Zašto ne?Donnie Darko je napisao/la:Nikad neću shvatit na koji fazon prvi pik drafta može osvojiti MIP u svojoj sophmore sezoni.
NBA Awards sezona 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: NBA Awards 2014
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
-
- Kontakt:
Zato sto se ocekuje od igraca da u svojoj drugoj sezoni napravi napredak, a pogotovo ako je 1. pick.MetanorisBack je napisao/la:Zašto ne?Donnie Darko je napisao/la:Nikad neću shvatit na koji fazon prvi pik drafta može osvojiti MIP u svojoj sophmore sezoni.
Inace, sto se tice nagrada slazem se sa Lenom. Pravo me sunce ugrijalo kad sam vidio kako je realno i objektivno napisao post.

Jedino bih COY dao Popovich-u, ne zato sto Casey nije zasluzio nego zato sto je Popovich zasluzio vise.
Takodjer, MIP bih radije dao Griffinu jer se nenormalno popravio, ali i ako Dragic uzme daleko od toga da je nezasluzeno.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Amar Dzeko je napisao/la:Zato sto se ocekuje od igraca da u svojoj drugoj sezoni napravi napredak, a pogotovo ako je 1. pick.MetanorisBack je napisao/la:Zašto ne?Donnie Darko je napisao/la:Nikad neću shvatit na koji fazon prvi pik drafta može osvojiti MIP u svojoj sophmore sezoni.
Inace, sto se tice nagrada slazem se sa Lenom. Pravo me sunce ugrijalo kad sam vidio kako je realno i objektivno napisao post.![]()
Jedino bih COY dao Popovich-u, ne zato sto Casey nije zasluzio nego zato sto je Popovich zasluzio vise.
Takodjer, MIP bih radije dao Griffinu jer se nenormalno popravio, ali i ako Dragic uzme daleko od toga da je nezasluzeno.
pa ako je u prvoj sezoni bio nešto kao bennett a u drugoj na npr. prosjecima 17-9 onda je vjerovatno zaslužio tu nagradu
-
- Kontakt:
Pa hajd ti sam reci je l' Davis bio nesto kao Bennett ?
Ronaldo - Isco - Bale
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uostalom kad se to desilo da prvi pik drafta u prvoj sezoni ima jedva 4p i 3s, i onda u drugoj sezoni 17p i 9s ili nesto slicno 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dragic, mozda Thomas
Mada je najvise u ligi napredovao kao igrac Durant
Mada je najvise u ligi napredovao kao igrac Durant

MIP Kawhi. 

-
- Kontakt:
No.Belmin6 je napisao/la:MIP Kawhi.
Pa on je bio sila, i ostao sila.
Ronaldo - Isco - Bale
Sad je sileTINA. 

Ti izgleda prespavao prošlosezonski playoff 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
gdje je adriano, hocemo li sad na kraju sezone reci da je bennett jedan od najvecih flopova od prvog picka u historiji kosarke ili cemo i dalje zmiriti na to da je uzasan?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kao prvo, nije tema najgori prvi pickovi u historiji NBA lige, nego NBA Awards 2014, a kao drugo, ako i sljedece sezone bude isti, onda cu prvi reci da je najgori prvi pick u historiji NBA lige. Kao sto ne mozes reci nakon jedne sezone da ce neko biti najbolji, tako ne mozes reci ni da ce neko biti najgori, osim ako imas tolike moci graha, kasika i ostalih cudesa. Zajebase te kasike oko Griffina, kako je prosjecan igrac, kako nece napredovati itd. Ostavi malo prostora u sljedecim procjenama i ogledanjimaLenBias je napisao/la:gdje je adriano, hocemo li sad na kraju sezone reci da je bennett jedan od najvecih flopova od prvog picka u historiji kosarke ili cemo i dalje zmiriti na to da je uzasan?

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ti o svemu pises osim o onom sto te se pita haha znaci ne mozemo reci za prvog picka drafta da je po vidjenom jedan od najvecih flopova lige sudeci prema kompletnoj prvoj sezoni? ok, nema problema 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije on kriv, kriva je ekipa koja ga je draftovala i ljudi koji su to procjenili..Mada i da su uzeli Portera tu opet bi se zafrkali.
- adriano_leite
- Kontakt:
Veoma je tesko reci da je neko flop nakon jedne sezone. Jedna stvar je reci da ima najgore rookie brojke od svih prvih pickova, a sasvim druga stvar je reci da CE BITI najveci flop zbog mizerne rookie sezone. Brojke od 4p i 3s je sramotno za prvog picka, ali ipak se ne moze reci da ce biti najgori kada mu se karijera zavrsi, jer je tek poceo svoju NBA karijeru.LenBias je napisao/la:ti o svemu pises osim o onom sto te se pita haha znaci ne mozemo reci za prvog picka drafta da je po vidjenom jedan od najvecih flopova lige sudeci prema kompletnoj prvoj sezoni? ok, nema problema
Medjutim, poznato je da si ti vidovita Dzemila, tako da ako ti kazes da ce biti najgori prvi pick u hostoriji, onda ok, mora biti kako ti kazes. ipak si ti vidovita Dzemila.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
COY - ima stvarno kao nikad kandidata
- Gregg Popovich - opet sa tolikim kruzenjem lopte i rotacijama igraca i minutazom izvukao maximum maximuma jedan od naj boljih trenera u NBA history
- Tom Thibodeau - svaka cast, sa tolikim povredama i onda bez Denga napraviti cudo , ostavlja te bez rijeci
- Jeff Hornacek - rooky trener , DD sa naseg foruma kao zagrizeni navijac Phoenixa ni sanjati nije mogao o ovakvoj sezoni , pa on je od Greena napravio igraca
- Rick Carlisle - jos jednom potvrdio klasu , sa stvarno limitiranim rosterom , pa Carter i Marion su mu vazni igraci i sto je jos najbolje daju veliki doprinos bez oscilacija , to jos samo moze Pop izvuci iz igraca
ovaj Casey ipak ne moze u istu recenicu sa ovim velicinama , bez obzira na izvanredan rezultat Toronta u nikad slabijoj konfenerciji
MVP - Durant ovdje smo svi jednoglasni , stvarno vrhunska sezona
ROY - preslaba konkurencija, kada su braca Plumlee u glavnoj konkurenciji , sta reci
, ali ako ce od nekoga biti nesta iz ove klase to je MCW pa njemu ide samo iz tog razloga glas
MIP i 6M Moraju biti iz Phoenixa kako god jer Green , braca Morris Dragić se trebaju nagraditi
1 petorka:
1. Curry
2. Harden
3. Durant
4. James
5. Noah
2 petorka:
1.C.Paul
2. P.George
3. Carmelo
4. Aldridge
5. Duncan
3 petorka:
1. Lowry
2. Dragic
3. Love
4. Griffin
5. Jefferson
DOY se ne mogu odluciti evo 5 imena nije petorka ali oni se izdvajaju :
- R.Hibbert
- J.Noah
- P.George
- J.Butler
- K.Leonard

- Gregg Popovich - opet sa tolikim kruzenjem lopte i rotacijama igraca i minutazom izvukao maximum maximuma jedan od naj boljih trenera u NBA history

- Tom Thibodeau - svaka cast, sa tolikim povredama i onda bez Denga napraviti cudo , ostavlja te bez rijeci
- Jeff Hornacek - rooky trener , DD sa naseg foruma kao zagrizeni navijac Phoenixa ni sanjati nije mogao o ovakvoj sezoni , pa on je od Greena napravio igraca
- Rick Carlisle - jos jednom potvrdio klasu , sa stvarno limitiranim rosterom , pa Carter i Marion su mu vazni igraci i sto je jos najbolje daju veliki doprinos bez oscilacija , to jos samo moze Pop izvuci iz igraca
ovaj Casey ipak ne moze u istu recenicu sa ovim velicinama , bez obzira na izvanredan rezultat Toronta u nikad slabijoj konfenerciji
ROY - preslaba konkurencija, kada su braca Plumlee u glavnoj konkurenciji , sta reci

MIP i 6M Moraju biti iz Phoenixa kako god jer Green , braca Morris Dragić se trebaju nagraditi

1 petorka:
1. Curry
2. Harden
3. Durant
4. James
5. Noah
2 petorka:
1.C.Paul
2. P.George
3. Carmelo
4. Aldridge
5. Duncan
3 petorka:
1. Lowry
2. Dragic
3. Love
4. Griffin
5. Jefferson
- R.Hibbert
- J.Noah
- P.George
- J.Butler
- K.Leonard
LenBias je napisao/la:gdje je adriano, hocemo li sad na kraju sezone reci da je bennett jedan od najvecih flopova od prvog picka u historiji kosarke ili cemo i dalje zmiriti na to da je uzasan?
Pa koga bi ti izabrao? Da, MCW i VO su puno bolji, ali covjece, ovaj draft je bio odron. I nije njegova greska sto ga je retardirana ekipa izabrala (izvinjavam se adriano, ali imate grozan front office). Nikad necu skontati zasto su ga izabrali kao prvi pick. Nije im uopce ni trebao takav igrac.
Ovo ce mozda biti jedini draft koji nikada nece stvoriti All Stara... Jedini kandidati za neki buduci ASG su MCW i VO...
I nemozes u jednoj sezoni reci da je igrac flop. Ipak je fulio cijelu presezonu i bio je povrijedjen... Vidjet cemo sljedece godine, ako je opet grozan, onda ce vjerovatno biti flop. U trecoj cemo sezoni biti sigurni. Momak ima samo 19 godina...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Amar Dzeko je napisao/la:Pa hajd ti sam reci je l' Davis bio nesto kao Bennett ?
zar sam rekao da jeste?
Donnie Darko je napisao/la:Uostalom kad se to desilo da prvi pik drafta u prvoj sezoni ima jedva 4p i 3s, i onda u drugoj sezoni 17p i 9s ili nesto slicno
niko nije ni rekao da se to nekad desilo
george nije bek,a u defanzivnoj petorci imaš samo jednog beka,ako je butler bekKobe Bryant je napisao/la:COY - ima stvarno kao nikad kandidata![]()
- Gregg Popovich - opet sa tolikim kruzenjem lopte i rotacijama igraca i minutazom izvukao maximum maximuma jedan od naj boljih trenera u NBA history![]()
ROY - preslaba konkurencija, kada su braca Plumlee u glavnoj konkurenciji , sta reci, ali ako ce od nekoga biti nesta iz ove klase to je MCW pa njemu ide samo iz tog razloga glas
![]()
MIP i 6M Moraju biti iz Phoenixa kako god jer Green , braca Morris Dragić se trebaju nagraditi![]()
1 petorka:
1. Curry
2. Harden
3. Durant
4. James
5. Noah
2 petorka:
1.C.Paul
2. P.George
3. Carmelo
4. Aldridge
5. Duncan
3 petorka:
1. Lowry
2. Dragic
3. Love
4. Griffin
5. Jefferson
- R.Hibbert
- J.Noah
- P.George
- J.Butler
- K.Leonard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.