KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Nerminovic
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE

Post Postao/la Nerminovic » 11 dec 2014, 10:46

Pozitivno...nisam dobio ni jedan bod.

:bih: :bih: :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 dec 2014, 13:29

Kada vidim kome se sve daju bodovi, a pogotovo da Virutal slovi kao jedan od glavnih kandidata za ovu "titulu", onda mi je jasno da velika vecina nije u stanju da odvoji licne frustracije od koliko toliko objektivnog prosudjivanja kvaliteta jednog forumasa.

Ovdje se glasovi daju po principu: on podrzava Susica, on je maksimalni kloc jer misli drugacije od mene, bez osvrta na to koliko je taj forumas prije svega pismen i sposoban da vodi konstruktivnu diskusiju. Da je kojim slucajem Susic startao sa 10-12 bodova, danas bi Virutal bio ovdje narodni heroj, a Principatus i ostala ekipa bi bili favoriti za osvajanje ovog laskavog priznanja.

Evo recimo, meni je Duke u vise navrata bio jako iritantan, ali tom momku ne bih mogao samo radi njegovih licnih stavova nikada dati na ovoj temi bodove, jer je pismen i razborit momak. Ili na primjer vec pomenuti Principatus, covjek ima ovdje skole i znanja vise nego 95 % ljudi i da ja sada radi razlicitih misljenja zauzmem takav stav da je lik najgori forumas ovdje. Pa stvarno nigdje veze... Radije cu voditi sa takvima argumentovanu diskusiju i prepirati se do ujutro nego sa nekim likovima koji ne znaju sastaviti 5 recenica, a imaju isto misljenje kao i ja.

Ocjenjivanje se ovdje svodi na onaj princip kao kad kazete da je Ceca losa pjevacica jer je mrzite zbog cinjenice sto je bila udata za Arkana...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2014, 13:35

Ja sam u izboru za forumaša godine bodove dao momcima sa kojima sam imao žustre rasprave i sa čijim se mišljenjem ne slažem ni u jednoj stavci. Uvijek su bili korektni i nerijetko su me natjerali da posumnjam u neke od svojih stavova. To su primjeri prave konstruktivne rasprave sa obostranim uvažavanjem mišljenja. Bilo ih je još mnogo, ali nema toliko bodova, jbg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

oilac
Kontakt:

Post Postao/la oilac » 11 dec 2014, 13:45

Virtual je jedan iskompleksirani prasac koji ne zna argumentirano raspravljati vec samo trola i lijeci svoje frustracije iz stvarnog zivota. Ovdje u 0-24 i ovaj izbor mu predstavlja sve u zivotu prema tome apeliram na sve ljude dobre volje da mu udjele 6 bodova u oba izbora.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 dec 2014, 13:47

oilac je napisao/la:Virtual je jedan iskompleksirani prasac koji ne zna argumentirano raspravljati vec samo trola i lijeci svoje frustracije iz stvarnog zivota. Ovdje u 0-24 i ovaj izbor mu predstavlja sve u zivotu prema tome apeliram na sve ljude dobre volje da mu udjele 6 bodova u oba izbora.
Neces ti daleko dogurati s tim vokabularom koji, uzgred receno, veoma doprinosi konstruktivnoj diskusiji...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

oilac
Kontakt:

Post Postao/la oilac » 11 dec 2014, 13:48

Nema potrebe da mu lizes zadnjicu. To sto ima 30000 postova ne znaci da je baja nego da je nolifer.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 dec 2014, 13:55

virtual moze biti samo forumas godine, kanta nikako :nene: mislim, covjek je cijelu godinu pisao sa ljudima koji su ga obasipali uvredama i psovkama na koje niti jednom nije uzvratio tj nije se spustao na njihov nivo vec je argumentovano raspravljao i branio svoje stavove, barem koliko sam ja primjetio. imao sam hiljadu rasprava sa njim, 999 od tih hiljadu je bilo u vezi pjanica i nikada ta rasprava nije otisla u nekom krivom smjeru vec smo se striktno drzali poente i jedan drugom cupali dokaze, sto video sto pismene, ne bi li dokazali kako je ovaj drugi u krivu. niti jednu ruznu rijec nisam dobio od njega ali sad bi kao trebao dati mu 6 bodova jer eto ne gledamo isto na neke stvari!? to je glupost i to je zapravo razmisljanje vrijedno kante ako mene pitate.

cuj molim te - branio si papeta, evo ti kanta :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 dec 2014, 13:59

Nerminovic je napisao/la:Pozitivno...nisam dobio ni jedan bod.

Auu, znao sam da sam nekoga zaboravio. :tralala:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nerminovic
Kontakt:

KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE

Post Postao/la Nerminovic » 11 dec 2014, 14:03

Cartman je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Pozitivno...nisam dobio ni jedan bod.

Auu, znao sam da sam nekoga zaboravio. :tralala:
Dao' ti 6 bodova i ovako mi zahvaljujes...

:kafa:

:tralala:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 dec 2014, 15:38

Evil Genius II je napisao/la:virtual moze biti samo forumas godine, kanta nikako :nene: mislim, covjek je cijelu godinu pisao sa ljudima koji su ga obasipali uvredama i psovkama na koje niti jednom nije uzvratio tj nije se spustao na njihov nivo vec je argumentovano raspravljao i branio svoje stavove, barem koliko sam ja primjetio. imao sam hiljadu rasprava sa njim, 999 od tih hiljadu je bilo u vezi pjanica i nikada ta rasprava nije otisla u nekom krivom smjeru vec smo se striktno drzali poente i jedan drugom cupali dokaze, sto video sto pismene, ne bi li dokazali kako je ovaj drugi u krivu. niti jednu ruznu rijec nisam dobio od njega ali sad bi kao trebao dati mu 6 bodova jer eto ne gledamo isto na neke stvari!? to je glupost i to je zapravo razmisljanje vrijedno kante ako mene pitate.

cuj molim te - branio si papeta, evo ti kanta :mrgreen:
onda ne znam u sta si gledao. Taj covjek ukoliko bude nasamaran u nekoj raspravi pocne odmah da trolla i da prijavljuje postove forumasa koje isprovocira. Klasicni nolifer
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2014, 15:42

Zar bi ti sad bio član ovog foruma da sam npr. prijavljivao tvoje uvrede upućene meni, kojih je bilo poprilično mnogo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 dec 2014, 15:45

kao sto rekoh, koliko sam ja licno primjetio nit vrijedja nit psuje nit odgovara na takve postove, a sasvim je logicno da ce ih prijaviti jer malo ko ne bi. isto tako misljenja sam da za kantu godine ima mali milion forumasa koji su ispred njega i koje si i ti sam @sveti, ubijedjen sam u to, primjetio. no, ne zelim glumiti nicijeg advokata, samo sam bacio svoje misljenje o doticnom noliferu :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 dec 2014, 15:48

Evil Genius II je napisao/la:kao sto rekoh, koliko sam ja licno primjetio nit vrijedja nit psuje nit odgovara na takve postove, a sasvim je logicno da ce ih prijaviti jer malo ko ne bi. isto tako misljenja sam da za kantu godine ima mali milion forumasa koji su ispred njega i koje si i ti sam @sveti, ubijedjen sam u to, primjetio. no, ne zelim glumiti nicijeg advokata, samo sam bacio svoje misljenje o doticnom noliferu :mrgreen:
u biti se slazem s tobom, no da ju i on zasluzuje, itekako.

@virtu4l, iskreno, ne sjecam se da sam te igdje licno uvrijedio, osim kad si bacio onaj storitel o tome kako si provjeravao koliko cura ima godina, kad je bilo ocito da si to izmislio.
naprijed rejal

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 dec 2014, 15:49

_dreamer_ je napisao/la:Kada vidim kome se sve daju bodovi, a pogotovo da Virutal slovi kao jedan od glavnih kandidata za ovu "titulu", onda mi je jasno da velika vecina nije u stanju da odvoji licne frustracije od koliko toliko objektivnog prosudjivanja kvaliteta jednog forumasa.

.
Ko si ti da osporavaš demokratsko glasanje ?

Virtu je svojim ponašanjem na 90% tema zaslužio ovu titulu.
Korektan je na malom broju tema, a zbog njih neka dobija za forumaša godine
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 dec 2014, 15:52

Update:

1. Virtu4l 127
2. Aragon 113
3. harishp 77
4. Policeman 72
5. lafomamone 61
6. Calcio 60
7. Benko 51
8. Greivis 50
9. fcsforever 48
10. Saurman 47
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 dec 2014, 15:56

Lafomamone, benko, fcsforever za te nisam cuo. Kome su se oni zgrijesili :mrgreen:
naprijed rejal

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 dec 2014, 15:59

Sveti je napisao/la:Lafomamone, benko, fcsforever za te nisam cuo. Kome su se oni zgrijesili :mrgreen:
Zeljinim kcerkicama, logicno. :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 dec 2014, 16:00

Usutis se pola godine i niti spomena u oba natjecanja.
Keep walking.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2014, 16:08

A ovaj što broji mi je upisao 34 boda više, naravno i on je glasao za mene :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 dec 2014, 16:10

Virtu4l je napisao/la:A ovaj što broji mi je upisao 34 boda više, naravno i on je glasao za mene :mrgreen:
zali se CIK-u.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 13 gostiju.