Kakve veze brate imaju komšije sa nama?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ne mogu nama odobriti a njima ne i obratno,bice u paketu ili nikako.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ne vrijeđaj čovjeka bez razloga
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Pretpoatavljam da su tvoje namjere dobre i da zelis da se ovo sa poreznom rijesi ppzitivno .Nikakav paket mi pitari nismo u rjesavanju problema.Poreska je nemilosrdna i kad ispunis obaveze iz sporazuma novog onda dobijes mogucnost da registrujes stramce.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Tugo...nesreco..
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ko prvi ispuni obaveze prema poreskoj taj ce i dobiti dozvole kratko i jasno.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- plavanacija
- Kontakt:
Ivković mora ostati!!!!!
Hahahahahahhahahaa
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ispunili smo,napravili sporazum,zatezu
Ako nas Tomo napusti malo je reći da smo u ****
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- plavanacija
- Kontakt:
A kako to misliš izvesti?
Ako Tomo ode to je 5 koraka nazad,čovjek je najbolje moguće rješenje u ovoj situaciji,nadam se da će ostati iskreno,ne da mi se gledat Kemu,Mulaosmanovića......
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Forum postao smjehurija, skup neizivljenih balavaca koji nosa obrisati ne znaju.
A sve znaju. Još i prijete, psuju...
Aferim, omladino...
A sve znaju. Još i prijete, psuju...
Aferim, omladino...
- plavanacija
- Kontakt:
Sutra sa tribina prozivati ga, dati mu elan da ostane. Lik je ubacio neku pozitivu u klub, to svi osjete. Odlicno se radi na treninzima, znalac sto se tice mladih igraca. Idealan za ovakvog Želju gdje su 90% mladji igraci. Ima reference, i uvijek može na obraz dovesti neku nadu iz NHL-a, to nam puno, puno moze znaciti.Muki15 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:27Ako Tomo ode to je 5 koraka nazad,čovjek je najbolje moguće rješenje u ovoj situaciji,nadam se da će ostati iskreno,ne da mi se gledat Kemu,Mulaosmanovića......
Bruka si ti sam od sebe.
Vidjecemo ubrzo jesam li u pravu
I naravno ZA SVE TI HVALA AMARE!
Ma ostat će on,ima čovjek razumijevanje,valjda....plavanacija je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:32Sutra sa tribina prozivati ga, dati mu elan da ostane. Lik je ubacio neku pozitivu u klub, to svi osjete. Odlicno se radi na treninzima, znalac sto se tice mladih igraca. Idealan za ovakvog Želju gdje su 90% mladji igraci. Ima reference, i uvijek može na obraz dovesti neku nadu iz NHL-a, to nam puno, puno moze znaciti.
Baš šteta,ovih dana su me mnogo obradovale vijesti o Mozzartu i ostalim sponzorima i onda me ovo ujutro dočeka,nadam se da će se riješit do Zrinjskog

FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
A sto bi ostajao ako ga ne mogu registrovati i ako ce izvisiti Zdunic? Nije mu sigurno receno 100% za kolo, dva ce ovo sve biti gotovo pa da ima nadu i neko strpljenje covjek. Ocigledno ne moze u skorije vrijeme i nece covjek cekati mjesec, dva, tri.plavanacija je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:32Sutra sa tribina prozivati ga, dati mu elan da ostane. Lik je ubacio neku pozitivu u klub, to svi osjete. Odlicno se radi na treninzima, znalac sto se tice mladih igraca. Idealan za ovakvog Želju gdje su 90% mladji igraci. Ima reference, i uvijek može na obraz dovesti neku nadu iz NHL-a, to nam puno, puno moze znaciti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
A na čemu mu se konkretno zahvaljujes buraz? Možemo li da ne pričamo o periodu do 2012?
Pogledaj repova što nam vise za vratom zbog mahalaškog pristupa vođenju kluba. Nemoguće je jednstavno da Brku slijepo braniš iako je pticama na grani jasno da je usr'o i šefa i stanicu. I ne samo on već i Jasko.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 16 gostiju.