Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Sto se tice cicana to je malo zesci cedomir
Pa normalno da je zabio 3 gola u sezoni (2 u ligi, 1 u kupu) ako igra za ekipu koja je na dnu Serie A (a ne talijanskog nogometa). Pa Llorente koji je tek malo niži od Đurića ove sezone je zabio samo 5 golova, a igra za Juve i ima strašne igrače iza sebe da ga hrane loptama. Jel' po tebi ni on ne valja? Uvijek je teže zabijati za slabije ekipe, nego za jače. Lakše je zabijati kad ti ubacuju Pirlo, Evra, Tevez itd. nego uglavnom anonimusi koji ne znaju tri dodavanja sastaviti. Osim toga, visoki igrači imaju visoko težište i nisu u stanju da driblaju preko pola terena, da trče kao munje i sl. već ovise o pasovima saigrača. Ja ne sumnjam da će Đurić već na prvi dobar Pjanićev ubačaj pokazati zašto pozvan.Ziko je napisao/la: Za par odigranih utakmica uz postignut 1 gol u ekipi koja je dno italijanskog nogometa nije ulaznica ni neka preporuka za ulazak u BH reprezentaciju...
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Mislim da Meša trebao zvati Stevu Nikolića domaćeg igrača iHŠK Zrinjskog najboljeg strijelca Premijer lige.Sheyi je napisao/la:Ziko, kakav komentar bi bio da nije pozvao Đurića baš me zanima?
Mislis Rijada Bajica kao najboljeg strelca BHT premier ligeZiko je napisao/la:Mislim da Meša trebao zvati Stevu Nikolića domaćeg igrača iHŠK Zrinjskog najboljeg strijelca Premijer lige.Sheyi je napisao/la:Ziko, kakav komentar bi bio da nije pozvao Đurića baš me zanima?
Ni Pero Stojkić nije loša opcijaZiko je napisao/la:Mislim da Meša trebao zvati Stevu Nikolića domaćeg igrača iHŠK Zrinjskog najboljeg strijelca Premijer lige.Sheyi je napisao/la:Ziko, kakav komentar bi bio da nije pozvao Đurića baš me zanima?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa ako je već pozvao Vršajevića mogao je ako ništa oprobati Peru Stojkića kapetana Zrinjskog.FaraonTM je napisao/la:Ni Pero Stojkić nije loša opcijaZiko je napisao/la:Mislim da Meša trebao zvati Stevu Nikolića domaćeg igrača iHŠK Zrinjskog najboljeg strijelca Premijer lige.Sheyi je napisao/la:Ziko, kakav komentar bi bio da nije pozvao Đurića baš me zanima?
Slažem se, roPe je za Avdiju Lahm al' yebiga mrzi ga Meša jer je HrvatZiko je napisao/la:
Pa ako je već pozvao Vršajevića mogao je ako ništa oprobati Peru Stojkića kapetana Zrinjskog.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tulln1 je napisao/la:Sto se tice cicana to je malo zesci cedomir
upravo to samo sto ja nisam tako direktno htjeo da "opisujem"
pozz iz VIENNE
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Da sajo10 pozzz iz Tullna i samo direktno
Večeras u prvih 11 protiv Intera.
Đurić protiv Susica.Bit će zanimljiva utakmica.HariTz je napisao/la:Večeras u prvih 11 protiv Intera.
Suvišno je pitati sa li je Tino najavljen u prvom sastavu večeras Jel tako?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Velika je steta sto inter u napadu nema klasnog napadaca jer bi tinin broj asistencija bio duplo veci.
Inace, veceras ocekujem gol djurica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Inace, veceras ocekujem gol djurica.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
izdominiraj majstore kao Avdija birvaktile 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Eee da je k'o Avdija.Sad bi vec imao minutica koliko mu dusa zeli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Možda bi i zabio koji gol kad bi ovi znali centrirati.ahmic je napisao/la:Bio je penal na Djuricu..i dobar igrac,u boljoj ekipi bi trpo ko lud..
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 15 mar 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bio je penal na Djuricu..i dobar igrac,u boljoj ekipi bi trpo ko lud..
Kakvo spustanje prsima Djurica 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Odlična akcija Djurića i Carbonere, za gol Defrela!
Re: Odg: Milan Đurić
Taaaq ce Djuric, bolje da je u Boavisti ili Eupenu ko je još vidio fajde od liga petice. Sto igrati protiv najboljih stopera Italije kad možeš derati po Austriji.Rios je napisao/la:Kakvo spustanje prsima Djurica
U inat dusmanima Milane sine Tuzlanski!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dobro je momak prezivio ovu utakmicu koliko je puta skocio veceras. Oni i igraju tako da golman nabije i Djuric pokusa spustiti loptu naprijed. Steta sto je promasio onu sansu u drugom poluvremenu. Ali vec je bio polumrtav od hrvanja sa onim sjekirama u obrani Intera. Momak je dobitak za nasu repku i da ova nesretna Cezena ima krila kako bog zapovjeda Djuka bi masakrirao golmane po Italiji. I ako ispadnu siguran sam da Djuka nece sa njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.