FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Horde Zla na Hasetov turnir idu organizovano
Da,ima ludnicu da napravimo.gdje,sta,kako? je napisao/la:Horde Zla na Hasetov turnir idu organizovano

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
pozdrav za sve pitare.....sirom svjeta......
Svi u Skenderiju!
Zadnja izmjena: Butmiran, dana/u 30 dec 2008, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
2-0 HIROS X2
Zadnja izmjena: Butmiran, dana/u 30 dec 2008, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Butmiranin, ti malo ohladi kad je riječ o postovima sa našeg foruma koje kopiraš ovdje.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DinceManijak
- Kontakt:
Hahahahhahah Timmy
Eh moji dragi bordici
Al tebi jedno veliko hvala sto me tako "pomladi", znas kako mi je lijepo to leglo u srcu
Brada za par godina treba pocet da bijeli a ti me brate vrati u mladica od 17-18

Al tebi jedno veliko hvala sto me tako "pomladi", znas kako mi je lijepo to leglo u srcu

Brada za par godina treba pocet da bijeli a ti me brate vrati u mladica od 17-18

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- DinceManijak
- Kontakt:
Ako tvoj post manje djeluje kao djetinast, skidam ti kapu
No, necu vam zamjeriti jer znamo da nam niste ni do koljena niti ste ikada bili al vi i dalje mislite to i dizite sami sebe u zrak kao "naj mocnij", neka vas neko drugi pohvali, jer nevalja hvalit sam sebe
Medutim, razumim sto mi postovi djeluju djetinasti jer za razliku od vas, ne shvacam internet huliganstvo kao nesta ozbiljno nego vecinom sala
Ajd fakat odoh, necu vaM ometat na ovoj temi vise.. Ne zamjerite sta komsije

Ajd fakat odoh, necu vaM ometat na ovoj temi vise.. Ne zamjerite sta komsije

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
JUVE - SARAJEVO HOĆEL BIT ŠTA OD TOGA I KADA???
NIJE VALJDA DATUM KAD REPKA IGRA????JEL ZNA TKO ŠTA??
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ma pusti suplju,kakav Juve.loptica je napisao/la:JUVE - SARAJEVO HOĆEL BIT ŠTA OD TOGA I KADA???

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
ma dzaba vama sve horde da vas ima 399 miliona kad ste slabiji od nas....znam da istina boli al tako je...
gerard slazemo se u tome sto navijamo za liverpool al ne napadaj mi manijaka jer zeljo je moj klubGerrard je napisao/la:Onda ako sam pogrijesio jos jedna velika sramota za tebe , ako ti je brada pocela da bijeli , onda si nikakav covjek , jer u tim godinama patis od raznoraznih kompleksa , a jedan od njih je FK Sarajevo i sve mocnije Horde Zla ...DinceManijak je napisao/la:Hahahahhahah TimmyEh moji dragi bordici
![]()
Al tebi jedno veliko hvala sto me tako "pomladi", znas kako mi je lijepo to leglo u srcu![]()
Ponasas se kao dijete od 12 godina , i cisto sumnjam da sam te ja podmladio , jer postovi isto tako izgledaju djetinjasti tako da je vrijeme da brises sa ove teme![]()
Joj jes mi zao sto Sejo ne fasova , ali dovoljno je sto ga onaj momak napade , kako se samo prepao haha
Na ovakve poruke se uopšte ne treba odgovarati... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Moj tata je jaci od tvog tate 

Navijamo za liverpool ali Zeljo je moj klub .
Legendarno zar ne
Navijati se moze samo za jedan klub,drugo je imati simpatije prema nekom drugom klubu.
Sve neki dvozumi ili kako ja imam obicaj reci
JEDNO GUZACI-SJEDACI NA DVIJE STOLACI
Legendarno zar ne

Navijati se moze samo za jedan klub,drugo je imati simpatije prema nekom drugom klubu.
Sve neki dvozumi ili kako ja imam obicaj reci
JEDNO GUZACI-SJEDACI NA DVIJE STOLACI

Sukic
pa tvoj komentar ne moze bez humora...makar crnog.
Da ti ne dodje sta Ismet Horo ?
Jaro, jedan si od rijetkih cijim se tekstovima slatko nasmijem.
A ovo sto se tice navijanja za vise klubova,pa to je donekle postalo i neminovno...slaba,preslaba liga,nidje nas u evropi..nema vise onih polufinala ala Videoton, ko je volio svoj "maticni" klub voli ga i sada, ali raja je prinudjena traziti nove uzore koji nesto znace sire na margini a ne samo cekati vjeciti derbi.!!
I ja sam jedan od tih koji je naglo prestao voliti jedan klub (moralo se) i sticajem okolnosti zavolio drugi, iz meni prihvatljivih i razumljivih razloga.
P.S. Meni je malo suntavo navijati,kao pojedini za neke strane klubove, a nikad ni taj grad nisu vidjeli a kamoli na utakmici isli tog svog "voljenog" kluba.

Da ti ne dodje sta Ismet Horo ?

Jaro, jedan si od rijetkih cijim se tekstovima slatko nasmijem.

A ovo sto se tice navijanja za vise klubova,pa to je donekle postalo i neminovno...slaba,preslaba liga,nidje nas u evropi..nema vise onih polufinala ala Videoton, ko je volio svoj "maticni" klub voli ga i sada, ali raja je prinudjena traziti nove uzore koji nesto znace sire na margini a ne samo cekati vjeciti derbi.!!
I ja sam jedan od tih koji je naglo prestao voliti jedan klub (moralo se) i sticajem okolnosti zavolio drugi, iz meni prihvatljivih i razumljivih razloga.
P.S. Meni je malo suntavo navijati,kao pojedini za neke strane klubove, a nikad ni taj grad nisu vidjeli a kamoli na utakmici isli tog svog "voljenog" kluba.

Vom Jäger zum Gejagten
pozz za sve navijace najboljeg kluba u BiH iz TK
Sarajevo sampion
Sarajevo sampion
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

gerard slazemo se u tome sto navijamo za liverpool al ne napadaj mi manijaka jer zeljo je moj klub[/quote]
Nemoj se ti nikako slagati sa mnom , nego se uhvati noge sa ove teme , i sta mene boli briga ako je skretnicar tvoj klub

NIDZE VEZE E ONDA KAZU DA U SARAJEVU ZIVE GRADJANI CCCC
sve naj naj u 2009 najboljem klubu navijaćima a hvala bogu da nas ima na sve strane svijeta iz KOTOR VAROŠA upućuju HORDE ZLA SARAJEVO I SAMO SARAJEVO
Sretnu novu godinu zelim svim simpatizerima FK Sarajevo, a posebno CVELI i Benji
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter