Moraju gubit vrijeme na debelog retarda, bogalja, Jona i ostalu dosadu na i iza zida.
A Song Of Ice And Fire - George R.R. Martin
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: A Song Of Ice And Fire - George R.R. Martin
Bojim se samo da u sljedecoj epizodi uopste ne bude Tyriona i Lannistera, a 90% ce biti tako
Moraju gubit vrijeme na debelog retarda, bogalja, Jona i ostalu dosadu na i iza zida.
Primijetio sam isto da ljudi previše vole Tywina, što je nekako i realno jer su ga u seriji fkt odradili vrhunski što je opet mala digresija na relaciji knjiga-serija.
U knjizi jeste on manipulator, vrhunski taktičar i ponosni Lannister ali je meni bio u toku čitanja knjige veoma mrzak (što ne mogu reći za ovog iz serije koji je prejak).
U knjizi jeste on manipulator, vrhunski taktičar i ponosni Lannister ali je meni bio u toku čitanja knjige veoma mrzak (što ne mogu reći za ovog iz serije koji je prejak).
@UnitedWA Euron je moj Greyjoy
Tywin je vrhunsko đubre.Nije ga teško voljet
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
KojuDonnie Darko je napisao/la: Bran retard, sestru mu ****.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:KojuDonnie Darko je napisao/la: Bran retard, sestru mu ****.
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je
Then consider me as your enemyKawhi je napisao/la:@UnitedWA Euron je moj Greyjoy![]()
Obojica su super likovi, kao i njihov odnos. Greyjoy-i su mi bili najpeglativnija familija dok se njih dvojica nisu pojavila i preuzeli malo stvari u svoje ruke
Meni su Theonova poglavlja uvijek bila super iako je on podosadan likUnitedWA je napisao/la:Then consider me as your enemyKawhi je napisao/la:@UnitedWA Euron je moj Greyjoy![]()
Tywin je vrhunsko đubre.Nije ga teško voljet![]()
Obojica su super likovi, kao i njihov odnos. Greyjoy-i su mi bili najpeglativnija familija dok se njih dvojica nisu pojavila i preuzeli malo stvari u svoje ruke
Tullyevi su najpeglativnija familija

Kad ce ta nedelja 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
pa tivin je u knjigama 10 puta gori no u seriji...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
da se i ja ukljucim ovdje
procitao sam sve knjige naravno , najdrazi likovi jon ,stannis , victarion i tyrion dok nije pobjegao ka slobodnim gradovima...ne moram ni pricat koliko sam bio slomljen nakon zadnjeg jonovog poglavlja...sto se soua tice prosla epizoda odlicna i ocekuje se taj nivo do kraja uz spektakl u zadnje dvije 
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- Nail for Real
- Kontakt:
Jos jedan odani vojnik Pravednog Kralja. Join the club and embrace justiceXConTroL7 je napisao/la:da se i ja ukljucim ovdjeprocitao sam sve knjige naravno , najdrazi likovi jon ,stannis , victarion i tyrion dok nije pobjegao ka slobodnim gradovima...ne moram ni pricat koliko sam bio slomljen nakon zadnjeg jonovog poglavlja...sto se soua tice prosla epizoda odlicna i ocekuje se taj nivo do kraja uz spektakl u zadnje dvije
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stannis je sisa.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta je zajednicko Robbu,Balonu i Joffreyu? Stannisov usudDonnie Darko je napisao/la:Stannis je sisa.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Njih je riješila Melisandra boginja, ili je bila ono, slučajnost.
Stannis je sisa.
Stannis je sisa.
neznalice 
Podržavam brata najvećeg čovjeka u historiji Westerosa 
poslije vecerasnje epizode moramo cekati dvije sedmice na veliki duel : / a veceras bi se trebale samo pripremiti stvari za fenomenalnu zavrsnicu i nadam se najjaci ulet jedinog pravednog kralja 
- Donnie Darko
- Kontakt:
XConTroL7 je napisao/la:poslije vecerasnje epizode moramo cekati dvije sedmice na veliki duel : / a veceras bi se trebale samo pripremiti stvari za fenomenalnu zavrsnicu i nadam se najjaci ulet jedinog pravednog kralja

Evo mene, seriju poočeo gledati prije nekog vremena, pogledao sve i čekao da ujutro skinem novu epizodu. Prijatelj kupio knjige i
mi ne da da uzmem odmah cetvrtu i nastavim citati, nego dok on procita -.- peglativno mi je previse citati u pdfu na kompu, btw. molim vas ne spojlajte, spojlajte, al stavite oznaku hahaha
Tyrion najjači lik, ali sam čuo da će pa mi je još draži
Najmrži lik Walder Frey, među jačim su mi i the Hound, Pod (zbog scene s prostitutkama) i naravno HODOR.
HODOR HODOR HODOR HODOR
Tyrion najjači lik, ali sam čuo da će
Najmrži lik Walder Frey, među jačim su mi i the Hound, Pod (zbog scene s prostitutkama) i naravno HODOR.
HODOR HODOR HODOR HODOR
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kraljttbvb i 37 gostiju.