Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la zizu1991 » 25 dec 2012, 15:18

S obzirom na izbor koji mi imamo u defanzivi, drago mi je da je ovaj momak na našoj strani.
Kuditi ga neću, nije to zaslužio, svojom igrom protiv Alžira je pokazao da se ozbiljno može računati na njega, kako već rekoh iz razloga kakve mi opcije imamo pored Spahića.
Nadam se da će se i Pandža uskoro oporaviti ( znam da neće do Grčke nema, šanse a i za dalje je jako neizvjesno ), ako ništa radi širine u defanzivi koju s ovom generacijom otkako je Papac otišao nikako i nemamo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 dec 2012, 17:48

bagrcavi je napisao/la:Ja tog momka pamtim po onom golu koji je dao protiv Turske u zadnjim minutama utakmice, i to je to.Ne sjećam se da igrao više za repku, a vjerovatno i jeste samo vrlo malo.
U prvoj svojoj tekmi za repku napravio je penal u Oslu,nakon kojeg su Norvezani smanjili na 1:2.Igrao je na poziciji desnog krila,sto je bilo cudno.Zatim je u 94.minuti srusio Turke nakon kornera koji je izveo Hrgovic.To je to od Adnana.U Muscronu je cinio napadacki tandem zajedno sa Dembom Ba!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 dec 2012, 15:13

Jel on u kadru za ovu utakmicu genta ?

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 jan 2013, 23:36

dobar Zuka,Gent dobra ekipa..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jan 2013, 23:39

O kakvoj je utakmici riječ, nisam u toku ? jel to neka prijateljska ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 jan 2013, 02:07

Jel traje belgijsko prvenstvo,jel uklopio se u prvih 11 ??

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 06 jan 2013, 16:03

Pratim ja Zukana vec odavno, mogu reci da je vrlo vrlo dobrih utakmica odradio u Kortrijku, i ja se sad pitam zasto je potpisao za tog Genta? Ekipa se boravi na 12 poziciju i sad je pitanje jel ce ostati u Ligu. Los, stvarno los potez barem da otisao u Brugge, ili Standardu to bih bili sad idealni klubovi za Ervina.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 jan 2013, 16:09

Emir_BIH je napisao/la:Pratim ja Zukana vec odavno, mogu reci da je vrlo vrlo dobrih utakmica odradio u Kortrijku, i ja se sad pitam zasto je potpisao za tog Genta? Ekipa se boravi na 12 poziciju i sad je pitanje jel ce ostati u Ligu. Los, stvarno los potez barem da otisao u Brugge, ili Standardu to bih bili sad idealni klubovi za Ervina.
"Za tog Genta?"...
Gent je inače tradicionalno veoma dobra ekipa u Belgiji , uvijek bude jedna od top 5 na kraju sezone... Dok je Kortrijk relativno mala i nepoznata ekipa , kojoj malo fali da kiksa na nekim utakmicama. Istina , Gent ušao loše u sezonu , ali nema dileme da će se više truditi i bolje igrati u nastavku..

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 06 jan 2013, 16:17

viKK je napisao/la:
Emir_BIH je napisao/la:Pratim ja Zukana vec odavno, mogu reci da je vrlo vrlo dobrih utakmica odradio u Kortrijku, i ja se sad pitam zasto je potpisao za tog Genta? Ekipa se boravi na 12 poziciju i sad je pitanje jel ce ostati u Ligu. Los, stvarno los potez barem da otisao u Brugge, ili Standardu to bih bili sad idealni klubovi za Ervina.
"Za tog Genta?"...
Gent je inače tradicionalno veoma dobra ekipa u Belgiji , uvijek bude jedna od top 5 na kraju sezone... Dok je Kortrijk relativno mala i nepoznata ekipa , kojoj malo fali da kiksa na nekim utakmicama. Istina , Gent ušao loše u sezonu , ali nema dileme da će se više truditi i bolje igrati u nastavku..
Istina, Gent je tradicionalni klub u Belgiju u to moram da se predam. Znam da su usli u taj kriz lose igre, ali sad je pitanje jel moze da nastavi sa boljim igrama? Ja nevjerujem u to.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jan 2013, 13:40

Koliki je bio transfer Zukanovica ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 15 jan 2013, 14:51

Belgija ima svakako specifičan oblik takmičenja, tako da svi koji završe iznad 15. mjesta igraju play-off za Ligu Evrope.
@ceze, nije objavljeno.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 15 jan 2013, 15:00

Gent pravi novi stadion,postaju jak klub,mnogo novca su nasli(za belgijske uslove) iduce godine racunaju da budu u rangu Anderlechta,Cl.Brugge,Genka i Standarda.Da li ce uspjeti ovaj njihov projekt..vidjecemo.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 15 jan 2013, 15:34

TMmanija2012 je napisao/la:
Gent pravi novi stadion,postaju jak klub,mnogo novca su nasli(za belgijske uslove) iduce godine racunaju da budu u rangu Anderlechta,Cl.Brugge,Genka i Standarda.Da li ce uspjeti ovaj njihov projekt..vidjecemo.
ako cemo radit usproedbu u jacem klubu je husejnovic nego zukanovic.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 jan 2013, 17:37

ciza je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:
ako cemo radit usproedbu u jacem klubu je husejnovic nego zukanovic.
Garantujem svojom rukom da se GENT nikad ne bi osramtio ko dinamo u LP znaci nikad kod kuce bi sigurno mogli izvuc 2 remija makar ako nista a sa dinamom moskvom i 3 boda nemoj bit glup matere ti

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 15 jan 2013, 17:43

Gent pravi novi stadion,postaju jak klub,mnogo novca su nasli(za belgijske uslove) iduce godine racunaju da budu u rangu Anderlechta,Cl.Brugge,Genka i Standarda.Da li ce uspjeti ovaj njihov projekt..vidjecemo.[/quote]
ako cemo radit usproedbu u jacem klubu je husejnovic nego zukanovic.[/quote]
Garantujem svojom rukom da se GENT nikad ne bi osramtio ko dinamo u LP znaci nikad kod kuce bi sigurno mogli izvuc 2 remija makar ako nista a sa dinamom moskvom i 3 boda nemoj bit glup matere ti[/quote]

kakva dinamo moskva , dva remija tri boda? :roll:
zadnji nastup u ligi prvaka im je u pretkolu kad ih je roma opalila 10-2 u dvije utakmice,domet im je 3 pretkolo,toliko o brukanju

nemoj ti bit glup ja ti kazem da bi dinamo prosao genta da se sastanu u evropi,nece se sastat jer gent nece niakd igrat ligu prvaka,jeb*** vas gent tamo vrijedi anderleht i donekle brugge ,a dinamo je nadigrao brugge u evropa ligi prije koju godinu,hajduk je opalio anderlehta ,a partizan ih izbacio u play off lige prvaka,a gent ne moze prismirdit ovim ekipama

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 jan 2013, 18:36

Glup si rekao bi mogo bi izvuc makar 2 remija kod kuce a sa dinamo moskvi bi mogo uzet i 3 boda. Ma jasta dinamo je velesila jedva izbacise one bugare u 98 oj minuti. Bez ikakvog hejta prema dinamu mislim da bi oni uzlei ligu svugdje u svim ligama ex yu ali nisu ni blizu kvalitete Belgijskih klubova nema boga.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 15 jan 2013, 18:55

grgr je napisao/la:Glup si rekao bi mogo bi izvuc makar 2 remija kod kuce a sa dinamo moskvi bi mogo uzet i 3 boda. Ma jasta dinamo je velesila jedva izbacise one bugare u 98 oj minuti. Bez ikakvog hejta prema dinamu mislim da bi oni uzlei ligu svugdje u svim ligama ex yu ali nisu ni blizu kvalitete Belgijskih klubova nema boga.
dinamo moskva u ligi prvaka ? :D a ja glup ,ja sam ti rekao da kvalitet imaju anderleht,brugge ali taj gent ligu prvaka moze sanjati, domet su im pretkola! dinamo kako god ,prolazi ta pretkola,igra u evropi zadnjih 6,7godina grupne faze,i za gent su i tata i mama u evropi kako o rankingu,tako i po cjeni igraca

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 jan 2013, 20:57

ciza je napisao/la:
grgr je napisao/la:Glup si rekao bi mogo bi izvuc makar 2 remija kod kuce a sa dinamo moskvi bi mogo uzet i 3 boda. Ma jasta dinamo je velesila jedva izbacise one bugare u 98 oj minuti. Bez ikakvog hejta prema dinamu mislim da bi oni uzlei ligu svugdje u svim ligama ex yu ali nisu ni blizu kvalitete Belgijskih klubova nema boga.
dinamo moskva u ligi prvaka ? :D a ja glup ,ja sam ti rekao da kvalitet imaju anderleht,brugge ali taj gent ligu prvaka moze sanjati, domet su im pretkola! dinamo kako god ,prolazi ta pretkola,igra u evropi zadnjih 6,7godina grupne faze,i za gent su i tata i mama u evropi kako o rankingu,tako i po cjeni igraca
Ma kiev XD naravno da dolazi do europe kad im je liga fenomenalna u belgiji ne bi bili ni medju prvih 4-5... ( genk , st liege pored ona 2 koja si nabrojao) a ako se dobro sjecam dinamo je igrao u grupi sa buggeom prije 3 godine u kupu uefa pa su opet ispali i mislim da je bilo 0 0 u zagrebu nisam siguran al se sjecam da je bila ubi boze dosadna utakmica i da je imao samo par prilika onaj DALMAT celav crnac ...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 11:23

grgr je napisao/la:
ciza je napisao/la:
Ma kiev XD naravno da dolazi do europe kad im je liga fenomenalna u belgiji ne bi bili ni medju prvih 4-5... ( genk , st liege pored ona 2 koja si nabrojao) a ako se dobro sjecam dinamo je igrao u grupi sa buggeom prije 3 godine u kupu uefa pa su opet ispali i mislim da je bilo 0 0 u zagrebu nisam siguran al se sjecam da je bila ubi boze dosadna utakmica i da je imao samo par prilika onaj DALMAT celav crnac ...
doc do grupne faze lige prvaka moras proc 3 pretkola,znaci dinamo prodje sva tri gent ispadne u 2 ili u 3. ali opet je gent vrh i ako dolazi iz jace lige to im nesto ne pomaze

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jan 2013, 14:12

Ne da mi se raspravljat , samo ne kontam kako mozes i zamislit da ce vise napredovat u dinamo nego u belgiji znaci bolje je igrat sa zagrebom rijekom itd nego sa genkom liegeom itd ? Meni je bitnije da on igra kvalitetne utakmice , ako su tebi kvalitetne utakmice one dinamove iz LP onda nezz sta da ti kazem. Jedino sto mozda kad bi palio u zario u dinamo prije bi se dokopo bundeslige radi mamica a ovako cisto gledajuci da bi bio bolji igrac u dinamo nego u gentu cisto sumnjam.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.