FK Željezničar (opšte diskusije)

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la avlami97 » 28 jan 2015, 22:41

@cobefks,
Tomo jeste dobar igrač, ali ne i najbolji koji je trenutno u Želji. Tomo je tu već tri godine i najbolji je bio one sezone kada se ustalio u ekipi. Nakon toga su došle povrede, preskakanje utakmica, igranje pod injekcijama i dosta je oscilirao u formi u zadnjih godinu i pol. Prošle sezone je promašio par zicera, koje bi nam donijele titulu, ali eto nije mu se posrećilo.

Zadnju sezonu i pol Tomo je davao možda 70% svojih mogućnosti i zato kažem da nije najbolji. Po meni je najbolji Riad Bajić, s obzirom da se Stana kada je bio na vrhuncu povrijedio.

Mali Amir će ovu polusezonu dobiti dosta prilike za igru i pokazati da nimalo ne zaostaje za Tomićem.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 28 jan 2015, 22:42

Ali koliku oni samo imaju zelju da nam kazu kako nista ne valja, pa to je za ne povjerovati :lol:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 28 jan 2015, 22:47

zeljeznicar1 je napisao/la:Ali koliku oni samo imaju zelju da nam kazu kako nista ne valja, pa to je za ne povjerovati :lol:
Čini ti se, meni recimo baš drago da gubite Tomića a i radi njega jer je rega lik, pa i kao sportista se čini profesionalac koji nikada nikakvih "incidenata" nije imao i sl. To barem što sam ja uspio upratiti! :mrgreen:

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 28 jan 2015, 22:48

Mi smo gluplji sto im odgovaramo. Pisu gluposti i onda se povuko ko misevi, a mi jos gori sto repliciramo :damn:

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 28 jan 2015, 22:52

pa i da je produzio ugovor mi bi mu morali dati na ruke 30000 i podici platu za 1500 maraka i vrati ti dug koji je oko 20000 i rizikovati da se ne povrijedi ako neko misli da smo za tomu na ljeto mogli uzeti 300000 eura i vise onda smo ae zajebali . Ljudi u klubu nisu bili spremni rizikovati i kraj price.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jan 2015, 23:09

zeljo1974 je napisao/la:pa i da je produzio ugovor mi bi mu morali dati na ruke 30000 i podici platu za 1500 maraka i vrati ti dug koji je oko 20000 i rizikovati da se ne povrijedi ako neko misli da smo za tomu na ljeto mogli uzeti 300000 eura i vise onda smo ae zajebali . Ljudi u klubu nisu bili spremni rizikovati i kraj price.
Napokon neko logicno razmisljanje :clap: :clap:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 28 jan 2015, 23:41

Izgleda pitari zaboravili da ih je napustio Komazec u ova doba prosle godine nakon sto su potpisali ugovor s Tanom.Vi za njega niste uzeli ni marke, a bio ubjedljivo najbolji igrac
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 jan 2015, 09:24

bezveze se raspravljate. @zeljo1974 objasnio. Dobijaš cca150Eur i plus za produženje bi morao dati još 50.000 KM kroz plate i ostalo (dobro dat ćeš i novom igraču ali manje), a na ljeto bi vjerovatno bila ista cijena. Subjektivo je jeli on naš najbolji igrač. PO meni je jedan od najboljih i to je jedino objektivno. nekome će biti Baja, nekome Kvesa, nekome Stana, ali to je to. VEćini je možda Tomo. Od tih četiri pet igrača svi su tu negdje jer ne možeš ocjenjivati različite su pozicije. Na kraju je najbolji onaj koji se proda za najviše. AKo to uzmemo kao relevantno jer je prodajna cijena, a ne tržišna jedina realna. Momku je 24 godine i nije stvar imali se para da produži nego jednostavno iz naše lige svi bolji igrači imaju želju da se okušaju negdje. Otići će i CImi i Dupovac i ostali dalje. Sigurno, sem ako se ne povrijede. Jednostavno pravi sportista želi da se okuša. Evo Mirza Teletović je mogao možda negdje u Evropi uzeti veću lovu ali frajer otišao da igra NBA. Odlučio i da se odrekne neke love da bi klub mogao dovesti bolje igrače i da idu na titulu itd itd. Tomo je zaslužio da ode (i da budemo korektni prema njemu) negdje da se okuša i mislim da je sada najbolje vrijeme za to. To je jednostavno za shvatiti. U smislu gledanja na naš izlazak u Evropu, mislim da ima sada na tržitu na njegovoj poziciji igrača iskusnih koji nam mogu nadomjestiti Tomu. Možda ne kvaliteom, ali neki iskusniji bi iskustvom mogao nadomjesiti manji kvalitet.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 jan 2015, 10:25

ChWilla je napisao/la:muhamede, ti si baš neki šaldžija. kvesić je prošle godine u ova doba bio bez ugovora, ne sa još pola godine nego bez ugovora, i produžio iako mu je papković nudio dosta više. tako se ne bi ponijela (i nisu se ponijela) ni mnoga "željina djeca".
Pa dokle više sa lažima?
Pa pitajte menadzera Kvesica sta se desilo taj prelazni rok! Samo neku mitomaniju prosipate

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 29 jan 2015, 10:28

Benko je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:muhamede, ti si baš neki šaldžija. kvesić je prošle godine u ova doba bio bez ugovora, ne sa još pola godine nego bez ugovora, i produžio iako mu je papković nudio dosta više. tako se ne bi ponijela (i nisu se ponijela) ni mnoga "željina djeca".
Pa dokle više sa lažima?
Pa pitajte menadzera Kvesica sta se desilo taj prelazni rok! Samo neku mitomaniju prosipate
Tambura li ko sta ovdje? :mrgreen:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 jan 2015, 10:49

ma jarane ovo je ogavno više čitati... a vjeerovatno da je i upoznat sta se desavalo taj prelazni rok, zna ko mu je menadzer i opet piše gluposti

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 29 jan 2015, 10:57

Benko je napisao/la:ma jarane ovo je ogavno više čitati... a vjeerovatno da je i upoznat sta se desavalo taj prelazni rok, zna ko mu je menadzer i opet piše gluposti
Znaš li ti ko je Kvesiću menadžer?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 29 jan 2015, 12:13

vrbanjusa je napisao/la:
Benko je napisao/la:ma jarane ovo je ogavno više čitati... a vjeerovatno da je i upoznat sta se desavalo taj prelazni rok, zna ko mu je menadzer i opet piše gluposti
:)

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 29 jan 2015, 12:16

Kakvo ti je to pitanje, ti ne znas ko je Benko? Kad je to bilo on bio u Njemackoj. :mrgreen:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 29 jan 2015, 12:19

OdaVeliki je napisao/la:Kakvo ti je to pitanje, ti ne znas ko je Benko? Kad je to bilo on bio u Njemackoj. :mrgreen:
Sad gugla i trazi ko je lik :grin:

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 29 jan 2015, 13:00

Moj benko sta je ogavno tomic i kvesic su potvrdili vise puta da su kontaktirani od strane fks isto ko sto smo mi kontaktirali onomad torlaka

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jan 2015, 13:01

Menadjer Kvesicu je Edo Kurtagic, inace veliki pitar koji je svaku utakmicu Sarajeva na zapadu.
1946

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 jan 2015, 13:21

Head je napisao/la:Menadjer Kvesicu je Edo Kurtagic, inace veliki pitar koji je svaku utakmicu Sarajeva na zapadu.
Što još više pokazuje kako je Kvesić ispao i više nego fer prema Želji i Manijacima :wave:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 jan 2015, 14:23

OdaVeliki je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
:)
nije vas stid ismijavati pa onda ispasti smijesni?
menadzer kkvesica je PITAR, a kvesic nije igrac fks zbog stanja njegovog koljena

toliko

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jan 2015, 14:32

Da, i Sarajevo ga nikad nije kontaktiralo. :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.