ne mozemo staviti debitanta na stopersku poziciju u najvaznijoj utakmici kvalifikacija. to bi bila pocetnicka trenerska greska.bavarian_bk je napisao/la:-->
Ovo je po meni neka optimalna formacija za Grke , s tim da Sejo bude spreman i da Bičakčić sredi papire do 22.3.
Pošto su i Lula i Mujdža ofanzivni bekovi , tu bi bili Ogi i Sejo da ih zatvaraju kada ode jedan odnosno drugi . Znači ako ode Lulić , Sejo prelazi na poziciju lijevog beka , Ogi ostaje na def. veznom i opet imamo 4 u odbrani i 1 ispred njih . Ista situacija i sa Mujdžom , on ode , Ogi ga zatvara , Sejo ostaje na def. veznom .
Pjanić bi tu bio slobodan igrač , centralni , koji bi se kretao po terenu po svojoj volji .
Što se tiče Stevanovića i Ibiševića koji bi bili neki polušpicevi , oni bi se uvlačili više u sredinu u zavisnosti koji bek dolazi naprijed . Lula ide , Vedo se uvlači na špica , Mujdža ide , Steva se uvlači na špica . Kada Mujdža ide , onda Ibišević ide na vrh šesnaesterca na povratnu loptu , a isto tako Steva kad Lulić ide naprijed .
Sa ovom formacijom , uvijek bi imali u odbrani 5 igrača i u napadu 5 igrača , što je sasvim dovoljno![]()
Hajoooj jesam majstor , **** Kloppa , Mourinha i SAF-a![]()
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sasa Kajkut pitarima tabut!
-
- Kontakt:
Ja tvrdim da bi Bičakčić odigrao kako zna i da bi bio među najboljim igračima utakmice . Ali eto , to su samo moje želje koje se 99,9 % neće ispuniti 

i ja tako mislim druze ako je sredio papire il ce da sredi do Grcke treba mu definitivno dati sansu...neznam eto pogledajte momka ponekad,imaju stremovi uvjek na wiziwig.tv ja mogu da tvrdim da je puno bolji od Zukanovica i ako bi mu bila to prva tekma u repki vjerujem da bi se snasao...
Bicakcic je vrlo dobro ocjenjen po kickeru, 14. najbolji igrac u ligi. Gledao sam ga samo jednom (bio je dobar), ali mnogi ga hvale i sljedece sezone ce vjerovatno igrat prvu ligu. Ipak mislim da Grcka dolazi previse rano, i za papire i za povjerenje Susica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zadnjih 7 utakmica samo 2 primljena gola, kako je to lijepo vidjeti, a i ta dva gola smo mogli izbjeci...u strasno dobroj smo formi i ono sto me raduje je to da sada jako tesko primamo golove
abda nastavčjamo niz protiv grka bez primljenog gola
Lijepo je sto u zadnje 4 utakmice nismo gola primili. To se nama rijetko desava.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Zadnji 10, 23:7. Not bad at all ...
A ko je Bicakcic 

Jedan mali, mlad, prilicno dobar i konstantno igra sto je kod nas rijetkost. Al malo pretjeravaju s njim u prvih 11 protv Grka. Njemacka 2. liga ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 11 feb 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
MElloo je napisao/la:A ko je Bicakcic
stoper, igra u Braunschweigu, njemacka 2 liga i prvi su na tabele, skoro pa sigurni putnici u bundesligu, a prema tvrdnjama njemackih medija Bicakcic je jedan od najboljih igraca te ekipe....a nama svakako skripi na toj poziciji
- Principatus
- Kontakt:
Problematika kod Bicakcica je sigurno, da jos nije uvjezban sa nasom odbranom i da bi tako reci morao skakati u hladnu vodu, protiv Slovenije je bas to bio slucaj sa defenzivom. Sigurno je on taj koji bi mogao zauzeti mjesto pored Spahe, defenziva Braunschweiga je veoma dobra, a on je taj stub odbrane i komentatori ga jako hvale na utakmicama. Kad tad ce preci u jaci klub. Uz njega jos Kolasinca kao lijevog beka, time Salihovica osloboditi za vezni red, i onda bi bili na dobrom putu, da sagradimo jednu veoma jaku ekipu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo da nam ovi trenuti igraci budu prije svega zdravi, pa onda spremni. Mozemo sastaviti tim da se suprotstavi Grcima. Moramo ih napasti, nema sta da se branimo - samo pobjeda 1:0 (sad bi potpisao).
Sta mislte hoce li Salihovic biti spreman, ako ne ko da ga mjenja.
Sta mislte hoce li Salihovic biti spreman, ako ne ko da ga mjenja.
Ajmo SportSport malo se angažovati, nazvati savez ili momke direktno... pa da vidimo gdje su sa papirologijom i promjenom sportskog državljanstva. Ovako se nečemu nadamo, a ne znamo ni na čemu smo.
Kolašinac - Spahić - Bičakčić - Mujdža
Šta reći više?
Šta reći više?

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Pa eto moglo bi se reci zasto Mujdza igra lijevog a Kolasinac desnog beka za pocetakkokakolas je napisao/la:Ajmo SportSport malo se angažovati, nazvati savez ili momke direktno... pa da vidimo gdje su sa papirologijom i promjenom sportskog državljanstva. Ovako se nečemu nadamo, a ne znamo ni na čemu smo.
Šta reći više?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zavisi sa koje strane gledašsajo10 je napisao/la:Pa eto moglo bi se reci zasto Mujdza igra lijevog a Kolasinac desnog beka za pocetakkokakolas je napisao/la:Ajmo SportSport malo se angažovati, nazvati savez ili momke direktno... pa da vidimo gdje su sa papirologijom i promjenom sportskog državljanstva. Ovako se nečemu nadamo, a ne znamo ni na čemu smo.
Šta reći više?

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- Goalgetter
- Kontakt:
Bit ce ovo paklena utakmica.Rekao bih 90.minuta pakla,ali u kojem cemo aBd mi biti pobjednici
Nemam nesto povjerenja u defanzivu,pa bih volio da na mjestu zadnjeg veznog igra Rahimic umjesto Zahirovica,ako je to ikako moguce 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Jedan od najboljih golmana PLa. Defenziva 3/4 iz Bundeslige, 1/4 Spanska liga. Ispred vezni red, Salihovic, Stevanovic, Lulic, Pjanic/Miske, Dzeko, Ibisevic. Sta ces vise, kako bi derali.kokakolas je napisao/la: Kolašinac - Spahić - Bičakčić - Mujdža
Šta reći više?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- samoposteno
- Kontakt:
rahimicu svaka cast za sve sto je dao za reprezentaciju ali ipak igramo protiv grka a ne humanitarnu protiv doma penzioneraAdi_Zepce je napisao/la:Bit ce ovo paklena utakmica.Rekao bih 90.minuta pakla,ali u kojem cemo aBd mi biti pobjedniciNemam nesto povjerenja u defanzivu,pa bih volio da na mjestu zadnjeg veznog igra Rahimic umjesto Zahirovica,ako je to ikako moguce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.