Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Theo i Denilson return for Bolton clash
U ovom postu vidjet ćete da Nasri, Ramsey se očekuju za 3 sedmice dok Nikolas se očekuje protiv Ville 27 Januara... Merida je se izgleda malo povrijedio protiv Boltona i nebi trebao da bude u sastavu ponovo protiv Boltona...
U ovom postu vidjet ćete da Nasri, Ramsey se očekuju za 3 sedmice dok Nikolas se očekuje protiv Ville 27 Januara... Merida je se izgleda malo povrijedio protiv Boltona i nebi trebao da bude u sastavu ponovo protiv Boltona...
Injury News
Ovdje imate sve o povređenim, kad su zadnji pregled imali, kad se trebaju vratit i kakva je vrsta povrede...
Ovdje imate sve o povređenim, kad su zadnji pregled imali, kad se trebaju vratit i kakva je vrsta povrede...
Steta za Arsenal i tolike povrede
,nadam se da ce te osvojiti titulu jer ste mi drazi od Chelsea i Utda.Nego hoce li se kupovati taj spic napadace ili nece ?
FK Pjetlovi
Želimo više titulu nego ostali
Ah, kad bi se mene pitalo davno bi ja doveo napadača al, znaš i sam Wengera, štedi i ako je moguće ikako da ostavi koju funtu više u kasi
Ne vjerujem da hoće, jedini razlog, Bendtner se oporavlja, treba se na teren vratit za 10-tak dana pa Wenger misli da nam onda ne treba špic. A pored dva kloca Dudu-a i Nikolasa mislim da treba jedan vrhunski al et... Vidjet ćemo, nikad se sa Wengerom nezna...
Ah, kad bi se mene pitalo davno bi ja doveo napadača al, znaš i sam Wengera, štedi i ako je moguće ikako da ostavi koju funtu više u kasi
Ne vjerujem da hoće, jedini razlog, Bendtner se oporavlja, treba se na teren vratit za 10-tak dana pa Wenger misli da nam onda ne treba špic. A pored dva kloca Dudu-a i Nikolasa mislim da treba jedan vrhunski al et... Vidjet ćemo, nikad se sa Wengerom nezna...
Sutim, ne smijem vise pricati xDJameS 23 je napisao/la:suti Laro cut cete ovi navijaci Arsenala @Ljubav i co. onda moli boga da zive glave iznesemo sa ovog forumaLara je napisao/la:Ako cemo iskreno ... najsretnija bih bila da Dzeko ode u Arsenal, cini mi se da bi tamo najbolje pokazao sve sto zna. Bez obzira na to sto navijam za Real ...
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Pametno!
Nego, dragi moji Topnici, da li je cinjenica da se necu morati brijati dovoljna da odem u Vehabije?
Sad, posto cemo sutra slindati Boltone, trebamo malo razmisljati i o gostovanju Stokama.
To bi takoder moglo biti neveselo prvenstveno zbog mnogih povreda, ali sta ocekivati?
-----------------Fabiansky-----------------
Gilbert----Sol-------Vermaelen---Traore
---------------Craig------------------------
------Merida----------Diaby--------------
Wilshere-------------------------Vela----
----------------Watt---------------------
Nego, dragi moji Topnici, da li je cinjenica da se necu morati brijati dovoljna da odem u Vehabije?
Sad, posto cemo sutra slindati Boltone, trebamo malo razmisljati i o gostovanju Stokama.
To bi takoder moglo biti neveselo prvenstveno zbog mnogih povreda, ali sta ocekivati?
-----------------Fabiansky-----------------
Gilbert----Sol-------Vermaelen---Traore
---------------Craig------------------------
------Merida----------Diaby--------------
Wilshere-------------------------Vela----
----------------Watt---------------------
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Šta vam je ba, pa da se kocka ?! Protiv Boltona će izać najačih 11 koji su zdravi u ovom momentu. A stoke, hmm, vjerujem da će ove tek vraćene sa povrede ubacit da steknu formu... A onda nam slijedu paklenih 5 tekmi, prvo Aston Villa u gostima, zatim Man.utd kući, zatim Chelsea u gostima i Liverpool kući...
Treba sve to proći a da se niko ne ozlijedi, hmm, od ovih 5 da je dobit 3 i 2 nerješeno ja bih bio prezadovoljan...
Mislim da ce te dobiti Villu,Liverpoola i mozda UTD-a,a Chelsea tesko .GunnerS je napisao/la:A onda nam slijedu paklenih 5 tekmi, prvo Aston Villa u gostima, zatim Man.utd kući, zatim Chelsea u gostima i Liverpool kući...![]()
FK Pjetlovi
Iskreno, da dobijemo Man Utd., Liverpool i Villu a sa Chelsea da nerješeno ja bi bio na konju...
Prezadovoljan... To je od 12 , 10 bodova, extra... A mislim da Villu možemo dobit, naravno ako budemo igrali kako znamo, Liverpool, smo dobili u gostima zašto ne i kući, slabi su, to svak zna, a Man Utd.hmm, mislim da nisu ni sjenka one ekipe od prošle godine pa tako da, trebali bi ih dobit. A s Chelseom možemo igrat jer neće bit Drogbe, Esseina, Mikel-a... tako da, nisu to bezveze igrači... Kako bilo da bilo, idemo prvo Bolton večeras dobit, ako Bog da...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je ovo novo pojacanje pod istragom zbog stvarnog broja godina

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko toomerbavarac je napisao/la:Sta je ovo novo pojacanje pod istragom zbog stvarnog broja godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Pjetlovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Galindo.reds je napisao/la:Ko toomerbavarac je napisao/la:Sta je ovo novo pojacanje pod istragom zbog stvarnog broja godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gdje si to pročitao ?!omerbavarac je napisao/la:Sta je ovo novo pojacanje pod istragom zbog stvarnog broja godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem da je se u takav projekat dao Wenger, jer je iskusan sa tim... Pa nije mu ovo prvi dječak kojeg je doveo...
Oporavljeni igrači mogu bit naš plus
Evo u ovom tekstu Wenger govori o tome kako je zaboravio na transfere i da samo misli kad će se neko od povrijeđenih vratit i da misli da ti povrijeđeni mogu bit naša pojačanja ove sezone...
Evo u ovom tekstu Wenger govori o tome kako je zaboravio na transfere i da samo misli kad će se neko od povrijeđenih vratit i da misli da ti povrijeđeni mogu bit naša pojačanja ove sezone...
GunnerS je napisao/la:
Gdje si to pročitao ?!
Ne vjerujem da je se u takav projekat dao Wenger, jer je iskusan sa tim... Pa nije mu ovo prvi dječak kojeg je doveo...
Novo pojačanje Arsenala, Galindo, pod istragom oko stvarnog broja godina
Srijeda, 20.01.2010.
Mediji u Boliviji nedavvno su izašli u javnost s tvrdnjom da je novo pojačanje Arsenala, Samuel Galinda predmet istrage oko stvarnog broja godina. Ovaj vezni igrač doveden je u Arsenal kao 17 godišnjak iz Real Amerike ali novi dokazi kao i pojavljivanje igračeve stare putovnice ukazuju na to da bi ovaj igrač ustvari mogao imati skoto 21 godinu.
Ove vijesti mogle bi potresti Arsena Wengera i njegove planove za igrača ukoliko se zatraži od igrača samog da objasni očiglednu zabunu. Topnici su u gustoj borbi za igrača uspjeli osigurati njegov potpis potrošivši u međuvremenu 500.000 Funti.
Prošli tjedan Arsene Wenger je potvrdio da bi mogao igrača poslati na posudbu na kontinetu jer im je cilj lagano ga uvesti u Europska natjecanja.
"Trenutno razmišljam gdje da ga pošaljem na posudbu. Imamo nekoliko klubova na spisku. Galindo je igrač s dobrom tehnikom, inteligentan je s ljevak i izdržljiv. On je kreativan veznjak sa dobrim pregledom igre."
Kako još doznajemo ova otkrivenja o Galindu dio su šire istrage koju provodi Bolivijska nogometna ustanova oko korupcije u njihovoj zemlji. Trenutno nije sigurno da li će se igrač naći pred tužbom, ali budući da je predstavljao svoju državu na U-17 nivou kao i nastupao u domaćim utakmicama pod istom krinkom zabrane i kazne su izgleda neizbježne.
FK Pjetlovi
Hajd, vidjet ćemo šta će bit... Iako, hmm, teško da se to Wengeru može desit, al tu Wenger nema i ne može utjecat...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ko ce ti znati ove Juzno Amerikance. Vole ljudi da falsifikuju godinu rodjenja. Ako je istina veliki problem, a cisto sumnjam da je to u pitanju. Mozda izgleda starije, sto ne mora da znaci da ima toliko godina.GunnerS je napisao/la:Hajd, vidjet ćemo šta će bit... Iako, hmm, teško da se to Wengeru može desit, al tu Wenger nema i ne može utjecat...
Sam primjer je onaj momak iz Anderlechta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.