Tristan10 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Valjda vam je jasno da je jedini na krilu siguran Visca.
Pjanic, Dzeko, Kolasinac i Visca su ti igraci koji prave razliku na terenu. Zakaric je pokazao da moze da igra ravnopravno protiv kvalitetnog protivnika i moze odgovoriti zadatku kao i dosta ostalih prosjecnih igraca koje imamo u reprezentaciji. Dobri rezultati ce ovisiti o dobre taktike, zalaganja, i da ovi igraci koji prave razliku dodju do izrazaja. Ne razumijem toliko omalozavanje Partizana. Sam sam prizeljkivao Prevljaka na spisku umjesto Kodre, jer mislim da momak ima veci potencijal. I sad mislim da treba da bude na spisku. Ali isti taj Salzburg nije nista mogao da napravi protiv Zvezde. Vjerujem da je Zvezda imala pubilku da bi ih savladala. Dabbur nije nista napravio, smijesno je izgledao.
Upravo tako, ta cetvorica, uz Besica, su igraci koji prave razliku. Ko dosada nije prepoznao Viscin kvalitet, nece ni prepoznati.
Zakaric je na nivou Duljevica, Kodre, Bajica, moze dati ruke, moze i bljesnuti, ali za vise treba kontinuitet i fizicka sprema.
Sto se Prevljaka tice, kada je Prosinecki pravio spisak i slao pozive, ovaj je ima 50-60 minuta fudbala i bio 4. napadac Salzburga.
Realno , ne moze mu se zamjeriti nepozivanje Smaila, a da je veci potencijal od vecine, jeste.