BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Virtu4l
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2015, 22:26

emir79 je napisao/la:Obzirom da je Irska ekipa cija se igra svodi na trku i agresivnost, trebali bi imati igraca koji ce cesto ici u duele sa njima ispred njihovog sesnesterca i tako izvuci par slobodnjaka, mozda bi to bilo presudno u ovoj utakmici.
Džeko to radi savršeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 okt 2015, 22:32

Opet teorije zavjere :yawn:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 29 okt 2015, 22:42

Samo da nam ne dadnu gol u prvi 20 minuta ,i to je to.Laganom i pametnom igrom,mozemo ostvariti dobar rezultat,a sad pitanje je kako ce Selektor postaviti taktiku,bojim se ako slucajno mi ranije povedemo,da se ne povucemo i pocnemo kao braniti rezultat a svi znamo kako se mi branimo i slicno.Uglavnom bit ce to 2 napete utakmice i za njih i za nas.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 okt 2015, 23:22

Virtu4l je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Obzirom da je Irska ekipa cija se igra svodi na trku i agresivnost, trebali bi imati igraca koji ce cesto ici u duele sa njima ispred njihovog sesnesterca i tako izvuci par slobodnjaka, mozda bi to bilo presudno u ovoj utakmici.
Džeko to radi savršeno.
Da Dzeko, on to najbolje radi, pogotovo kada dubinska lopta ide na njeg i prsima zaustavlja 5-6 metara ispred protivnickog sesnesterca. Obicno ga tad s´ledja ruse, a i kad povuce loptu kroz sredinu. Znaci mogli bi odluciti Dzeko-Pjanic u Zenici.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 30 okt 2015, 09:30

Hoce li neko ukloniti ovu anketu koga bi zeljeli u barazu. :lol: :lol:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 okt 2015, 09:37

OBAVEZNO Kolasinca na klupu, jer inace cemo igrati 80 minuta s igracem manje!!! momak je totalno nervozan i van forme!!!! nista protiv sea, ali treba biti realan!!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 okt 2015, 09:58

dell21 je napisao/la:Hoce li neko ukloniti ovu anketu koga bi zeljeli u barazu. :lol: :lol:
Kad je okončano izvlačenje bilo 940 za Sloveniju :lol: :bow: :bow:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 okt 2015, 10:41

Sheyi je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Hoce li neko ukloniti ovu anketu koga bi zeljeli u barazu. :lol: :lol:
:lolno: :lolno: I mi se kasnije raspravljamo ovdje na forumu o nekim temama sa ovakvim sto i dan danas glasaju za Sloveniju :urnebes:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 30 okt 2015, 10:44

Volio bih Sloveniju ,nekako nam najbolje oni leze i vjerujem da bi ih prosli :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 okt 2015, 11:09

Jon Walters se povrijedio, upitan za baraz. Prvu tekmu svakako zbog kartona propusta.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 okt 2015, 11:09

Sheyi je napisao/la:
Ma kad se okoncalo, bila Norveska drugi pik, sad odjednom raja glasa za Irsku i Irska preskoci Norvesku. :D

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 okt 2015, 11:12

Goalgetter je napisao/la:Jon Walters se povrijedio, upitan za baraz. Prvu tekmu svakako zbog kartona propusta.
meni to nikako nije dobro, nevalja se radovati tudjoj nesreci.....jer uvijek je lakse pobjedit prvu postavu, nego b ili c ekipu.....ja bi najvise volio da su im svi igraci zdravi, ovako neznas na cemu si...

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 okt 2015, 11:29

firefirefirely je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Pa zbog afere Germania, na nacin kako je upao u repku zajedno sa Tinom,zbog toga takodjer sto na njegovom mjestu igra jos veci rusioc "chungalunga" koji je dosad u odnosu na broj odigranih repki i na nacin na koji ih je odigrao dao najvise ovoj reprezentaciji, pa sad Anel kad uleti vidi se nenadoknadiva razlika u kvalitetu. Medjutim vjeruj da je Anel osoba koja visoko kotira u ovim Bhf krugovima (Stokholm, Oslo, Bec...) njima uopste nije mrzak, vec im je gotivan...
ma to sa germanijom su sve nebuloze, covjek igra redovno u sturmu, pruza solidne partije, da nema neki talenat to nam je svima jasno, al nema ga vala ni kolasinac......budimo iskreni i realni.......
:shock:

why??

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Goalgetter » 30 okt 2015, 11:35

Goalgetter je napisao/la:Jon Walters se povrijedio, upitan za baraz. Prvu tekmu svakako zbog kartona propusta.
meni to nikako nije dobro, nevalja se radovati tudjoj nesreci.....jer uvijek je lakse pobjedit prvu postavu, nego b ili c ekipu.....ja bi najvise volio da su im svi igraci zdravi, ovako neznas na cemu si...
Ma dobro je to. Svakako sad kad kladionoce vide da ne igra Walters, kvota pada na 1.75 :bih:

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 30 okt 2015, 11:41

Pa sta mi znamo na cemu smo dok ne izadju postave na teren.Ja sam misljenja da je ove Irce tesko pobijediti pa makar svi igrali u engleskoj drugoj ligi ili championshipu , a ipak ih vecina igra u premier ligi.Ljudi su navikli i navijace i startove i trku , tako da dok se jaja ne oznoje svim nasim igracima bice jako tesko.Ja ne znam ni jednu reprezentaciju da kad je bilo gusto da ih je razvalila.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 okt 2015, 11:44

argentarium80 je napisao/la:Pa sta mi znamo na cemu smo dok ne izadju postave na teren.Ja sam misljenja da je ove Irce tesko pobijediti pa makar svi igrali u engleskoj drugoj ligi ili championshipu , a ipak ih vecina igra u premier ligi.Ljudi su navikli i navijace i startove i trku , tako da dok se jaja ne oznoje svim nasim igracima bice jako tesko.Ja ne znam ni jednu reprezentaciju da kad je bilo gusto da ih je razvalila.
Razbijali su ih na EURO2012 koliko znam. Hrvati ih 3-1 pobjedili ja mislim.

Ali slazem se da ce biti pretesko, pa makar sa B-Timom igrali, ipak je ovo baraz, ne da svi daju 100, nego 200%. Svakako da nam leze po stilu igre, tesko je drzati sredinu protiv njih.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 okt 2015, 12:01

Goalgetter je napisao/la:
Ma dobro je to. Svakako sad kad kladionoce vide da ne igra Walters, kvota pada na 1.75 :bih:

nebi volio da kvota padne na 1,75...to mirise na X prijatelju :( :(

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 okt 2015, 13:04

Goalgetter je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la: meni to nikako nije dobro, nevalja se radovati tudjoj nesreci.....jer uvijek je lakse pobjedit prvu postavu, nego b ili c ekipu.....ja bi najvise volio da su im svi igraci zdravi, ovako neznas na cemu si...

nebi volio da kvota padne na 1,75...to mirise na X prijatelju :( :(
Neigraju kvote na terenu nego igraci. Ukoliko im ovaj ne bude igrao u obje tekme jos sam sigurniji da prolazimo dalje. haman ce igrati bez kompletnog napada. Long ako i bude igrao nece biti 100% spreman. Keane nema snage da odigra 2 tekme u samo 3 dana po 90 minuta. pogotovo ne na vrhunskom nivou
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 okt 2015, 14:02

Sad ce jos malo pocet fore:
Prodajem dva zapada 300maraka komad

:lol: :lol: :lol:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 30 okt 2015, 14:47

Irci igraju anti fudbal. Mi tesko zabijamo ekipama koje se dobro brane. Bit ce zanimljivo. Steta sto nemamo kakvog "novinara" u drzavi, Besic i Begovic izmedu sebe znaju pola njihovog tima, bilo bi zanimljivo cut sta o njima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.