FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Desole
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Desole » 14 feb 2015, 18:06

Cudno da tako hladno ljudi pljunu 200.000 KM. O tom-po tom...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 14 feb 2015, 18:15

Ma kakvih crnih 200 000... to je previse... mozda ce cejlokupne pripreme kostati 200 000... 3 puta u citluku i jednim antaliji...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 14 feb 2015, 18:21

revolt je napisao/la:Ma kakvih crnih 200 000... to je previse... mozda ce cejlokupne pripreme kostati 200 000... 3 puta u citluku i jednim antaliji...
Ma ko da je bitno, ima se može se.

http://i.ytimg.com/vi/hG05F67ddNI/maxresdefault.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 15 feb 2015, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 feb 2015, 19:15

Evander je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Do sad sam u zivotu uradio preko 100 grupa, izdao bar 10 000 avio karata pojedinacno, ali vi bolje znate ;)
Postoji li ista na svijetu da ti ne znas bolje?Ne leti samo TA za Tursku
Da, postoji i Pegasus koji ima dosta losije slotove i koji nije nista jeftiniji od TA. Istina, ne znam kojom su kompanijom isli.
Pasa moj let sa Pegasusom je 100€ povratna karta,ali naravno da nisu u rangu TA
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 feb 2015, 19:25

Ado76 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Ado76 je napisao/la: Postoji li ista na svijetu da ti ne znas bolje?Ne leti samo TA za Tursku
Da, postoji i Pegasus koji ima dosta losije slotove i koji nije nista jeftiniji od TA. Istina, ne znam kojom su kompanijom isli.
Pasa moj let sa Pegasusom je 100€ povratna karta,ali naravno da nisu u rangu TA
Pasa moj, haj na internet pa rezervisi vise od devet karata po toj cijeni i od mene imas 100 eura.
Nemoj pricati nesto o cemu nemas pojma. Ja sam se skolovao za te stvari i potrosio bruku para za certifikate amadeus, galileo, IATA certifikat....

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 feb 2015, 20:01

Jeste u pravu si :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 feb 2015, 21:21

Igra li Kuadio na pripremama ? pošto se ono spominjala mogućnost posudbe.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 feb 2015, 21:22

Coraco je napisao/la:Igra li Kuadio na pripremama ? pošto se ono spominjala mogućnost posudbe.
Nije otišao na pripreme u Tursku, na probi je za posudbu u Visokom :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 feb 2015, 21:25

Ejj to, znam da s njima imate saradnju, al brate zar u 2. federalnu :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2015, 23:24

Dici ce se oni radi nas...borit ce se da udju u prvu ligu sljedece sezone,jbg ipak su bili neko ime u proslosti a imaju i jedan kup osvojen :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 feb 2015, 00:05

Koji je bio sastav Shiraka i ko je dao gol za njih?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 feb 2015, 08:44

Mokroguz je napisao/la:Koji je bio sastav Shiraka i ko je dao gol za njih?
Gol za njih je dao Davit Hakobyan(10)..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 15 feb 2015, 16:12

Desole je napisao/la:Meni nije jasno kako Zvijezda onda isfinansira pripreme
kao prvo, nisu svi odsjedali u istim hotelskim kompleksima koji se ponudom mnogo razlikuju. Zvijezda i Siroki su bili u nizim hotelskim kategorijama, nesto slicno nama prosle zime. Mi smo u pansion imali ukljuceno 3 sata na terenima dnevno, teretanu i bazen uz najavu od 24h itd. i samo smo placali glavni teren dodatno za prijateljske utakmice, sudije, prevoz itd.
i pored svega ovog navedenog, nemislim da su pripreme bile skuplje od 100,000KM. Prosle godine su bile oko 50,000, te to je cifra zvjezde i sirokog ove godine vjerovatno. Mislim da ce se od sada sve vise nasih timova spremati u antaliji preko zime. Barem onih koji to mogu priustiti. Recimo timovima koji misle ici u evropu, ovo je jedinstvena sansa da vide gdje su. Nama je jako pomoglo ove sezone u evropi.
Numquam Desistemus!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 feb 2015, 11:49

Ko može zaustaviti bordo diva?

Na pohod na titulu prvaka Bosne i Hercegovine koja se u Titovoj 38 b čeka od davne 2007. godine, bordo div kreće s četiri nova igrača u odnosu na jesenji dio Premijer lige BiH.

Igračka križaljka u FK Sarajevo je gotovo kompletna sklopljena, moguće je eventualno još da na Koševo stigne golman, a što se tiče ostalih pozicija, sve je manje više poznato.

Zadržan kostur

Bordo tim će u proljetnom dijelu šampionata biti slabiji za kapitena i standardnog stopera Amera Dupovca koji je prešao u moldavski Šerif. Ako je suditi prema izjavama šefa stručnog štaba Mehe Kodre, njegovo mjesto popunit će mladi Marko Mihojević, koji je na pripremnim utakmicama u Antaliji ostavio izuzetno pozitivan utisak na Mostarca. Iako ima samo osamnaest godina, Mihojević je pokazao da je pred njim svijetla budućnost, a na utakmici protiv Partizana (pobjeda Sarajeva 1:0), uspio je zaustaviti najboljeg napadača srbijanskog prvenstva Petra Škuletića.

Također, nekadašnji mladi reprezentativac BiH Adnan Kovačević, uz Mihojevića i Ivana Tatomirovća konkurisat će za zadnju liniju Sarajeva.

Bordo klub je jesenas krasila lepršava igra. Vezni red je bio besprijekoran, a čelnici Sarajeva su odlučili dodatno ojačati veznu liniju koševskog premijerligaša. Angažirani su Mehmed Alispahić koji je na Koševo stigao iz Rijeke i Edin Rustemović iz zvorničke Drine, a koji važi za jednog od najperspektivnijih igrača Premijer lige BiH.

Radi se o izuzetno kvalitetnim igračima koji će svojim znanjem sigurno pomoći bordo klubu u proljetnom dijelu šampionata. Tako, uz Miloša Stojčeva, Harisa Duljevića, Ševku Okića, Samira Radovca, Gojka Cimirota, Nemanju Anđušića i Darija Purića, Alispahić i Rustemović činit će vezni red bordo diva koji je jedan od najjačih na ovim prostorima u posljednih nekoliko godina.

Sarajevo je u prvom dijelu polusezone bilo najefikasniji tim Premijer lige BiH. Igrači bordo kluba u 15 utakmica postigli su 31 pogodak, a nema sumnje da će s pridošlicom Leonom Benkom napad biti još ubitačniji.

Hrvatski napadač na pripremnim mečevima protiv Partizana i Temišvara već je pokazao da će biti paklen nogometaš i noćna mora za sve defanzivce u bh. šampionatu.

Dakle, Uprava bordo kluba, rezonski je trgovala u aktuelnom prijelaznom roku. Zadržan je igrački kostur, odbijena je milionska ponuda za Cimirota, produžen je ugovor s jednim od najvećih talenata bh. nogometa Samirom Radovcem, a u klub su došla četvorica izuzetno kvalitetnih nogometaša (Benko stigao u septembru, ali zbog administrativnih problema nije mogao konkurisati za tim Sarajeva)

Najjači sastav

Najjači poslijeratni igrački kadar čija se tržišna vrijednost procijenjuje na gotovo 10 miliona eura (tri A reprezentativca, dva mlada reprezentativca), pripreme u Antaliji koje su bordo klub koštale 200.000 KM, pozitivna atmosfera oko kluba idu u prilog Sarajevu, a navijači su sigurniji nego ikad - ove sezone titula namijenjena prvaku Bosne i Hercegovine mora doći u Titovu 38 b, jer ko može zaustaviti bordo divove predvođene Benkom, Velkoskim, Cimirotom, Radovcem... na tom putu?

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 feb 2015, 12:08

Napisao sam vam par stranica unazad koliko su pripreme kostale.Nisu kostale vise od 35 hiljada eura

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 17 feb 2015, 19:29

hilmo je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Igra li Kuadio na pripremama ? pošto se ono spominjala mogućnost posudbe.
Nije otišao na pripreme u Tursku, na probi je za posudbu u Visokom :mrgreen:
Da se zna prosao je tu probu. :)
1946

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 feb 2015, 13:34

Pitari iskrene cestitke vasim vodecim ljudima u klubu... :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2015, 14:04

Hvala Tuzlak !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 18 feb 2015, 14:45

Kada sam pročitao skoro da čelnici Sarajeva pregovaraju i da bi trebali dovesti strašno sponzorsko pojačanje,odma sam pomislio na Turkish Airlines.Sve u svemu jaka stvar.Ovo vas vodi ka Evropskom Sarajevu. ;)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 18 feb 2015, 17:03

Moze li neko napisati neke detalje oko tog ugovora ili bar povrsno,vidim spominje se kao najveci u regiji ma da ja bas i ne vjerujem u to,Crvena Zvezda dobija 4,5 miliona eura od Gasporoma po sezonu plus nagrade za osvojene trofeje,ako dobijate vise od ovoga onda svaka cast,to je bas iskorak u odnosu na cijelu ligu..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Paromlinac i 7 gostiju.