Ozbiljno? Ako jest, nadji sliku svega ti. To ce mi bit wallaper do kraja zivota.harishp je napisao/la:Dialiba je veci Bosanac i od kobajagi rodjenog Bosanca Cirkana.
Kako je jadnik ponio dvije BIH zastave u Mursiji i mase Dialibica ko' pravi.![]()
![]()
Kad je BIH igrala protiv Spanaca.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Na aerodromu ga reprezentativci skontali.Cartman je napisao/la:Ozbiljno? Ako jest, nadji sliku svega ti. To ce mi bit wallaper do kraja zivota.harishp je napisao/la:Dialiba je veci Bosanac i od kobajagi rodjenog Bosanca Cirkana.
Kako je jadnik ponio dvije BIH zastave u Mursiji i mase Dialibica ko' pravi.![]()
![]()
Kad je BIH igrala protiv Spanaca.Taj je covjek legenda, ne znam sto je samo jednom igro za U21 repku.
Cirkan pitao jel ovo neki stundent koji je bio u BIH
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ciro izgleda slabo prati Zelju. Nije znao ko su Stilic i Jahic, a eto nije znao ni Dialibica.harishp je napisao/la:Na aerodromu ga reprezentativci skontali.Cartman je napisao/la:Ozbiljno? Ako jest, nadji sliku svega ti. To ce mi bit wallaper do kraja zivota.harishp je napisao/la:Dialiba je veci Bosanac i od kobajagi rodjenog Bosanca Cirkana.
![]()
Kad je BIH igrala protiv Spanaca.Taj je covjek legenda, ne znam sto je samo jednom igro za U21 repku.
Cirkan pitao jel ovo neki stundent koji je bio u BIH![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Abubekir nam je sad ni na nebu ni zemlji.
Papiri su mu nesto na pola ni Senegalac ni Bosanac.A znajuci one nase tehnicare tako mu jadniku i ostane.
Inace taljiga u Mehelenu ubaci ga trener ponekad.Ali je ofalio pravo jos mu samo oci iz glave vire

Nema cevapa kao kod Zelje pa mu fakat fali.
Papiri su mu nesto na pola ni Senegalac ni Bosanac.A znajuci one nase tehnicare tako mu jadniku i ostane.
Inace taljiga u Mehelenu ubaci ga trener ponekad.Ali je ofalio pravo jos mu samo oci iz glave vire
Nema cevapa kao kod Zelje pa mu fakat fali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sacekajte da nam patriota kaze sta on mislio o svemu,imal snijega u Kanadi konto ja doci malo na zimovanje??? 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ja licno nevidim razliku izmedu njega i Medunjanina. Obojica igraju dobro u prosjecnim klubovima i obojica su izabrali BIH kad su vidjeli da nema boljeg izbora.
-
Necromacer
- Kontakt:
ONI SU BAR IZABRALI BiH ,a TI KANADUTarik14 je napisao/la:Ja licno nevidim razliku izmedu njega i Medunjanina. Obojica igraju dobro u prosjecnim klubovima i obojica su izabrali BIH kad su vidjeli da nema boljeg izbora.
Nemoj vise valjati gluposti sine...provaljujes se samo....
Meni je drago zbog Asmira ...samo naprijed momak tek su ti 23 god.
Mogu samo pomisliti kako ti je bilo drago kada je on dao one moronske izjave protiv nase reprezentacije.Necromacer je napisao/la:ONI SU BAR IZABRALI BiH ,a TI KANADUTarik14 je napisao/la:Ja licno nevidim razliku izmedu njega i Medunjanina. Obojica igraju dobro u prosjecnim klubovima i obojica su izabrali BIH kad su vidjeli da nema boljeg izbora.Sada cemo morati sacekati par sati da dobijemo odgovor od naseg "zlata" Tarika posto ga **** vremenska zona...vjerovatno sada paja
![]()
Meni je drago zbog Asmira ...samo naprijed momak tek su ti 23 god.
Ali nema veze, vazni su rezultati jelde!?
A jel se fudbal igra zbog rezultat ili da se vidi ko je veci patriota??Tarik14 je napisao/la:Mogu samo pomisliti kako ti je bilo drago kada je on dao one moronske izjave protiv nase reprezentacije.Necromacer je napisao/la:ONI SU BAR IZABRALI BiH ,a TI KANADUTarik14 je napisao/la:Ja licno nevidim razliku izmedu njega i Medunjanina. Obojica igraju dobro u prosjecnim klubovima i obojica su izabrali BIH kad su vidjeli da nema boljeg izbora.Sada cemo morati sacekati par sati da dobijemo odgovor od naseg "zlata" Tarika posto ga **** vremenska zona...vjerovatno sada paja
![]()
Meni je drago zbog Asmira ...samo naprijed momak tek su ti 23 god.![]()
Ali nema veze, vazni su rezultati jelde!?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jadna nacija i navijači koji pljuju po svom jedinom golmanu koji igra u ligi kvalitetnoj.Šta vam momak uradi da ste toliko protiv njega,ma najbolje ga potjerat i uzet ove iskusne iz naše šaban lige a kad nema Kene nek pomogne Nurković i ekipa.Asmir legenda i radi i trudi se ,ocijene to pokazuju.
A vi ostali ako vam smeta prebacite kanal s fudbala na hokej
bambina je napisao/la:Jadna nacija i navijači koji pljuju po svom jedinom golmanu koji igra u ligi kvalitetnoj.Šta vam momak uradi da ste toliko protiv njega,ma najbolje ga potjerat i uzet ove iskusne iz naše šaban lige a kad nema Kene nek pomogne Nurković i ekipa.Asmir legenda i radi i trudi se ,ocijene to pokazuju.
Bambina, nemoj pisati u mnozini.
Ovdje jedini koji pljuje po njemu je nas dragi Tarik, jer on je toliki "patriota" da jednostavno nemoze preci preko toga sto je Asmir eto dao neku izjavu. Njega to toliko boli, da mora da pljuje NASEG Asmira BOSANCA
Al, to je nas Tarce, pa mu mi to oprostimo, oko nase drago, sta bi mi bez njega.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
džakailibu
- Kontakt:
ponekad provrtim po forumu da vidim ima li sta pametno kada ono ljudi ukrug se vrte. ne bih volio da je offtopic ali bih jako volio da neko definise pojam ili termin patriot ili patriotizam. sta je to, koliko se zemlja mora voljeti i na koji nacin da bi bio patriota. jesam li ja veci patriota od tebe i na koji nacin se to prezentuje i koje je taj koji ce reci da ja sam patrita? ubrzo ce te svatiti da je taj termin nemoguce u potpunosti definisati te da ga je moguce zloupotrebljavati na nacin na koji to rade ovi naši fašisti iz sda, sbih, snsd, hdz i zato nam je tako. i gadi mi se postavljati neke fudbalere u kontekstu nekog , poptuno neodređenog termina kao što je patriotizam.
zivjeli
zivjeli
Definiciju jedino rahmetli Alija Izetbegović napisao u svom djelu.Ali u sportu o tome neću komentirat.
Sorry van teme.
Sorry van teme.
Evo Asmira brani danas.
Mora primiti makar jedan.
Da namiri kvote.
Ali ''nikad'' on nije kriv
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Primit ce ga iz penaltika...tradicija ide daljeharishp je napisao/la:Mora primiti makar jedan.Da namiri kvote.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma primio ga je vecrob do bagro je napisao/la:Primit ce ga iz penaltika...tradicija ide daljeharishp je napisao/la:Mora primiti makar jedan.Da namiri kvote.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Gdje tacnoharishp je napisao/la:Ma primio ga je vecrob do bagro je napisao/la:Primit ce ga iz penaltika...tradicija ide daljeharishp je napisao/la:Mora primiti makar jedan.Da namiri kvote.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
evo beg brani protiv coventry-a u fa cup-u..produzeci ima jos 10 min pa bi beg mogao skinit koji penal
ajmo asmireeeeeeee
ajmo asmireeeeeeee
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nista od penala ,Mokoena u 120+ daje gol!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.