Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

LutakSutko
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la LutakSutko » 15 feb 2022, 15:08

sljivo je napisao/la:
15 feb 2022, 14:29
nisam ____________, ali ________________ = jesam
sve sto dodje prije ali je nebitno :urnebes: :urnebes: :urnebes:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 15 feb 2022, 15:09

sljivo je napisao/la:
15 feb 2022, 14:29
nisam ____________, ali ________________ = jesam
Zar je doista toliko yebeno shvatiti da ne mora biti ANTIVAKSER a da se nije vakcinisao ?!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 15 feb 2022, 15:35

2,39 - 2,56 kada imaš svoje JA što mnogima smeta, većinom ovcama.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 feb 2022, 15:40

Kaze da se vakcinisao kao klinac,odlican dokaz da nisi antivaxer.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 feb 2022, 15:43

Doduše, ko klinac on sam otišo u ambulantu i reko spucajte mi jednu.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 feb 2022, 15:46

Još jednom dokazuje naivnost.
"We need to suffer. And we need to fight."

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 15 feb 2022, 15:51

Justin je napisao/la:
15 feb 2022, 15:02
:rol:

YU1892
Kontakt:

Post Postao/la YU1892 » 15 feb 2022, 15:51

OOOOO NOVACE sraaam te bilo pokazivati ovako odlucno svoj stav u laznom demokratskom drustvu i uredjenju......
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 feb 2022, 16:01

Znaš šta je stav? Kažeš neću da se vakcinišem, kako god me zvali, i neću da igram AO, niti ću tamo da idem i kraj. To je stav. Ti se stavovi poštuju, a ne poštuju se oni koji bi malo tamo-malo vamo, a svima predstavljaju da su na jednoj strani i prave budalama one druge da su i na njihovoj.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 feb 2022, 16:02

Posteno od njega. Voljan je zrtvovati svoju velicinu zbog tih nekih svojih principa i sto se mene tice nek se drzi njih. Od kako je dosao do 20 GS postalo je jasno da jedino on sam sebi moze skinuti titulu GOAT-a, sto ce otprilike i uraditi ako drzave i organizatori ne olaksaju mjere protiv korone.

Znam dosta ljudi koji se nisu vakcinisali jer smatraju da im vakcina ne treba, a i dosta njih (ukljucujuci i mene) koji smatraju da im ne treba ali su se vakcinisali iz razlicitih pobuda. On je odabrao u koju ce grupaciju i to je to.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 feb 2022, 16:05

Ipak je toliko glup da ce sam sebe sj.ebat. Svaka cast.

YU1892
Kontakt:

Post Postao/la YU1892 » 15 feb 2022, 16:06

sljivo je napisao/la:
15 feb 2022, 16:01
Znaš šta je stav? Kažeš neću da se vakcinišem, kako god me zvali, i neću da igram AO, niti ću tamo da idem i kraj. To je stav. Ti se stavovi poštuju, a ne poštuju se oni koji bi malo tamo-malo vamo, a svima predstavljaju da su na jednoj strani i prave budalama one druge da su i na njihovoj.
ZNAM BURAGERU!!! Stav je ono sto ti ne posjedujes recimo. E sad ako znas sta je oppozit od toga, odgovorio sam ti na pitanje bez da sam se puno oznojio, vazi ??????
ZA AO je ispricani bukvar, dobio je medicinsko izuzece, bez da se mora vakcinisati STO JE NJEGOV STAV DA SE NE VAKCINISE, i onda su ga nasamarili da ce moci igrati. Sada je slatko javno priznao kako to nece uciniti bez obzira sto ce time rizikovati sve GS turnire u buducnosti. E TO JE BAJO MOJ NE STAV, NEGO STAVCINA jer se ovdje ne radi o obicnom tenisacu nego jednim od najvecih ikada. BEZ OBZIRA STAV JE IZNAD TROFEJA. Nisi ti to razumio ali koga boli qurac jeli to razumio neko ko nema stava?? :kafa: :tokralju: :guz:
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 feb 2022, 16:06

:rol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 feb 2022, 16:46

INSTITUCIJA! :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 15 feb 2022, 16:55

Justin je napisao/la:
Nisam mrzitelj glupih ljudi, ali ne volim Justina.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 feb 2022, 17:40

Justin je napisao/la:

:urnebes: :tokralju:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 15 feb 2022, 17:42

Justin je napisao/la:
:tokralju: :rol:

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 15 feb 2022, 17:57

Stavovi se mogu svakako tumačiti, ko kako voli. Meni se više dopada stav "neću uopće ići tamo, jer se ne slažem sa protupandemijskim mjerama koje
poduzima država Australija". To bi bio stav.
5 mio neke strane valute kao glavna nagrada, "tanko" oporezovano u Monte Carlu, je privlačan motiv za "građenje" stava, zar ne ?
Od koga je dobio medicinsko izuzeće?
Od države Australije, pretpostavljam, nije, jer da jeste, igrao bi turnir. Od AO možda jeste, ali nije AO ta institucija koja odobrava ulazak u državu.
To su dvije potpuno različite instance. Dakle, taj stav nije stav.
Mentalnom sklopu jednog prosječnog Balkanca je nepojmljivo da postoje države koje nemaju zakone napisane za poznate i nepoznate. Vidjelo se to u reakcijama javnosti i političara u državi iz koje on potiče. Zakon je jedan i vrijedi za sve jednako u uređenim društvima.
Inače, taj teniser, pišu mediji, nije rezident te države, koju toliko voli, nego je, navodno, prijavljen u Monaku.
Čovjek je u svojoj izjavi javno priznao, da je kršio mjere u Srbiji, u državi svoga rođenja, što bi trebalo biti zakonski sankcionirano, jer postoji jurisdikcijska regulacija takvog čina, ali očito nije i neće biti pravno gonjen, po svoj prilici. Tužilaštvo te države je odbacilo anonimnu prijavu o validnosti njihovih PCR testova, dakle praktično potvrdilo, da je teniser imao COVID-19, a time i samo sebi skočilo u trbuh, jer nije pokrenulo postupak protiv njega, što bi, po sili zakona, moralo. Postupak je vrlo jednostavan. Prekršitelj zakona je izjavom sam priznao djelo.
Prije 2 godine u Zadru, na turniru, je isto izbio nemili događaj sa COVIDOM-19.
Svi kažu, pa i on sam, da je izuzetno religiozan čovjek, što samo po sebi nije problematično. Stvar izbora pojedinca. Možda je tu neka tajna, ko zna ?
Uostalom, koga on još zanima sa svojim tumačenjima o medicinskim i naučnim disciplinama kao što su infektologija, vakcinacija i virusologija?
Priče su, da prebacivač loptice preko mreže ima završenu samo osnovnu školu, je li to istina?
Dakle, tenis igra fenomenalno, ali znanje o bilo čemu vezano za medicinu mu je na niskoj razini, kao uostalom i moje. Možda se on samo malo poželio medijskog publiciteta, pa sad daje neke odgovore????? Zbog sponzora?
I da, još nešto. Osoba koja puca od smijeha, držeći alkoholno piće sa imenom i slikom Draže Mihailovića, nije nikako za mene relevantna za bilo šta.
To je moj stav, drugima nebitan, ali meni vrlo važan.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 feb 2022, 18:07

Rodju je napisao/la:
15 feb 2022, 17:57
Stavovi se mogu svakako tumačiti, ko kako voli. Meni se više dopada stav "neću uopće ići tamo, jer se ne slažem sa protupandemijskim mjerama koje
5 mio neke strane valute kao glavna nagrada, "tanko" oporezovano u Monte Carlu, je privlačan motiv za "građenje" stava, zar ne ?
Od države Australije, pretpostavljam, nije, jer da jeste, igrao bi turnir. Od AO možda jeste, ali nije AO ta institucija koja odobrava ulazak u državu.
Mentalnom sklopu jednog prosječnog Balkanca je nepojmljivo da postoje države koje nemaju zakone napisane za poznate i nepoznate. Vidjelo se to u reakcijama javnosti i političara u državi iz koje on potiče. Zakon je jedan i vrijedi za sve jednako u uređenim društvima.
Inače, taj teniser, pišu mediji, nije rezident te države, koju toliko voli, nego je, navodno, prijavljen u Monaku.
Čovjek je u svojoj izjavi javno priznao, da je kršio mjere u Srbiji, u državi svoga rođenja, što bi trebalo biti zakonski sankcionirano, jer postoji jurisdikcijska regulacija takvog čina, ali očito nije i neće biti pravno gonjen, po svoj prilici. Tužilaštvo te države je odbacilo anonimnu prijavu o validnosti njihovih PCR testova, dakle praktično potvrdilo, da je teniser imao COVID-19, a time i samo sebi skočilo u trbuh, jer nije pokrenulo postupak protiv njega, što bi, po sili zakona, moralo. Postupak je vrlo jednostavan. Prekršitelj zakona je izjavom sam priznao djelo.
Svi kažu, pa i on sam, da je izuzetno religiozan čovjek, što samo po sebi nije problematično. Stvar izbora pojedinca. Možda je tu neka tajna, ko zna ?
Uostalom, koga on još zanima sa svojim tumačenjima o medicinskim i naučnim disciplinama kao što su infektologija, vakcinacija i virusologija?
Priče su, da prebacivač loptice preko mreže ima završenu samo osnovnu školu, je li to istina?
Dakle, tenis igra fenomenalno, ali znanje o bilo čemu vezano za medicinu mu je na niskoj razini, kao uostalom i moje. Možda se on samo malo poželio medijskog publiciteta, pa sad daje neke odgovore????? Zbog sponzora?
I da, još nešto. Osoba koja puca od smijeha, držeći alkoholno piće sa imenom i slikom Draže Mihailovića, nije nikako za mene relevantna za bilo šta.
Sad će ti Old repliku puknuti.
"We need to suffer. And we need to fight."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 feb 2022, 18:55

Captain4 je napisao/la:
15 feb 2022, 18:07
Rodju je napisao/la:
15 feb 2022, 17:57
Sad će ti Old repliku puknuti.
Nešto tipa mrziš ga jer je Srbin.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.