FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2015, 19:41

Dopo aver firmato il contratto con l'Inter, Geoffrey Kondogbia ha lasciato l'incontro fra Inter e Monaco per la trattativa che lo vedrà presto ufficialmente un nuovo giocatore nerazzurro per i prossimi cinque anni.
slika
Guštamo radi svih onih koji su govorili kako ga je Juventus zakapario u slučaju odlaska Pogbe.Ne zato jer nije došao u Juventus nego zato što su bili uvjereni da nema šanse da ga jadni Inter uzme.Guštamo radi izabiranja Intera ispred Milana i onda shizo priča "ma previše je toliko novaca za igrača za kojeg do nedavno nitko od nas nije čuo".Ovo zadnje ne znas je li smiješno ili žalosno.Guštamo radi priča o preplaćenom i napuhanom transferu koji ne bi bio napuhan da ga je slučajno Real (koji se ranije spominjao kao zainteresiran) odradio.Posebno guštamo kad se sjetimo svih onih koje će ovaj transfer pokušat omalovažit u narednim danima jer pošto je čovjek odabrao jadni Inter naravno da više neće biti onaj supermoćan igrač kakav bi bio da je otisao u opet primjerice Real nego samo preplaćeno dijete koje još ništa posebno nije pokazalo u ozbiljnom nogometu.Guštamo radi onih "kako to sad Inter 35m ne moze to tako zar nisu oni propali",guštamo radi onih "je*eni Thohir,mrš iz Intera ako ne misliš trošit" likova,ali ne radi toga što se sada konačno nešto i troši nego zbog njihovog neshvaćanja situacije od prvog dana.Guštamo radi onih koji komentiraju shizo članke o Kovacicevom odlasku "propao Inter,bjezi Kova iz Italije dok mozes".Ali ne,uopce se ne naslađujemo jer smo nedo*ebani lobotomci koje zadovoljava sama banalna činjenica što se pljunulo u facu i onda to razmazalo po cijelom licu onima kojima je ismijavanje i pljuvanje najveća zanimacija u životu.Ne kao "haha pokazalo im se konačno,šipu ga sada".Ne.Guštamo radi toga što su se takvi uvijek našli prozvanima komentirat,ozbiljno smatrajući da je njihova relevantna,bez da su bili i 1% upućeni u cijelu situaciju oko kluba.Jednostavno je zadovoljstvo kad se sjetimo svih ovih likova danas preveliko.Kao ono kad nakon silne muke položiš težak ispit i ne rugaš se mučki ko kakav imbecil onima koji su te već otpisali nego jednostavno uzivas kad se ponovno pojavis pred njihovom osušenom facom.Guštamo ko prasci u onom najvećem,najdubljem blatu.Samo se uši naziru.

slika

Izbori :kafa:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jun 2015, 19:44

Ok, treba malo stati na loptu.Poprilicno sam siguran da ovo znaci da cemo prodat nekoga. Prodaja Alvareza, Kuzmanovica,Mbayea, Nagatoma,Pereire nece biti dovoljna da pokrijemo transfere Kondogbie, mozda Imbule, Mirande i ostalih zaostataka. Ovo vjerojatno znaci da ce se prodat Kovacic ili Icardi, jer druge nema, po svemu sudeci Kovacic posto smo pojacali vezu. Iako su demantirali vec 300 puta prodaju Kove nazalost mislim da mu je ovo bila zadnja sezona u Interu...nadam se da to nije tako, ali realno mi nemamo novce da pokrijemo ovo bez da nas Uefa **** sa ffp-om.
U svakom slucaju svaka cast Thohiru, barem je pokazao da jos uvijek mozemo kupiti pravog igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2015, 19:59

Nema Europe u novoj sezoni,problemi s FFPom ponovno mogu doći tek 2016./2017.
If everything goes well with the medical of both players, we start hunting for a striker
Napadač idući izgleda.Tako sam i mislio.Još da je beka uzeti na kraju...
Eno onaj Baba iz Augsburga sto sam spominjao nedavno se sad dovodi u vezu sa Chelseaem.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jun 2015, 20:14

SiamoNoi je napisao/la:Nema Europe u novoj sezoni,problemi s FFPom ponovno mogu doći tek 2016./2017.
If everything goes well with the medical of both players, we start hunting for a striker
Napadač idući izgleda.Tako sam i mislio.Još da je beka uzeti na kraju...
Eno onaj Baba iz Augsburga sto sam spominjao nedavno se sad dovodi u vezu sa Chelseaem.

Znam ali... ja sam pesimista po defaultu :lol: moram malo :D

Jel ovo znaci da Miranda ima lijecnicki u pon. ili je Imbula isto nas?

slika
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2015, 20:33

I ja sam inače,ali tu sam nekako uvjeren da nema prodaje Matea :mrgreen:

Bas sam i ja o tome razmišljao,ali ne bih znao.Ili se ide u Čile obavit taj lijecnicki sa Mirandom ili se to računa i na dolazak Imbule.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 jun 2015, 20:49

Siamo @ drago mi je da imaš volje ovako tipkati :D ima tu svašta ali bas čitam na jednoj drugoj temi, kako sad Kongdobija nije neki igrač, preskup itd itd a sve bi dali da je došao njima! :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 jun 2015, 20:54

slika

Ma daj nam Mottu i dosta sto se veznog reda tice, nije se potrebno trosit i na Imbulu
svaka cast @Siamo na postu :thumbup: boli nas taki :njanjanja:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 20 jun 2015, 21:20

Grazie Presidente ....ima jos puno da se toga uradi nadam se i ja kao i svi mi da ovi nasi glavni igraci nece nas napustit.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2015, 21:27

To je onaj sa FIFa :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 jun 2015, 21:34

SiamoNoi je napisao/la:

aha :D

ima dosta dobrih fazona :mrgreen:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 jun 2015, 22:00

Danas ćemo guštat, ali se bojim da ćemo u naredniom periodu strahovat za našeg Matea :roll:. Ako prodaju Mateoa bukvalno su se posrali na ovaj transfer Kondogbie, radije bih da imamo Matea nego i Kondogbiu i Imbulu zajedno.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2015, 22:04

Već mediaset javlja kako će se žrtvovati Kovačić.Mislim da im je ovo već jedno 10 put.Samo Di Marzio.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 jun 2015, 22:19

Bilo bi fakat glupo da ga prodaju jer bi onda morali tražiti nekog mlađeg kreativca na sredini terena. A nećemo naći takvog ko Mateo, osim toga nećeš se vratit u vrh ako prodaš odličnog igrača i zamijeniš ga drugim odličnim, nego tako što zadržiš svoje odlične i pridodaš im još jednog odličnog. Ako ga ipak budu prodavali ne smiju nipošto za niže od 40, kad ovi za Kandogbiu mogu uzet 38 mil. možemo i mi za Matea.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 20 jun 2015, 22:27

SiamoNoi@ mi se nismo ni interesovali za Kondogbiu jer nam ne treba,da smo bili zaintetesovani mi bi ga i doveli,ta prica eto sad ste vi nesto jer ste doveli Kondogbiu jedini zaintetesovani su bili inter i Milan, da je iko od veliki klubova bio zainteresovan vi ga nebi doveli,uglavnom odlicno pojacanje za vas jer je Kondogbia sjajan igrac
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 jun 2015, 23:07

Yucca je napisao/la:SiamoNoi@ mi se nismo ni interesovali za Kondogbiu jer nam ne treba,da smo bili zaintetesovani mi bi ga i doveli,ta prica eto sad ste vi nesto jer ste doveli Kondogbiu jedini zaintetesovani su bili inter i Milan, da je iko od veliki klubova bio zainteresovan vi ga nebi doveli,uglavnom odlicno pojacanje za vas jer je Kondogbia sjajan igrac
Zna on to i sam, ne shvataj ga ozbiljno. :kafa:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 jun 2015, 23:12

Samo sam vas čekao :bow:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jun 2015, 00:13

arminz je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:

aha :D

ima dosta dobrih fazona :mrgreen:
Nisam još ništa stigao čitat,ali mogu si mislit ludila tamo :mrgreen:

Proći će se kasnije kroz temu.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jun 2015, 00:24

Halalite nam Matea, gadovi jedni :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jun 2015, 00:36

Nosite Guarina :zviz:

S Marseilleom je sve dogovoreno oko Imbule (18.5 M),ali se valjda čeka da u klubu odluče hoće li ići do kraja u realizaciju (kaze Di Marzio da su već razmijenjeni neki dokumenti).Za to vrijeme jasno i Milan pokušava dogovoriti s igračem.

Što se tiče Mirande kaze kako se čini da je produljio s Atleticom do 2018. (prijašnji ugovor bio do ljeta 2016.) kako bi ga Inter uzeo na dvogodišnju posudbu (3 M).Nakon toga otkup za 12.5.Odlično ishendlano :tokralju: Sigurno se neka takva shema i s Monacom napravila.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.