NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: NBA 2k15
pa moze, kupis jeIlCapitano je napisao/la:Kad bi se kako mogla zadržati poslije...
bice ba rasprodaja za Black Friday na Steam-u krajem novembra, kad bi je dali 50 % snizenu odmah bi je uzeo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Ima je sad na piku za 60 KM, kad bi to smanjili... 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Imate je sad free na steamu, sto kupovati na piku 
- IlCapitano
- Kontakt:
Zato što nećeš moći igrati nakon vikenda original kad ponuda istekne, ako sam ja dobro shvatio?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
normalno da neces, ovo je samo trialIlCapitano je napisao/la:Zato što nećeš moći igrati nakon vikenda original kad ponuda istekne, ako sam ja dobro shvatio?
Je li skontao neko kako uraditi trade u MyGMu?? Dodjem do onog razgovora sa drugim GMom, i samo mogu izmjenjivati trade treutni, nigdje nema accept 
pocinje mi strasno ici na qrac kako kod CPU-a svaki igrac u sebi posjeduje all-star kvalitet koji oslobodi u sekundi
pa dan te yebo ne mogu Ryan Kelly, Xavier Henry i slicni otpaci pogodjati suteve preko ruke konstantno dok kod mene Dragic i Bledsoe koji je su 3x bolji igraci nisu u stanju pogoditi otvoren sut
pa dan te yebo ne mogu Ryan Kelly, Xavier Henry i slicni otpaci pogodjati suteve preko ruke konstantno dok kod mene Dragic i Bledsoe koji je su 3x bolji igraci nisu u stanju pogoditi otvoren sut
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest to glupost. Puno je lakše i bolje bilo šutat na prošloj verziji ove igre. Svaki drugi šut mi budu koraci, od 20 pokušaja 2 pogodim. Dok ovi CPU skoro sve pogađaju. S tim da odbranu dosta teško igrati, moj igrač se prebrzo kreće, kliknem kratko strelicu a moj igrač ode 20 cm od protivnika (CPU).miki_92 je napisao/la:pocinje mi strasno ici na qrac kako kod CPU-a svaki igrac u sebi posjeduje all-star kvalitet koji oslobodi u sekundi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma ovo govorim za my career
ne upravljam ja njihovim sutem
nije shot-meter tezak kad ga "naucis"
kod svog igraca znam limite, ocjene su mi jos krs tako da sutevi koji nisu u mojoj hot-spot zoni i potpuno otvoreni nemaju sanse da udju zato moram koristiti ulaz dosta
btw. kakve crne strelice, nije valjda da igras na tastaturi likma
kod svog igraca znam limite, ocjene su mi jos krs tako da sutevi koji nisu u mojoj hot-spot zoni i potpuno otvoreni nemaju sanse da udju zato moram koristiti ulaz dosta
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Igr'o sam i ja malo my career, loše se napravio i dosadilo mi.miki_92 je napisao/la:ma ovo govorim za my career
Jesam, ne znam igrat na džojstiku,ne mogu sve one tipke pofatat
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mora se bolji računar nabaviti 
court i roster update na kickass.to 
Neko normalan link u pp da solidno brzo skida,a ne da mi trebaju dva dana.Inace imam dobar net
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Onaj što sam ti ja poslao se brzina kod mene kretala stalno oko 600 mbs. Meni nijedan torrent nije radio, brzina neće više od 200 mbs.arelinho je napisao/la:Neko normalan link u pp da solidno brzo skida,a ne da mi trebaju dva dana.Inace imam dobar net
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dvoumim se evo vec nekoliko dana koju NBA igricu da kupim za PS4. Live 15 ili 2k15...
Mnogi kazu da je 2k u prednosti i da je gameplay dosta bolji. Medjutim veliki sam fan oduvjek bio Live igrica... Bacite koji savjet da rijesim ovu dilemu
Mnogi kazu da je 2k u prednosti i da je gameplay dosta bolji. Medjutim veliki sam fan oduvjek bio Live igrica... Bacite koji savjet da rijesim ovu dilemu
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sta je to trebalo updateovati?miki_92 je napisao/la:court i roster update na kickass.to
Sajo 2K ti je bolji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
teren od Cavsa, Pelikana itdGreivis je napisao/la:Sta je to trebalo updateovati?miki_92 je napisao/la:court i roster update na kickass.to![]()
Sajo 2K ti je bolji.
@sajo
2K je miljama ispred svih sportskih simulacija, od grafike, gameplay i ostalih stvari - MUST HAVE
Live je so 2000-and-late ( u prevodu kaska 5 god. za svojim rivalom)
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA 2k15
Ma 2k je drugi svijet, tu dileme nemašsajo10 je napisao/la:Dvoumim se evo vec nekoliko dana koju NBA igricu da kupim za PS4. Live 15 ili 2k15...![]()
Nosteam.ro, skines igru od njih onih 50mb dobiješ u njoj torrebt fajl letiarelinho je napisao/la:Neko normalan link u pp da solidno brzo skida,a ne da mi trebaju dva dana.Inace imam dobar net
Hvala momci na odgovorima uvezi 2k15!
My Career izgleda stvarno premocno moram priznati. Sinoc sam skoro sat vremeno ako ne i vise proveo gledajuci razlicite klipove 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.