio, Lukavica je blizu, ta neće nas biti 20 da te bude strah skočit', čak kontam da je ovo i fol uprave Slavije jer isto dođe obezbjeđivati utakmicu sa 100 i 1000 gledalaca na "normalnim" tribinama, dok je ipak gostujuće navijače teže čuvati (i samim tim skuplje), a svaki fening je njima bitan...

Kapiten Blue Traina

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 02 okt 2012, 16:40

anonimni je napisao/la:pa dobro, dok je rahmetli Đilda bio, bilo je nešto, i sad valjamo valjda :mrgreen: samo ti pozdravljaj, al' ofalilo je toga u tvojim postovima upućenim nama :D ko kaže da ne bih smio, Lukavica je blizu, ta neće nas biti 20 da te bude strah skočit', čak kontam da je ovo i fol uprave Slavije jer isto dođe obezbjeđivati utakmicu sa 100 i 1000 gledalaca na "normalnim" tribinama, dok je ipak gostujuće navijače teže čuvati (i samim tim skuplje), a svaki fening je njima bitan...
Ne smijem ih pozdravljat vise ovako traze ban za mene :D Pa zato manje im pozdrava ide :lol: Al ima mobitel ;) Sad vala ne valjate ni grama :D Da ne nabrajam zasto :D Po kaznama se vidi ;) Dok je rahmetli Dzilda i bio, sve je bilo pod konac...I ev jos jedan ako smijem,pozdravljam samo stare vodje MANIJAKA...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 okt 2012, 16:43

eh nek' si ih pozdravio, taj ban nek' sad meni preusmjere :mrgreen: pa dobro, klubu ne valjamo, sebi ne valjamo, al' šta ćeš :D haj da mi ovo prekinemo, tema je Kup, a ne Manijaci :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 02 okt 2012, 16:47

anonimni je napisao/la:eh nek' si ih pozdravio, taj ban nek' sad meni preusmjere :mrgreen: pa dobro, klubu ne valjamo, sebi ne valjamo, al' šta ćeš :D haj da mi ovo prekinemo, tema je Kup, a ne Manijaci :mrgreen:
Ima i ta mjesta,nije tema Manijaci...Al da je rahmetli Dzilda ziv ne bi ovo ovako vam bilo...Mozda ne bi bio medju vodjama jer bi imao sad mozda 45god..al siguran sam da ne bi ovolike zaradjene kazne imali,makar radi njeg ;) odoh ja na svoju temu :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 okt 2012, 19:19

Pa ti zamorano blage veze sa životom nemaš.Da znaš i malo o rahmetli Dževadu Begiću Džildi, znao bi da je i on i ostali Manijaci dog vremena išao na tuče sa ostalim grupama.I u to vrijeme je bilo tuča među navijačima, možda čak i više nego danas.A ti pokušavaj da pljuješ MANIJAKE i dalje.Pogledaj svoju grupu, i klub pa onda pričaj i o drugima.
DRUG NEBI TI PUNCA

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 02 okt 2012, 20:21

bagrcavi je napisao/la:Pa ti zamorano blage veze sa životom nemaš.Da znaš i malo o rahmetli Dževadu Begiću Džildi, znao bi da je i on i ostali Manijaci dog vremena išao na tuče sa ostalim grupama.I u to vrijeme je bilo tuča među navijačima, možda čak i više nego danas.A ti pokušavaj da pljuješ MANIJAKE i dalje.Pogledaj svoju grupu, i klub pa onda pričaj i o drugima.
Rahmetli Dzilda je LEGENDA za mene i uvijek ce biti...postujem ga,i uvijek cu...Eto ne znam ja nista ti mi kazi...BALOteli :D Ne pljujem ja nikog,jer slovima se ne pljuju ljudi :lol: Mozda slovarim,al ne pljujem :lol: I šta ti mene pratiš vazda :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 02 okt 2012, 20:29

bagrcavi je napisao/la:Pa ti zamorano blage veze sa životom nemaš.Da znaš i malo o rahmetli Dževadu Begiću Džildi, znao bi da je i on i ostali Manijaci dog vremena išao na tuče sa ostalim grupama.I u to vrijeme je bilo tuča među navijačima, možda čak i više nego danas.A ti pokušavaj da pljuješ MANIJAKE i dalje.Pogledaj svoju grupu, i klub pa onda pričaj i o drugima.
Deceko u debeloj si zabludi. Ja sam bio na utakmici Zeljo .
Videoton sa potpuno Celikovim obiljezjem, bilo je i navijaca drugih klubova svi smo zajedno navijali. Nije bilo ovoliko tuca kao danas, nije bilo uopste policijski pratnji prije rata. Veze u zivotu nemas. Najbolje bi ti bilo da sutis, jer stvarno pojma nemas.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 okt 2012, 21:09

Crni gavran je napisao/la:
Deceko u debeloj si zabludi. Ja sam bio na utakmici Zeljo .
Videoton sa potpuno Celikovim obiljezjem, bilo je i navijaca drugih klubova svi smo zajedno navijali. Nije bilo ovoliko tuca kao danas, nije bilo uopste policijski pratnji prije rata. Veze u zivotu nemas. Najbolje bi ti bilo da sutis, jer stvarno pojma nemas.
Jesam li ja rekao nešto o tome o čemu ti pričaš ? Jedini vođa MANIJAKA, rahmetli Dževad Begić Džilda je otišao sa pitarima na gostovanje jednom prilikom, jer su tad bila druga vremena.Tuča sa Grobarima i sa Delijama je uvijek bilo, kao i sa ostalim grupama ex yu.Čak je i u BL bilo problema.
DRUG NEBI TI PUNCA

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 02 okt 2012, 23:02

gavran je napisao/la:Zvijezda - Velež

Sarajevo - Zrinjski
Orašje - Široki Brijeg
GOŠK - Radnik

Sutjeska - Sloga Doboj
Čelik - Rijeka Vitez

Slavija - Željezničar
Olimpic - Čapljina

sljedece kolo:
gosk-zrinjski
celik-siroki
sutjeska-zeljo
capljina-zvijezda

polufinale:

celik-zvijezda

zeljo-zrinjski

finale:ZVIJEZDA - ŽELJO
Niko da ukaže na grešku, označio si da ce Sloga proci Sutjesku , a u narednom kolu stavljas sutjeska-Željo :lol:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 03 okt 2012, 17:41

E nek su namjestili svaku do jedne...banda kladionicarska i mater bi prodali za kvotu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 okt 2012, 18:48

Hocemo Celika da im oderemo guzove a sudija nek ga oni dovedu nek bude iz Blatuse nema veze.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 03 okt 2012, 18:59

Alipasino je napisao/la:Hocemo Celika da im oderemo guzove a sudija nek ga oni dovedu nek bude iz Blatuse nema veze.
Amar Osim bi postenije sudio od Vukasovica...Pozdravi i želje su na Kalmanu :lol:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 okt 2012, 19:25

Celika izvlacimo sredjeno vec.Neslusam Kalman to je papanska stanica mi slusamo radio stari grad.Inace bujrum dodjite na fuka da se malo zajebajeno ko nekad **** svadju nevodi nicem dobrom.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.