Ludi snovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: Ludi snovi
Ja sam bio destruktivac, a dao sam jedan kad su me pustili da sutam bilo 7:0 ne mogu se sjetit skim smo igrali 

ja sam u osnovnoj igro puno skolskih turnira i cesto igrali na penale i nikad nisam dao gol iz penala
pare nisu problem para NEMA
ja sanjao da me stari ganja s nozem i hoce da me izbode , ali ja sve izbjegavam nekako. Ne znam kako je zavrsilotruts je napisao/la:mene tako stari u snu ganjo s markerom za paintball, a par dana prije tog sam imao gadnu ozlijedu na paintballu, valjda je povezanoteletovic12 je napisao/la:prije par mjeseci sam sanjao kako me stari ganja sa sacmaricom... ne znam zasto i koji mu je ku*ac bio... uglavnom sam morao da bjezim, i na kraju sakrijem se iza stakla![]()
pomislio sam da me nece viditi iza stakla i da cu bit zasticen od metaka... no, pogrijesio sam. upucao me i ja sam se onda probudio

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj kod svakog stari lud
Ja svog nisam ni upoznao, al i u mene bi garant bilo nesto slicno tome da jesam

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
meni danas stari nije dao da sjednem naprijed, morao nazad sjediti u autu 

- Amoxicillin
- Kontakt:
umro ili ?vedofeelgood je napisao/la:Joj kod svakog stari lud![]()

moj nije umro..al me ne zeli, ko ga *ebe

al zato ja stalno sanjam da taslačim komšinicu :O
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Kakva ti je kona, jel milf ili je mlađa, bolje ako je milfAmoxicillin je napisao/la:umro ili ?vedofeelgood je napisao/la:Joj kod svakog stari lud![]()
Ja svog nisam ni upoznao, al i u mene bi garant bilo nesto slicno tome da jesam(izvini ako je neugodno)

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Amoxicillin
- Kontakt:
pa etoElegant je napisao/la:Kakva ti je kona, jel milf ili je mlađa, bolje ako je milfAmoxicillin je napisao/la:umro ili ?vedofeelgood je napisao/la:Joj kod svakog stari lud![]()
Ja svog nisam ni upoznao, al i u mene bi garant bilo nesto slicno tome da jesam(izvini ako je neugodno)
al zato ja stalno sanjam da taslačim komšinicu :O...

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Poginuo u ratu, 2 mjeseca prije mog rodjenjaAmoxicillin je napisao/la:umro ili ?vedofeelgood je napisao/la:Joj kod svakog stari lud![]()

Komsinica je bitna, to je to

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Amoxicillin
- Kontakt:
uh druze izvini :// nisam htio uvrijedit ako je ispalo takovedofeelgood je napisao/la:
Poginuo u ratu, 2 mjeseca prije mog rodjenjaMa nije nista neugodno, sto ce mi biti, sve normala
![]()
Komsinica je bitna, to je toJoj ja imam jednu dobru komsinicu, u dvadesetim je, znas kakva je ono
a komsinice su najbolje

- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma jok bolan, pa reko sam ti da je sve rega, joj tebeAmoxicillin je napisao/la:uh druze izvini :// nisam htio uvrijedit ako je ispalo takovedofeelgood je napisao/la:
Poginuo u ratu, 2 mjeseca prije mog rodjenjaMa nije nista neugodno, sto ce mi biti, sve normala
![]()
Komsinica je bitna, to je toJoj ja imam jednu dobru komsinicu, u dvadesetim je, znas kakva je ono
a komsinice su najbolje

joj gdje nisu, sta bi dao da sanjam ovu moju vamo ceveras uhhhhh

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Joj da je meni jedna komsinica, da bude scena kao iz brazzersa ..... joj to su ludi snovi.
Ali ne moze, nema.
Ali ne moze, nema.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj meraka kad tamo imaš accountElegant je napisao/la:Joj da je meni jedna komsinica, da bude scena kao iz brazzersa ..... joj to su ludi snovi.
Ali ne moze, nema.

Arsene Wenger
Arsene Wenger
imoo sam ih ja na hiljadee ..
evo jedan od nedavno .
spavam ti ja u kuci kad dosao dzeke kod mene , sve normala ja se probudim pricam s njim on igrao playa .
i ja mu krenem praviti ručak onoo neke fole salate , čevape i stavim mu ja kaze on necu ne mogu . de bolan reko za 2 sata ti tekma najedi se vako , nako i stara me probudi mozda bi i utakmicu pogledao sjetio se koja i na kladionici dobio .
prije sam sanjao da stalno padam , padam narod kaze rastes i evo bogami kako imam 17 vise ne sanjam da padam
evo jedan od nedavno .
spavam ti ja u kuci kad dosao dzeke kod mene , sve normala ja se probudim pricam s njim on igrao playa .
i ja mu krenem praviti ručak onoo neke fole salate , čevape i stavim mu ja kaze on necu ne mogu . de bolan reko za 2 sata ti tekma najedi se vako , nako i stara me probudi mozda bi i utakmicu pogledao sjetio se koja i na kladionici dobio .
prije sam sanjao da stalno padam , padam narod kaze rastes i evo bogami kako imam 17 vise ne sanjam da padam

Ja neku noć sanjao kao idem ja na neki turnir sa svojom rajom u fudbalu, kad kao dolazi meni u kuću mirza teletović da igra samnom u ekipi fudbal.
ja ga ispitujem nešto o džeki, kako mu je u netsima i to
i btw ima li koji lucidni sanjač među nama ?

i btw ima li koji lucidni sanjač među nama ?
naprijed rejal
of kurs, ima nas više, samo si trebao malo unazad pročitati, a što pitaš, da nisi i ti jedan?Sveti je napisao/la:i btw ima li koji lucidni sanjač među nama ?

a nije mi se dalo da čitam sve stranice, ljenguz
jesam, ali sam samo par puta uspio da sanjam lucidan san. Jednom mi se desilo sasvim slučajno. Zaspao sam vrlo rano, oko 9 mislim, i probudio se u 6, onda sam na jedvite jade pokušao da opet zaspim, i onda kad sam zaspao odjedno se sjećam svega, i imao sam potpunu kontrolu nad sobom, šta radim i to
a drugi put, sam čitav dan gledao na sat jer sam očekivao jednog vrlo važnog gosta, pa to veče se sjećam da sam u snu pogledao u sat i to mi je bio klik što bi rekli, okidač svijest, odjednom sam potpuno bio svjestan da sanjam.
gledao sam mnogo po netu o tome, ali izgleda da je vrlo teško svjesno htjeti lucidno sanjati pa da se to ostvari, većinom je to koincidencija.

jesam, ali sam samo par puta uspio da sanjam lucidan san. Jednom mi se desilo sasvim slučajno. Zaspao sam vrlo rano, oko 9 mislim, i probudio se u 6, onda sam na jedvite jade pokušao da opet zaspim, i onda kad sam zaspao odjedno se sjećam svega, i imao sam potpunu kontrolu nad sobom, šta radim i to

a drugi put, sam čitav dan gledao na sat jer sam očekivao jednog vrlo važnog gosta, pa to veče se sjećam da sam u snu pogledao u sat i to mi je bio klik što bi rekli, okidač svijest, odjednom sam potpuno bio svjestan da sanjam.
gledao sam mnogo po netu o tome, ali izgleda da je vrlo teško svjesno htjeti lucidno sanjati pa da se to ostvari, većinom je to koincidencija.
naprijed rejal
jel se vama kad desilo kad sam imo 8 god lego sam da spavam negdje posle podne i u tolikom bunilu kad sam se probudio mislio sam da je jutro i da kasnim u skolu pa sam uzeo torbu da krenem u skolu kad me mati zaustavi gdje ces sine tek je sedam sati ali predvece ono bi pred mrak meni se ucinilo jutro
pare nisu problem para NEMA
Ma kod mene svake sedmice par lucidnih snova, jednostavno sam počeo razlučivati snove od stvarnosti tako da uvijek skontam da sanjam, i baš je cool
Nego, probaj nekad "Out of body experience", neće ti naškodit