Moderator/ica: GracanicaAA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA7aprildomemoj je napisao/la:Sada očekujemo kao i svake godine nakon završetka prvenstva izvještajnu skupštinu kluba gdje će na transparentan način biti objavljeni podaci o broju prodatih ulaznica na prvenstvenim i kup utakmicama, sredstvima od donatora i sponzora kluba, kao i sredstvima sa Budžeta opštine Gračanica. Biće osvrt na postignuti plasman na tabeli u odnosu na zadati cilj i najavljene ambicije kluba za iduću sezonu. Jedan dan u mjesecu Junu biće proglašen danom otvorenih vrata gdje će svi zainteresovani moći obići stadion i prostorije kluba i u opuštenoj atmosferi družiti se sa Zvijezdama Bratstva i upravom kluba. Tom prilikom posjetiocima će biti uručeni skromni pokloni a moće se fotografisati i dobiti autogrami od igrača. Posebna pažnja posvetiće se radu sa mladima i biti otvorena nogometna akademija NK Bratstvo sa čelu sa LEGENDOM kluba Mićom. Cilj iduće sezone je PL a u prvoj postavi u svakoj tekmi nastupaće najmanje 80 % nogometaša porijeklom sa opštine Gračanica. Uvode se sezonske karte a penzioneri, učenici, studenti i nezaposleni imaju besplatan ulaz. Na svakoj domaćoj utakmici po jedna škola sa područja opštine biće gost kluba NK Bratstvo čime će se popularizirati nogomet i razvijati ljubav prema našem klubu. Tamam kad je bilo najslađe ja se probudih
hoćel biti nardno veselje, da se pokupimo svi iz Gračanicevitezovi93 je napisao/la:dodite da se najedemo napijemosvi ste dobrodosli...
¸Hvala na pozivu,al tekma će biti revijalnog karaktera i možda dođe max.10.Gračanlija.Sretno vama u PL i da tamo ostanete dugovitezovi93 je napisao/la:dodite da se najedemo napijemosvi ste dobrodosli...
**** je napisao/la:Dva Nusreta juče najavila pohod na kup TK...No pitanje je šta o tome misli Nusreta
![]()
ja i zaboravih pohod na Premijer ligu najavljen za 2015 godinu,,,
Predpostavio sam al eto nije mi jasno da jos nisu ubacili snimak da se moze poslusati , mozes li u kratkim crtama sta su sve pricali ?**** je napisao/la:Radi Gračanica emisija na sportskim terenim,,,
Aha ma ja trebaju dovest spica , kup mogu uzet tj mogu pobjedit u priluku onda kuci mogu dobit i malesice i gradinu ko god da dode,nadat se da sloboda isapdne usput od koga ako ne probat ih dobit u finalu, u vitezu bi i mogli dobit jer je njima sad svejedno, a to oko izgradnje mogu ako nista napravit stadion za premijer lige , ne moraju pretjerivat.Rece mi otac da je to sluso pa je Daso valjda reko ako ne sledece onda 2015 godine ulaze ( kad klub slavi 70 godina postojanja valjda). Nista u ove dvije godine se nadamo ulasku**** je napisao/la:osvježit će ekipu za narednu sezonu idu da uzmu kup tk ove sezone,,,,u vitez idu da dobiju utakmicu,,,ostalo oko izgradnje stadiona je bajka,,,ono teniski tereni i sl,,,
Dolazi nas jedan minibusvitezovi93 je napisao/la:dodite da se najedemo napijemosvi ste dobrodosli...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.