Psihijatrija je sprat iznad.bagrcavi je napisao/la:Ne treba otpisati titovog jugu, još ako skontaju navijači Zrinjskog da postoji ova anketa mogao bi lahko osvojiti taj prestižni trofej.
Forumaš godine 2013. - Boccaccio
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mogo bi ti i pobjediti ove godine, kaskaš za 3-4 glasa, ali ima dana nadoknadićeš ti to. Ako ništa ima i sljedeća godina. Samo hrabro!
DRUG NEBI TI PUNCA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ti ces ionako u vrh glave januar docekat.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Glas za @Virtu4l-a.Imali smo par "rasprava" al sve u svemu odlican forumas i kladionicar.
p.s old school !
p.s old school !
BHF Bosanska Krajina!
@rio najvise doprinosi forumu ako tako mogu reci. Clanci, slike, sastavi, tekstovi, od njega sve mzoes dobit. Ali meni je opet @Magica najbolji. Covjek jednostavno zna, doza provokacije, humora i argumenata, mah ubija svakog protivnika
.
RIP CITY!
7x7x7 čestitam
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
dvoumio sam se između ria i monologa i ovaj put ipak glas ide za ria. jest da navija za manchester al je po meni na temama koje ja pratim u zadnje vrijeme definitivno najbolji forumas. za monologa takođe sve pohvale ja se obicno u svemu slazem sa njim tako da nemam losa iskustva al zna biti opasan kad ga pocnu provocirati
kao sto je scouser pisao par stranica ranije ja zaista ne vidim po cemu je to neurtalu mjesto u ovom odabranom drustvu. mislim i kad rio osvoji titulu forumasa godine sta mu znaci kad vidi da mu je neutral glavni konkurent...
virtual je stara raja, ja ga nisam nesto upratio u zadnje vrijeme mislio sam da je manje aktivan kad vidim evo ga na listi ovdje
meni najdrazi navijac chelsea na forumu
paradajz kolega sa teme je dobar forumas i poznaje fudbal samo po nekad zna biti previse uporan sa svojim stavovima pa smo znali imati problema u proslosti.
kao sto je scouser pisao par stranica ranije ja zaista ne vidim po cemu je to neurtalu mjesto u ovom odabranom drustvu. mislim i kad rio osvoji titulu forumasa godine sta mu znaci kad vidi da mu je neutral glavni konkurent...
virtual je stara raja, ja ga nisam nesto upratio u zadnje vrijeme mislio sam da je manje aktivan kad vidim evo ga na listi ovdje
paradajz kolega sa teme je dobar forumas i poznaje fudbal samo po nekad zna biti previse uporan sa svojim stavovima pa smo znali imati problema u proslosti.
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la:mislim i kad rio osvoji titulu forumasa godine sta mu znaci kad vidi da mu je neutral glavni konkurent...
Mi sa malo dužim stažom na forumu ćemo se sjetiti Neutrala dok je pisao pod nickom Rz88 i njegovih redovnih napuštanja foruma uz oproštajna pisma kao uvrijeđena mlada
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vise puta je pisao da nece vise pisati
a dobar je forumas, licno sam glasao za njega.
Pamte se Neutralova prosipanja po Dinamovoj temi.Sreća po njega pa se povukao na vrijeme.
- Armageddon2012
- Kontakt:
boccacio je odličan tip,virtu4l,neutral i vojvoda su kompletni idioti,a o ove ostale ne znam.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Rio je legenda... a i moj komšo.
Zna se, glas ide njemu.
Zna se, glas ide njemu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Najcesce nalijecem na Rio_ferdy postova pa sam za njega i glasao...Ove ostale rjeđe upratim , mislim nismo na istim temama.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA
Ne mogu glasati niti za jednog forumasa jer u zadnje vrijeme jako malo pratim forum ali mi nije jasno da se ovaj izbor pretvara u silno prepucavanje, nije valjda da je ta titula toliko važna.
Inače, Dzeko napokon pogodilo
Inače, Dzeko napokon pogodilo
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dadoh glas pogrešnom liku.
Jedina sreća u nesreći je što nisam dao glas Neutralu ili Dukeu.
Sad ne znam samo jel taj Neutral još uvijek isti lik (Rz), sjećam se kad je i account htio prodati. Možda je lik uspio.
Sad ne znam samo jel taj Neutral još uvijek isti lik (Rz), sjećam se kad je i account htio prodati. Možda je lik uspio.
- tyler durden
- Kontakt:
isti je to likArbeloa17 je napisao/la:Dadoh glas pogrešnom liku.
prodati akaunt? recite da se zezate molim vas 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
lik editovao 1000 svojih postova,pogledajte mu prve postove

bas gledam sada, nemoguce, djelovao mi je kao ok forumas ali sada kada ovo citam sta pisete o njemu i kada vidim malo (blago receno malo) sam se razocarao 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Glas boccaccio
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.