Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
Ko kaze da sam stranac.
- ASD
- Kontakt:
Ti, kad progovoris.
Upravo tako, jos kad ti cuju ime ili ako si malo taman.ASD je napisao/la:Ti, kad progovoris.
To je vecinom po malim gradovima, vecinom zivi zatucan narod. BIjelci, 90% za Trumpa.
- Marsal
- Kontakt:
Zavisi sta smatrate malim gradom, Amerikanci su svakakvi ali dok ih ne diras boli ih qrac za tebe ba, mahne ti nekad hey neighbour i to je to. Previse vjerujete filmovima
Eo moja sestra zivi u naselju tj dijelu nekog okruga gdje ona i muz jedini Bosanci, nikakvih problema, ljudi joj ko u filmovima donosili pite kad je useljavala, nemaju tamo ljudi kad naci vrijeme da te mrze, idu se dolari zaradit. Pa nece niko od vas otici u small town manji od Teslica pa zivjet 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja zivim u Americi od 98 godine. U Iowi studirao masinstvo pa se onda preselio blizo Chicaga, manji grad sranje zivo. Al mi je firma bila odlicna pa sam tu ostao dugo. Ako zivis u dobrom naselju gdje su skolovani ljudi to je normala da ti ljudi pomazu.Marsal je napisao/la:Zavisi sta smatrate malim gradom, Amerikanci su svakakvi ali dok ih ne diras boli ih qrac za tebe ba, mahne ti nekad hey neighbour i to je to. Previse vjerujete filmovimaEo moja sestra zivi u naselju tj dijelu nekog okruga gdje ona i muz jedini Bosanci, nikakvih problema, ljudi joj ko u filmovima donosili pite kad je useljavala, nemaju tamo ljudi kad naci vrijeme da te mrze, idu se dolari zaradit. Pa nece niko od vas otici u small town manji od Teslica pa zivjet
oko 300 poziva za prijave na goethe aprilski rok, ne znamo kućemo štaćemo i kakoćemo
Zarathustra
- rob do bagro
- Kontakt:
Hocete monopol i kesh snadjite se.Moggi je napisao/la:oko 300 poziva za prijave na goethe aprilski rok, ne znamo kućemo štaćemo i kakoćemo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- ASD
- Kontakt:
Pa nisu oni krivi sto ovi drugi muljaju.
Ja se iskreno cudim za neke kako su polozili na OSD-u, znalo se da to nece izdrzati zauvijek.
Ja se iskreno cudim za neke kako su polozili na OSD-u, znalo se da to nece izdrzati zauvijek.
- rob do bagro
- Kontakt:
Mulja se i sa njihovim certifikatom, nema tu neke drasticne razlike.ASD je napisao/la:Pa nisu oni krivi sto ovi drugi muljaju.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- ASD
- Kontakt:
Ima, vjerujem. Ali ni blizu ofirno kao na OSD.
- rob do bagro
- Kontakt:
Jbg, neka onda hvataju te pojedince sto rade mutne radnje najlakse je rec necemo priznavat diplome i donosit odluke kako je kome kurcu cejf, sad ce doc vrijeme kad ces prije docekat termin u ambasadi nego termin u Geteu.ASD je napisao/la:Ima, vjerujem. Ali ni blizu ofirno kao na OSD.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cekaj pola godine da izadjes na B1, pa padni hören, pa onda samo zbog njega cekaj jos pola godine. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dosjetile se bosnje nove ideje, sad organizovano busem idu u austriju polagat ösd 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
ko im sad garantuje da ce poloziti?redbull93 je napisao/la:Dosjetile se bosnje nove ideje, sad organizovano busem idu u austriju polagat ösd
Zarathustra
Ma to je za ove sto ne mogu docekat goethe, ko imalo razmislja, uci i ide na kurs da nauci. Zajebat ces ti ovdje i dobit diplomu, a sta ces kada odes u njemacku. Ganjat google translateMoggi je napisao/la:ko im sad garantuje da ce poloziti?redbull93 je napisao/la:Dosjetile se bosnje nove ideje, sad organizovano busem idu u austriju polagat ösd
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Tako mozes samo sebe zayebat. Prije ces nazad nego sto si dosao, nisu poslodavci glupi.redbull93 je napisao/la:Ma to je za ove sto ne mogu docekat goethe, ko imalo razmislja, uci i ide na kurs da nauci. Zajebat ces ti ovdje i dobit diplomu, a sta ces kada odes u njemacku. Ganjat google translateMoggi je napisao/la:ko im sad garantuje da ce poloziti?redbull93 je napisao/la:Dosjetile se bosnje nove ideje, sad organizovano busem idu u austriju polagat ösd
15.10.2013.
- ASD
- Kontakt:
Meni treba 10 minuta da ocijenim koji je nivo jezika kod neke osobe, a kamoli nekom pismenom nijemcu kome je to maternji jezik.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko je se to još vratio zbog toga, ja ne znam nikog, glupost ljudima otežavat odlazak i izbijat hljeb iz usta, odma im treba podijelit svima te certifikate i nek idu ako imaju priliku.Kaunas je napisao/la:
Tako mozes samo sebe zayebat. Prije ces nazad nego sto si dosao, nisu poslodavci glupi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jah eto ovi sto zavrse ko biva znaju pricat, znaju qrac. Ja kad sam otiso prije 3 godine nisam znao beknut, a dolazila je raja kao sa b2 certifikatom, yebes mi mater ako nisam bio angela merkel za njih licno.redbull93 je napisao/la:Ma to je za ove sto ne mogu docekat goethe, ko imalo razmislja, uci i ide na kurs da nauci. Zajebat ces ti ovdje i dobit diplomu, a sta ces kada odes u njemacku. Ganjat google translateMoggi je napisao/la:ko im sad garantuje da ce poloziti?redbull93 je napisao/la:Dosjetile se bosnje nove ideje, sad organizovano busem idu u austriju polagat ösd
naprijed rejal