Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neces ti daleko dogurati s tim vokabularom koji, uzgred receno, veoma doprinosi konstruktivnoj diskusiji...oilac je napisao/la:Virtual je jedan iskompleksirani prasac koji ne zna argumentirano raspravljati vec samo trola i lijeci svoje frustracije iz stvarnog zivota. Ovdje u 0-24 i ovaj izbor mu predstavlja sve u zivotu prema tome apeliram na sve ljude dobre volje da mu udjele 6 bodova u oba izbora.
Auu, znao sam da sam nekoga zaboravio.Nerminovic je napisao/la:Pozitivno...nisam dobio ni jedan bod.
![]()
![]()
Dao' ti 6 bodova i ovako mi zahvaljujes...Cartman je napisao/la:Auu, znao sam da sam nekoga zaboravio.Nerminovic je napisao/la:Pozitivno...nisam dobio ni jedan bod.
![]()
![]()
onda ne znam u sta si gledao. Taj covjek ukoliko bude nasamaran u nekoj raspravi pocne odmah da trolla i da prijavljuje postove forumasa koje isprovocira. Klasicni noliferEvil Genius II je napisao/la:virtual moze biti samo forumas godine, kanta nikakomislim, covjek je cijelu godinu pisao sa ljudima koji su ga obasipali uvredama i psovkama na koje niti jednom nije uzvratio tj nije se spustao na njihov nivo vec je argumentovano raspravljao i branio svoje stavove, barem koliko sam ja primjetio. imao sam hiljadu rasprava sa njim, 999 od tih hiljadu je bilo u vezi pjanica i nikada ta rasprava nije otisla u nekom krivom smjeru vec smo se striktno drzali poente i jedan drugom cupali dokaze, sto video sto pismene, ne bi li dokazali kako je ovaj drugi u krivu. niti jednu ruznu rijec nisam dobio od njega ali sad bi kao trebao dati mu 6 bodova jer eto ne gledamo isto na neke stvari!? to je glupost i to je zapravo razmisljanje vrijedno kante ako mene pitate.
cuj molim te - branio si papeta, evo ti kanta
u biti se slazem s tobom, no da ju i on zasluzuje, itekako.Evil Genius II je napisao/la:kao sto rekoh, koliko sam ja licno primjetio nit vrijedja nit psuje nit odgovara na takve postove, a sasvim je logicno da ce ih prijaviti jer malo ko ne bi. isto tako misljenja sam da za kantu godine ima mali milion forumasa koji su ispred njega i koje si i ti sam @sveti, ubijedjen sam u to, primjetio. no, ne zelim glumiti nicijeg advokata, samo sam bacio svoje misljenje o doticnom noliferu
Ko si ti da osporavaš demokratsko glasanje ?_dreamer_ je napisao/la:Kada vidim kome se sve daju bodovi, a pogotovo da Virutal slovi kao jedan od glavnih kandidata za ovu "titulu", onda mi je jasno da velika vecina nije u stanju da odvoji licne frustracije od koliko toliko objektivnog prosudjivanja kvaliteta jednog forumasa.
.
Zeljinim kcerkicama, logicno.Sveti je napisao/la:Lafomamone, benko, fcsforever za te nisam cuo. Kome su se oni zgrijesili
zali se CIK-u.Virtu4l je napisao/la:A ovaj što broji mi je upisao 34 boda više, naravno i on je glasao za mene