Mario Vrančić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Poskok
Kontakt:

Re: Mario Vrančić

Post Postao/la Poskok » 25 maj 2015, 21:00

Povrijedi se Vrancic,nece moci igrati protiv Izraela[PENSIVE FACE]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 25 maj 2015, 21:12

**** je napisao/la:Povrijedi se Vrancic,nece moci igrati protiv Izraela[PENSIVE FACE]

Zar on uopste moze debitovati protiv Izraela, @Pivopija rece da mu jos uvijek papirologija nije zavrsena .
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 25 maj 2015, 21:14

Mario Vrančić ipak neće debitovati za BiH u susretu protiv Izraela i to zbog povrede noge, koja mu je konstatovana nakon susreta protiv Stuttgarta, u kojem je Padeborn poražen rezultatom 2:1.

Vrančić Je potvrdio kako će pauzirati narednih šest sedmica, oporavljajući se od napuknuća kosti u nozi.

Iako još zvanično nije dobio odobrenje za nastup, FIFA je trebala do utakmice protiv Izraela poslati suglasnost za Vrančićev nastup u dresu BiH, što će se vjerovatno desiti u septembru, s tim što ovaj veznjak neće biti u kombinacijama za 12. juni.

- Jako mi je žao što ću propustiti ovu priliku, ali se nadam da me selektor neće zaboraviti za naredna okupljanja. Ekipi želim mnogo sreće i da pobijede Izrael, jer sam uvjeren da mogu, a nadam se da ćemo se uskoro i vidjeti - rekao je Mario Vrančić za "Goal", a njegova je povreda briga više za Mehmeda Baždarevića koji je ozbiljno računao na ovog igrača.

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 25 maj 2015, 21:15

**** je napisao/la:Mario Vrančić ipak neće debitovati za BiH u susretu protiv Izraela i to zbog povrede noge, koja mu je konstatovana nakon susreta protiv Stuttgarta, u kojem je Padeborn poražen rezultatom 2:1.

Vrančić Je potvrdio kako će pauzirati narednih šest sedmica, oporavljajući se od napuknuća kosti u nozi.

Iako još zvanično nije dobio odobrenje za nastup, FIFA je trebala do utakmice protiv Izraela poslati suglasnost za Vrančićev nastup u dresu BiH, što će se vjerovatno desiti u septembru, s tim što ovaj veznjak neće biti u kombinacijama za 12. juni.

- Jako mi je žao što ću propustiti ovu priliku, ali se nadam da me selektor neće zaboraviti za naredna okupljanja. Ekipi želim mnogo sreće i da pobijede Izrael, jer sam uvjeren da mogu, a nadam se da ćemo se uskoro i vidjeti - rekao je Mario Vrančić za "Goal", a njegova je povreda briga više za Mehmeda Baždarevića koji je ozbiljno računao na ovog igrača.

Sa Oslobodjenja preuzeto

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 maj 2015, 21:17

Šteta ali biće prilike :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 05 jun 2015, 13:04

Zvanicno novi zmaj :D
Stigla dozvola Fife :D
Mario, dobro dosao u pravu raju :bih:
#15.10.2013 !!!

sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jun 2015, 13:09

Dakle procedura promjene drzavljanstvaje trajala max 3 mjeseca, s obzirom da je pasos dobio krajem februara. Nije do FIFA-e.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 05 jun 2015, 13:10

Sad jos samo da pronadje novi klub, ali mislim a nece biti problema.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 05 jun 2015, 13:11

Prava je šteta što se povrijedio pred ovu utakmicu, poziv u repku bi ga sigurno pogurao da se lakše proda. Nadam se da će se uprkos tome uspjeti prodati, ne bi valjalo da ostane u cvajti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2015, 19:08

Po Kickeru tek 7. najbolji igrac Paderborna ove sezone. :hmmmmm:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 08 jun 2015, 06:10

Sad kad ostane u Padebornu u zweiti i nikad ne dobije poziv :rol: :rol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jun 2015, 22:20

Vrancic mora do 30. Juna pronaci novi klub, inace ostaje u Paderbornu.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 19 jun 2015, 22:56

Squawka ga je stavila na drugo mjesto najboljih igrača Paderborna.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 20 jun 2015, 02:25

Za sada klupa pa cemo vidjeti imali kvalitet ili je dosao na mig nekog menadzera, rodjaka i slicni veza a sto najgore takvi se zadrze dugo slucaj Anel Hadzic, Tino Sven Susic, Avdija Vrsjavic da ne spominjem jos imena ima ih bruka u historiji rep.BIH eto tako

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 20 jun 2015, 23:56

Senegal je napisao/la:Za sada klupa pa cemo vidjeti imali kvalitet ili je dosao na mig nekog menadzera, rodjaka i slicni veza a sto najgore takvi se zadrze dugo slucaj Anel Hadzic, Tino Sven Susic, Avdija Vrsjavic da ne spominjem jos imena ima ih bruka u historiji rep.BIH eto tako
Ma kakav mig menadzera, covjek bio ponajbolji igrac 2 Bl, dobar, koliko toliko je mogao biti, za Paderborn u Bl. Ne mozes za takvog igraca reci da je pomoci neakvih memadzerskih agencija dosak u repku.

Samo da pronadje klub neki iz Bl do kraja juna, mislim da ima kvalitet za ekipe kao sto su Mainz, Hsv, Stuttgart, Ingolstad, Darmstadt, Hannover.
DD

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2015, 00:03

Jos malo pa ce samit nesvrstanih.
Burundi, Mozambik, Senegal...... :rol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 21 jun 2015, 00:29

Burundi je napisao/la:
Senegal je napisao/la:Za sada klupa pa cemo vidjeti imali kvalitet ili je dosao na mig nekog menadzera, rodjaka i slicni veza a sto najgore takvi se zadrze dugo slucaj Anel Hadzic, Tino Sven Susic, Avdija Vrsjavic da ne spominjem jos imena ima ih bruka u historiji rep.BIH eto tako
Ma kakav mig menadzera, covjek bio ponajbolji igrac 2 Bl, dobar, koliko toliko je mogao biti, za Paderborn u Bl. Ne mozes za takvog igraca reci da je pomoci neakvih memadzerskih agencija dosak u repku.

Samo da pronadje klub neki iz Bl do kraja juna, mislim da ima kvalitet za ekipe kao sto su Mainz, Hsv, Stuttgart, Ingolstad, Darmstadt, Hannover.
Jedno je druga liga BL a jedno prva evo vidimo kako je ispao na klupu odma mu se pojavio interes i da zaigra za nas. Ako ima kvalitete otice u nikad slabiji HSV jer nije on sada neki tip igraca ni koji ima masnu platu aman zaman eto tako

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 jun 2015, 12:11

Senegal je napisao/la: evo vidimo kako je ispao na klupu odma mu se pojavio interes i da zaigra za nas
Mario Vrancic vec odavno govori da zeli igrati za nasu reprezentaciju, dakle to sto pises nema veze sa istinom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 12:20

Senegal je napisao/la:Jedno je druga liga BL a jedno prva evo vidimo kako je ispao na klupu odma mu se pojavio interes i da zaigra za nas.
O kojoj klupi ti govoris covjek je odigrao 30 utakmica od 34 moguce u Bundesligi. Prema svim ocjenama je bio jedan od boljih igraca svog kluba. Prije toga je bio najbolji vezni igrac "Cvajte". Mislim da je cak bio i prvak svijeta sa nekom Njemackom mladom selekcijom. On je izrazio zelju puno prije SP da zaigra za reprezentaciju samo bivsi selektor se je kasno "sjetio" da mu je potreban pa smo cekali godinu dana na njega. Moglo se je i mjesecima prije SP intenzivno raditi na tome da momak zaigra. I sredilo bi se sve potrebno davno. Ocigledno Safet nije mislio da mu je toliko potreban Vrancic. Sto i ne cudi jer nijedna selekcija nije imala toliko centralnih veznih igraca kao nasa tada pod Papetom. I jednostavno tesko bi pozvao jos jednog igraca te pozicije. Da je bar debitovao prije za reprezentaciju sada bi se puno lakse prodao u neki klub Bundeslige kao povremeni reprezentativac. A ovako ga mora i malo sreca pomaziti oko ovog transfera.

Miskeee10
Kontakt:

Post Postao/la Miskeee10 » 21 jun 2015, 12:58

Činjenica je da smo mi samo na papiru "puni " veznjaka.Na terenu je to jedna sasvim druga dimenzija pogotovo sada kada nema vise Misketa, Sejo ako ga uopšte posmatramo kao veznjaka najvjerovatnije da se neće vraćati u reprezentaciju, ni na malog Prcića se ne računa izgleda više. Imamo dakle trio Besic Pjanic Medunjanin. Njihove rezerve su Trenutn. Semir Štilić, Tino Sušić i Anel Hadžić. Ja se ne mogu oteti dojmu da Mesa malog Cimirota ne bi ni zvao da nije bilo pritiska javnosti. Sto se Vrancica tice momak je u cvajti bio najbolji veznjak,ako ostane u Bundesligi svakako da je poželjan i u reprezentaciji.Mada će na neku ozbiljniju minutazu vjerovatno morati čekati do sljedećih kvalifikacija ili eventualno plasman na EURO jer se nalazimo u takvoj situaciji da prostora za eksperimente jednostavno nema.Samo se nadam da se neće ponoviti kao sa Prcićem kada se Miske tjerao radi njega a momka nažalost nigdje nema.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, aimar21, Diadora, Google Adsense [Bot], Micron i 44 gosta.