Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Jedna si jedina = God save the queen
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Englezi kao prvoplasirani prolaze grupu. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Reci da se šališAmar Dzeko je napisao/la:Englezi kao prvoplasirani prolaze grupu.
- NeverGiveUp
- Kontakt:

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Vidjećemo.terabajt je napisao/la:Reci da se šališAmar Dzeko je napisao/la:Englezi kao prvoplasirani prolaze grupu.
Ronaldo - Isco - Bale
Paletta se najavljuje kao starter
Idemo Englezi,rastavit ovo večeras i trasirat put prema prvoj poziciji.
Mi se ovdje nadamo Sterlingu od prve minute.OnlyUnited je napisao/la:Welbeck ima povredu bedra, te mu je upitan nastup...
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 14 jun 2014, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Tačno se prepadneš kad vidiš face De Rossiju,Candrevi,Chielliniju,Bonucciju te autoritetu Pirla
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Palleta je dobar stoper, ali prespor, ima Sturridge, ako bude na nivou, da mu polomi kicmu.
Kod Italije je samo bitno zatvoriti Pirla, i zavrsio si otprilike 50% posla.
i to kad spominju Englesku repku pišu: "naša reprezentacija"Donnie Darko je napisao/la:nikad mi nece biti jasni ljudi koji navijaju za englesku reprezentaciju, a da nisu englezi.
e to ne mogu da shvatim nikako
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Može biti to za Pirla ali i ne mora da znači, uvijek se tu Veratti može uključiti kao i Marchisio na poziciju registe, kada je Pirlo zatvoren, tako da, Englezi ne bi trebali sve snage usmjeriti ka zatvaranju Pirla, to im može biti samoubistvo..Paradajz je napisao/la:Palleta je dobar stoper, ali prespor, ima Sturridge, ako bude na nivou, da mu polomi kicmu.
Ja te volim, volim Željo..
Sta je sa Oxom hoce li biti spreman? Ne svidja mi se forsiranje ovog Lallane u prvih 11!
Da Englezi nemaju svoju varijntu Mihajlovica na celu repke a kada vidis kakve su druge reprezentacije mogli bi daleko da doguraju... Ovako prolazak grupe maksimum.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da Englezi nemaju svoju varijntu Mihajlovica na celu repke a kada vidis kakve su druge reprezentacije mogli bi daleko da doguraju... Ovako prolazak grupe maksimum.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma sve od Pirla krece. Mogu ovi da povuku, ali niko bolje ne distribuira loptu od Pirla. A videcemo u kakvoj je on formi.gio10 je napisao/la:Može biti to za Pirla ali i ne mora da znači, uvijek se tu Veratti može uključiti kao i Marchisio na poziciju registe, kada je Pirlo zatvoren, tako da, Englezi ne bi trebali sve snage usmjeriti ka zatvaranju Pirla, to im može biti samoubistvo..
Englezi ce slicno igrati kao Holandija juce protiv Spanije, pustice posed ovima, ovi ce "sakriti" loptu kako to neki navijaci Italije ovde govore, i sve se svodi na to koliko ce dobro Italija iz te posed igre profitirati, a koliko dobro ce Engleska da kazni kontrama sa sve brzonogim ofanzivcima.
Englezi tu brzinu mogu iskoristiti protiv relativno spore Italije, kako u odbrani, tako i u veznom redu.
Bice svakako tesan mec, jer je Engleska daleko bolja reprezentacija od one na EURO-u, pre svega zbog individualnog kvaliteta, a Italija nesto slabija, starija tako reci. Tesan mec ocekujem, kao favorite stavljam Italiju, jer je Roy jednostavno idiot.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za današnje duele:

-Gordy Albion i Azzurri igraju na Areni Amazônia u Manausu kod Mister Noa

-La Garra Charrúa i Ticosi igraju na Estadio Castelãou u Fortalezi

-Gordy Albion i Azzurri igraju na Areni Amazônia u Manausu kod Mister Noa

-La Garra Charrúa i Ticosi igraju na Estadio Castelãou u Fortalezi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prelijepi stadioni .
Buffon gotovo sigurno veceras ne brani 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Bojali su travu na terenu na kojem večeras igraju Engleska - Italija.
Oj jesu jadni pa zar se nije moglo zaljevati dovoljno i na vrijeme da bude zelena 
Jucer na BBC-u se javljali uzivo iz Manausa i rekose da je teren u odlicnom stanju 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Odakle ta gore slika? Ko kaže da je to ono što ti tvrdiš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.