Kup BiH 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup BiH 2016/17
Koji glupan jbte, drzi lika I povlaci I ne pusta ga I dok se ovaj pokusava doci. Kada je postalo preofirno morao je svirati. Ne razumijem potez ovog stopera Sirokog. Penal ko suza.
Kazne za gazi I zastave
Kazne za gazi I zastave
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- 7aprildomemoj
Zviždanje državnoj himni, ratna zastava HVO, baklje i ubacivanje predmeta u teren. Sad NS/FS BIH treba hitno reagovati i drakonski kazniti Lišticu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Gade mi se. Fuj...Convicts1988 je napisao/la:Čuj gazi balijeHajde Sarajevo još 1 komad
Hajde Sarajevo jos jedan dajte, pa nek i dalje kmece.
Cist penal k'o suza tj. glupost igraca Sirokog Brijega.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sta se ovi kerovi bune, kao nije penal?!
Ma kakav HVO, ne vidite vi dobro. Imaju ove vase komsije, oni tvrde da su Sirokobrijezani prvoklasni domoljubi.
Gdje je sad brat @Kelevra?
Ma kakav HVO, ne vidite vi dobro. Imaju ove vase komsije, oni tvrde da su Sirokobrijezani prvoklasni domoljubi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17
Eto dobio je zuti.[emoji3]Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko je igrac u plavom dresu sa brojem 29 napravio prekrsaja, uputio pogrdnih rijeci sto sudiji sto igracima?
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vrijedjanje na nacionalnoj osnovi , psovanje drzave BiH..7aprildomemoj je napisao/la:Zviždanje državnoj himni, ratna zastava HVO, baklje i ubacivanje predmeta u teren. Sad NS/FS BIH treba hitno reagovati i drakonski kazniti Lišticu
velicanje ratnih zlocinaca itd..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
si si popusi hajmo Sarajevo jos jedan

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ako navijam da Sarajevo uvijek izgubi te da nikad ne ovoji trofej, ne mora znaciti da tog drugog gotivim. Ne tjeraj me da ti kazem pravo misljenje o ovima i sta im ja zelim.kobe24 je napisao/la:Sta se ovi kerovi bune, kao nije penal?!![]()
Ma kakav HVO, ne vidite vi dobro. Imaju ove vase komsije, oni tvrde da su Sirokobrijezani prvoklasni domoljubi.![]()
Životni saputnik! 1921
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sa ulice da si doveo pasce kulturnije bi bilo!LjoZee je napisao/la:Eto dobio je zuti.[emoji3]Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko je igrac u plavom dresu sa brojem 29 napravio prekrsaja, uputio pogrdnih rijeci sto sudiji sto igracima?
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Al yebo majku kaže lik njih 5 milja prave bolju atmosferu nego 35 milja na Koševu
Ajmo Sarajvo uvalit gaaaa
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Hahaha
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 18 feb 2018, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ušao Said?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne grijesi duse memaraMemara je napisao/la:Ako uzmemo kup, DaBogda i Željkan ligu eto! Majku li im skutorsku!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- egocentrik
- Kontakt:
Ja mrzim zeljeznicar ali nikada ne bih protiv sirokog navijao za siroki, ovo su ustase s dna kace.Eisenbahner1921 je napisao/la:Dabogda im se srusila tribina.
Ne dijelim ljude po nacionalnosti, imam prijatelja i hrvata i srba, bosnjaka i bosanaca nejse, ali cetnike i ustase ne podnosim i sjeme im se zatrlo.
Balije ne spominjem, na nasu drzavu je izvrsena okupacija i genocid i donekle opravdavam pojedine ljude, da zavrsimo s politikom.
Sarajevu kup i da zeljo ne osvoji, sezona uspjesna.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ja naprimjer uopce prijatelja nemam, sve jednako mrzim pa koristim sva tri pogrdna naziva, al to sam samo jaegocentrik je napisao/la:Ja mrzim zeljeznicar ali nikada ne bih protiv sirokog navijao za siroki, ovo su ustase s dna kace.Eisenbahner1921 je napisao/la:Dabogda im se srusila tribina.
Ne dijelim ljude po nacionalnosti, imam prijatelja i hrvata i srba, bosnjaka i bosanaca nejse, ali cetnike i ustase ne podnosim i sjeme im se zatrlo.
Balije ne spominjem, na nasu drzavu je izvrsena okupacija i genocid i donekle opravdavam pojedine ljude, da zavrsimo s politikom.
Sarajevu kup i da zeljo ne osvoji, sezona uspjesna.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Samo da igrači koji su prošli kroz Slobodu ne pucaju penale, inače...
Sent from my F3111 using Tapatalk
Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva predstava Sirokog...
Nekada domacinska liga se pretvorila u to da svi igraju bolje u gostima 
Iskreno draže mi je da Sarajevo digne kantu nego ovi opančari i konjušari,mada ne simpatišem ni jedan klub 
it's football day
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.